PLDM si Filat au murit. Tragem apa si mergem mai departe

Astazi in sfirsit s-a copt harbuzul, adica s-a oficializat in Parlament alianta PCRM+PLDM.
Acest lucru s-a intimplat mai repede decit se planuia.

Filat a fost nevoit sa grabeasca aceasta aliere periculoasa pentru el, deoarece a ramas fara functie si se teme sa nu fie atras la raspundere penala.

Deja nu mai conteaza pentru Filat si PLDM agenda proeuropeana, ei sunt ghidati de interese egoiste de partid.

Imi aduc aminte o discutie cu Alexandru Tanase in 2007 inainte de lansarea PLDM, atunci m-a anuntat ca vor fonda impreuna cu Filat un nou partid politic, de centru-dreapta.

Stiindu-l bine pe Filat inca din ani studentiei mi-am exprimat rezerva fata de corectitudinea acestuia, si am prevazut ca acesta il va folosi si apoi il va abandona pe Tanase si pe altii.

I-am mai spus atunci  ca Filat este un politician de centru-stinga, care a votat pentru Voronin, si ca oricum il va folosi pe el si pe altii si apoi va face alianta cu PCRM.

Imi pare rau ca am avut dreptate.
Niciodata nu am crezut ca V.Filat este politician proroman si proeuropean.

Crearea PLDM a fost o diversiune a unor experti ai PCRM care au dorit sa previna o victorie a dreptei adevarate la alegerile din 2009, ca sa fure voturi, si sa previna o integrare reala a R.Moldova in UE.

Astazi a vazut toata lumea, cine este Vladimir Filat, un politician de stinga, fariseu si oportunist, care s-a lansat intro alianta antidemocratica si antieuropeana impreuna cu cei din PCRM.

Filat ca politician a murit, si omoara si PLDM, dar mai grav este ca arunca intreaga societate in intuneric si restauratie comunista.

Modificarile operate la Codul Electoral, marirea pragului la 7%, convin doar PCRM, care are sanse sa repete isprava din 2001, si sa cistige masiv alegerile parlamentare anticipate.

PLDM cu siguranta se va prabusi la viitoarele alegeri anticipate, si va deveni un partid marginal, chiar daca va reusi sa treaca in Parlament.

Astazi este o zi trista, a murit visul european, si tara este aruncata intr-un razboi politic total.
Este cert ca ne asteapta alegerile parlamentare anticipate.

Este nevoie de un partid nou, cu oameni necompromisi, care sa inlocuiasca PLDM pe centru-dreapta.

Trebuie unite toate fortele proeuropene si proromanesti ca sa dam o lupta pentru a pastra R.Moldova pe calea integrarii europene.

Reclame

23 răspunsuri to “PLDM si Filat au murit. Tragem apa si mergem mai departe”

 1. Slava Says:

  Bravo Mihaes, ardei pe corupti

 2. Filatov Says:

  fila e tradator, mizerie morala

 3. grigore Says:

  Bravo, dn.Mihaies, dar pacat ca putini va asculta si ca rezultat avem alianta PLDM-PCRM. Pacat ca multi au crezut in Filat care a cumparat si furat tot, care nu poate fara functie si-i in cot de tara asta. Sper sa se trezeasca alegatorii ,,verzilor,, si pe viitor sa faca alegerea corecta (caci pe ai comunistilor nu-i mai trezeste nimeni). Unica sansa reala de a accede in Parlament si a face ceva pentru tara aceasta este PL.

 4. graf Says:

  Domnule Mihaiesi nu va faceti griji cateii hamaie dar caravana trece. Sau invers oricum va felicit pentru integritatea dv-stra si a celor putini care au mai ramas. Ar trebuii ca sa va implicati in politica activ. Poate PL ar fi o ideie caci s-au mai rarit niste 7 starpituri. va urez succes.

 5. Alex Says:

  sai fie tarina usoara!!!

 6. grigore Says:

  Nu am treaba cu Plahotniuc, dar va amintesc ca Alianta a distrus-o Filat, sub pretextul ca lupta cu Mafia. Cu care Mafie, cu care a votat legile iar mai apoi ca niste copii ,,cacaciosi,, sa le abroge cu alta Mafie? Iar apoi sa-si ceara iertare si sa cerseasca iar voturi ca a aiba functii? Dosarele admitem ca sunt fabricate, dar convorbirile telefonice cui sa-i dea ,,raslablenie,, si la oponenti politici nu? 400000 Euro lui Sandulache? Autobuse scolare la pret majorat? Range Rover misto cu 6000 lei salariu? Dar casa? Dar la Vama stiti ce se face? Dr Achizitiile Publice, licitatiile cistigate de Nasa de cununie la reparatie de drumuri, iar apoi toti sa dea vina pe Salaru? Treziti-va!!! Toti sunt rai, dar noi urmeaza sa alegem raul mai mic, acum alta optiune nu avem. Numai Ghimpu n-a votat nici o prostie de a lor, nici cu PD, nici cu PLDM, nici cu comunistii, tot timpul au spus adevarul in fata care pe multi ii doare si-i face sa spuna si mai multe minciuni. Au iesit din partid cei care nu pot fara treuca puterii, dar timpul le va pune la loc pe toate. Credeti ca la Primarie lui Dorin ii usor sa lucreze cu fosilele de cindva pe care daca-i demiti ii restabileste instanta? Cu Consiliu dusman? Totusi, drumurile se fac, troleibusele circula noi, iar daca cineva cu ,,crisa,, face vre-o ,,varianta,, iar el nu-i poate face nimic, nu cred ca ar trebui toate zoile varsate in capul lui. Cel putin este onest si corect. Cind votati sau comentati puneti capul in miscare si analizati, caci in ritmul acesta ne ducem cu totii in …..

 7. ovidiu Says:

  Dl.Mihaes esti bolnav ca si Ghimpu.Ca esti platit de Ploha,o stim cu totii,dar trezestete omule din invidia oarba…voi il uriti pe FILAT pentru ca e mai bun ,pentru ca acest guvern Filat deja e in istorie,vor trece anii si Moldova va ride de voi asa cum riide de Duracov,Motpan,Popusoi,Sangheli…etc.Vremea mafiotilor blegi antinationali sa terminat,A venit timpul actiunii, ci nu a demagogiei.Rusine ,Mihaes, Bravo PLDM ! .Asa era cazul, Dl,Filat, ,sa procedati cu lepadaturile si tradatorii interesului national ,gen,Ghimpu,Plahotniuk,Lupu, si alte risuri.Azi dreptate ne-a facut cel de SUS.Interesul National al Moldovei e mai presus decit orice ….Moldova te iubesc.Succes PLDM,viitorul va apartine .

 8. Tra-la-la Says:

  Cam tot pe atunci, dle Mihaies, eu am spus ca FILAT E AL DOILEA IU.ROSCA!
  Iata ca, din pacate, si asta s-a adeverit.

  Acum, spre regret, se va mai adeveri ceva, si anume.

  Fanii naivi ai lui Filat se vor trezi in ultimul moment, precum fanii lui Rosca s-au trezit candva chiar laurma…
  Dar s-au trezit, totusi!

  Filat e al doilea Rosca si mi-i jale mai ales de „patrioata” Maria Ciobanu, care voteaza alaturi de Tkaciuk si Voronin..!

  Rusine de SEMENEA „patrioti” – anume ei au fost si printre ultimii fani ai lui Rosca, trecand apoi la Filat.

  Ei, „patriotii” acestia, nu pot fara patron tradator!

 9. hmmmmmmm Says:

  pentru mine nu esti credibil,ati hamait cu Gh.pin ati rasturnat tot.

 10. hmmmmmmm Says:

  tu cu gh.esti vinovat ca l-ati mincat pe Filat ca debilii si cu teleleu-tanase .Poporul iar a ramas frecat chipurile de ai nostri.Iata gh.traia pe vremea comun.in 2 camere ,acum 2 pustnici la batrinete in 150 m/patr.Stim noi cam de unde cresc picioarele delirului vostru .Si apoi voi cei de ati invatat la Iasi va mincati ca ciinii-moldovani de 2 bani

 11. Iurie Says:

  Dar de ce pentru a fi proeuropean, trebuie sa fii numai decit proroman? Daca eu nu vreau in Romania, dar vreu in Europa impreuna cu Moldova Independenta in ce partid sa ma duc?

 12. Tra-la-la Says:

  Iura, parca nu stii ca Romania este Europa!
  Cum sa mergi in Europa, fara sa treci prin Romania?
  A, prin Moskova..!
  E posibil si asa, dar va dura mult-mult de tot! S-ar putea ca pana atunci nici sa nu ajungi!

  Limpede:
  Daca vreti in Europa, acum,
  FACETI UNIREA CU ROMANIA!
  In scurt timp, instant! veti ajunge sa traiti civilizat!

 13. Grigore Says:

  Sloganul PLDM-ului din toamna – „Filat-prostanacul -Presedinte”, si sa nu spuneti ca nu e logic, deoarece ei l-au mai folosit si la referendum. ALOOOO.. piledemistii -kit e kilul de harbuji murati?

 14. Grigore Says:

  Cel mai forte argument- „esti platit de Ploha” . ALOOOO.. piledemistii -kit e kilul de harbuji murati?

 15. Grigore Says:

  De la Moldova fara Voronin trecem la prostoFilea -Presedinte!

 16. Grigore Says:

  100% -de acord!

 17. Marin Says:

  Pizdeti ne mejchi toscati?

 18. c-tin Says:

  Marin esti politist inrait si prost,pe deasupra si prieten cu Mihaes.Iti este ciuda ca n-ai putut invata si tu in ROMANIA?

 19. Gigi Says:

  Mihaes eu vad fata ta sub masca.

 20. Gigi Says:

  Magarule, de ce modifici comentariile-?. Nu mam gindit ca poti sa cobori mai jos decit plintusul. In comentariul la penultimul articol ti-am scris, mai bine sarac si curat decit fara demnitate ca Mihaes. ce citesc eu-?. Mihaes sterge tot si scrie, Filat comunist si CGB-ist, ce fel de om esti domnu Mihaes, ce umplutura ai-?.

 21. MONTREAL Says:

  Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!*************************** *********************************hai, repetati mai!!!! *****************************************************************************Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!Unu-Doi, Unu- Doi … ProstoFilea la Gunoi !!!!

 22. MONTREAL Says:

  ))))))

 23. MONTREAL Says:

  Eu nu cred ca va fi timp ,p-u a forma un nou partid politic de centru dreapta, nu este timp!!!!!. In plus sunt nevoie de foarte mari resurse financiare, p-u a promova INTENS noul partid. Lumea nu va reusi sa se obisnuiasaca cu el pina la alegeri, in plus dupa ce s-au ARS FOARTE TARE cu PLDM , nu vor veni deloc la alegeri –––––––––––––– intr-un final asta si este TELUL PRINCIPAL –––––––––- ca cita mai multa lume pro-democratica sa se dezamageasca si sa nu participle la alegeri –––––––––––––––––– care va duce inevitabil la cistigul PCRM cu o majoritate absoluta in Parlament….fiind adusi la victorie de pensioneri – bazinul electoral forte a comunistilor************************************************************************* Stiind tactica Moscovei, PLDM si al Comunistilor, presupun ca noul Partid la fel va intra intr-o ZONA INTENSA DE SCANDALURI …. nu este timp, veti pierde foarte multi bani si nu veti trece pragul electoral. ********************************************************* Parerea mea personala : Trebuie de votat cu ***PL***, toti sa miarga sub un singur steag , atunci avem sanse de izbinda… –––––––––––––––––-Fiindca sunt tentative de a nimici PL, demonstreaza ca la alegerile viitoare PL poate avea minimum 9-10 % – daca era in scadere NICI NU SE OBOSEAU cu un SOU IEFTIN cu cei 7 REFORMATORI MAGNIFICI. ************************************************************* Inteleg , multi nu-l agreiaza pe Ghimpu, are CARENTE FOARTE MARI, recunosc , nici mie nu-mi place… dar ceia ce are Ghimpu pe linga ceilalti sunt doar niste flori la ureche… Nu este timp sa ne URIM ,sa nu VOTAm PL , p-u ca e mic sau nu stiu ce –– VOTATI-L ACUM SI POATE VOM AVEA O SANSA!!!!! –– IN URMATORII 4 ANI VETI AVEA TIMP SA FORMATI NOUL PARTID – „graba strica treaba” – demostrat de foarte multe ori.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: