Filat pe cale sa blocheze definitiv negocierile dintre PLDM, PL si PD

Nu se mai opresc bocitoarele platite de Filat sa-si plinga stapinul demis.

Mare jale in tara Moldovei, a cazut cel mai corupt guvern din istoria tarii de la independenta incoace.

Si toti cei care se hraneau din mina lui Filat sunt in doliu, caci le-a murit guvernul lor de muls, treuca de unde se hraneau cu laturile de la masa stapinului.

Filat ar mai fi avut o sansa, daca ar fi anuntat ca in ceea ce priveste dosarele de coruptie, toti cei din PLDM asupra carora planeaza astfel de acuzatii, se vor supune anchetei si vor parasi functille de stat si de partid.

Nu am dat jos comunistii in 2009, ca sa vina la putere o banda de corupti mizerabili, care in cea mai saraca tara din Europa, unde copiii sufera de foame, fura  fara rusine banii poporului si platesc pe unii in media si justitie sa le apere averea dobindita pe cale criminala.

Ar trebui sa intelegem cu totii, ca sarcina principala in prezent nu este de a-l salva pe Filat, ci democratia si cursul proeuropean al tarii.

Cu PCRM totul e clar, comunistii doresc alegeri parlamentare anticipate, unde spera sa obtina majoritatea simpla si sa guverneze singuri, si nu vor sa faca guvern nici cu PD , si nici cu PLDM.

Filat in obsesia lui pentru putere este pe cale sa blocheze definitiv negocierile dintre PLDM, PD si PL.

Prin gruparea pldm-ista se vorbeste ca in week-end Filat aduna partidul ca sa-i ceara sa-l nominalizeze doar pe el candidat la functia de Premier.

Prin acest gest Filat nu face decat sa confirme inca odata faptul ca singurul lucru care il preocupa este raminerea in functie si nu rezolvarea crizei politice.

Daca PLDM va adopta o declaratie in care se va spune ca doar Filat poate sa fie Premier in tara asta, este ca si cum ar anunta startul alegerilor anticipate.

Se stie deja ca cei din PL si PD nu vor sustine candidatura lui Vlad Filat la functia de Prim Ministru.

Mihai Ghimpu s-a pronuntat categoric impotriva, mai mult decit atit,  la somat pe Presedintele Timofti sa nu-l nominalizeze pe Filat.

Daca Filat s-ar fi gandit macar o clipa la binele tarii, la rezolvarea crizei politice generate de el, ar fi procedat in felul urmator: ar fi convocat partidul si ar fi anunta ca PLDM isi asuma gresala din 13 februarie si intelege ca acum este important sa fie reluat dialogul de la zero cu PD si PL.

In mod normal ar fi ca PLDM sa se expuna asupra nominalizarii pentru functia de Premier doar atunci, cind dupa negocierile dintre  PL, PD si PLDM se va stii cui revine aceasta functie.

In caz de resetare a Aliantei, nu e obligatoriu ca functia de Premier sa revina PLDM.

Acestea sunt doar citeva dintre elementele pe care PLDM ar trebui sa le transmita, daca ar fi un partid responsabil.

Ma tem insa ca nu va fi asa, iar PLDM se va focusa doar pe atacuri la adversari si pe apararea functiei lui Filat.

Daca cei din PLDM cred ca vor obtine un scor bun la anticipate, se inseala amarnic.

Cu ce realizari va merge Filat in fata alegatorilor dupa patru ani de guvernare?

Cu saracie si coruptie totala?

Fara rezultate in integrarea europeana?

In caz de anticipate, comunistii in cel mai bun caz pentru ei, vor repeta scorul din 28 noiembrie 2010, nu au de unde sa acumuleze mai mult.

Iar PD si PL isi vor imbunatati scorul electoral din contul PLDM.

PLDM in caz de anticipate va fi partidul care va pierde cel mai mult si ar trebui sa coboare cu picioarele pe pamint.

P.S.

La multi ani de Ziua Mamei si a Femeii!
La multi ani tuturor femeilor si mamelor!

Reclame

41 răspunsuri to “Filat pe cale sa blocheze definitiv negocierile dintre PLDM, PL si PD”

 1. Natalia Ghilascu Says:

  Pentru el este mai convenabil sa organizeze alegeri anticipate decit sa-si piarda imaginea… si inca o remarca… spui de parca celelalte partide sunt cu mainu curate. Daca nu au fost prinsi, nu inseamna ca sunt ideali… Am vazut ca Plahotniuc a venit in politica sa faca business, iata o dovada in plus.

 2. marin Says:

  Filat acuzat de coruptie
  http://www.publika.md/vlad-filat–eduard-banaruc-si-tudor-balitchi–acuzati-de-abuz-de-putere-video_1293521.html

 3. Borea Says:

  Filat plateste din banii furati de la popor o gramada de ziaristi si comentatori care se prostituaza pe bani putini si il lauda.

 4. browser Says:

  Si foarte bine ar face. Mai bine Voronin decat Plahotniuk.

 5. todor Says:

  domnu mihaies, eu sint sustinator al partidului liberal si am votat pentru el,dar in ultemile doua luni domnul ghimpu a luato razna, cu declaratiile pe care lea facut in ultimul timp, a uitat si de integrare europeana si de unire cu rominia, si adevenit scutul lui plahotniuc,daca nu inteleg gresit d-stra sinteti apropiat cu acest partid, poate le dati niste sfaturi la oamenii de acolo poate vine chirtoaca la conducerea partidului, ca altfel ghimpu ar sa duca partidul unde a fost pina in 2007 si e regretabil acest lucru.

 6. c-tin Says:

  Pentru Tudor:N-ai votat tu PL-ul cum nu-s eu inger.Nu minti.

 7. tudor Says:

  pentruc-tin: nu am motive si nici dovezi ca sa te conving ca am votat pl-ul, dar am votat, dar nu stiu daca loi mai vota in viitor.

 8. Petru Says:

  >>> Iar PD si PL isi vor imbunatati scorul electoral din contul PLDM.

  Chiar esti nostim, ai pierdut simtul realiatii domnule

 9. Maria Josanu Says:

  PLDM no să mai ee voturile din 2010. În PLDM nu mai sînt persoanele care au făcut companie electorală pentru Filat. Ei au fost marginalizaţi, mai ales la localele din 2011. Practic în locul lor au venit transfugi de la PCRM, pentru care principalul este să se afle cît mai aproape de treucă( vorba lui Ghimpu), care nu au idealuri , convingeri şi care în cazul anticipatelor nu vor mai umbla din casă în casă să facă agitaţie pentru PLDM, fiindcă şi ei la rîndul lor sunt foarte corupţi, cu reputaţie în multe cazuri dubioasă.Ei vor prefera să nu se implice prea mult în alegeri cu speranţa ca după alegeri vor trece de partea învingătorului să fie tot la călduţ. Şi încă ceva ce nu vor PLDM -iştii să ee în cosideraţie: Oamenii de la sat au perdut încrederea în Filat pentru aroganţa lui, îngîmfarea şi orgoliul nemaipomenit,felul lui de afi duplicitar, de pragmatizmul lui şi dorinţa şi setea lui de putere.

 10. Doru Bantus Says:

  Dupa ce, in timpul alegerilor prezidentiale din Romania, alegeri in care Filat l-a sprijinit direct pe Basescu, oamenii sai carand cu autobuzele basarabenii cu cetatenie romana, contra sumei de 50 de lei si un pachet de mancare, pe la toate sectiile de votare ( este cunoscut faptul ca Basescu a ajuns presedinte cu voturile basarabenilor, el pierzand alegerile din Romania ), acum acelasi Filat clameaza ca se teme de “fenomenul Nastase” ( cazul mai mult decat dubios al incarcerarii fostului prim ministru al Romaniei, Adrian Nastase, la comanda lui Basescu, desi, nici pana acum, nu exista o motivatie a instantei privind sentinta incarcerarii, acelasi Basescu scremandu-se acum din rasputeri sa-l mentina in puscarie pe Nastase desi acesta si-a executat pedeapsa ). Sa intelegem ca eventuala despartire de Basescu, aflat in cadere libera dar care are inca sub control serviciille secrete si justitia si reinnodarea unei mai vechi prietenii, din perioada studentiei, aceea cu actualul prim ministru al Romaniei, Victor Ponta, sa fie una din cauzele indepartarii lui Filat? In orice caz, evocarea “fenomenului Nastase” de catre Filat ne induce clar ideea ca ne indreptam cu certitudine catre alegeri anticipate, singura cale care l-ar exonera pe Filat de spectrul dosarelor “fabricate” si i-ar asigura imunitate.
  Oricum, prin tot ce fac si declara Ghimpu, Lupu si chiar Plahotniuc, vecinul de la Snagov al presedintelui Basescu, demonstreaza ca sunt niste bieti “berbeci” inconstienti, dornici de capatuire, care pot face inca mult rau statului moldovean. Implicarea lui Voronin, personaj pe care Basescu l-a cam fript, nu modifica esential “parametrii Mantuirii” ( expresia apartine unui pastor adventist american ). Prezenta acestei ciurde nauce in fruntea bucatelor moldovenesti, ciurda care habar nu are ca sta cu fundul pe o bomba, reprezinta un pericol maxim pentru existenta statului despre care un analist politic de la Bucuresti a afirmat ca sta sa cada de pe harta.

 11. alt Borea Says:

  pentu Borea
  bravo borea, adevar graiesti, eu zic sa te facem pe tine prim-ministru ca filat a furat vreo 2 miliarde de euro de la popor

 12. remus Says:

  D-le Mihaes toata lumea stie ca razbunarea lui plahotniuk au facut-o cei pe care-i hraneste cu banii furati de la popor,numai tu si Ghimpu nu stii

 13. ovudiu Says:

  Si tu Brutus?…te credeam om serios, Roman…păcat

 14. ovudiu Says:

  Eşti prea evident angajat la moara lui Plahotniuk,….abea acum vedem că Filat e net superior tuturor lepădăturilor politice

 15. Seven0four Says:

  De ce pentru tine, personal, şi alţii ca tine, tot personal, există doar Filat şi Plahotniuc. Şi e normal, după tine şi cei ca tine, să fii pro-Filat, altfel eşti doar cumpărat sau în buzunarul lui Plahotniuc. Şi asta după ce toată istoria PLDM constă doar din cumpărarea oamenilor în partid, cumpărarea votanţilor, cumpărarea simpatizanţilor. Uite la Traian Vasilcov, de exemplu, care a strâns din campaniile electorale pentru PLDM peste 9000 de lei. Ca el au mai fost. Mulţi. Oamenii erau aduşi cu autobuzele de prin sate să facă figuraţie la „protestele” lui Filat din 2009, să strige că nu le e frică. Apoi erau răsplătiţi cu bani sau sticle de votcă. Şi voi ziceţi acum de bani??? Din cauza voastră şi a lui Filat la 7 aprilie eu, romanticul revoluţionar, am fost arestat şi învinuit că am fost plătit, iar când am convins poliţistul că nu e aşa, mi-a zis că, atunci, eu am plătit tinerii să iasă în stradă. Voi aţi pus la cale pârjolirea clădirilor statului, iar acum vreţi să pârjoliţi ţara.
  Voi, idioţilor, în frunte cu Filat aţi corupt în primul rând poporul, îndobitocit şi sărăcit de Voronin, voi l-aţi manipulat, aţi profitat de sărăcia şi naivitatea lui, a poporului, l-aţi minţit cu integrare europeană, deşi ştiţi foarte bine că fără problema transnistriei nerezolvată nici nu pute a UE.
  Voi, slugi filateliste, împreună cu cele voroniniste, meritaţi un singur loc – lada de gunoi a istoriei!

 16. adelina Says:

  Solutia cea mai buna ar fi alegerile anticipate.N-are rost sa aiba loc negocierile. Se stie din timp, ca Lupu si Ghimpu nu vor fi de acord cu propunerile PLDM si cred ca nu mai are rost sa se aseze la masa de tratative.
  Nu te inteleg de loc MIhaies, cum pui la indoiala ca PLDM sa propuna candidatura premierului,e ceva absurd? In Italia partidul de centru-stinga a lui Bersani a cistigat doar cu citeva sutimi in fata partidului lui Berlusconi si toti stiu ca daca se formeaza o alianta in frunte cu acest partid ,premierul va fi din partea lor.
  Cel mai mult m-am dezamagit de Ghimpu. Actioneaza nu ca un democrat, dar mai degraba ca un dictator.
  Domnule Mihaies,nu duce lumea in eroare ca PL si PD vor avea un rezultat mai bun, PD va ramine ca groparul aliantei si razbunator, PL are rol de distrugere,de lipsa de colaborare si diplomatie. Eu nu exclud ca in PLDM sint corupti, dar toti stim ca toate Guvernele au fost corupte de partide,toate partidele fac trafic de influienta.
  Sper ca lumea sa inteleaga ca se lucreaza dupa un scenariu pus la cale de Papusar. la inceput interceptarile, pe urma demisia Guvernului,platirea jurnalistilor,punerea in functie a tuturor televiziunilor ,blogerilor(ca si dumneata Mihaies),scindarea alegatorilor etc cu scopul de a-l discredita pe Filat.ca doar el are cel mai inalt reting, si, numai pentru a pune la cale „Planul Razbunarii”.
  Oare face sa ne certam noi ? Majoritatea inteleg,ca Guvernul era funtional,dar scenariul papusarului totusi a functionat,de ce oare?????????????.

 17. Ursu Says:

  Vlad! Da-i 800 de lei lui Roma. Merita.

 18. remus Says:

  pentru Mihaes ,toata lumea buna stie ca inainte de a fi atins cumirul vostru Plah.nimanui nici chiar Gh.nu avea vise despre compromiterea lui Filat auziti cica pe plan international,apoi au urmat niste aruncari de interceptari care au fost strinse si asteptau din 2012 si Gh. a prins nada si a pornit demolarea ,mintea lui nu mai vede sa se opreasca .Acum daca la piata vorbesti de PL risti sa fii improscat cu suruburi .Ai-da Plahotniuc ne-a tras un tun ! vai de capul simplist.

 19. opinie Says:

  Filat – a pierdut încrederea nemaipomenită

  Cercetătoarea de la Berlin Anneli Ute Gabanyi în dialog cu Vasile Botnaru

  Merkel a investit foarte multă încredere în cel care (cazul premierului Filat) aparţine aceleiaşi familii politice ca şi domnia sa. Şi atunci vă daţi seama că s-a pierdut – prin acest comportament al guvernului şi hai să spunem, în cazul acesta, bilateral şi al primului ministru Filat – a pierdut încrederea .

  Republica Moldova a pierdut o şansă extraordinară. Cred că fiecare popor în istoria lui are momente, în care uitându-ne, după 20-30 de ani înapoi, să spunem: „Ei, acesta a fost momentul în care s-a decis soarta sau cum spune Bismarck, „când trece pe lângă tine mantia istoriei” şi, dacă nu îi prinzi un colţ şi te orientezi în această direcţie, momentul a trecut. Tare mă tem, chiar dacă mai există şanse să se salveze ceva, prin faptul că, hai să spunem, să nu se ajungă la alegeri anticipate, totuşi ceva s-a pierdut. Şi cred că acum rămâne pentru Republica Moldova, pentru cei care o conduc în momentul de faţă, să salveze cât se mai poate salva.”

  Cert este că scenariul, într-o atmosferă după revenirea lui Vladimir Putin la preşedinţia Rusiei, că Rusia era tot mai nemulţumită de aparenta sau eventuala uşoara liberalizare şi schimbarea în bine a relaţiilor atât între Rusia şi Moldova, cât şi în acest triunghi şi Rusia, Moldova-Germania-Uniunea Europeană .

  „Cui foloseşte?” Şi dacă punem întrebarea în momentul de faţă: „Cui foloseşte?”, atunci, politic vorbind, foloseşte numai Rusiei.

  Dar tare mă tem că cel care, după umila mea părere, a acţionat cel mai de neînţeles, adică domnul premier Filat, nu poate să iasă prea glorios din această încercare pentru Moldova.

  Nu poţi să faci reforme pe calapodul economiei ruseşti . ”Este un nonsens. Este absurd.”

  http://www.europalibera.org/content/article/24921139.html

 20. opinie Says:

  Dungaciu: Prin denunţarea acordului AIE şi interceptările telefonice Filat a dezamăgit oficialii europeni şi americani

  Prim-ministru Vlad Filat a dezamăgit oficialii europeni şi americani, iaroccidentalii nu pot trece peste asemenea lucruri. Cel puţin aşa crede directorul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române, Dan Dungaciu. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru ziare.com.

  Potrivit lui Dungaciu, decizia PLDM de a denunţa acordul de constituire a AIE şi interceptările telefonice apărute în presă reprezintă motivele de bază pentru dezamăgirea europenilor.

  “Sigur, statele UE, inclusiv România, vor menţinerea AIE şi a parcursului european. S-a şi transmis oficial acest mesaj. Dar să adăugăm aici că a mai intervenit un lucru – stenogramele care au ieşit pe piaţă la Chişinău. Aceste stenograme se centrează pe premierul Filat”, susţine Dan Dungaciu.

  Sociologul roman menţionează că Filat nu s-a comportat la fel ca europenii. “Daca până mai ieri Vlad Filat şi ministrul Iurie Leancă erau principalii parteneri de dialog în Republica Moldova ai oficialilor europeni şi americani, de data aceasta lucrurile se schimbă, pentru că occidentalii nu pot trece peste asemenea lucruri, au alte valori, norme, proceduri, or Vlad Filat nu s-a comportat ca ei. E o dezamagire indiscutabilă. Şi care îl costă acum la nivelul imaginii, iar mai târziu, nu se ştie…”, a punctat acesta.

 21. opinie Says:

  Jerzy Buzek: Alegerile anticipate sunt periculoase.

  Pentru o țară în tranziție alegerile anticipate sunt o alegere periculoasă, iar Republica Moldova ar putea pierde fruntea plutonului (n.red. – Parteneriatului Estic). Declarația aparține lui Jerzy Buzek, ex președinte al Parlamentului European, transmite UNIMEDIA.

 22. opinie Says:

  SUA îi invită pe liderii politici de la Chişinău să găsească o cale de a continua reformele SUA îi invită pe liderii politici din Republica Moldova să găsească o cale de a merge înainte în baza principiilor democratice şi ale statului de drept.

  Statele Unite ale Americii a luat act de votul din 5 martie al Parlamentului R. Moldova, prin care a fost demis guvernul condus de Alianța pentru Integrare Europeană, și invită toți liderii din Moldova să găsească calea de mişcare înainte în baza principiilor democratice și a statului de drept, se spune într-un comunicat de presă remis de Ambasada SUA la Chişinău.

  Washingtonul aminteşti importanţa concentrării pe agenda ambiţioasă de reforme, pe obiectivul de integrare europeană spre beneficiul Republicii Moldova, al poporului şi viitorului ei.

 23. opinie Says:

  Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Catherine Ashton, şi comisarul european pentru extindere, Štefan Füle, cer grupurilor politice din Parlamentul de la Chişinău angajarea “fără întârziere” în dialog pentru realizarea unei majorităţi stabile.

  Am luat act de votul de neîncredere de astăzi al Parlmentului Republicii Moldova care produce demiterea guvernului de la Chişinău.

  Cei doi înalţi oficiali UE solicită grupurilor politice şi parlamentarilor neafiliaţi din legislativul de la Chişinău “să demareze fără întârziere într-un dialog politic autentic, care să ducă la realizarea unei majorităţi puternice, stabile şi angajată în promovarea valorilor democratice şi a statului de drept”.

 24. opinie Says:

  Filat este agentul Rusiei.

 25. adelina Says:

  Multe minciuni mai spui Opinie,matinca esti Mihaies in persoana.Agentii Moscovei sint numai acei ce au votat cu Voronin caderea Guvernului, Ghimpu,care nu doarme zi si noapte ca se teme ca Filat sa nu ramiie liderul principal care ne-ar duce spre UE,
  si iese la TV ca o placa stricata spune aceleasi vorbe care aduc numai ura si scindare in societat, care nu are nimic cu democratia europeana.

 26. opinie Says:

  Minciuni spune agentul Rusiei Filatov-:)))

 27. opinie Says:

  Leancă admite că Filat a greşit atunci când a denunţat acordul de constitire a AIE

  Prim-vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Iurie Leancă, admite că liderul formaţiunii, Vlad Filat, a greşit atunci când a denunţat acordul de constituire a Alianţei pentru Integrare Europeană. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu pentruEuropa Liberă.

 28. opinie Says:

  Deputat PLDM: Denunţarea Acordului AIE a fost o greşeală. Situaţia ne impune să identificăm soluţii cât mai grabnic

  „Denunţarea Acordului AIE a fost o greşeală, dar imediat am subliniat faptul că această greşeală este una care poate fi reparată. Situaţia ne impune să identificăm soluţii cât mai grabnic”, a declarat deputatul PLDM Valeriu Ghileţchi.

 29. adelina Says:

  Lui Opinie.Da,cred ca Filatov e agentul Rusiei si nu Filat.Numai ca acest Filatov e Lupu si PLOHO-tniuc in persoana.Ai interpretat iaras gresit vorbele lui Leanca si spui un semiadevar de spusele lui Ghiletchi.
  Denuntarea Acordului era inevitabila,o spun acum si PD si PL,citeste-l si te vei convinge ca e depasit.

 30. adelina Says:

  Mariei Josanu.Nu stiu in ce sat traiesti, dar in satul nostru, din contra, Filat e in rolul de victima a Papusarului. PLOHO-tniuc figureaza ca cel mai mare corupt din Moldova,cel mai iscusit raiderist,cel mai vestit interpolist,cel mai abil Papusar(buna porecla ia gasit Filat)

 31. opinie Says:

  dute mai de aici cu povestile filateliste -:))

 32. Codin Unionistul Says:

  Dacii la Chisinau – August 2013 ?

  Mesaj primit prin email:

  http://cerulalbastru.com/2013/03/chisinau-este-necesara-reinvierea-daciei-si-in-acest-spatiu-de-tara/#comment-2379
  ––––––––––––
  Fundatia pentru cercetarea Istoriei Dacilor a facut demersuri la toate forurile competente din Republica Moldova in sprijinirea logistica a celui de-al XIV-lea Congres de Dacologie, cu tema PERIT-AU DACII? (B.P. HASDEU), de la care nu s-a primit niciun raspuns.

  Mai mult decat atat, fundatia sus-numita a trimis timp de un an de zile cate 20 de bucati din revista DACIA MAGAZIN urmatoarelor institutii ale statului moldovean:
  – presedintelui Uniunii Scriitorilor,
  – Primariei Chisinau,

  – Consiliului Unirii cu sediul la Chisinau.

  Reprezentantii acestora nu au avut nici macar bunul simt sa raspunda la telefoanele pe care le-am dat pentru confirmarea primirii acestor colete. Mai mult decat atat, la telefoane se raspunde intr-o limba pe care noi nu o cunoastem.

  In aceste conditiuni, nu putem periclita desfasurarea celui de-al XIV-lea Congres International de Dacologie.
  ––––––––––––––-
  istoric NICOLAE NICOLAE,

  presedinte DRIS-GM Tulcea

 33. opinie Says:

  Ostalep: SUA este îngrijorată de comportamentul lui Vlad Filat

  Mesajul Ambasadei SUA la Chișinău către liderii din fosta AIE de a găsi cale eficientă pentru a merge înainte în baza principiilor democratice ale unui stat de drept îndeamnă Parlamentul să înainteze cît mai repede o candidatură la funcția de prim-ministru și să hotărască problema Guvernului”, de această părere este fostul viceministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Valeriu Ostalep.

  Atît Ambasadorul SUA,cît și alții, văd că prim-ministrul Vlad Filat nu vrea să lase funcția și are de gînd să perpetueze criza politică. Ambasada SUA cheamă forțele politice să identifice un prim-ministru”, a declarat Ostalep

 34. remus Says:

  pun pariu in aceste zile jumatate din electoratul PL a trecut la PLDM

 35. Gheorghe Says:

  Cei cu tine Mihaes ti-ai esit din minti-? Ce atita hamai-?, mi se face greata cind esi la rampa, Te rog nu fi magar. Mii frica ca intilnindute pe strada te voi scuipa in fata.

 36. Gheorghe Says:

  Sunt oameni, care, cind aud fosnind hirtii [bani], isi perd echilibru de om si se transforma in cloni. Domnu Mihaes, ti-a fosnit Plahotniuc si s-a zis cu tine, nu mai esti om. Cine esti acum-?, nici eu nu stiu, dar sunt sigur, ca numai la exterior te asemeni cu oamenii.

 37. niku Says:

  NOI TOTI IL VOTAM PE GHIMPU ! Ce treaba are el ?E clar ,ca se bat doi mafioti,care nu pot imparti sferele de influenta.

 38. niku Says:

  Roman Mihaies spune adevarul,asa ca nu-i bagati pe toti in buzunarul lui Ploh.

 39. creţu Says:

  Lui Remus.
  Cred că ai şi perdut pariul. PLDM nu mai vede 32 mandate va avea doar jumătate. În anticipate cred că lozinca PL va fi Moldova fără sărăcie cu Filat şi Plahotniuc la puşcărie.

 40. remus Says:

  cu Filat am putea avea Europa cu Gh. Colonita, simti diferenta- nivelul de gindire e diferit ,stofa ,capacitatea de negociere ,ambitia si a.m.d.

 41. Filip-100 Says:

  Cu filat am putea avea o pula… Cu Ghimpu – doua…!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: