Teodor Cîrnaț la Publikatv: „Moldova fără Filat! Moldova fără minciuni”!

Ziua de astazi a debutat cu sedinta Parlamentului, la care liderul comunistilor Voronin a cerut sa se faca intrerupere pina miine, ca sa fie ales un Presedinte al Parlamentului.

Voronin e mai sanatos la cap decit noul sau partener politic Vladimir Filat, pentru ca pe buna dreptate conform legii, Parlamentul are nevoie de un Presedinte ca sa functioneze normal.

Comunistii mai au un interes, ca pachetele de legi convenite cu Filat, privind anularea votului uninominal si altele sa nu fie lovite de nulitate, prin atacarea la Curtea Constitutionala.

Trebuie sa constatam cu regret ca cei din PLDM si-au mintit electoratul la alegerile din 28 noiembrie 2010, cind au pledat pentru votul mixt, si pentru o Moldova fara Voronin si fara comunisti.

Vladimir Filat i-a folosit pe alde A.Tanase, Godea, Nagacevschi, Vieru si multi altii , ca sa preia electoratul proeuropean, si apoi sa prinda un moment prielnic pentru a face alianta antieuropeana si antinationala impreuna cu comunistii.

PLDM devine un partid antireformator si antieuropean, astazi citiva deputati printre care Strelet si Palihovici, au inregistrat un proiect de lege prin care vor sa aduca inapoi sub conducerea Guvernului, CNA .
Cei din PLDM doresc ca si Directorul CNA sa fie numit de Guvern, adica de catre Filat.

Sa ne amintim ca scoaterea CNA de sub conducerea guvernului a fost componenta a reformei salutata de UE, si s-a facut cu aprobarea expertilor europeni.

Trecerea in coordonarea Parlamentului s-a facut pentru a asigura independenta CNA, care trebuie sa ancheteze functionari guvernamentali, deoarce in Guvern exista cea mai mare coruptie.

PLDM a criticat CNA dupa ce mai multi ministri si functionari de-ai lor sunt invinuiti sau banuiti de coruptie.
Astazi Viorel Chetraru a declarat ca si Filat a fost recent audiat pe dosare de coruptie si trafic de influenta.

Trecerea CNA sub conducerea Guvernului va reprezinta de fapt preluarea controlului institutiei de catre PLDM, care are in gestiune postul de Premier interimar.

Filat in pornirile lui dementiale de razbunare, a lansat impreuna cu cei din pcrm, o revizuire foarte periculoasa a legislatiei, care poate fi numita drept atac impotriva statului de drept si a institutiilor democratice.

In aceste noi conditii de cadere  si sinucidere politica a PLDM-lui, sunt de preferat alegerile parlamentare anticipate.
Ar trebui poporul la urne sa decida cine are dreptate.

Anunțuri

21 răspunsuri to “Teodor Cîrnaț la Publikatv: „Moldova fără Filat! Moldova fără minciuni”!”

 1. aliona Says:

  Corect, poporul trebuie sa decida cine are dreptate. Eu voi vota cu PLDM si toti cunoscutii mei la fel. Cu plahotniuc n-o sa voteze nimeni. Cum poti sustine o persoana cercetata de interpol, domn Mihaies? explicati-ne si noua, cum de inchideti ochii la aceste fapte, nu zvonuri.

 2. petricalicinski Says:

  Simplu: eu sunt patronul lui filat, eu decid ce se voteaza, si cit se fura. filea e un dobitoc, un contrabandist penal, pe care eu impreuna cu Putin il controlam

 3. Filatov Says:

  Oameni buni scuzati-ma pentru toate miliardele de lei furate de la voi. Eu filatov sunt un hot, un contrabandist, iar voi niste fraieri ca mati votat.

 4. val Says:

  o-oooo!!!! e mishto de tot!

 5. filea Says:

  Oameni buni scuzati-ma pentru toate miliardele furate de la voi. eu filea sunt un hot, contrabandist si un kidala, iar voi fraieri ca mati votat si acuma eu va fur din buzunar

 6. vladimir filatu Says:

  sunteti lohi, eu vam mintit si vam furat, sunt un hot. sunt miliardar. vam dat teapta, de ce nu ma bagati la puscarie?

 7. IORGU UNIONISTUL Says:

  Si Filtelistul Vrajitor si Marian Lupu moscovitul
  si Presedintele Nicoara Timofte filatelistul adormitul,
  toti ei sunt sunt oamenii Kremlinului,
  tradatori si vânzatori de neamul nostru românesc !
  ––––––––––––––––––––––––
  NUMAI RE-UNIREA CU ROMANIA NE ESTE SALVAREA !

 8. ion Says:

  Moldova cu Filat, Moldova fara viitor!

 9. Vlad Says:

  Moldova cu carnat, cu sosiska! Haide-hai, cu mic cu mare, pe baute, pe mancate si pe asternere la judecata magareasca.

 10. c-tin Says:

  Pentru Aliona:Tu si cunoscutii tai deja ati votat o data pentru filat,uite unde am ajuns.Nu te prosti cu totul,macar amu vieti mintea la cap,dupa ce ai gresit o data nu mai gresi si a doua oara.

 11. val Says:

  De fapt, nicul petricalicinski a fost modificat. Din start era Roman Mihaes

 12. val Says:

  Dar aici si mai gogonat…….s-a schimbat nu numai nicul Roman Mihaes dar si continutul mesajului. Mishto lucrati, d. Mihaes.

 13. val Says:

  Si mataluta, sa intelegem, ca ai votat p-u papusar? Ap tot asa si tine-o. Dar sa nu te mire faptul, ca in RM totul e cu fundul in sus. Asa-i, cand necuratul isi baga coarnele. Vorba lui Strelet: cand PLDM a votat multe proiecte la orizont nu era cornoratul. A aparut peste noapte,cat ai zice peste, plasandu-se pe lista sub N2

 14. val Says:

  Preferi plahotniciada? Asa e bine?

 15. aliona Says:

  Naivule, eu in 2009 am votat cu comunistii. Ti-i clar? Da amu voi vota cu Filat, ca comunistii si asa vor lua multe voturi! Asa ca stai linistit si nu te stresa. Mai bine gindestete unde s-a dus votul tau. Plahotniuc al tau, pina-n 2000 a fost traficant de fiinte umane. O cunostinta de-a mea a suferit din cauza lui. Acuma ti-i clar?

 16. "şefu" trebuie să plece Says:

  aliona, votează cu Dracul, e dreptul tău constituţional. UIte, eu am votat chiar cu PLDM dar am regretat peste jumătate de an cînd de la colegii de clsă şi facultate aflasem că majoritatea bandiţilor („brigăzile” lui „Bolgar” etc.) au susţinut cu bani PLDM. Au susţinut din gros! Iar ultimul an nici nu mai recunosc pe Filat – şi-a dat jos masca şi vedem că am ales Necuratul la putere. Aştept cu nerăbdare alegeruile. şi eu şi toate rudele mele, pentru a repara greşeala comisă din neştiinţă.

 17. "şefu" trebuie să plece Says:

  Şi, apropo, de unde aţi luat tîmpenia asta că Ghimpu, Mihăieş şi toţi cei care îl detestă pe Contrabandistul nr.1, sunt în buzunarul lui Plahotniuc? Îţi explic simplu – scuip eu pe numele Filat căci e un gîndac care suferă de schizofrenie, dar nu am treabă cu Plaho. din simplu motiv că nu-l cunosc personal şi habar nu am cu ce e de vină acest om în faţa unor fraeri peledemişti.

 18. Mihai Says:

  PL si PNL au mai ramas patriotice si pentru ele voi vota.

  Acum se vede cine este in buzunarul Kramlinului.

  Din cauza lui Lupu si Filat – cei cu parada la Mscva nu a fost judecat Voronin pentru crimele sale si 7 aprilie.

  Nu uita-ti ca Hadirca a semnat eliberarea lui Smirnov arestat la Kiev si acum devizeaza PL la indicatiile FSB.

 19. aliona Says:

  Auzi, acest om, Plahotniuc nu e de vina cu nimic, si n-a traficat fiinte umane si nici de interpol n-a fost monitorizat. Cheie de biserica nu alta! Iti doresc tie si copiilor tai sa nu fie traficati vreodata. Sincer m-au amuzat situatiile cind pe rind PDul si PLDMul voteaza cu PCRMul. Cind vota PDul – PLDMul striga :Tradare! si invers. Mai, bulanbgiilor! PCRMul o sa va aiba pe toti laolalta! Nu conteaza in ce ordine! Da de votat am sa votez cu PLDMul, inca o data iti explic la la un netot: PCRM-ul si asa o sa acumuleze , dar ca sa nu treaca netotii de PListi si mai ales PDisti (cu traficantul de fiinte umane in frunte) voi vota cu PLDMul. Acuma-i clar?

 20. aliona Says:

  Aistea cu Moscova, Kremlinul, KGBul, ma amuza cel mai mult. Oare chiar asa de agramati sunteti sau va prefaceti? Luptele actuale dintre partide sunt de importanta locala, interese inguste, meschine, repartizarea sferelor de influenta: cine importa peste si cine carne, etc. Voi ati luat-o prea intr-o parte. kremlinul sau Bruxelul ,,budet rabotati s tem kto esti”. e foarte lejer de impus oricare guvern moldovenesc sa implementeze acolo un plan de actiuni sau nush’ mai ce. Vrei granturi? Implementeaza! Voronin care era atit de prorus, cum de a aminat semnarea memorandulu iCozac si a purces la integrarea fie si lenta europeana? Prosti, cer scuze, agramati politic, ce sinteti mai cititi carti, presa, (nu de-o saptamina, dar macar de vreo 15-20 de ani) ca sa aveti macar o idee generala despre procesele politice. Vai de capul nostru!

 21. MUIE lui Mihaes Says:

  Mihaes-Pulaes! Muie tie, vafla ordinara! FutttTtteo cit у lucrul pe cinste inca! Vei face parnaiea, ticalosule si acolo vei fi „fetita fudula” ! )))

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: