Smirnov are fani in media si politica de la Chisinau

Am citit o serie de comentarii privind  intilnirea dintre Smirnov si Filat din Germania, si mi  s-a facut schirba, de atitea minciuni si  demagogie.  Incercarea de a-l albi pe Smirnov este absolut penibila.

Iata de ce stimati cetateni  a cistigat unul ca Voronin puterea in R.Moldova, si de ce ar putea miine si Smirnov sa ne fie impus la guvernare, pentru ca exista o mare parte de presa afiliata guvernarii, care vor gasi suficiente motive sa ne explice ca se face spre binele nostru.

Insa nimeni nu-l citeaza pe Smirnov, despre scopul vizitei sale, care in conferinta sa de presa contrazice toate comentariile laudaroase ale comentatorilor afiliati guvernarii de la Chisinau.

Iata ce a declarat Smirnov la intrebarea ziaristilor: „Pentru Tiraspol participarile al aceste forumuri este o ocazie de a aduce la cunostinta forurilor internationale pozitia sa. Le-am reamintit ca noi niciodata nu am facut parte din R.M. si nu dorim sa discutam intrebari legate de integritatea teritoriala a RM, nu e intrebarea noastra, este intrebarea cetatenilor Moldovei si incercarile de a include aceasta chestiune in ordinea zilei conduce la pravalirea negocierilor. De asemenea noi am dat de inteles ca suntem de acord la orice negocieri in conditiile egalitatii partilor, pe orice subiecte”.

„Для Тирасполя поездки на столь представительные форумы – это, прежде всего, возможность довести до международного сообщества свою позицию”.

Напомнили, что мы никогда не входили в состав РМ и не собираемся обсуждать вопросы территориальной целостности РМ, это не наш вопрос, это вопрос граждан Молдовы и попытки включить этот вопрос в повестку дня обрекает на провал любые переговоры. Также мы дали понять, что готовы к любым переговорам на равноправной основе по любым вопросам».

«Беседы носили откровенный характер. По крайней мере, мне так показалось. Есть ли понимание посмотрим, в том числе и по второму раунду московской встречи … Удовлетворён или нет? Да, мы выполнили свою задачу, но ни в коем случае нет у нас никакой по этому поводу «щенячьей радости». Ещё предстоит большая работа. Я очень рад, что мы поступаем последовательно. Последовательность заключается в том, что мы никогда не отказывались от переговорного процесса. Во-вторых, мы выполняем самый главный закон – референдум. За это нас иногда и блокируют, и шантажируют. Я не радуюсь промежуточным итогам, пока мы не достигли главной цели, которая определена итогами референдума – независимое государство и развитие совместно с Россией. Вот, когда это будет, то можно будет сказать, что мы достигли своей цели», – заметил в ходе пресс-конференции Президент Приднестровской Молдавской Республики”.

De asemenea Smirnov a mai declarat ca indeplineste in viata prevederile referendumului, scopul fiind un stat independent si dezvoltarea impreuna cu Rusia.

Triste concluzii, in timp ce Smirnov declara ca la aceste consultari internationale, urmareste doar scopul consolidarii statailitatii RMN, la Chisinau sunt destui polititicieni si ziaristi care gasesc colaborarea cu acesta fructuoasa.

Deja vu sau banii nu miros?

http://www.tv-pmr.com/news.php?id=12577

http://www.olvia.idknet.com/ol89-09-11.htm

P.S.

Concurs” Limba romana in Basarabia”. Premiu: 500 de euro.

Deşi a trecut data oficială pentru ziua limbii române cred că aceasta ar trebui sărbătorită în fiecare zi. Mai ales la Chişinău. Şi cum putem sărbători mai bine limba română decât vorbind-o şi scriind-o corect? Aşa că vă propun un nou concurs de articole. Cine scrie un articol care să fie desemnat cel mai bun conform regulamentului de mai jos va câştiga 500 de euro. Succes!

http://www.blog-pentru-basarabia.ro/concurs-limba-romana-in-basarabia-premiu-500-euro-850/

 

 

Anunțuri

6 răspunsuri to “Smirnov are fani in media si politica de la Chisinau”

 1. jonny Says:

  Smirnov trebue dus la casa de nebuni să-și înfle baloanele de săpun, iar acolo și cu toți fanii lui săi facă asistență. Ar fi ridicol să credem că centrul Europei este dominat de un impostor,care din miopie nu vede că regimul său este la cinci minute de marșul varsovianca.

 2. ORION Says:

  TAVARICI VARANOFF,

  Devine din ce in ce mai putin un om de sta si devine ceeace a fost totdeauna, un TERORIST de talia lui SMIRNOFF.

  Smirnoff este creatia Moscovei si acolo , la Moscova, are profesorii si Ordinatorii politicii sale antimoldovenesti. Smirnoff este FANATIC antimoldovean si Fanatic pro-rus.

  Varanoff este creatia Moscovei si acolo, la Moscova, are profesorii si Ordinatorii politicii sale antiromanesti.. Varanoff este Fanatic antiroman si FANATIC pro rus.

  Batranul Terorist Maldafan si cel transnistrian se aseamana in toate punctele si au un loc comun de intalnire, MECA koko-munista adica MOSCOVA.

  De data aceasta VARANOFF MALDAFANUL cere sfaturi TAVARICIULUI NARISKIN.. Pentru a cata oara ??????????????

  Ne mira faptul ca politicienii rusi accepta discutii cu indivizi atat de dubiosi din punct de vedere al intelectului lor, ca Varanoff si Smirnoff.

 3. Ursan Says:

  Cine are macar un pic de scola ar afla ca *atac raider* inseamna retrocedarea unei datorii prin forma de actiuni, a unui datornic care nu vrea sa-ti restituie datoria luata.
  (Apropo, lucru utilizat foarte des de catre Filat…)

  Retrocedarea se face prin judecata. Iar intr-un stat de drept justitia este primordiala.
  Asta e ca si cum i-ai imprumutat cuiva masina, el ti-o tranteste in stalp si se spala pe maini, iar tu prin judecata iti restitui paguba prin luarea srl-ului lui… E pe dreptate, sau nu?

  Alta treaba ca cineva (Filat) a cautat sa politizeze aceste *raideruri* (au fost efectuate cu suport juridic vreo 600 in anul curent), ca sa prinda peste in ape tulburi. (Timpul ulterior va demonstra cu prisosinta acest lucru).

  Parerea mea e ca Filat acum face niste operatii de bani mari undeva intr-o zona energetica sau de export tigari si el distrage atentia publicului, da o dominanta falsa societatii, ca sa nu fie prins el…

 4. TUDOR PANUS Says:

  NUMAI ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE DE LA ANUL 1918 NE ESTE UNICA SALVARE DE BANDITII DE PESTE NISTRU. ACEEASI SITUATIE CA SI IN TIMPUL ANILOR 1917-1918
  INAINTEA MARII RE-UNIRI A BASARABIEI CU ROMANIA !

 5. victor Says:

  au… iarasi acelasi mesaj… u pot intelege, ce, filat uy s-aimpartit cu dta, dle? mai schimba plastina! Devine dezgustator. sau e deja o obsesie?

 6. SOARE Says:

  Domnule George DAMIAN,

  Pacat ca treceti atat de usurel pe langa acest subiect al scutului ANTI racheta , de mare importanta pentru viitorul BASARABIEI.

  Alegerea politrucilor dela Chisinause vede deja, este aceeasi ca si a KOKO-ilor ::::::::: Sa fim gubernia MALATAVNAIA sub aripa lui Medvedff.

  Asta inseamna ca basarabeanul nu vrea sa fie liber pe destinul sau unindu-se cu Romania ci vrea sa fie ::::: SLUGA la DARLOAGA , cand poate sa aleaga civilizatia americana..

  DAVAI,DAVAI,VOTKA.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: