Voronin si Tkaciuk bolnavi de fobia anti Plahotniuc

Fobie si isterie anti Plahotniuc, fracțiunea Partidului Comuniștilor a parasit plenul Parlamentului, pe motiv ca  ședința este prezidată de prim-vicepreședintele Parlamentului.

Este evident ca Voronin, Tkaciuk si PCRM sunt dominati de o frica obsedanta fata de Vlad Plahotniuc, care i-a trimis in opozitie pentru mult timp, si au organizat o campanie furibunda impotriva acestuia in societate, presa si in Parlament, incercind sa-l prezinte pe acesta drept capul tuturor relelor din tara.

In articolul, http://vox.publika.md/politica/situatia-revolutionara-testata-in-parlament-plahotniuc-tcaciuk-si-recursul-cu-metoda-la-stramosii-politici-348421.html, Igor Burciu descrie bine fenomenul, atragind atentia ca comunistii au organizat un atac in haita impotriva lui Plahotniuc si a PDM, împotriva unui politician considerat drept arhetipul “duşmanului primordial”, care, evident, trebuie distrus.

Comunistii si acolitii lor, platiti foarte gras, opereaza fara probe, lanseaza zvonuri, si folosesc PR negru, pentru a-l denigra pe Plahotniuc, pentru a-l diaboliza, in incercarea de a asocia AIE si componentele sale cu ceea ce ei declara statul capturat de oligarhie.

In acest scop au organizat si o conferinta, care s-a transformat intr-o actiune propagandistica de partid, unde liderii comunisti si unii experti afiliati lor au rostit discursuri emotive, insa lipsite de continut.

Insa orice actiune propagandistica, oricit de bine platita ar fi, daca nu se bazeaza si pe probe , la un moment dat se stinge, si incepe sa produca efecte inverse, si in cazul campaniei anti Plahotniuc declansata de Voronin Vladimir si Oleg, este la fel.

Societatea a vazut un spectacol jalnic in Parlament, la tentativa de a-l demite pe Plahotniuc, din functia de prim vice Presedinte al Parlamentului, deputatii comunisti declarau la tribuna ca ei nu detin probe ca Plahotniuc ar fi savirsit infractiuni, fiind evident faptul ca ei cer demisia acestuia pe motive politice si de razbunare.

In acest mod, print-un atac nefondat, ei au contribuit, fara voia lor, la fortificarea si curatarea imaginii lui Plahotniuc, dar si la cresterea popularitatii lui.

Fara indoiala ca Vlad Plahotniuc are un merit deosebit de important la trimiterea lui Voronin si a comunistilor in opozitie dupa alegerile parlamentare din 29 iulie 2009.

PD a salvat democratia din R.Moldova, si a facut de doua ori aliante cu AMN, PLDM, PL , dupa alegerile parlamentare din 29 iulie 2009, si 28 noiembrie 2010, creind AIE-1, si AIE-2.

Tocmai asta nu-i va ierta Voronin niciodata lui Plahotniuc.

Pentru ca s-ar putea ca PCRM sa nu mai revina la putere niciodata.

Nota:

1. http://dexonline.ro/definitie/fobie

FOBÍE, fobii, s. f. Stare patologică de neliniște și de frică obsedantă, lipsită de o cauză obiectivă sau precisă. ♦ Repulsie, antipatie pentru ceva. – Din fr. phobie.
Sursa: DEX ’98 (1998)

Anunțuri

9 răspunsuri to “Voronin si Tkaciuk bolnavi de fobia anti Plahotniuc”

 1. Geo-Martirul dela Balti Says:

  Misterul întrevederii repetate dintre Filat cu Rogozin”

  ziarul Timpul md / 20 noiembrie 2012
  –––––––––––––––––––––––––
  un cometariu preluat de acolo

  sau CEL MAI MARE TRADATOR AL NEAMULUI NOSTRU !

 2. Victor Says:

  pertinent articol, e bine ca Plaha ia dat kidos lui Voronin

 3. Leonid Moldovanu Says:

  Frumos articol si ADEVARAT !
  Comunistii mult timp o sa-l blasteme pe Plahotniuc ca acesta io dat la o parte de la treuca. E clar ca asta-i cauza atacurilor Topilor-Comunistilor impotriva PDM si a lui Plahotniuc in special. PDM ia refuzat de doua ori, si cred ca niciodata nu mai revin comunistii la guvernare. Da ei pot sa faca orice, credibilitatea si dovezile le lipsesc, deci actiunile lor se rezuma la zero.

 4. spagheti Says:

  Sunt deacord cu acest articol. De unde oare vine aceasta fobie fata de Lupu si Plahotniuc? a da da iata si raspunsul, PDM este un partid puternic cu lideri puternici si i-au dominat. Comunistii isi pierd din interes si au plecat in opozitie pentru totdeauna, lor le este teama de concurenta! jos comunistii, SUS PENTRU TOTDEAUNA PDM!

 5. Cetateni RM Says:

  Domnule Mihaes, aveti perfecta dreptate. Comunistii acum nu fac decit sa se razbune pe Partidul Democrat pe faptul ca a refuzat de a face alianta cu ei (comunistii) si a ales calea Europeana a Republicii Moldova ! Dl Plahotniuc merita tot respectul pentru faptul ca azi ne putem bucura de libertate si o tara care doreste sa se modernizeze.

 6. Turnul de veghe Says:

  domnule Mihaies foarte bien ati redat situatia! or comunistii la etapa actuala se vaita ca niste hiene imprejurul institutiilor statate gata in orice moment sa le atace. cred ca indivizii astia doi Voronin si naparnikul sau tkaciuc devin foarte periculosi!

 7. ARGHIRA Says:

  Anunt Important:

  La Universitatea “Alecu Russo” din Balti,
  facultatea de limbi straine,
  s-a creat o celula “ASTRA DE BALTI”
  de sustinere morala si psihologica
  a profesorului de geografie Victor Cravcencu
  de la scoala de meserii nr.5
  care a fost maltratat de elevii-adolescenti
  rusificati din grupa 13.

  Intrucât noua minista Economa a Educatiei
  doamna ameri-canaca Mia Sandu,
  l-a demis pe Bravul si Marele Patriot si Unionist, membrii acestei celule vor organiza diverse manifestari de sustinere si de protejare a profesorului respectiv
  contra barbariei cotropitorilor si a manucurtilor
  si tradatorilor locali !
  Acest mesaj de Libertate,
  tradus in mai multe limbi europene,
  va fi trimis la mai multe Universitati din lume !

  MARELE ADEVAR VA INVINGE:
  ROMANIA MARE – IN VECHILE HOTARE !
  DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !

 8. Centurion Says:

  Domnul avocat e pus pe statele de plata a prim-vicespicherului? Atita verva in discurs, atit patos… Si cum ramine cu fostul coleg de facultate Vlad? De traseism politic ati auzit domnule avocat?

 9. Tira Says:

  Acest Mihăieş este un parvenit care vrea să ajungă la treucă. Şi după cum la noi totul este posibil- poate să ajungă. Vai de capul nostru!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: