Comuniștii au dorit o sesiune de urgenţă a Parlamentului pentru a face spectacol

Sedinta Parlamentului de astazi a fost scurta, Spikerul Corman a constatat ca lipsesc fractiunile PL, PLDM si PD, si astfel farsa comunistilor si incercarea de a specula pe subiectul presei nu a reusit.

Comunistii au dorit o sesiune de urgenţă a Legislativului pentru a face spectacol, si a invinui CPE de presiuni asupra posturilor  loiale comunistilor, Accenttv si Jurnaltv.

Coalitia Proeuropeana nu a facut jocul PCRM, liderii partidelor declarind intr-o conferinta de presa comuna, potrivit lui Marian Lupu, ca au adoptat  o poziţie comună de a nu participa la acest circ, inventat de comunişti.

http://www.publika.md/coalitia-de-guvernare-a-decis–nu-va-participa-la-spectacolul-pcrm_1774101.html

De asemenea liderul fracţiunii parlamentare a PLDM a declarat ca  grupul de lucru creat dupa sedinta Comisiei parlamentare pentru mass-media, va veni cu unele amendamente la legislaţie, care vor fi votate de Parlament.

Ca sa nu existe interpretari si conflicte in viitor intre radiodifuzori si firmele de cablu, ar trebuie prevazute criterii foarte clare pentru posturile tv care sa fie obligatorii in pachete, si care sa se contina expres in art.29 din Codul audiovizualului.

Pe de alta parte relatiile dintre firmele de cablu si radiodifuzori sunt ghidate de contracte si au aspect comercial, si in acest context ar trebui sa existe un echilibru intre interesele de  afaceri, si interesul de informare al cetatenilor.

E ridicol sa-i vezi pe alde Voronin siTkaciuk in rol de aparatori a presei libere.

E si mai ridicol sa vezi cum o serie de ziaristi care se pozitioneaza ca buni romani si proeuropeni, fac front comun cu cei din PCRM fara nici un fel de rusine.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: