Mobilizare generala pentru turul doi. Ce se intimpla la Publikatv ?

La citeva zile de la alegeri, constatam cu stupoare ca PCRM a cistigat masiv la Chisinau, Cahul si Balti, dar si in tara a ocupat primul loc la primari si consilii.

La Primarii, cu 30,75 % comunistii ocupa locul intii, fiind urmați la voturi de liberal-democrați, pentru care au votat 19,92% de alegători. PL a obținut 19,87% din voturi, iar PD – 16,37%.

Pentru Consiliile raionale/municipale PCRM a obținut 36,90% din voturi, PLDM – 22,55%, PL – 16,25% și PD -15,37%. Comuniștii sunt lideri și in sate/orașe. Astfel, în consiliile sătești/comunale/orășănești, PCRM a obținut – 29,53% din voturi, liberal-democrații – 25,28%, PD – 18,82% și liberalii – 11,86% din voturi. CEC mai informează că din 898 de localități, în 645 primarul a fost ales din primul tur. Trebuie de mentionat drept fapt pozitiv, ca in majoritatea raioanelor partidele membre AIE, vor putea sa alcatuiasca majoritati de guvernare, speram sa nu avem surprize la acest capitol.

Este ridicol, ca dupa aproximativ doi ani de guvernare AIE, PCRM apare ca alternativa si este votat masiv de cetateni.
Comunistii au fost favorizati de certurile interminabile din AIE, care au iritat electoratul, si de faptul ca nu au fost trasi la raspundere pentru faradelegile de la guvernare.
Asa numita forta a treia, fiind formata din fosti nomenclaturisti, fara credibilitate, nu a avut cum sa intervina in lupta dintre AIE si PCRM, iar un partid nou, credibil, care sa poata sa fie votat masiv inca nu a aparut. In aceste conditii o mare parte din cetateni dezamagiti de prestatia AIE, au votat iarasi PCRM, care reuseste inca sa mentina monopol pe stinga electorala. Am declarat deja de citeva ori, ca ne putem trezi in rezultatul unor anticipate cu Voronin  si PCRM, revenind la guvernare si astfel ne facem de ris in fata intregii lumi, iar dosarul de integrare europeana va fi pus la arhiva.

Rusinea mare a AIE este rezultatul din mun.Chisinau, care se considera intotdeuna fortareata democratiei, unde PCRM a obtinut 26 de mandate in CMC, detinind in acest mod majoritatea, care le permite sa conduca de unii singuri capitala.
Cu atit mai importanta in acest sens devine lupta pentru postul de Primar General al Chisinaului. Un consiliu comunist ar trebui contrabalantat de un Primar al AIE, pentru a nu se instaura o guvernare autoritara, monocolora la Chisinau.
Sunt salutabile declaratiile domnilor Lupu si Filat, in sustinerea lui Dorin Chirtoaca pentru turul doi, ar fi bine sa se implice si alte partide si lideri.

In turul doi se va da o lupta grea intre Dorin Chirtoaca si Igor Dodon, sansele de a cistiga par a fi egale. Ca sa cistige, Chirtoaca trebuie sa mobilizeze intreg electoratul democratic, si sa recupereze, in special in sectoarele Botanica si Riscani, unde Dodon a cistigat masiv. Indemnul meu pentru electoratul democratic este simplu- Hai la vot.

P.S.

Dupa unele comentarii din Facebook, inclusiv despre schimbarile recente de la Publikatv, am fost amenintat de catre angajatul de la Publikatv, Oleg Cristal ca voi sta pe tusa. Am comentat si eu stirea difuzata de cineva pe net, ca  SRL „Analitic Media Grup”, care apartine deputatului PLDM, Chiril Lucinschi  ar fi procurat 68% din Stiri Media Grup SRL, careia ii apartine postul Publikatv. L-am si felicitat pe Premier, in mod ironic – Filat, acum ai televiziune! Am facut si o remarca, ca nu stiu daca este adevarata informatia, care trebuie verificata. Ma asteptam sa fiu invitat sa comentez rezultatele alegerilor locale, dar nu ma chemat nimeni.  Din 1 iunie n-am mai fost invitat sa comentez la acest post de televiziune, pe care l-am sustinut si eu dezinteresat de la aparitie incoace prin peste una suta de participari gratuite la diverse emisiuni. Intre comentatorii permanenti si Publikatv s-a format un fel de regula nescrisa, ca publika le foloseste munca, fara de care nu ar putea exista de altfel, nu-i plateste, insa nu le impune ce sa spuna, si pe comentatori ne aranja acest troc neoficial.
Atita timp cit postul apartinea ‘romanilor” am fost invitat de circa 3 ori pe saptamina la diverse emisiuni si aveam placerea sa ma exprim liber. Insa de la preluarea postului de catre „moldoveni” multe s-au schimbat la Publikatv.

Ce se intimpla domnule director, Tira? Imi pare rau ca ajungem sa discutam prin intermediul presei, dar de ce un angajat de „talia” lui Oleg Cristal, poate sa decida sa apar, sau nu,  la Publikatv? Sau poate d-a personal a-ti dat acest ordin?
Atunci va rog sa-mi explicati , ce rationamente au stat la baza. Am auzit ca de la preluarea de catre „moldoveni” a postului Publikatv, s-au facut liste de indezirabili? Vreti sa faceti din Publikatv un al doilea NIT?
Poate nu ma luati in serios, si considerati ca puteti sa ma jigniti, sa-mi inchideti gura brutal intr-un mod caracteristic perioadei comuniste?

http://www.evz.ro/detalii/stiri/chisinau-lipsa-reformelor-si-certurile-dintre-aliati-i-au-inviat-pe-comunisti-932911.html

Reclame

35 răspunsuri to “Mobilizare generala pentru turul doi. Ce se intimpla la Publikatv ?”

 1. mary b Says:

  Tot ce ajunge in mainile moldovenilor, se transforma in rahat. Moldovenii compromit cele mai nobile si dezinteresate initiative, venite din afara. Daca vin ajutoare– ei le vand, daca se creeaza o institutie, o intreprindere– isi angajeaza rudele si cumetrii. Cat a fost romaneasca Publika era interesanta, daca o transforma in „Moldova S.R.L.”– la revedere!

 2. marian Says:

  pcrm in 2007 …consilii raionale/municipale 34,32% … acum 36,9 % … o mica creste .consilii orasenesti si satesti 33,45% in 2007 ,acum 29,53% …scadere mai importanta deci .la primari in 2007 29,92% , acum 30,75% -crestere mica . tragind linie nu se observa nicio crestere masiva in optiunile de vot pentru pcrm … micile cresteri sint date mai mult de disparitia sau scorurile foarte slabe inregistrate de alte formatiuni politice de stinga/extrema-stinga … pur si simplu viata politica tinde sa se polarizeze tot mai mult . urmeaza turul 2 la primari unde candidatii AIE pornesc teoretic cu prima sansa pentru ca pot aduna tot bazinul electoral al AIE plus din afara ei … candidatii comunisti nu prea mai au de unde lua … asa ca o victorie a AIE in turul 2 – si includem aici si pe chirtoaca – va face imposibila vorbirea despre o asa-zisa „victorie pcrm” la aceste alegeri …

 3. CS Says:

  De cand Kiril Lucinski si Oleg Cristal sunt moldoveni, astia sunt rusi domnule si imediat baleiaza spre pcrm cand simt ca sunt pe val. Niste oligofreni romanofobi fara motiv. Mai urat ca mizeria de vantu a vandut rusilor postul TV.

 4. marian Says:

  de amintit ca impreuna puse voturile pentru godea,buliga si pavlicenco il faceau primar pe chirtoaca din primul tur – si iata ca vine in fata noastra sa trimbiteze … ” mobilizarea generala ” . sprijinim proiecte fantasmagorice in loc sa lucram la intarirea celor deja existente ? iata ca rezultatele p.liberal au fost extraordinare , nu bune , la nivel general …

 5. kate Says:

  ceea ce am vazut la publica tv si m-a socat a fost ca brusc limba este moldoveneasca…. rusine!!!

 6. toma proeuropeanu Says:

  asta e viziune rusesca:(

 7. Vicu Says:

  Şi iar a apărut Morari cu româna sa stîlcită şi întrebări prosteşti. păcat!

 8. romanmihaes Says:

  http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011060859385/Actualitate/Postul-Publika-TV-din-Moldova-a-fost-cumparat-pentru-Sebastian-Ghita.html

  un articol interesant, dar pista e gresita, Ghita a imprumutat bani ca si altii si ii va recupera greu.

 9. Cui aparţine PublikaTV? Şi de ce ne interesează acest lucru Says:

  […] Mihăeş spune pe blogul lui că PublikaTV a intrat în portofoliul deputatului PLDM Chiril Lucinschi şi că a început o […]

 10. Alex Says:

  Comunistii au din primul tur 30% din primarii! In turul doi vor mai lua vreo 10%! Realiatea emai trista, deci.

 11. razvan Says:

  Da, la primarii PCRM va avea sub 25% pe tara deoarece se va cobori mult procentul dupa turul 2.

 12. marian Says:

  adevaratul invingator al acestor alegeri ? partidul liberal … cifrele vorbesc de la sine . la consilieri raionali/municipali in 2007 4,82% acum 16,25% [ crestere de 3,4 ori ] , la consilii orasenesti/comunale in 2007 1,51% , acum 11,86% …[crestere de 7,9 ori ]…la primari 1,43% in 2007 , acum 19,87% [ crestere de aproape 14 ori ] . tinind cont de aceste cresteri , p.liberal e marele cistigator al alegerilor locale . pd avea in 2007 undeva la 10% la toate cele trei categorii . a mai crescut . pld preia activul partidelor care au construit pld de astazi …numai amn avea 17% in 2007 . comunistii cum indicam mai sus stagneaza in 2011 …

 13. Sergiu Ganga Says:

  PUBLIKA uita de cele 10 porunci si indeosebi „nu preacurvi…”

 14. lee Says:

  de ce trebuie un mihaies,daca ei pot sa-l aduca pe gureu zis in satul lui[ [besina],cel care-i certat cu legea cu niste afaceri de arenda in capitala,acum a intrat consilier de la comunisti si lui chirtoaca-i va fi greu sa-l puna la punct,dar daca pirdem o sa-l vedeti viceprimar. mai chemati-l pe la publica sa mai strice aierul. d-le roman, nu faceti dert,scriti cum as mai scris,noi va apreciem,mai sunt televiziuni…

 15. astra Says:

  Filat a instituit un fond de bani pe care il administreaza Anatol Taranu, cu ong Politicon, cu acesti bani Filat cumpara ziaristi si analisti politici.
  Analistii sunt impartiti in doua categorii cei asa zisi de prima marime care sunt remunerati cu 100 euro pentru emsiune tv, 50 euro pentru emisiune radio si 50 euri pentru postare pe blog sau in ziar.

 16. ctin Says:

  Petru Lucinschii l-a ajutat pe Filat,acum Filat este dator sa-l ajute pe Chirila.Suntem tare prosti daca credem ca Filat este interesat in reforme.

 17. Lui Alex Says:

  bai alex

  cum calculezi mama dracului, ori esti la gradinita

  comii au luat 30% in 1 tur zici, si daca in tirul 2 se pastreaza proportia tot 30%, inseamna ca media e tot 30% (30%+30%)/2

  ca sa ia comii 40% in total inseamna ca in tirul 2 tre sa ia 50%:
  (30%+50%)/2 = 40%

  si asta cu conditia ca in turul 2 sa fie acelasi numar de votanti, insa in turul 2 au ramas mai putine primarii unde urmeaza a fi alesi primarii decat au fost alesi in 1 tur, deci si impactul % din turul 2 e mai mic

 18. MONTREAL Says:

  Basarabia trece prin cele mai importante momente ale sale. Anul 2011 e un an asemenator cu 1944; marile puteri isi indreapta
  iarasi interesul catre spatiul Tisa-Dunare-Nistru-Bug. Ce se pregateste in Romania cu regiunile si ce se pregateste in Basarabia
  cu federalizarea sunt 2 capitole din acelasi plan. Nu mai conteaza unirea ca act.Conteaza ideea de natiune care incepe sa se
  contureze. O natiune puternica si unita naste un adversar pe masura pentru marile puteri. Din 1944 pana acum marile puteri si-au
  pierdut din maretie, a ramas doar santajul pe care il practica. O Natiune Romana de 30 de milioane de locuitori reprezinta un
  grup compact f greu de manipulat. granitele nu mai conteaza. Ideea de apartenenta la natiune ii va cuprinde si pe romanii din
  ucraina( bucovina, maramuresul istoric, odessa), romanii din serbia ( voievodina si banatul sarbesc) si pe cei din Ungaria,
  Bulgaria, Grecia, Macedonia. Daca la Chisinau castiga un roman, o sa fie deranj mare prin anumite cancelarii europene. Daca
  castiga rusul( rus probabil doar cu numele…la fel ca si voronin) va fi liniste la Moscova, Budapesta si Belgrad. Pe restul
  nu ii intereseaza decat satisfactia Rusiei si implicit gazele…daca erau gazoducturi prin Basarabia…probabil ca era de mult
  in NATO.
  La Kiev in momentul de fata ei isi dau seama ca ucraina va avea soarta Iugoslaviei..un amalgam de culturi si religii care nu au
  nici un numitor comun. Orientarea pro NATO si pro UE a Basarabiei nu face decat sa grabeasca soarta ucrainei. Basarabenii sunt
  cei mai patrioti dintre romani, a-ti indurat prea multe ca sa fiti acum pacaliti de asa zisi comunisti.

 19. tiberiu prometeul Says:

  Numai pe tine, Romane, si pe Traian Vasilcau i-au folosit oamenii lui Filat de la JurnaTv si Jurnal.md, publicandu-va materialele incendiare si f. bine scrise, nu v-au dat 1 leu, iar lui Bogatu, negru si Cozer le dau cate 50 euro de material.
  Si cand au vazut ca-i depasiti la tiraj,au primit ordin nici gratis sa nu va mai publice.

  Democratie de pisdet, blea!

 20. vladimir Says:

  Repet ceea ce am scris in alta parte. PCRM este un bloc masiv care nu poate fi contracarat de partidele actuale decat daca ajunge la 25% voturi exprimate.Pana in acest stadiu nu poate fi contracarat decat de o alianta care sa adune mai multe voturi ca ei .De aceea FiIat , Lupu si Ghimpu se lupta fara folos intre ei si nici partidele lor nu se pot manifesta deplin doctrinar pentru ca situatia ii obliga sa lupte ca un partid unitar . AIE ar trebui condus prin rotatie de catre cei trei . Sunt condamnati la unitate.
  PCRM ar deveni mult mai acceptabil daca s-ar transforma in partid socialist si conducerea ar reveni preponderent basarabenilor ,nu rusilor sau ucrainenilor

 21. romanmihaes Says:

  De citeva zile stau pe primul loc in wordpress iar cei de la publika nu ma invita sa comentez, vad numai pensionari si fosti activisti comunisti pe acolo.

  Cele mai bune articole de prin WordPress.com
  Mobilizare generala pentru turul doi. Ce se intimpla la Publikatv ?
  Vizita lui Basescu in Marea Britanie si e-Guvernarea
  Concurs SkirtBike
  Drepturile angajaților trebuie desființate!
  „Minciunile pe care mi le-a spus pastorul … ”
  ROMANII SE BULUCESC LA CREDITE
  O zi obişnuită – 8 Iunie / “Ticaloşi din toate partidele – uniţi-vă!”
  Munţii Rodnei – paradisul caprelor negre
  Traian Băsescu aplică Sfânta Constituţiune
  Miercurea fara cuvinte

 22. marian Says:

  18,31% … IN 2007 PENTRU P.L. LA CHISINAU . ACUM 31.82% … REZULTATE SPECTACULOASE CARE SINT TRECUTE SUB TACERE IN MOD VOIT . CINE CREDEA ACUM CITIVA ANI IN URMA CA PL VA OBTINE IN CAPITALA APROAPE 32% ? NIMENI …

 23. mircea.ro Says:

  dacă 50% vor în est şi 50% în vest,este absolut firesc ca un post comercial de televiziune să se plieze la cerinţele privitorilor,că doar trăieşte din publicitate,nu-i aşa!Pentru cei care vor în est se vorbeşte de preferinţă în limba rusă, mai accesibilă multora.Prin urmare,domnule Mihăeş atunci când procentul va fi de 60% pentru opţiunea occidentală,veţi fi şi d-voastră o prezenţă pe ecranele televizoarelor.

 24. ZURAB Says:

  Cântaretul Vahtang Kikabidze din Georgia:

  http://www.zdg.md/stiri/a-refuzat-sa-cante-pentru-rusia-dar-canta-pentru-moldova#comment-85535

  Joi, 9 Iunie 2011, orele 18.00 pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet va avea loc un concert de excepţie oferit publicului Chişinăuian în cadrul turului său European, de legenda mondială, cântăreţul, actorul, scenaristul, regizorul, laureatul numeroaselor concursuri internaţionale de muzică şi festivaluri internaţionale de film, compozitorului, renumitul Vakhtang Kikabidze, Artist al Poporului URSS şi Georgia.

  Simbolul Georgiei, Vakhtang Kikabidze este unul din actorii şi cîntăreţii cei mai iubiţi, care a cucerit întreaga lume prin talentul şi vocea sa incomparabilă. Concertele sale se bucură de succes pe 5 continente ale lumii, iar personajele create în cinematografie şi melodiile interpretate rămân a fi cartea sa de vizită.

  De menţionat, că după războiul ruso-georgian, Kikabidze si-a exprimat public nemulţumirea faţă de acţiunile Rusiei şi a refuzat să mai cânte în această ţară-

 25. padova Says:

  Domnu Mihaes, nici nu trebuie sa comentati alaturi de agramata de Morari. Asa e cu televiziunile astea, cum se schimba patronul, imediat isi reorienteaza politica. Dar nu stiu de ce mi se pare ca in deosebi televiziunile, toate, il ajuta din greu pe Dodon. Mari servicii ii fac pe toate fronturile.

 26. Sibereacul Says:

  Dle R.Mihaeş, toată stima.
  Dar mi se pare că a-ţi devenit prea „cuminte” în lupta anticomunistă, precum şi mulţi untelectuali de vază din R.Moldova. Vă rog, Dstră cu autoritatea de persoană cu poziţii clare anticomuniste, să vă implicaţi mai serios în lupta pentru alegerile din 19 iunie.
  Dorin Chirtoacă a făcut foarte mult pentru susţinerea intelectualităţii R.Moldova. Unde este intelectualitatea acuma!? OARE NUMAI LUI D.CHIRTOACĂ ÎI TREBUIE LUPTA ANTICOMUNISTĂ!?
  A-U-U-U-U-U!!!! AVEM INTELECTUALI ÎN R.MOLDOVA???
  DE CE ÎN CMC MAJORITARI SUNT COMUNIŞTII proruşi???
  De ce cu comuniştii se luptă doar PL, Dnii Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă???
  DE CE ESTE LĂSAT ÎN LUPTĂ cu PARTIDUL COMUNIST , VORONIN şi DODON doar D.CHIRTOACĂ (susţinut de fapt doar de PL în frunte cu DL Ghimpu)
  De ce cei ce se numesc „anticomunişti” (Dna V.Pavlicenco cu PNL, Roşca cu Buşila, Godea…) au bătut dur în anticomunistul Chirtoacă – pentru a demoraliza alegătorii anticomunişti şi prin aceasta a favoriza pe Dodon şi cominiştii din CMC (care şi au obţinut majoritatea de consilieri)!?
  Dle R.MIHAEŞ şi ALŢI INTELECTUALI! – IMPLICAŢIVĂ, VĂ ROG, MĂCAR ULTIMA SĂPTĂMÎNĂ ÎN LUPTA ANTICOMUNISTĂ
  DOAMNE AJUTĂ LUI DORIN CHIRTOACĂ!!!

 27. ORION Says:

  TAVARICI LEANCOFF afirma ca spusele ambasadorului rus precum si gafa cu transnistreanul sunt erori ale rusiei.
  Nu tavarici Leanca, NU politicienii din gubernia MALDAVANIA trebue sa faca aceste aprecieri , ci diplomatia si statul rus trebue sa -si recunoasca lipsa de elementara consideratie catre statul fantoma MALDAVANIA.

 28. Stefan Says:

  Ce oare se intimpla la publica ? De ce nu este invitat Romanas sa mai explodeze din creerii cei uscati de unionism si alte idei nastrusnice . Posibil acolo se invit oameni mai seriosi si cei care platesc ,din pacate nu esti nici una si nu ai nici alta .

 29. Sibereacul Says:

  Steopa, vai de capul tău! Tu eşti cu „creerii uscaţi”!
  Eşti un antiromân în timp ce Rusia a ocupat o parte din teritoriul R.Moldova, cazacii ruşi nu-i permit lui Voronin să ajungă la mormîntul mamei sale în partea stîngă a Nistrului, cazacii ruşi bagă în pucăria din Tiraspol tineri „pentru spionaj în favoarea R.moldova”, Smirnov are paşaportul diplomatic a Rusiei şi este miliarder caşi Voronin.
  Cît rău a adus Rusia şi comuniştii şi tu tot te închini la dînşii! RUŞINE”””

 30. SOARE Says:

  Lupta este crancena. TIRANIA cauta sa-si ia revansa. Vrea Primaria Chisinaului. Tirania conteaza pe PROSTIA umana . CHIRTOACA , DEMOCRATIA, conteaza pe INTELIGENTA umana.

  Acum vom vedea cine sunt mai numerosi in GUBERNIA MALDAVANIA : PROSTII sau DESTEPTII.

 31. MONTREAL Says:

  !!!!!!!!!!!!!ATENTIE- ATENTIE – ATENTIE !!!!!!!!!!!!

  PCRM SI KREMLINUL VOR CA OAMENII SA-SI PIARDE ORICE SPERANTA SI SA NU MAI VOTEZE P-U DEMOCRATIE, CICA EI (COMUNISTII) AU CISTIGAT MAJORITATEA IN CONS MUNICIP CHISINAU, CU 26 DE MANDATE–––––––––––––––––- ACEASTA ESTE O SPECULATIE SI E SPECIAL FACUTA DE CATRE KREMLIN –––––––––– ATENTIE – ATENTIE INTRATI PE http://www.alegeri.md/ SI VETI VEDEA CA AIE ARE IN SUMA 48.94% DIN CONSILIU IAR COMUNISTII DOAR
  46.11% – PUNETI-VA INTREBAREA CUM EI (COMII) POT SA AIBA MAJORITATEA CU 46.11%?????? + LA ASTEA AU MAI RAMAS 4.95% VOTURI DIN CEI CARE NU AU TRECUT PRAGUL LECTORAL SI AUTOMAT FOR FI DISTRIBUITE „”””””EGAL”””” LA TOTI CEI CARE AU TRECUT––––––––––––- ATENTIE ATENTIE ATENTIE O DIVERSIUNE A COMUNISTILOR SI A KREMLINULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRIMITE LA TOTI

 32. Sibereacul Says:

  Pentru a pierde orice speranţă cetăţenii RM nu doar numai propaganda Moscovei şi a comuniştilor au „spălat creerii”, dar şi aşa numiţii „anticomuniştii şi proromânii pentru Marea Unire” – Buşilă a lui Roşca şi
  cu Dna V.Pavlicenco (PNL)
  Ieşim cu toţii la votare
  VOTĂM DORIN CHIRTOACĂ!

 33. xyz Says:

  In eventualitatea ca va iesi primar al Chisinaului, Igor Dodon a comunicat colegilor sai de partid, intr-un cadru “intim”, departe de ochii presei, un plan care cuprinde un program de acţiuni politice care, timp de patru ani, vor avea scopul să denaţionalizeze capitala. Reţinem doar câteva dintre ele, programate în prima etapă: suburbiile nu vor mai face parte din municipiul Chişinău; vor fi schimbaţi directorii celor mai vestite biblioteci municipale în care sunt organizate evenimente proromâneşti; vor fi schimbate numele străzilor Bucureşti, Calea Ieşilor, Grigore Vieru şi al bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt; va fi scos cuvântul „român” din titulatura liceelor; „Piatra lui Ghimpu” din faţa Casei Guvernului va fi înlocuită cu monumentul lui Lenin adus de la „Moldexpo”; Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi numită Piaţa Victoriei; va fi schimbat imnul, dar şi drapelul capitalei, care o să aibă o culoare preponderent roşie…
  Micul Hitler Dodon a menţionat că, în cazul în care va fi ales primar, controlul din partea conducerii PCRM asupra realizării acestui plan îi va reveni lui Mark Tkaciuk.
  Deci de aici vine acel titlu pompos si ambitios al interviului lui Dodon din revista “Moldoveanca”. Cum stati cu spitalele de psihiatrie in Republica Moldova?

 34. Sibereacul Says:

  Dle Roman Mihaeş!
  De ce de o săptămînă nu scriţi nimica!?
  Au rămas doar două zile! Propaganda Rusiei şi a comuniştilor lucrează non-stop
  VOTĂM DORIN CHIRTOACĂ !

 35. AZUR Says:

  Putina psihologie.

  Iata-ne toti, ALBII, ROSII, VERZiI, etc smeriti in fata poetului Eminescu. ROMANI si SLAVOFILI adica ROMANI si MALDAVANI , cei din urma fiind o rasa care nu este inca definita.

  Nimeni nu pronunta cuvantul ROMAN si nici o aluzie la ROMANIA.
  NUMAI TAVARICI TKACIUK fidel crezului sau de „”ura sfanta koko-munista „” impotriva a tot ce este romanesc , aminteste poporulu ca Eminescu nu este roman caci critica partidul liberal din ROMANIA. In acest moment solemn trebuia o injectie de ura sfanta impotriva Romaniei pentru a aminti trupelor sale sa voteze cu KOKO-ii si nu cu democratii.

  ALBII si VERZII nu au scos pana acum niciun cuvant la aceasta ofensa care li se pare minora. Ce intelege poporul. Tkaciuk infiltreaza in constiinte pericolul asa zis romanesc iar opozantii de fatzada din AIE, TAC. Deci sunt de acord cu ce zic KOKO-ii.Deci KOKO-ii au dreptate, cei din AIE sunt slabi, deci hai sa votam KOKO-ii.

  Caci totzi politicienii cunosc proverbul latin ; CUM TACENT, ACCEPTIUNT. Daca taci, acceptzi.
  NU KOKO-ii sunt puternici, ci cei din AIE , cei din ALIANTA sunt slabi si fara anvergura.
  Se lasa calcati in picioare. DAr jurnalistii ???? Dar Socitatea Civila ?????? Unde sunt ???????

  CUM TACENT, ACCEPTIUNT.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: