Nagacevschi si echipa de avocati au demontat toate zvonurile si manipularile lansate de Voronin, Mocanu si alti denigratori a lui Vlad Plahotniuc.

Vitalie Nagacevschi, avocatul care îl reprezintă pe Vlad Plahotniuc în R. Moldova:

Am primit şi un răspuns din partea Procuraturii din România, precum că domnul Plahotniuc nu are niciun dosar penal pe teritoriul României. Aceste învinuiri nu sunt doar false, ci în genere inventate. E atacat prim-vicepreşedintele Parlamentului şi implicit are de suferit şi imaginea R. Moldova. Toate învinuirile au fost aduse pe numele Plahotniuc,  în ce priveşte Marea Britanie şi Cipru, figurează şi paşaportul său românesc , aşa că s-au verificat ambele variante.


Val Gurvits, avocatul lui Vlad Plahotniuc: „Referitor la aşa-zisele acuzări ce ţin de Interpol, sediul principal se găseşte în Lion, Franţa. Interpol mi-a dat confirmare că domnul Plahotniuc nu e parte a oricărei investigaţii, nu e subiect al codului roşu, nu e investigat sau căutat de Interpol. Mi s-a explicat care e calea de a primi în mod urgent o confirmare în scris că persoana nu e parte a nici unei acuzaţii. Pe 21 noiembrie am primit o asemenea scrisoare”.

http://www.publika.md/avocatii-lui-vlad-plahotniuc-prezinta-dovezi-din-cipru-londra-si-romania-care-infirma-acuzatiile-la-adresa-acestuia-doc_1166381.html

Astazi au venit in fata opiniei publice avocatii d-lui Vlad Plahotniuc, in frunte cu Vitalie Nagacevschi care au demontat toate minciunile lansate despre dosarele din Cipru si Marea Britanie, dar si despre Interpol.

Au fost prezentate probe clare care anihilează toate invinuirile aduse lui Vlad Plahotniuc.

Avocatii au demonstrat ca nu exista dosare penale, si aceasta e doar o campanie politica de denigrare a unui adversar politic, comanditar principal fiind Vladimir Voronin, iar instrumente fiind persoane dubioase, ratati politici, traseisti de meserie, unii avind si dosare penale pe rol in R.Moldova.

S- a pus punct si in istoria dublei identitati,  avocatiiau demonstrat ca in era biometriei si a tehnologiilor inalte nu poti avea mai multe nume dupa care sa te ascunzi, pentru ca amprentele digitale raman aceleasi in toata lumea.

Avocatii au mai declarat ca Vlad Plahotniuc ii va actiona in judecata pe Deputatul PLDM Ion Butmalai şi câţiva reprezentanţi ai PCRM pentru denigrare si calomniere.

In pemiera pentru Republica Moldova denigratorii vor ajuta la un lucru onorabil, banii castigati de la acestia find folositi pentru Centrul mamei si a copilului.

Zvonul este una din cele mai utilizate arme in viata politica, fiind o arma eficienta in manipularea maselor.

Atit in serviciile secrete cit si la partidele mari exista specialisti in tehnica crearii si lansarii zvonurilor.

Manipulare inseamna de fapt folosirea unor informatii false sau al caror sens este denaturat pentru a determina o masa de oameni sa ajunga la o anumita concluzie sau sa se formeze o anumita opinie.

Insa exista si un risc, atunci cind minciuna e crasa si descoperita, zvonul il loveste dur pe cel care il lanseaza.

Daca raspunsul partii adverse este prompt si devastator si daca raspunsul se va bucura de un efect mai mare decat zvonul initial, atunci se va inregistra un efect de bumerang, zvonul intorcandu-se impotriva celui care l-a lansat.

Am mai scris despre faptul ca Voronin, Mocanu si altii au pornit o campanie dura impotriva lui Vlad Plahotniuc si a PDM.

Se cheltuie milioane de euro, si sunt antrenate partide, multe resurse mass-media, zeci de ziaristi, analisti, juristi, diplomati, pentru a-l distruge pe Vlad Plahotniuc.

Dar tinta de fapt este AIE, pentru ca cineva tare doreste sa scoata PDM din Alianta, si sa readuca PCRM si fortele antieuropene la guvernare.

 

 

Anunțuri

20 răspunsuri to “Nagacevschi si echipa de avocati au demontat toate zvonurile si manipularile lansate de Voronin, Mocanu si alti denigratori a lui Vlad Plahotniuc.”

 1. todor Says:

  domnu mihaes aveti dreptate, dar pe de alta parte este clar serviciul avocatilor este sa-si apere clientul ca doar sint platiti, si pentru asta fac tot posibilul sal scoata basma curata pe plahotniuc, totusi parerea mea este ca plahotniuc nu este chear atit de curat, si de asta a si venit in politica ca sa-si apere interesul, ca chear marian lupu la criticat dur in 2009 dupa ce a esit din PCRM.

 2. ion Says:

  a disparut spiritul critic de alta data, ati scris un text-poezie, halal

 3. Max Says:

  mocanu si voronin sunt o apa si un pamint

 4. taciune Says:

  demult, tare demult iti reusea , macar de ochii lumii, sa te mentii echidistant.

 5. Ion Says:

  avocatii astia sint platiti si-si vor apara stapinul!dar au venit cu probe ca plahatniuk nu e vinovat, siau facut treaba

 6. Beugen Says:

  topii sunt penalisti si se ascund , e clar ca au interes sa se pupe cu voronin

 7. Victor Says:

  tirfe sunt topii si slugile lor

 8. Elevator Says:

  „Voronin, Mocanu si alti denigratori a lui Vlad Plahotniuc” – astia doi mai intai au fost prieteni, apoi dusmani, acum iar prieteni! Nu va pare ciudata evolutia realtiei lui Mocanu cu Voronin. Or astia cum le vine vre-o idee meschina in cap se apuca sa faca front comun. In esenta ambii se duc la fund, curind lumea nici nu-si va aminti numele lor.

 9. Vpoluntarul. Says:

  Bine si frumos spus , dar tot ADEVARUL partial. La fel cum de chind ne scremem sa faurim RM o a doua Elvetie.
  Uitam prietenul la catarama a lui Plahitniuc – Oleg Voronin si stapinul de la Kramlin.
  Trebue sa constientizam pana la urma ca sintem o aschie din Romania ridicata pe cruce de Rusia sa tradatorii nostri.
  Chiti ani ne vor trebui sa ajungem la adevar si la mintea moldovanului cea de pe urma.

 10. Voluntarul. Says:

  Devizarea tarii datorita razboiului la Nistru este convenabila mafiotilor de la Kremlin si de pe ambele maluri.
  RMN a devenit izvorul de aur pentru tradatorii tarii de la inceput si paina astazi.Acesta este motivul din care cauza guvernantii nu cer la ONU drepturile incalcate de ocupanti.
  Apropo , la noi pentru adevar se SUSPENDEAZA contul cum au facut si Unimedia cu contul meu : Mihaipruteanu. Ei primesc bani pentru miseria Mihai-prutean (cu tratina si la creer) care tradeaza RM si a promovat moldovenizmul stalinist trimis de KGB in SUA. Datorita acestei t4radari Obama a incetat sa ceara rusilor retragerea armatei de ocupatie, lasin du-ne in cloaca Europei.

 11. Voluntarul. Says:

  Domnule Mihai Mihaes.
  Cu tot respectul as dori sa-mi raspunde-ti sincer la o mica intrebare:
  – Daca se va ridica Stefan sau Lapusneanu cine ar ramanea cu capul pe umeri dintre laudatii nostri vinzatori de tara si de neam?

 12. Vlad Suceava Says:

  Un fel de pupcurism …..

 13. Cetateni RM Says:

  De la bun inceput eu unul am stiut ca asist la o campanie murdara de denigrare a imaginei lui Plahotniuc si a PDM-lui in general, in felul acesta comunistii si Topii lovind direct in AIE. De ce am stiut ca e o campanie regizata a comunistilor si Topilor, in primul rind pentru ca 8 ani mi-au fost deajuns sa-i cunosc de ce sunt capabili comunistii, cum ne-au mintit si manipulat. Tot aceleasi metode ei deja le folosesc si acum , suparati ca Plahotniuc a fost cel care a contribuit direct la crearea AIE, dupa care a inceput si procesul inevitabil al distramarii PCRM-lui. Acum ca avocatii lui Plahotniuc au aratat si dovezile, probele, au fost demontate toate zvonurile si au fost pus capat propagandei de manipulare comunista la adresa lui Plahotniuc.

 14. spagheti Says:

  Toate minciunile care au fost evedentiate in cadrul mass-media asupra imaginii lui Plahotniuc era si asteptate ca veneau din partea lui Voronin, Mocanu, Topii si nimeni nu au dat atentie deoarece erau lipsite de fapte concrete.Iar acum fiecare din din ei sa plateasca pentru faptul ca limba e lunga si duc lumea in eroare!

 15. Voluntarul. Says:

  Mai citeste odata ce scriu, fiind-ca incepi a ghindi msocaleste si tu fachindu-ma sa-mi schimb parerile despre ,,prostituatele politice”.

 16. DAlex Says:

  plohotniuc nu are dosar la interpol-dar Ulrici?

 17. Ciprian Says:

  nu inteleg una DE CE VIN NISTE AVOCATI PRIVATI, CU DECLARATII DIN PARTEA INTERPOL-UI, este clar, ca buna ziua, ca ei trebuie sa-si apere clientul! De ce nu vine procuratura, sau nu mia stiu ce organ cu DECLARATIA INTERPOLULUI SA LINISTEASCA SPIRITELE/ engleza avocatului ‘american’ este un dezastru, cipriotul a citit si el, ce a dorit clientul, si Nagacevski, cat nu l-ar numi concetatenii avocatu diavolului, pina la urma el tot isi face meseria, pentru care este platit. Acesti AVOCATI sunt persoane private, care-si cistiga bucata de piine

 18. Ion Preasca Says:

  Interesante constatari Romane, mai ales daca tinem cont cine sunt avocatii. Unul din ei apara si interesele unor companii ale unor deputati din echipa lui Filat. Ce semnifica acest lucru, nu te-ai intrebat?

 19. juuu Says:

  mediocru

 20. paula Says:

  Mihaies iti place a buhai intraiurea … lingau si stirpitura provoci voma cind apari cu aberati … eu inteleg ca o faci pentru bani dar macar spune si un pic de adevar in toata buhaiala ta ..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: