Natalia Ghilaşcu, expert în discriminare: “Declaraţia d-lui Mihăeş, nu constituie discriminare, este o opinie despre viaţa privată a d-nei Sandu, dar nu e nicio insultă în adresa ei”

Deoarece ieri a fost acuzat de unii de discriminarea Maiei Sandu, pentru fraza postata pe facebook:
” Maia poate va avea mai mult timp si va deveni o buna mama si sotie” am solicitat opinia d-lui Roman Mihaes, pentru explicatii.

Iata comentariul d-lui Roman Mihaes: “Regret ca fraza respectiva a fost interpretata in sensul negativ. Nu am declarat ca Maia Sandu nu are dreptul si nu merita sa fie Prim Ministru. Am declarat doar ca nefiind acceptata ca premier, “poate ca va avea mai mult timp si va deveni o buna mama si sotie. A-i dori cuiva sa aiba familie si copii e un lucru pozitiv in orice tara a lumii.

Redactia mesaj.md a solicitat si opinia expertului in discriminare  Natalia Ghilascu , care este si redactor sef al site-lui discriminare.md.
“Declaratia d-lui Mihaes, nu constituie discriminare, este o opinie despre viata privata a d-nei Sandu, dar nu e nicio insulta in adresa ei. Putem spune ca e la limita acceptabilului.” – a declarat expert in discriminare Natalia Ghilascu.

http://mesaj.md/natalia-ghilascu-expert-in-discriminare-declaratia-d-lui-mihaes-nu-constituie-discriminare-este-o-opinie-despre-viata-privata-a-d-nei-sandu-dar-nu-e-nicio-insulta-in-adresa-ei/

Reclame

Un răspuns to “Natalia Ghilaşcu, expert în discriminare: “Declaraţia d-lui Mihăeş, nu constituie discriminare, este o opinie despre viaţa privată a d-nei Sandu, dar nu e nicio insultă în adresa ei””

 1. Tury Says:

  Chiar din titlu? „Declarația D-lui Mihăeș” ar veni „Declarația Dumnealui Mihăeș”; să râdem, sau nu?

  Corect, domnule analist, este „Declarația domnului Mihăeș” sau „Declarația dlui Mihăeș”.
  „Domnului Mihăeș, întreg, neabreviat se folosește când ca semn de sincer respect, iar acel „D” mare în cazurile D-lui (Domnia lui); D-sa (Domnia sa); D-ta (Domnia ta) etc.

  O armată de analiști, avocați, intelectuali care se consideră genii moldave dar habar n-au să lege 2 cuvinte sau să scrie unul corect un cuvânt din 3…

  Pe Facebok blocați persoanele care critică chiar și civilizat și argumentat, urmează ca-n purul dumneavoastră obicei de „intelectual” să ștergeți și acest comentariu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: