Rusia fierbe, unii scandeaza „Pozor” altii „Medvedev, Pobeda”

Alegerile Presedintelui in R.Moldova, ne domina agenda de citiva ani, mai exact din 7 aprilie 2009, de la Revolta tinerilor.

La 16 decembrie, va mai avea loc o tentativa, insa diferenta fata de alte incercari, este ca de data asta, miza este dubla, in joc este pusa si existenta AIE.

Candidatul Marian Lupu are sanse mari sa fie ales de aceasta data.
Se pare ca si comunistii sunt decisi sa-l voteze, in anumite conditii. Voronin e incoltit de Filat si Dodon, si are nevoie de o pauza pentru a-si aduna fortele, pentru a oferi ceva grupurilor de interese din cadrul partidului.
Alegerile anticipate sunt riscante pentru PCRM, daca proiectul Dodon va merge bine, ar putea sa-i fure vreo 8-10%.
Este evident ca PLDM va incerca sa torpileze candidatura lui Marian Lupu, ca sa se decida totul in turul doi.
Filat intelege ca acum Voronin este suparat pe el, dupa lovitura Dodon, si ca unica solutie este sa-l pravaleasca pe Lupu, ca sa incerce sa obtina sustinerea comunistilor, pentru o alianta PLDM+PCRM, in turul doi.
Insa riscurile pentru PLDM sunt enorme, daca va bloca pe fata candidatura lui Lupu, atunci PD are toate motivele sa paraseasca AIE si sa forteze instaurarea unui alt Guvern.

Evenimentele de ultima ora din Rusia, ar trebui sa fie o lectie pentru noi, sa pretuim minima democratie care o avem, si sa se mobilizeze deputatii, sa aleaga Presedintele tarii, astfel ca sa avem si stabilitate politica.
Avem nevoie de trei ani de guvernare AIE, stabila si democratica, pentru a supravietui crizelor economice si politice.

Revolutia rusa incepe la Moskova

In rezultatul manifestarilor cetatenilor contra falsificarii alegerilor parlamentare din Rusia, in Moskova au fost arestati peste 600 de cetatenii in ultimele citeva zile.
Legitimitatea alegerilor e pusa sub semnul intrebarii, H.Clinton a declarat ca  procesul electoral a fost afectat de incalcari, o multime de  personalitati, ca Mihail Gorbaciov, Iavlinski, Nemtov si altii, cer alegeri parlamentare repetate.

Moskova si Piterul sunt invadate de trupe si tehnica militara, autoritatile incearca sa inabuse elanul manifestantilor din fasa. Privesc stirile din Rusia pe internet, si nu-mi vine a crede, oamenii sunt retinuti si arestati pentru manifestatii pasnice, n-am vazut niciun fel de violente din partea protestatarilor.

Opozitia inca este slaba, autoritatile vor reusi sa reziste si vor inabusi manifestarile opozitiei, insa este evident ca deja putem vorbi despre inceputul caderii regimului autoritar a lui Putin, chiar daca ar putea sa dureze vreo citiva ani.
Rusia se schimba profund, generatia tinara a internetului doreste o Rusie democratica, europeana si fara coruptie.

Reclame

21 răspunsuri to “Rusia fierbe, unii scandeaza „Pozor” altii „Medvedev, Pobeda””

 1. Sefu' Says:

  Cum a zis Medvedev? Democratie vobranta? Iata si vibreaza de la o extrema la alta :))

  http://de-motivare.blogspot.com/2011/12/sfarsitul-lumii.html

 2. armurariu Says:

  zombati!!!

 3. Blat Says:

  Romane hai ca incepi deja sa ne plictisesti cu atita politica, mai scrie ceva si despre propria persoana, ce femei iti plac, cum petreci timpul liber, ce planuri pe viiitor etc…

 4. Valeriu Says:

  Putin este idolul lui Filat… el singur a declarat-o. vedem ce idoli isi face

 5. opinie Says:

  care fierbire in Rusia unde a iesit la proteste la maxim 10 mii

  asta ii fierbire pentru Rusia de 140 mln si Moscova de 10 mln-?

  vai de capul la asa analiza

 6. Catalina Says:

  Rusia fierbe si fierbe bine! Numai orbii nu vad sau nu doresc sa vada! Stirile sunt puternic filtrate de media proKremlin!
  Noi trebuie sa ne cautam de treaba integrarii in UE sau a reUNIRII neconditionate cu RO. Nu de alta dar daca „revolutia rusa” va fi inabusita se va instaura o dictatura neonazista ca pe timpul lui Stalin.
  Concluzia: dragi moldoveni, daca nu vreti sa fiti din nou deportati la pascut renii in Siberia votati partidele nationale! si aplicati imediat pentru redobandirea cetateniei romane! Unica salvare in cazul unor schimbari radicale de orientare politica a RM.

 7. MONTREAL Says:

  CE M-AM MAI Z@IBIT DE ACEST FILAT, DEJA IMI STA IN GIT , CHIAR DACA SUNT LA 10000 DE KM DE CHISINAU–– numai manevre, jocuri de dupa culise, BRRRRRREEEEEEEEE OAMENI OARE ESTE CAPABIL ACEST NEOM SA DUCA O PILITICA CURATA , A?????
  Cit priveste ruSSia (SS – de la grupul SS nazist din al doilea razboi Mondial) – acolo chiar FIERBE SI FIERBE TARE, sa nu uitati baieti ca FSB filtreaza la 150% tot ce iese din ruSSia PRIN massmedia. Eu am vazut pe youtube, cum doar intr-un singur loc in Moskova s-au strins 8-10000 de oameni, dupa spusele unui jurnalist––––––––––––––––––––––––––––––––––––– daca sa luam in calcul ca numai in Moscova erau SIMULTAN vreo 3 demonstratii automat putem ridica cifra la 25-30 sau chiar 40000 de oameni –––––––––––––––––––––––––––––– nu uitati ca in total se aude ca in 3 orase din rusia sunt Manifestatii Masive: Moskova, Sankt-Petersburg, si imi pare Rostov pe Don =================================================================== asa ca numarul usor poate sa ajunga la 100000 (o suta de mii) minimum ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– dar ca sa intelegeti ca eu am dreptate, ca minimum 100000 (o suta de mii) de oameni au iesit la manifestatii , puneti-va INTREBAREA IN CARE CIRCUMSTANTE STATUL ESTE NEVOIT SA UTILIZEZE „”””””””””””””””ARMATA”””””””””” P-U A INABUSI O RASCOALA ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ATUNCI CIND RASCOALA/MANIFESTATIILE AU AJUNS LA PROPORTII ENORME SI CU FORTELE POLITIENE E IMPOSIBIL DE CONTROLAT MASELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  PS: Daca cumva nu cunosteti aceste lucruri elementare, cred ca multa lume a jucat in joaca CIVILIZATIE, acolo foarte usor este explicat de ce si cind se utilizeaza ARMATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. MONTREAL Says:

  DOAR INCHIPUITI-VA CARE ESTE NUMARUL REAL DE MANIFESTANTI , DACA IN MOSCOVA GUVERNUL A FOST NEVOIT SA INTRODUCA ARMATA???????????????????
  LA NOI (DEJA LA VOI) LA 7 APRILIE 2009 GUVERNUL COMUNIST NU A INTRODUS ARMATA, CHIAR DACA SE STIA CA NUMARUL DE MANIFESTANTI DEPASEA 40000 DE oameni!!!!!!!!!!!! –––––––––––––––––––––––––––––––– OARE CARE ESTE NUMARUL REAL ??? EU CONSIDER CA NUMAI IN MOSCOVA SUNT DEJA PESTE 100000 (O SUTA DE MII) DE OAMENI. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– CITESC DESEORI , PE NET, CA CICA DOAR 10000 DE OAMENI DIN TOATA RUSIA MANIFESTEAZA ––––––––––––––––––––––––––––– ALO , LUME, NU FITI NAIVI, p-u 10 mii nu se aduce ARMATA, VEZI EXEMPLUL NOSTRU DE LA 7 APRILE , pai da ve-ti spune voi , noi nu avem armata in MD, ca toata lumea stie E DE RISUL CIINILOR, nu., mai degraba de risul PLOSNITELOR (sa ma ierte Plosnitele, ca nu am vrut sa le jignesc, ;0)))))), armata MD.

 9. opinie Says:

  in Rusia au fost revolutii in 1917 si 1991 cind in strazi au iesit sute mii de oameni cind multimea il incuraja pe Eltin ,iar acuma este o aventura in stil de Kasparov, Navalinii o minoritate politica marginala pe scena politica din Rusia si fara sustinerea maselor populare.

  Rusii nu-l schimba pe Putin in viitorii 10-12 ani la rusi le este frica de dezastru din anii 90 secolu trecut unde la guvernare in Rusia au fost polticieini alde Yavlinskii,Nemtov etc…..

  asa ca analize de 2 bani nu merg… si prostiile acestea schrise pe net in Rusia sunt de genul mesagelor postate pe unimedia – postari de 2 bani….

 10. Cornel Chiriac Says:

  Traian Vasilcau
  COLINDĂ PENTRU ROMÂNIA
  http://traianvasilcau.wordpress.com/2011/12/07/colinda-pentru-romania/
  ….
  ” Un Soviet al celor vrednici de prostie românească
  Va falimenta și-atunce, demni și liberi întru veci,
  N-om intra în alt mileniu fără ”Domnul ne păzească
  România românească, cu toți fiii ei întregi ! ”
  1989
  P.S. Se publică pentru întîia oară.
  ——————————————————————————
  un comentariu tot de acolo:

  leo | decembrie 7, 2011 la 2:22 pm | Răspunde

  Dle Traian, ca sinteti genial, nici un dubiu nu este,
  doar ca ma tem pentru viata Dvs.
  Fsb lucreaza, Sisul de la Chisinau activeaza si el,
  asa ca fiti foarte atenti, sa nu va pregateasca ceva.
  Ati uitat de Costin, primarul, de Teodorovici si multi, multi altii?
  Sau nici n-ati stiut ca sinteti luat la ochi?
  Aflati de la mine daca nu v-a soptit nimeni pina azi…
  —————–
  traianvasilcau | decembrie 7, 2011 la 8:08 pm | Răspunde
  M-ai pus in garda, ma tem sa ies din casa, nu mai scriu…!
  —————————————————————————-
  N.B.
  http://www.scritube.com/literatura-romana/asasinare-la-rang-de-regi20251684.php
  ” Pot sa va spun ca sculptorul Mihai Prepelita a declarat odata
  ca are dovezi sigure ca a existat o comanda de lichidare
  a Doinei si a lui Ion“
  / Ion Ungureanu /.

  În 1997, fratele lui Ion, Petre Teodorovici, i-a povestit scriitorului Traianus, ca unchiul sau din Bucuresti, Chiril, pusese mâna
  pe niste documente ale Securitatii române,
  care argumentau cu lux de amanunte ca moartea celor doi
  a fost un accident intentionat, provocat de structurile
  Securitatii de la Chisinau, la comanda unor forte politice de atunci.

 11. Veaceslav Verlan Says:

  din punctul meu de vedere, ceia ce se intampla la moment nu e altceva, de cat un inceput de destramare a marelui Imperiu rus! si mobilizarile de forta care se fac o confirma aceasta. am vorbit cu ai nostrii prezenti prin prejma; e slut de tot acolo…

 12. Valenta Says:

  Circa 60 de orase mari din Rusia au publicat In internet Cereri de demitere a lui Pukin @ company

  Uraaaaaaaaaaaaaaaa!

  РУССКАЯ ВЕСНА. В Интернете опубликован перечень более 60 городов с акциями по свержению Путина
  Время публикации: 7 декабря 2011 г., 17:14

  В сети выложен не полный, постоянно дополняемый список городов с контактными адресами, где проводятся акции протеста по свержению ненавистной воровской чекистской диктатуры Путина.

  Акции непризнания результатов путинских «выборов»

  Нюен (Санкт-Петербург): http://vkontakte.ru/event29699773
  Казань: http://vkontakte.ru/event29699017
  Челябинск: http://vkontakte.ru/event29700006
  Алоош (Нижний Новгород): http://vkontakte.ru/event28875621
  Улан-Удэ: http://vkontakte.ru/event29700227
  Иркутск: http://vkontakte.ru/event29701017
  Красноярск (Кызал-Яр): http://vkontakte.ru/event29701116
  Ростов-на-Дону: http://vkontakte.ru/event29728360
  Самара: http://vkontakte.ru/event29728257
  Череповец: http://vkontakte.ru/event29816257
  Котор Ош (Ярославль): http://vkontakte.ru/event29817099
  Орёл: http://vkontakte.ru/event30480413
  Екатеринбург: http://vkontakte.ru/event30771206
  Тюмень: http://vkontakte.ru/event30831814
  Смоленск: http://vkontakte.ru/event30852082
  Славянск-на-Кубани: http://vkontakte.ru/event30854721
  Пенза: http://vkontakte.ru/event30768594″
  Königsberg («калининград»): http://vkontakte.ru/event30882537
  Усинск: http://vkontakte.ru/club30711869
  Сыктывкар: http://vkontakte.ru/event31160054
  Ижевск: http://vkontakte.ru/club31164809
  Норильск: http://vkontakte.ru/event31164649
  Пермь: http://vkontakte.ru/event31168031
  Саратов: http://vkontakte.ru/event31169832
  Липецк: http://vkontakte.ru/event30883003
  Шамилькала (б. Махачкала): http://vkontakte.ru/event31182590
  Краснодар: http://vkontakte.ru/event31286374
  Сочи: http://vkontakte.ru/event31439643
  Набережные Челны: http://vkontakte.ru/event31441244
  Владимир: http://vkontakte.ru/event31700159
  Новосибирск: http://vkontakte.ru/event31609536
  Уфа: http://vkontakte.ru/event31879516
  Ставрополь: http://vkontakte.ru/event32542963
  Барнаул: http://vkontakte.ru/event31790266
  Мурманск: http://vkontakte.ru/event32015500
  Хлыновск («киров»): http://vkontakte.ru/club32816687
  Тамбов: http://vkontakte.ru/club32816719
  Holmgård («в.новгород»): http://vkontakte.ru/club32816759
  Оренбург: http://vkontakte.ru/club32815414
  Ставрополь: http://vkontakte.ru/club32815535
  Белгород: http://vkontakte.ru/club32815643
  Волгоград: http://vkontakte.ru/club32815711
  Чебоксары: http://vkontakte.ru/club32815828
  Брянск: http://vkontakte.ru/club32815906
  Тверь: http://vkontakte.ru/club32816015
  Пермь http://vkontakte.ru/event32841405
  Сургут http://vkontakte.ru/surgut_protiv
  Томск http://vkontakte.ru/club31548880
  Ульяновск http://vkontakte.ru/event32840605
  Тойохара («южно-сахалинск») vk.com/ys_protiv
  Архангельск – http://vkontakte.ru/event32833193
  Кемерово http://vkontakte.ru/event32835329
  Саратов http://vkontakte.ru/event32833917
  Воронеж http://vk.com/event31986077
  Псков http://vkontakte.ru/event32840317
  Пятигорск http://vkontakte.ru/event32835587

 13. BARITON Says:

  CIUMA ROSIE, KOKO – ii,

  au TUPEUL sa vorbeasca despre asa zisele facilitatzi date moldovenilor in timpul ocupatziei RUSESTI a Basarabiei.

  Cu cate sute de mii de victime au platit moldovenii studiile gratuie de DEZNATZIONALIZARE ??????????

  Iar daca Domnul Renitza si-a luat inima in dintzi si a recunoscut sus si tare ca este roman, KOKO-ii ANTI-STATALISTI cer lichidarea lui. TOTZI AMBASADORII BASARABIEI trebue sa se SOLIDARIZEZE cu DOMNUL RENITZA si sa sustzina ca sunt ROMANI si ca militeaza pentru UNIREA cu ROMANIA.

  Koko-ii sunt ANTI – STATALISTI NOTORII caci lupta contra Romaniei pentru a impinge tzara in lagarul rusesc.

 14. opinie Says:

  Brejnev, Putin şi Filat.

  8 Decembrie 2011.

  Vladimir Putin este comparat tot mai des de analiştii politici străini şi chiar de jurnaliştii ruşi cu Leonid Brejnev, simbolul «stagnării» URSS.

  Analiştii politici din R. Moldova nu de puţine ori au afirmat că premierului Vlad Filat încearcă să-l copie pe tizul său de la cârma Rusiei, Vladimir Putin. Vrea Filat să fie şi el un Brejnev al R. Moldova?

  Vladimir Putin va revine în funcţia de preşedinte al Rusiei în martie 2012. Putin ar putea deţine preşedinţia ţării de-a lungul altor două mandate de şase ani, adică până în 2024, când va avea 71 de ani. Astfel, în total, durata preşedinţiei lui Putin, care a fost ales prima dată la conducerea Rusiei în anul 2000, s-ar putea ridica la aproape un sfert de secol, perioadă comparabilă cu cea petrecută la putere de Stalin şi Brejnev, fiecare câte 30 de ani. Va deveni oare numele lui Putin, precum cel al lui Stalin, sinonim cu termenul de ‘teroare’ sau actualul lider va fi asociat, precum Brejnev, cu descompunerea bazelor statului?, se întreabă cotidianul rus Utro.

  Numeroase publicaţii şi analişti ruşi au comparat hotărârea lui Putin de a se prezenta la alegerile prezidenţiale din martie 2012, după ce a deţinut deja două mandate la Kremlin, în perioada 2000-2008, şi s-a aflat timp de patru ani la conducerea Guvernului, cu o «brejnevizare» a sistemului politic rusesc.

  Imaginile publicate pe un site de la Chişinău în care premierul Vlad Filat apare plimbându-se cu un skijet pe râul Nistru nu sunt altceva decât un PR copiat de la tandemul Putin-Medvedev, a scris presa la acea vreme. Apoi, plimbarea lui Filat cu calul, Filat cu zimbrii, Filat cu porcii, Filat cu găinile, Filat cu calul. Apoi Filat dă cu sapa, Filat inspectează iarăşi casele de la Cotul Morii, Filat cu nevasta la închisoarea de la Rusca, Filat face exerciţii la bară, Filat aruncă mingea la coş… Ce mai, Filat e Putinul Moldovei. Dar în cât timp va fi comparat Filat cu Brejnev?

  http://www.timpul.md/articol/brejnev-putin-si-filat-29358.html

 15. dumioxi Says:

  CÎT DE PROȘTI MAI SUNTEȚI. Să ne dea Domnul și nouă în Moldova o asemenea ”stagnare” putinistă. Locuiesc și lucrez temporar de mai mulți ani în Sverdlovsk și fiți siguri că cunosc mult mai bine realitățile sociale, economice și politice rusești, comparativ cu majoritatea dintre voi care vă doriți a fi mari ”experți”, ba chiar și comparativ cu Roman Mihăieș, Nu de alta dar numai de gură suntem buni, adevărați ”romani”, iar cînd merg în Moldova noastră ”prosperă”, în schimb”suverană” și chipurile ”independentă”, mă apucă fiorii la ceia ce văd. Să ne dea Domnul și nouă, acasă la noi în Moldova, măcar un sfert din așa numita ”stagnare” a Rusiei. Ritorica autorului, cît și a ”experților” ce comenteayă articolul respectiv, poate fi caracterizată prin zicala populară moldovenească – ”Motanul cînd nu ajunge la slănină, zice că pute”. Mă strădui să urmăresc cu regularitate evenimentele sociale și politice din Moldova și am înțeles că așa numiții ”analiști politici” din Moldova și mai ales actualii politicienii noștri, sunt mari experți în a observa ”spinul din ochiul altuia, fără a vedea bîrna din propriul ochi”, mai ales cînd e vorba de Rusia. Dar vă spun la toți cu cunoaștere de cauză și aceasta nu e doar părerea mea ci și a tuturor conaționalilor noștri cu care mai contactez în Rusia – MAI BINE ÎNTR-O RUSSIE PUTINISTĂ, DECÎT ÎN MOLDOVA NOASTRĂ GHIMPO-LUPISTĂ.

 16. ION MIJA Says:

  ” A murit Leonida Lari.
  Poeta visa la Unirea României cu Basarabia ”
  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:
  http://www.realitatea.net/a-murit-leonida-lari_894411.html#ixzz1gG1XJo6f

  „Poet Leonida Lari dies aged 62”.
  „She was dreaming about Basarabia being united with Romania”
  http://www.bucharestherald.com/dailyevents/41-dailyevents/28485-poet-leonida-lari-dies-aged-62-she-was-dreaming-about-basarabia-being-united-with-romania

  ––––––––––––––––––––––––––
  Oare de ce toti Marii patrioti de la Chisinau – militanti pt. România Mare –
  „mor ” de „cancer” sau in „accidente” si nu de moarte ” buna ” ?
  poetul Grigore Vieru, poetul Andrei Vartic, deputata Lidia Istrati,
  poetul Ion Vatamanu, regizorul Emil Loteanu, etc.etc.etc. ?

 17. Valenta Says:

 18. MONTREAL Says:

  Eu deja stiu cum Putin cu Saika lui va CALMA POPULATIA DIN ruSSIA, –––––-la fel cum a facut-o in in vara lui 2010 , prin tr-un TERACT LA UN AEROPORT SAU IN CENTRUL CAPITALEI- MOSKOVA ––––––––––––––––––––––––––––––––– nu tin minte exact locul unde s-a intimplat ––––––––––––––––––––––––––––––––– cert este una, in acea perioada toata RUSIA FIERBEA de la Vladivostoc si pina la Caliningrad cu mitinguri ANTI -PUTIN (cine nu tine minte, faceti google) … si BUM… un teract a avut loc … O MINUNEA, TOATE MANIFESTATIILE S-AU TERMINAT (nimeni nu dorea sa se intruneasca , p-u ca # mare de oameni putea sa fie o tinta)… =====================================================SI ACUM CEL MAI INTERESANT !!!!!! Puneti-va ?-rea in care circumstante TERORISTII ATACA ?????????? Atunci si numai atunci cind in tara tinta este STABILITATE, PROSPERITATE CIND OAMENII SUNT FERICITI SI MULTUMITI – acolo, cred logic, e vor ATACA p-u a DESTABILIZA SITUATIA ––––––––––––––––––––––––––––– OARE CREDETI CA TERORISTII VOR SA ARUNCE IN AER CEVA CIND TARA DEJA FIERBE , CARE SI ASA SE AUTODISTRUGE, EI DOAR NU SUNT PROSTI, EI NU DORESC SA SPERIE LUMEA, EI DIMPOTRIVA DORESC CA OAMENII SA SE REVOLTE… asa ca bietii nostri oameni simpli ai Rusiei , asteptati-va la noi dezlantuiri !!!!

 19. ,STEJAR Says:

  INSTINCTUL de SUBORDONARE.

  INSTINCTUL de AUTO-ASERVIRE.

  Fiecare om din lume cauta sa rupa lantzurile SCLAVIEI, cauta Libertatea cu pretzul vietzii sale.Are instinctul ELIBERARII de sub jugul COTROPITORULUI.
  In afara de MALDAFANI.

  Polirucii nostri sunt criticatzi de Lasitate fatza de Idealurile de Libertate ale Moldovenilotr si-i imping , incet dar sigur, spre jugul Sclaviei de ieri. Ce fericire sa fii inlantzuit.

  Politrucii nu au fost prea sensibili la disparitzia Patrioatei Romance LARA. Au ascuns atat cat au putut lupta ei pentru Unirea Basarabiei cu Romania.

  Dar politrucii striga sus si tare, acasa sub plapuma, ca sa nu-i auda nimeni, ca ei sunt pentru UNIREA cu ROMANIA.

  Politrucii nostri de STANGA, de EXTREMA- Stanga si de SEMI- Dreapta- stangista din ALIANTZA au instinctul de SUBORDONARE, de auto- aservire, de AUTO-SCLAVIZARE fatza de Ocupantul de ieri.

  Cu cat sunt santajatzi mai mult cu gazele, cu petrolul, cu ceapa, cu vunul, cu atat mai mult se pun in genunchi la acelasi ocupant sa le faca cadouri pecare le vor plati foarte scump dupa aceea.

  Cine ii impiedica sa gaseasca altzi furnizori ????? Rusii sa alerge dupa tine nu tu, asasinat, exterminat, deportat sa alergi SERVIL dupa ei.

  DESTEAPTA-TE ROMANE, DESTEAPTA-TE MALDAFANE din somnul cel de MOARTE.

  INSTINCTUL de SUBORDONARE.

  INSTINCTUL de AUTO-ASERVIRE.

  Fiecare om din lume cauta sa rupa lantzurile SCLAVIEI, cauta Libertatea cu pretzul vietzii sale.Are instinctul ELIBERARII de sub jugul COTROPITORULUI.
  In afara de MALDAFANI.

  Polirucii nostri sunt criticatzi de Lasitate fatza de Idealurile de Libertate ale Moldovenilotr si-i imping , incet dar sigur, spre jugul Sclaviei de ieri. Ce fericire sa fii inlantzuit.

  Politrucii nu au fost prea sensibili la disparitzia Patrioatei Romance LARA. Au ascuns atat cat au putut lupta ei pentru Unirea Basarabiei cu Romania.

  Dar politrucii striga sus si tare, acasa sub plapuma, ca sa nu-i auda nimeni, ca ei sunt pentru UNIREA cu ROMANIA.

  Politrucii nostri de STANGA, de EXTREMA- Stanga si de SEMI- Dreapta- stangista din ALIANTZA au instinctul de SUBORDONARE, de auto- aservire, de AUTO-SCLAVIZARE fatza de Ocupantul de ieri.

  Cu cat sunt santajatzi mai mult cu gazele, cu petrolul, cu ceapa, cu vunul, cu atat mai mult se pun in genunchi la acelasi ocupant sa le faca cadouri pecare le vor plati foarte scump dupa aceea.

  Cine ii impiedica sa gaseasca altzi furnizori ????? Rusii sa alerge dupa tine nu tu, asasinat, exterminat, deportat sa alergi SERVIL dupa ei.

  DESTEAPTA-TE ROMANE, DESTEAPTA-TE MALDAFANE din somnul cel de MOARTE.

 20. ADEVAR Says:

  Monsieur TOMAC
  este Roman sentimental care vrea sa ajute TOTZI MALDAFANII. Iar Monsieur Rizea este un Pragmatc cre vrea sa ajute numai pe MALDAFANII cre au DEONSTRAT prin VOT, prin luare de CUVANT, prin articole SCRISE ca sunt romani si ca sustzin cauza UNIRII cu ROMANIA.

  O imensa majoritate din Romania precum si Romanii din Basarabia sunt de acord cu Domnul RIZEA.

  Dece sa dai bani lui BARANOFF, DANDANOFF, TKAUCIUK, SELIN si altzi FILATOFFI si LUPOFFI care fac aliantze STRATEGICE cu ELIBERATORII de la KREML8IN ???????? si care lupta pe fatza si pe ascuns contra UNIRII cu Romania ???????

  Acesti bani trebue sa mearga numai la PNL , partidul Doamnei VITALIA.
  Rusii dece nu dau din sentiment un miliard de euro in mod gratuit MALDAFANILOR, daca ii iubesc asa de mult ????????

  NUMAi alegerile anticipate vor clarifica ceva mai mult apele.

  çA PASSE ou çA CASSE.

 21. iurgen Says:

  Ai perfecta dreptate si doresc sa mai adaug ca asa zisa revolutie din 1917 a fost infaptuita de 10000 de oameni . Regimul lui putin s-a discreditat cu totul , inclusiv si in ochii a multor sustinatori din fostele republici sovietice . Dar lovitura de gratie pentru Russia o va da SUA , care nu depinde cu nimic de Russia, dar care o sa-i arate locul ei bine meritat. Putin a uitat de grebla sovietica si a calcat si el pe ea. Aceasta datorita orgoliului lui mare care crede in faptul ca Russia poate deveni supraputere, dar se inseala amarnic SUA nu va permite.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: