Litigiul cu I.S. Registru porneşte de la Boris BIRSHTEIN

Am făcut cea mai simplă căutare în Internet, provocat fiind de revenirea temei „antiraider” şi, mai ales, de incercarea unora de a plasa ancheta pe pista falsa.

Mai jos postez concluzia, dar şi câteva link-uri pentru cei interesaţi.

Boris Birnstein figurează drept proprietar majoritar al Trimol Group în fişierele agenţiilor de informaţii economice. Trimol a emis pe 18 ianuarie  un comunicat în apărarea Intersoft, cea care a obţinut în Curtea de Apel Economică recuperarea unui prejudiciu de peste 41 de milioane dolari SUA de la Î.S. Registru.

 

Trimol Group Inc. e o companie americană listată sub codul  TMOL.OB la cele mai importante burse internaţionale (cum sunt  NYSE, NASDAQ, FTSE şi altele ), ceea ce impune un anumit grad de transparenţă a activităţii, managementului şi acţionariatului.  Mai jos sunt câteva dintre sursele, care documentează cele expuse mai sus, în special, portalul britanic UK.FINANCE.YAHOO.COM, care arată, că Boris Birnstein este proprietar al Trimol Group Inc.

–––––––––––––––––––––––––––––––-

The report source:

http://www.macroaxis.com/invest/menu/pitchletHome/marketCorrelation&s=NTY,TMOL.OB,EUZOF.PK,CCNOF.PK, APRR.PK,TLLFF.PK,INHIU.OB,ATTWJ.PK,INMG.OB,PNAGF.PK, MLG,GLQ,AICPQ.PK,GRBG.PK,RDYN,NMXSE.OB,ELNK,VILF.PK,
MREBF.PK,RBDSQ.PK

US Market Closed: Jan 19, 04:13 AM 2012
  NYSE  7766.95    NASDAQ  2769.71

Correlation Analysis

––––––––––––––––––––––––––––––––

The report source:

http://www.xfibo.ru/fibonachi/americancompanies/technology/th1049.htm

 

Американские компании Технологические компании

Trimol Group Inc.

Компания: Trimol Group Inc. Сектор экономики: Технологии

Отрасль промышленности: Систем хранения информации Сокращенное название: TMOL.OB

––––––––––––––––––––––––––––––––

The report source:

http://uk.finance.yahoo.com/q/mh?s=TMOL.OB

FTSE 100  0.06%

Trimol Group Inc. (TMOL.OB)

On 14 Feb 17:10: 0.0021   0.00 (0.00%)

Major Direct Holders (Forms 3 & 4)
Holder

Shares

Reported
BIRSHTEIN BORIS

N/A

15 Mar 2010

–––––––––––––––––––––––––––––––––

P.S.
Voi reveni la tema cu noi detalii, deoarece prezinta interes major pentru cetatenii R.Moldova.

Reclame

11 răspunsuri to “Litigiul cu I.S. Registru porneşte de la Boris BIRSHTEIN”

 1. Ion Lazar Says:

  In ukraina pentru un contract incheiat ce ar fi adus prejudicii statului ,prim-ministru sta la puscarie. Dar in R.Moldova cine va raspunde pentru aceste contracte ce au adus statului enorme pagube? PAGUBELE ADUSE TREBUIE SA FIE DE PERSOANELE VINOVATE. Nu au asa bani ? Doua esiri din situatie : ori se imprumuta de la d.Birstein, ori scoate si vinde piatra pina acopera tot prejudiciul.

 2. eu Says:

  Birshtein e doar acoperirea – imi aduc aminte in 99 un fost ambasador al R. Moldova in SUA mia zis ca denumirea companiei TRIMOL vine de la Trei Moldoveni – si ca de fapt in spatele ei sunt oameni din anturajul presedintelui Lucinschi. E foarte credibil – cum altfel putea fi semnat asa un contract cu o companie absolut necunoscuta – unicul client al Trimol Group a fost R. Moldova. Deci tre de sapat mai adinc – anturajul dlui Lucinschi … si cind ne gindim ca multi din ei sunt acum la putere …

 3. asd Says:

  Trebusoara asta e a lui Snegur, tot asa cum a lui Snegur e si vanzarea pamantului basarabean prin plasarea „pacificatorilor rusi” sub coastele Chisinaului. Dar si sampania bauta la Kremlin de Snegur cu Eltin si Smirnov, pe sangele combatantilor cazuti la Nistru, este din aceiasi serie.

  Ati uitat ca atunci, in iulie 1992, Snegur a fost transportat la Moscova si inapoi in avionul lui Birstein?
  Treaba asta insa este cunoscuta de toti.
  Ziarele din acea vreme au scris cu prisosinta despre relatiile lui Snegur cu Birstein.

  Apropo, si hotelul PCM (astazi Jolly Allon, mai intai – Seabeko) a fost privatizat tot de catre Birstein in timpul domniei lui Snegur.

  Apropo 2, Si privatizarea bancii Vneshtorgbank (astazi Eximbank) este o trebusoara a acelorasi Snegur si Birstein.

  Sa va mai aduc exemple?

  Daca contractul despre care este vorba acum s-a semnat in 1996 – atunci tot Snegur era presedinte.
  Iar daca e vorba de contracte semnate mai tarziu – sa stii ca ele nu pot fi decat urmare directa a celor semnate anterior…

  Te salut, dle Mihaies. Scrii bine. Faci lucru bun. Du-l pana la capat ca aici substanta este concreta!

  G.M.

 4. Mihai Says:

  asd, aveţi perfectă dreptate! Îmi amintesc cum atunci prin 1992 toate ţările unde Birştein intenţiona să-şi plaseze afacerile murdare lau refuzat să-l primească (Rusia,Tadjikistan,Ucraina ş.a.).Numai Snegur a acceptat să-l primească şi nu din sentimente patriotice, dar a avut un interes personal. Atunci Birştein îl pusese pe ginerile lui Snegur Artur Gherman în fotoliul de director la hotelul SIABECO,care de fapt se transformase într-o firmă de afaceri a lui Birştein.Dacă vă mai amintiţi,tot în acea perioadă fiica lui Snegur Natalia Gherman fusese reţinută în aeroportul Vnucovo din Moscova cu o sumă de peste 100 mii dolari nedeclaraţi.

 5. Ilarion Misnei Says:

  Sustin totul cei scris mai sus.Schema e a lui Snegur si cu Birnstein.

 6. Grigore VULPE Says:

  Daca mai pui,ca Birstein ia nasit pe fica lui Snegur,Natalia care astazi e cea mai” potrivita „candidatura la presedintie.Nunta daca mi-amintesc si-a facuto in Canada…

  Niste ticalosi ordinari…care aduc ca”scuze”niste „amenintari”din partea lui Rutcoi s.a.m.d. Ei si,chiar daca ar fi fost asa ceva,pai n-ai mijloace??? ce daca-i Rutcoi?Avionul lui Rutcoi nu poate sa cada cu el cu tot?Iar in ultima instanta – Da-ti demisia!Na-i curaj,na-i minte, pleaca!

  Semnarea intrarii in CSI,tot amenintat a fost?
  Iar promulgarea legii privatizariii,pe bonuri patrimoniale,care prevedea pustiirii republicii ce-a fost?
  Promulgarea in graba mare a Constitutiei ce-a fost?

  Cererea, cu atata insistenta a demisiei ex premierului M.Druc a facuto din cauza opunerii acestuia la privatizarea SEABECO de catre cumatrul lui Snegur,Birstein.

  Iata doar cateva sesizari,care alta data ar fi servin grave capete de acuzare -innalta tradare-pentru o pedepsa CAPITALA.

  Dumnezeu,insa,e mare!

 7. 1234 Says:

  Snegur mai are tupeul acum sa scrie „memorii” minciunoase, in care despre relaatiile sale cu Birstein nu pomeneste nicicum.

  Si mai are tupeul sa apara la manifestarea combatantilor din 2 martie a fiecarui an, desi el este tradatorul acestor combatanti…

  Ironia sortii – combatantii isi primesc oarecum tradatorul in randurile lor.

  Dar daca e s-o mai adancim – hai sa ne mai aducem aminte ca anume Snegur n-a incaput de imnul nostru „Desteapta-te, romane” si l-a exclus din uz impreuna cu agrarienii si socialistii romanofobi.

  In fine, toata stagnarea noastra nationala din acesti 20 de ani – de la Snegur ni se trage.

  Daca istoria ne-ar fi dat alt lider de la 1991 incoace, altul decat Snegur – noi, Basarabia, am fi evoluat cu totul altfel si eram demult in UE, impreuna cu tot neamul romanesc.

 8. BASARABEAN Says:

  Doamna PAVELEScu, PNL, MALDAFANIA.

  Actziunilz DOMNIEI VOASTRE sunt extraordinare privind UNIREA cu ROMANIA, care in mod INEVITABIL se va intampla nu prea departe.

  IN colaborare cu partidele politice din Romania care , FARA EX cEPTZIE, sunt pentru UNIREA imediata cu BASARABIA, trebue sa asociatzi la aceasta actziune ISTORICA, FAMILIA REGALA a ROMANIEI.

  Nu uitatzi ca FAMILIA REGALA din ROMANIA inseamna deasemeni FAMILIA REGALA a ANGLIEI, a SPANIEI si nu mai putzin GERMANIA.

  Intronarea FAMILIEI REGALE din ROMANIA inseamna deasemeni UN pas urias spre CIVILIZATZIE, BUNA STARE, DEMNITATE si spre o politica bazata pe respectul politicienilor fatza de popor.

  Dar mai ales, un pas DECISIV spre UNIREA IMEDIATA cu ROMANIA si reducerea la tacere a LEPRELOR KOKO – muniste.

  Mai ramane mirajul Rusiei cum ca are o piatza imensa si bogatzii imense.
  Si SUA are bogatzii imense sau KINA sau UE si unele TZARI asiatice.
  BON. Dar cine itzi da ceva gratuit pentru okii tai frumosi. TOTUL se plateste foarte scump si cu atat mai scump cu cat esti o tzara minuskula.

  NU se vede aceasta cu okii liberi akum ???????

  SUNT sigur ca inteligentza MOLDOVEANULUI va invinge MIOPIA POLITRUCILOR VANDUTZI.

 9. patriciu Says:

  Domnule Mihăeş,cer scuze că comentariul nu e la temă,l-am pus la Dodon şi la lăstat „în aşteptare”,aşi dori ca să-l citească cineva de la N.Pascaru.

  Această mică lecţie de istorie la ajutat pe cineva să fie un pic mai înţelept,poate îl va ajuta şi pe acei ce citesc aici:
  Credeam că eşti jertfă a politicii de denaţinalizare şi rusificare,acum,din cele ce le scrii se vede clar că eşti ienicer rusesc, mai încerc încă o dată să-ţi explic ceva,dacă asta nu ţi-a explicat-o profesorul de istorie:
  Jertfele ocupaţiei ruseşti,învăţaţi de ocupanţii ruşi spun:Ce a fost mai înainte,Moldova sau România?
  Da, tov.jertfe,într-adevăr mai întîi la,1359 după mai multe date avem statul Moldova, independent.
  Tov.jertfe ale dezbinării şi denaţionalizarii,ia spuneţi,ce apare mai înainte,neamul sau statul?
  Dacă este ceva minte în cap la jertfă,va răspunde:Mai întâi a fost neamul,şi apoi statul,deoarece statul poate apare doar pe baza unui neam.
  Acum,tov.jertfe, ia spuneţi:Care este primul lucru prin care se deosebeşte un neam de altul?
  Dacă este minte în cap,ve-ţi răspunde: Limba.
  Ia spuneţi acum voi,tov.jertfe,În ce limbă vorbesc şi în Muntenia,şi în Ardeal,şi în Banat,Oltenia,Moldova de peste Prut,etc.,oare nu vorbesc ei în aceeaşi limbă?
  În toate aceste regiuni istorice,acestei limbi îi zic Română,de ce o parte a moldovenilor,ce au nimerit sub ocupaţie ruseasc,de la 1812,acestei limbi îi zic doar moldovenească?Oare nu străinii ce ne-au dorit dezbinaţi ca neam,ne-au învăţat că această limbă e alta ca cea de peste Prut,unde peste tot se numeşte românească?
  Mai departe,tov.jertfe,ia spuneţi,chear pînă la apariţia Moldovei,Munteniei,Transilvaniei,ce a fost pe aceste teritorii,ce ţărişoare au fost?
  Va spun:La est de Carpaţi,unde e acum Moldova au fost:Ţara Bolohovenilor,Ţara Berladnicilor,Ţara Brodnicilor,Ţara românilor etc.,la sud de Carpaţi ce ţări au fost,ştiţi voi?Dacă nu – vă spun:Voevodatul lui Litovoi,Voievodatullui Seneslau,Voievodatul lui Ioan,etc.,pe teritoriul Transilvaniei(Ardealului) erau Ţara Bârsei,Ţara Haţegului,Ţara Almaşului,Ţara Făgăraşului,Ţara Loviştei,etc.

  Ştiţi voi,stimabili,”naţie moldovenească” ce aveau comun toate aceste ţărişoare?Aveau aceeşi limbă şi îi ziceau românească ,deoarece era conştiinţa că aparţin de acelaş neam.
  La 1330,sub presiune ungurilor şi tătarilor,la sud de Carpaţi ţărişoarele vorbitoare de aceeaşi limbă se unesc,formînd prima ţară independentă românească Valahia (Muntenia),iar la est de Carpaţi(1359),ţărişoarele vorbitoare de aceeaşi limbă românească se unesc formând o altă ţară vorbitoare de limbă românească,Moldova.La rîndullor şi ţările vorbitoare de limbă românească de peste Carpaţi se unesc formând Transilvania.

  La 1859,parte de neam,ce vorbea aceeaşi limbă în Muntenia sa unit cu partea de neam ce vorbea aceeaşi limbă (Moldova dintre Prut şi Carpaţi) prin dubla alegere a moldoveanului Alexandru Ioan Cuza ca domnitor a Moldovei ( 5 ianuarie) şi ca domnitor a Valahiei la Bucureşti(24 ianuarie 1859),astfel,ţara care sa format prin Unirea acestor două principate de la 1862 a început să se numească România – de la numele limbii pe care o vorbeau şi moldovenii şi muntenii.
  La 1918 (27 martie) la această ţară, Sfatul Ţarii de la Chişinău, uneşte partea Moldovei ce fusese ocupată de ruşi la 1812(Basarabia),ce vorbea aceeaşi limbă,pe care străinii,dorind să ne dezbine faţă de vorbitorii aceaşi limbi peste Prut ne ziceau că se numeşte doar moldovenească,nu şi românească.Apoi,la 28 noiembrie,1918 la România se uneşte partea de nord a Moldovei, luată de austrieci din trupul Moldovei la 1775,numită de ei Bucovina,iar la 1 decembrie 1918,la Alba-Iulia cu România se unesc vorbitorii aceleaşi limbi române de peste munţii Carpaţi(Transilvania şi Banatul),astfel formîndu-se Româmia Mare. Nimeni pe nimeni nu a ocupat,ci sau unit într-o ţară vorbitorii aceleşi limbi şi deci şi a aceluiaşi neam – neamului românesc.
  Poate v-am plictisit cu aceste explicaţii,dar poate lui alde Serghei,nu a avut cine să-i lămurească popular de ce moldovenii,de rînd cu muntenii.oltenii,bănăţenii,ardelenii etc., la un loc se numesc români.
  O întrebare pentru acelaş Serghei:Cum de eu,prin clasa a IV-a,cînd m-am dus la Grozeşti,pe malul Prutului,şi cînd mi-am înztrebat bunicul despre Grozeştii de dincolo de Prut:De ce grozeştenii de pe malul celălat al rîului sunt şi moldoveni,şi români,iar noi, din partea astlaltă suntem doar moldoveni, mi-a fost îndeajuns o singură explicaţie şi am înţeles că suntem aceeaşi naţiune,iar la alde voi,20 de ani vă explică că suntem aceeaşi naţiune cu vorbitorii aceleaşi limbi de peste Prut,iar voi tot prostii cu ocupanţi români şi jug românesc spuneţi?
  Cineva a zis că “naţie moldovenească” ori e boală psihică,ori e un soi de profesie,d-ta,d-le Serghei,cum explici această stare de lucruri,de ce noi,o parte a basarabenilor,avem conştiinţa că aparţinem întreg neamului românesc, ce vorbeşte aceeaşi limbă ce ştiinţa îi zice românească,iar alde voi,îi ziceţi doar limbă moldovenească şi vă socotiţi “naţie moldovenească” deosebită de restul vorbitorilor aceesi limbi (olteni,munteni,ardeleni,moldoveni de peste Prut, etc., ce îşi zic cu toţii împreună români,nu “naţie oltenească”, “naţie muntenească”,”naţie ardelenească,etc.
  Răspunde

 10. AGHEASMA - 21 Says:

  ANUL 2012: DOSARELE RE-UNIRII ( 21 )
  ––––––––––––––––––––-
  Petru Bogatu:
  „E nevoie de un nou proiect unionist”
  http://www.jurnal.md/ro/news/petru-bogatu-e-nevoie-de-un-nou-proiect-unionist-211116/

  Oct. 2011:
  …În aceste zile am întâlnit la Bucureşti o mulţime de tineri antrenaţi în Acţiunea 2012.
  Ceea ce m-a frapat este faptul că o mare parte dintre ei sunt români din dreapta Prutului.

  Astăzi, PL şi PLDM, din considerente electorale, pesemne, se ascund şi ele
  îndărătul diverselor eufemisme pentru a evita tema unirii.
  Şi asta în condiţiile în care în ultimii ani a apărut un viguros curent de gândire unionistă.
  O mare parte a tineretului studios şi a spiritelor de acţiune cu o bogată experienţă europeană
  îşi trăiesc deja visul românesc. Numai că aceşti oameni, al căror număr creşte,
  nu se mai regăsesc în platformele electorale ale liberalilor şi liberal-democraţilor.

  Cu un discurs inteligibil şi cu lideri carismatici, cu rădăcini într-o mişcare populară precum Acţiunea 2012,
  un astfel de partid ar avea sorţi de izbândă. Prezenţa lui va contribui şi la destuparea celorlalte formaţiuni democratice care deocamdată nu au capacitatea de a se desprinde de paradigma perpetuării
  „statalităţii moldoveneşti”. Sterilă şi lipsită de orice orizont, aceasta e falimentară şi nu duce nicăieri.
  E timpul ca românii să ridice fruntea sus şi să-şi trăiască VISUL .

 11. patriciu Says:

  Pentru Aghesma – 21 :

  Felicitări pentru un mesaj constructiv.
  Acum trebuie de realizat concursuri pe diferite domenii cum mai bine,mai raţional de integrat teritoriile româneşti din stînga Prutului în ţara neamului românesc-România,nu de îmblat cu aberaţii de justficare a unora ce sunt numiţi de opoziţie „statalişti uzurpatori”,sau a altora ce alăturea de comici sau erijat în „apărătorii legalităţii în R.Moldova”,ce manifestau acum în centrul Chişinăului, şi se cred „statalişti cinstiţi”.
  Numai naivii pot crede că şi unii şi alţii sunt capabili ca degrabă să realizeze schimbări spre bine în viaţa materială a basarabenilor.Numai reîntregirea naţională românească poate cît de cît schimba planurile hoţeşti ale „stataliştilor moldovenişti”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: