Saptamina decisiva pentru BEM

Asa cum am promis consumatorilor, Liga apararii consumatorilor (LADC), monitorizam cazul si revenim la tema privind situatia din jurul Bancii de economii.

Saptamana care a inceput este decisiva referitor la faptul daca va mai functiona normal  BEM sau va falimenta sub presiunea problemelor existente.

Site-ul union.md a ampasat o stire despre faptul ca bancomatele BEM sau nu functioneaza sau se inchid.
http://union.md/dispar-bancomatele-bancii-de-economii/

Cei de la BEM au venit cu un comunicat prin care declara ca situatia cu bancomatele este sub control si ca ele functioneaza in regim normal.

http://adevarul.ro/moldova/economie/banca-economii-bancomatele-lucreaza-regim-normal-1_51188ec54b62ed5875fb243a/index.html

Autoritățile trebuie sa intreprinda măsuri pentru a liniști spiritele și clienții, sa se obtina stabilizarea situatiei si linistirea situatiei la BEM.

Astept in continuare raspuns la scrisoarea deschisa care am adresat-o saptamina trecuta Presedintelui R.Moldova, Nicolai Timofti, Presedintelui Parlamentului, Marian Lupu, si Primului ministru, Vladimir Filat.

Sper ca Parlamentul va constitui o Comisie de ancheta privind situatia de la banca de Economii.

Deputatii in Parlament ar trebui sa inteleaga ca este necesar sa intervina in favoarea celor aproape doua milioane de clienti a BEM, banii carora sunt in pericol.

https://romanmihaes.wordpress.com/2013/02/08/scrisoare-deschisa-presedintelui-r-moldova-domnului-nicolai-timofti-presedintelui-parlamentului-domnului-marian-lupu-primului-ministru-vladimir-filat/

P.S.

BEM nu moare, dar panicarzii trebuie să se oprească!
Petru Bogatu

Chiar dacă dnii Ghimpu , Gurău, Mihăieş şi alţii ar fi avut dreptate în ceea ce priveşte situaţia de la BEM , ei tot una nu trebuiau să cheme duhurile falimentului asupra băncii. E culmea iresponsabilităţii să provoci atacuri de panică numai de dragul satisfacţiei că l-ai ars pe Vlad Filat.

http://www.jurnal.md/ro/news/bem-nu-moare-dar-panicarzii-trebuie-sa-se-opreasca-bogatu-1106276/

In calitate de drept la replica, in primul rind  mentionez ca nu mi-am propus scopul sa-l ard pe Filat.
Se va arde el si singur daca se va lasa atras intro alianta de guvernare cu comunistii, spre care il imping unii binevoitori.

Fiind Presedintele Ligii pentru apararea consumatorilor, am decis sa monitorizam situatia creata in jurul BEM, fiind in pericol depunerile a sute de mii de consumatori.

Dimpotriva, d-le Bogatu, ceea ce ma intereseaza este ca in cazul BEM sa fie efectuate investigatii si anchete care sa stabileasca gradul de vinovatie al factorilor de raspundere care au comis infractiuni, sa fie atrasi la raspundere, sa fie redresata BEM si sa fie salvata de la faliment.

 

Reclame

Un răspuns to “Saptamina decisiva pentru BEM”

  1. Cristi Says:

    Serviciile secrete straine distrug sistemul bancar si economia cu ajutorul unor scandalagii ca Gurau,Ghelici s.a. sustinuti de presa care abia asteapta declaratii tari fara sa se gindeasca la consecinte!?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: