La multi ani, Romania!

Astazi toti romanii sarbatoresc, caci e ziua nationala a Romaniei.

De la Dacia Romana ne tragem, de la Traian si Decebal, si sunt mindru ca fac parte din acest maret neam latinesc si romanesc.
Suntem frati cu italienii, francezii, portughezii, spaniolii, iar cu romanii din Romania suntem aceiasi.

Cind merg la Roma, ma simt ca la Bucuresti, cind merg la Iasi ma simt ca la Chisinau.
Romania de astazi, este o tara dezvoltata, civilizata, membra UE si NATO, cele mai prospere si puternice organizatii internationale.
Salariul mediu in Romania este de circa 600 EURO, PIB-ul pe cap de locuitor circa 11 mii USD, comparativ cu circa 2 mii USD in R.Moldova.

Conform unor estimari in R.Moldova sunt circa 400 mii de cetateni care detin si cetatenia romana, si numarul lor creste in fiecare zi.

Astfel Romania si R.Moldova sunt doua tari romanesti, care trebuie sa intretina cele mai bine relatii, pe toate domeniile.

Este datoria Romaniei sa ajute R.M. , pe drumul sau proeuropean.

R.Moldova si Romania, se vor intilni in UE, caci sunt doua diamante pe harta Europei, si chiar daca unirea politica astazi nu este posibila, este important ca romanii basarabeni sa nu resimta ca traiesc in afara UE.

Nu uita ca esti roman.

21 răspunsuri to “La multi ani, Romania!”

 1. Catalina Says:

  Traiasca neamul romanesc!

  Un mic mesaj de la Nicolae Sulac!

 2. adevarul Says:

  Integrare intre Romania si Moldova in date . Anul 2008 comparativ cu anul 2011
  1. Integrare culturala :
  2008 /////////////////////// 23%
  2011 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 100%
  2. Integrare Media on-line :
  2008 //////////// 12%
  2011 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 78%
  3. Integrare TV internet
  2008 ///////////// 13%
  2011 /////////////////////////////////////////////////////// 55%
  4. Integrare teritoriala – spatiu de mic trafic la frontiera
  2008 .0%
  2011 //////////////////////////////// 32%
  5. Pasapoarte
  2008 ///2,2%
  2011 //////////////////// 20,5%

 3. Valenta Says:

 4. Valenta Says:

  UNIRE! Traiasca Romania! Felicitari si urari de bine tuturor!

 5. NELIDA Says:

  Nu mai pot visa doresc cu tot dinadinsul realitatea UNIRII celor doua state romanesti.Ma rog pentru voi pentruca numai Dumnezeu e cel ce uneste si eu cred ca numai cu voia lui se va infaptui aceasta unire care stagneaza . Cele doua tari au nevoie una de alta fiind aceias inima, acelas crez aceiasi dorinta asteptata si neimplinita.Doresc din inima ca Dumnezeu sa faca o minune si sa rupa toate legaturile ce le desparte. Va iubesc romani si doresc sa traiti multi ani in pace si fericire oriunde va aflati dar…Uniti-va.

 6. marian Says:

  sa fim seriosi … „R.Moldova si Romania, se vor intilni in UE” … mare gugumanie , mare inselatoria . UE in situatia de astazi nu isi permite sa primeasca tari cu o dezvoltare economica redusa . are destule probleme pe cap … parca si vad liderii europeni care abia mai duc bolovanul greu al crizei economice ingramadindu-se la portile europei sa deschida larg portile moldovei . cine va mai sta sa astepte 15-20 de ani o eventuala aderare la UE dupa alti 20 trecuti degeaba ? moldova se depopuleaza de la an la an , caci oamenii nu traiesc in viitor ci in prezent . cine si cu ce putere sa ceara oamenilor simpli rabdare si iar rabdare ? ce ar mai trebui asteptat in locul unei integrari rapide la patria-mama si deci si in UE ? o noua cadere a troiei ? venirea extraterestrilor pe pamint ?

 7. Spiritus Invictus Says:

  România Mare va fi degrabă. E inevitabil.

 8. IX Says:

  Bravo, domnule Mihăieş, pentru acest articol. Într-adevăr, 1 decembrie a trebuie să fie considerat nu atât „ziua naţională a României”, cum sugerează Unimedia, cât „ziua naţională a tuturor românilor”.

  O singură întrebare aş dori să vă adresez. Ce doriţi să spuneţi prin „R.Moldova si Romania, se vor intilni in UE”? În ce constă „întâlnirea”? Când credeţi că se poate întâmpla acest lucru?

 9. ARMINDEN Says:

  În plenul parlamentului din Chisinau, deputatul Partidului Liberal – Valeriu Munteanu a rostit un discurs referitor la 1 Decembrie 1918
  http://anatolpetrencu.md/?p=3655
  un ultim citat:
  ” În aceste zile de mare sărbătoare pentru neamul nostru, aducem sincere felicitări tuturor românilor cu ocazia sărbătorii Marii Uniri, asigurându-vă că, aici în Basarabia, adevărul istoric şi sentimentul de identitate românească al basarabenilor nu va putea fi învins niciodată,
  iar năzuinţa întru UNIREA EUROPEANA a tuturor românilor va rămâne vie în inimile noastre, până când acest deziderat istoric se va împlini, astfel regăsindu-ne cât mai grabnic alături de fraţii noştri români în marea familie a Uniunii Europene.”
  ––––––––––––––––––––––––––
  CONCLUZIA mea, a unui simplu muritor de rând:
  ” pacat de baietii astia din PL, care nu inteleg, ca in acest secol XXI, RM nu are sanse sa ADERE la Uniunea Europeana; caci de abia se negociaza un Acord de ASOCIERE, nesemnat inca, care ar inseamna o vecinatate si nimic mai mult, cum exista deja un precedent cu MAROCUL. Vedeti cumva niste sanse ca aceasta tara nord-africana sa adere cândva la UE ?
  Oare credeti ca PL nu intelege acest lucru ? Credeti ca sunt orbi ?
  De ce dar insista cu MINCIUNA lor ?
  De ce nu vor sa spuna cu inima deschisa in fata lumii:

  NUMAI RE-UNIREA CU ROMANIA NE ESTE SALVAREA
  CA SA SACAPAM DE OCUPATIA RUSEASCA
  SI UNICA SANSA DE A FI IN UE DOAR FIIND
  IN CADRUL ROMANIEI,
  CU CARE DEJA NE-AM UNIT IN 1918
  IN BAZA ACTULUI UNIRII
  AL SFATULUI TARII DIN CHISINAU !
  ––––––––––––––––––––––––––––-
  un alt citat:
  „Acum vă amintesc doar
  că avem un singur obiectiv strategic: „Reunirea”.
  din
  „Alocuţiunea” rostită de Mircea DRUC, deputat în parlamentul de la Chişinău, la 28 noiembrie 1991 în sala Parlamentului României din Dealul Mitropoliei în cadrul şedinţei festive,
  cu participarea deputaţilor şi senatorilor, consacrată aniversării
  a 73-a de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.
  http://ziar.jurnal.md/2011/11/29/%E2%80%9Evrem-reintregirea-patriei%E2%80%9D/comment-page-1/#comment-18224

 10. maxim Says:

  Un articol de nota 11!

 11. matrozul Says:

  Cred si sper mult in unirea malurilor de Prut! Cu ajutorul Domnului intentionez sa depun dosarul pentru cetatenie pana de Craciun. Ii indemn pe toti romanii basarabeni sa nu mai ezite si sa mearga la Consulat, in Tara, ca sa depuna dosarele. Numai in acest fel, cand in RM vor fi 75 la suta cetateni romani, problema va fi mai lesne de rezolvat. Am accesat datele statistice pe ultimele doua saptamani privind acordarea cetateniei romane, nu va vine sa credeti – 19 mii! Va inchipuiti? Asta inseamna, practic, 40 mii lunar, iar intr-un an ajungem la juma de milion. Ce mai ramane? Doi ani maxim? Iar pana in 2018 mai avem 7… O suta de ani…. As dori sa fie o sarbatoare implinita pe merit, dupa atata asteptare…

 12. Ilie Says:

  Traiasca Romania mare si NOI ROMANII de pretutindeni!!! Imi iubesc TARA!!!

 13. Ioana Says:

  Visez Marea Unire din 2018 si CRED in EA!!! Va fi сel mai frumos eveniment al Europei dupa unirea celor doua Germanii!!! Sa staruim, fratilor si vom fi din nou impreuna! Atunci la sigur ne vom lamuri si cu depopularea Tarii, si cu timpitii de politicieni bolshevici, si cu celelalte probleme!!!

 14. Valenta Says:

  In semn de solidaritate cu toate popoarele, martire ale imperiului diabolic din est, va trimit acest cantec, amintind ca tot in decembrie si Polonia va serba Ziua nationala si indemnandu-va SA VA EXPRIMATI SOLIDARITATEA CU POPORUL POLONEZ MULT PATIMIT…

 15. Valenta Says:

  VIDEO: Filmul polonez “Mgla” – “Negura” – despre TRAGEDIA DE LA SMOLENSK
  Autorul acestui documentar emotionant, produs de Radio Polonia, cauta raspunsuri. Fiindca nu le are, apeleaza la Dumnezeu, care stie adevarul si poate sa faca dreptate. Tragedia de la Smolensk i-a marcat adanc pe polonezi.

  SA FIM SOLIDARI CU INOCENTII!

 16. Romanul Says:

  Va transmit un ciclu de postari ale unui “moldovenist” evoluat , un intelactual. Postarile demonstreaza ca rusii, comunistii, moldovenistii, toti au intrat in panica, au inceput sa stranga randurile si au inceput sa faca apel la purtatori de cuvant mai persuasivi. Cititi textul va rog. Este interesant pana la capat. Textul demonstreaza ca infiintarea unui post de radio al Societatii Romane de Radio, Radio Romania Actualitati, numit Radio Chisinau era absolut necesara. Pe cand si un post de televiziune cu acoperire integrala a teritoriului? De altfel, nici Radio Chisinau nu acopera integral teritoriul, avand in vedere ca emite in banda FM

  “Ca sa ajunga in Liga UEFA sau Liga Campionilor “Zimbru”, “Dacia”,”Sherif” mai intai trebuie sa castige Campionatul sau Cupa RO. Natalia Barbu,Nelly Ciobanu, “zdubbii” nu mai ajung la “Eurovision” pana nu trec selectia la TVR. Locurile la studii peste hotare le da Ministerul Educatei de la Bucuresti. Vizele pentru un termen mai mare de 3 luni peste hotare (studii, munca) sau cele in SUA – se dau numai la ambasadele de la Bucuresti. Certificatele de Stare Civila cu litere scapate – sejudeca in instanta la Bucuresti. Atacarea unei decizii La Curtea Suprema de Justitie se face la Bucuresti. R.Moldova nu mai are nicio ambasada peste hotare si elita de la Chisinau nu mai pot sa-si trimita odraslele diplomati peste hotare. Pe fostele cladiri ale parlamentului si guvernului de la Chisinau au aparut inscriptii noi – Consiliul judetean Chisinau si Prefectura judetuului Chisinau. Filat, Lupu si Ghimpu se lupt pentru portofolii de prefect si cel presedinte al consiliului judetean Chisinau.Universitatile particulare au lipsite de licente de autorizare din motiv ca profesorii sunt inculti, vorbesc prost limba romana si in plus sunt “prorusi” si “comunisti”. Din aceleasi motive nu se mai fac alegeri locale – primarii, comisarii de politie, judecatorii sunt numiti de Bucuresti din randurile persoanelor de incrtedere din dreapta Prutului. Pentru a preintampina protestele gagauzilor, bulgarilor, evreilor, rusilor si ucrainenilor – au fost interzise adunarile in locurile publice, aflarea in strada dupa ora 10.00, s-a introdus prin lege pedeapsa corporala – elevii sunt pusi la ungher pe graunte, batuti cu rigla peste palme, tinuti cu mainele in sus, hotii de gaini batuti cu leaturile, persoanele care s-au opus sau au insultat un politist sau jandarm sunt trimise din post in post spre Bucuresti pentru a fi judecate, dar nu mai ajung sa treaca decat cateva posturi de jandarmi. Starea exceptionala nu se ridica timp de cel putin 22 de ani. Moldovenii devin basarabeni adevarati ca pana la 1940.
  Monumentul lui Stefan cel Mare este demontat si dus la Iasi. Din cauza amenintarii permanente dinspre rasarit utilajele fabricilor si uzinelor din stanga Prutului sunt demontate si evacuate cat mai departe de hotarul cu Ucraina si Rusia. De-a lungul Nistrului su fost dizlocate unitati militare si pichete de graniceri romani, impasibili de orice judecata ca cei din NATO.Trupele au fost introduse temporar pentru a face ordine, dar deoarece pericolul din partea rusofonilor si comunistilor este permanent – ele nu vor fi retrase inapoi din stanga Prutului. Parlamentul inconjurat de trupe de mentinere a ordinei din RO – de urgenta a votat Actul Unirii cu patria-mama.
  AMINTIRI DIN VIITOR: Conform Legii retrocedarii averilor proprietarii de averi de pana la 1940 si urmasii lor isi recapata hectarele de pamant si casele avute in trecut. Executorii judiciari scot fortat in strada locatarii din casele din cartierele vechi din Chisnau, Balti, Soroca, Orhei, Tighina etc. si anuleaza orice contract de cumparare-vanzare sau privatizare dupa 1940 si pana in prezent. Biserica Ortodoxa Romana recapata sute si mii de hectare de paduri si terenuri arabile ale satelor cu mosii manastiresti, liderii asociatiilor agricole din sate protesteaza, dar vine fiscul de la Bucuresti, Iasi, Suceava si ii domoleste repede. Smecherii de la arhivele RO se pricopsesc cu acte false despre proprietati in Bazsarabia pe numele persoanelor care au fost deportate si nu s-au mai intors si proprietatile lor nu-si au urmasi. Daca basarabenii au si avut careva hectare – nu pot obtine din arhivele din Bucuresti actele necesare cadastrale si n-au cu ce plati avocati la tribunalele din Bucuresti pentruu a castiga procesele si a recapata mostenirea. Cotele primite dupa desfiintarea colhozurilor – au fost anualte, cei mai multi au ramas fara pamant. Privatizarea prin bonuri – a fost anulata. Investitorii straini fug din teama sa nu fie lipsiti de proprietatile cumparate legitim in fosta R.Moldova. Bugetul se aproba la Bucuresti. Impozitele se colecteaza si se trimit la Bucuresti.Creditele se acorda strict prin intermediul Bucurestiului si nu mai ajung la Chisinau.La Chisinau nu vine niciun diplomat strain, nici un reprezentant de la FMI, BERD, UE,SUA – cei mai inalti demnitari ce pot onora cu vizite Chisinau sunt sefii de partide, senatorii si deputatii de la Bucuresti, intampinati cu pane si sare. Fostii activisti unionisti sunt deziluzionati – tot mai des sunt scosi din functii si invinuiti ca sunt “prorusi”,”comunisti” sau ca au colaborat cu KGB. Pan Halipa, cel care a semnat Actul Unirii la 1918 si apoi transmis URSS si intemnitat in “gulag” – nu e unicul, soarta lui o impartasesc si alti lideri “unionisti”. Unicele partide lasate in voie sa activeze sunt cele pronuntate anticomuniste si antirusesti din extrema dereapta, majoritatea au fost desfiintate invinuite de colaborarea cu regimul sovietic si pro-rus.
  AMINTIRI DESPRE VIITOR: Chisinaul ramane fara zona de odhnna de la Vadul-lui-Voda, aflarea in apropierea hotarului ce trece pe Nistru este interzisa. Aeroportul Chsinau nu efectuiaza decat zboruri spre Bucuresti, de unde pot fi procurate bilete spre alte tari. Trebnurile circula numai spre Bucuresti – rutele spre Moscova au fost anulate. Moldovenii plecati la munca in Rusia isi iau cetatenie rusa si nu mai revin acasa. Rusii, ucrainenii pleaca din Basarabia, daca nu pot in Rusia si Ucraina, apoi in republica moldoveneasca nistreana. Cei careraman si o parte considerabila din moldoveni isi amintesc de vremurile de aur traite in URSS si in fosta R.Moldova si viseaza la o eliberare ce ar putea veni dispre Rusia, Ucraina si Transnistria. Pe ascuns, in discutiile de la bucatarie, partidele si fostii deputatii si lideri “unionisti” sunt blestemati pentru cele savarsite.
  Scenariul filmului de anticipatie “AMINTIRI DESPRE VIITOR” cu subtitru: Iluzii si deziluzii dupa “unire” si dupa “eliberare” mai poate contine scene prin ecre se releva destinul dramatic al moldovenilor dintre Prut si Nistru, care la vest de Prut,in Romania sunt considerati “comunisti” si “rusi” si prin asta se “justifica” discriminarea la care sunt supusi in permanenta si din parte oricui, iar la est de Nistru sunt considerati “romani” si “nationalisti” si “fascisti”, pentru care chipurile iarasi s-ar face vinoveti pentru crimele lui Antonescu si comportamentiul “tradator” ba de o parte, ba de alta in razboi. Pana la urma si cei care fug din Transnistria in Romania si ceui care fug din Basarabia in Transnistria sau Rusia – sunt banuti, trtati cu neincredere, considerati “spioni” ai partii opuse. Frati din aceeasi familie – unul carea lucrat in Rusia si altul care si-a facut studiile in Romania – se pomenesc in situatia de a fi “dusmani”, mobilizati sa lupte unul contra altuia, pentru interesele geopolitice ale altora. Concluzia la careajung protagonistii filmului e ca moldovenii de Est, basarabenii, nu au o alta solutie decat de a nu fi nici cu romanii, nici cu rusii, ci cu ei insisi, cu acest pamant al lor, cu soarta lor mereu vitrega printre “fratii mai mari” de o parte si alta, cu statul lor propriu furat odata in 1918 de catre “fratii” smecheri, cu ungherasul si casa lor proprie ( nu in gazda la cineva), cu minte si conducerea proprie, cu propria Constitutie pe umeri. Alta soarta mai buna nu are de unde avea decat cea de a fi liberi si independenti de oricine si supusi mereu unicului “Presedinte” si “Prim-ministru” Atotputernic, unicului Stapan aici pe pamant – lui Dumnezeu, Cel care de atatea ori l-a scos si il va mai scoate din robia “fratilor mai mari”.

 17. Valenta Says:

  AM POSTAT videoclipurile de mau sus despre Polonia, pentru ca aceasta tara a fost PRIMA care a inceput rasturnarea comunismului si a dat astfel o lovitura mortala imperiului rosu;

  Iar pe de alta parte, ACUM, Rusia iar se intareste militar in regiunea Kaliningrad, FIIND O AMENINTARE pentru tarile pasnice vecine…

  Finlanda, simtindu-se amenintata, acum doreste sa intre rapid in NATO…

  РУССКАЯ УГРОЗА. Из-за быстро растущей военной угрозы со стороны России Финляндия вступит в НАТО

  Время публикации: 30 ноября 2011 г., 11:33

  По сообщению финского телеканала YLE, кандидат в президенты Финляндии от партии Центра (KESK) Пааво Вяюрюнен (Paavo Väyrynen) заявил, выступая в городе Оулу, что его страна готова вступить в НАТО в связи с резко растущей угрозой нового военного вторжения в страну вечно кровавой и агрессивной России.

  http://yle.fi/uutiset/teemat/presidentinvaalit/2011/11/vayrynen_pitaa_nato-optiota_auki_uhan_varalta_3061454.html

 18. Valenta Says:

  Solidaritatea cu popoarele, victime ale pactului Molotov-Ribbentrop ESTE ABSOLUT NECESARA pentru noi, pentru a ne intari MORAL si nu numai!

 19. Apostol Bologa Says:

  Val Butnaru // “Încă odată: ce facem cu Moldova de Est?”

  http://www.jurnal.md/ro/news/val-butnaru-inca-odata-ce-facem-cu-moldova-de-est-213264/

 20. ALSACIANUL Says:

  Dragi prieteni,
  Vreau sa atrag atentia Dvs. la un lucru foarte important: O MARE MINCIUNA a GUVERNULUI DIN RM:
  referitor la aderarea RM la Uniunea Europeana /UE/. Toate partidele politice proclama in programele lor ca ultim scop Integrarea in Uniunea Europeana. Dar ce inseama «integrare» , acest cuvânt nebulos ?
  1.
  Pentru a ADERA la UE este nevoie de parcurs un drum lung si anevoios de ajustare a legilsatiei nationale
  la standardele UE si o puternica vointa politica. Reforme in justitie, procuratura, politie, etc.
  Ati vazut ceva transformari in ultimii 2 ani ?

  2.
  Ministrul de Extene Leanka negociaza acum un ACORD de ASOCIERE, deci, atentie, de ASOCIERE,
  si nu de ADERARE. Si nici acest Acord de Asociere inca nu a fost semnat !
  Mai ramân multe capitole deschise.
  Un acord de Asociare inseamna niste relatii privilegiate si nimic mai mult.
  Nici nu este vorba de aderarea RM la UE in acest secol !

  textul in franceza sau engleza:
  http://eeas.europa.eu/moldova/assoagreement/index_fr.htm
  http://ec.europa.eu/europeaid/where/neighbourhood/country-cooperation/moldova/moldova_fr.htm

  3.
  trdaucere din franceza:
  «Acordul de Asociere POATE fi prevazut totodata ca un calendar de reforme pentru Moldova,
  axat pe un program complet de APROPIERE reglementara, in jurul caruia partenerii asistând Moldova,
  vor putea sa se alinieze si sa concentreze asistenta lor.
  originalul:
  «L’Accord d’Association peut aussi être envisagé comme un calendrier de réformes pour la Moldavie,
  axé sur un programme complet de rapprochement réglementaire, autour duquel les partenaires
  assistant la Moldavie pourront s’aligner et centrer leur assistance “.
  http://eeas.europa.eu/moldova/assoagreement/index_fr.htm

  DECI RETINETI: ESTE VORBA DE O =====APROPIERE=======
  SI NIMIC MAI MULT !

  4.
  Un exemplu cu Marocul, tara din Africa de Nord:
  Marocul a semnat un Acord de Asociere cu UE in 2000.
  Azi, suntem in 2011, si nici nu se pune problema aderarii Marocului la UE.

  DECI TOATE ACEASTA PUBLICITATE CU INTEGRAREA /ADERAREA / EUROPEANA ESTE O MARE MINCIUNA PENTRU CEI PROSTI SI CREDULI, UN SLOGAN POPULIST PENTRU A ATRAGE VOTURI.
  5.
  priviti harta extinderii UE:
  Rep. Moldova ramâne mereu «o zona alba». Nici nu intra in calculele lor de aderare !
  http://ec.europa.eu/enlargement/potential-candidates/index_ro.htm

  ASA CA TOATA DIPLOMATIA MOLDAVA PE LA PARIS ARGINTAREASCA
  SAU LA CHISINAU POPEASCA ESTE DE DOI BANI, CU AERE DE MARI DESTEPTI,
  IAR REALITATEA ESTE ALTA: O MINCIUNA SFRUNTATA !
  6.
  RAMANE ATUNCI INTREBAREA:
  CARE ESTE DRUMUL CEL MAI SCURT PENTRU A NE VEDEA TOTUSI IN UE ?

  PENTRU A NU MAI REPETA DE MII DE ORI SLOGANUL -ROMANIA MARE -,

  oare ce ne propune Lavrov, Filat si toti Vladimirii ruso-ortodocsi ?
  Da, exact: adrerarea la o alta Uniune-
  cea ASIATICA.
  Deci sa fim mai aproape de Siberia si lacul Baikal,
  decât de Europa de peste Prutul nostru !

 21. LEVAN ABASHIDZE Says:

  ILIE BRATU
  PARTIDUL REINTREGIRII NATIONALE / PRN /
  http://www.proromania.net/toppage2.htm#fantoma%20care%20ban

  Este imperios necesar ca pe scena politică din RM să apară o nouă şi veritabilă forţă politică, alcătuită din tineri bine şcoliţi si educaţi in spiritul Limbii Române şi a Istoriei Românilor, care n-au apucat sa fie contaminaţi de molima comunisto – sovietică, si asupra carora nu planează suspiciunea de fi colaborat cu KGB sau SIS,
  şi al carei obiectiv declarat ar fi tocmai readucerea teritoriilor româneşti de la est de Prut acasă, in componenţa României! Anume in acest sens am lansat proiectul ,,Partidul Reîntregirii Naţionale (PRN)”, vezi http://www.proromania.net.
  Apropo, Grupul de Iniţiativă pentru crearea PRN este în ultima fază de constituire, cine mai doreşte, şi mă refer în special la cei din raioane şi mn Bălţi, care sunt pregatiţi şi au vocaţia pentru a fi lideri, ar trebui să se grăbească… (Pentru răuvoitori: eu nu pretind a fi lider, nici măcar nu mă aflu in RM, dar asta e o altă poveste…).
  —————————————————————–
  N.B. a mea:
  DAR OARE DENUMIREA DE
  “BLOCUL RE-INTREGIRII NATIONALE”
  nu ar fi mai bine ? lumea s-a cam saturat de partide de papuse.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: