Inceputul caderii PLDM. Godea si fenomenul „Oprescu”

Citeva evenimente dezastruoase s-au petrecut in ultimul timp, care fara indoiala constituie inceputul caderii PLDM si redefinirii rolului sau in politica R.M. PLDM a avut o crestere spectaculoasa , a acumulat un scor impunator la alegerile din 28 noiembrie 2010, detine de doua ori la rind conducerea Guvernului prin Presedintele partidului Filat, in AIE-1 si AIE-2, insa a comis si admis citeva rateuri incredibile la nivel de managment politic si organizational, care au condus la grava avariere a  partidului.

1. Primul eveniment negativ, este plecarea Prim Vice-Presedintelui A.Tanase la Curtea Constitutionala. Tanase a plecat fiind nemultumit, si a lansat acuzatii grave la adresa liderului partidului si a stilului autoritar de conducere a acestuia. Fara indoiala ca Tanase era al doilea om ca pondere in partid, a doua fata a  partidului, apreciat si de o parte mare a electoratului PLDM, care putea deveni si candidatul partidului la Primaria Chisinau. Este evident ca Tanase s-a retras temporar in CC si va reveni in marea politica atunci cind va considera ca este momentul oportun.

2. Lovitura nr.2 apartine celui de-al doilea Prim Vice-Presedinte al PLDM, Mihai Godea, care prin plecarea din partid si depunerea candidaturii in calitate de independent la Primaria Chisinau, a semanat chiar panica in rindurile partidului. Deocamdata nimeni nu cunoaste cit de grava si adinca este lovitura aplicata de Godea si cita lume din PLDM, inclusiv din fractiunea parlamentara a acestuia o sa-l urmeze. Dar Godea l-a condamnat si pe candidatul oficial Bodiul, care l-a facut pe Filat sa-l retraga din cursa pentru Primaria Chisinau. Probabil Godea va forma un nou partid, un fel de PLDM-2, in care se vor regasi si multi actuali membri PLDM. Felul cum sau desfasurat evenimentele si anume, desprinderea lui Godea de PLDM, critica la adresa AIE,  si lansarea in cursa, ne permit sa concluzionam ca se foloseste tehnologia “Oprescu”, care a cistigat Primaria mun. Bucuresti, atacind puterea dar si opozitia. Godea este pozitionat drept candidat antisistem, si tinta lui o formeaza electoratul indecis, care este nemultumit de guvernarea AIE, dar nici nu doreste sa revina comunistii la guvernare. Aceasta campanie pentru Godea serveste pentru promovarea propriului proiect politic, si este evident ca nu are cum sa treaca in turul doi sa cistige Primaria. In acelasi timp Godea are de ales daca ramine in campanie pina la capat sau se retrage in favoarea lui Chirtoaca, pentru a nu fi acuzat ca face jocul lui Dodon.

3. O lovitura grava si-a aplicat siesi chiar Filat, atunci cind l-a inaintat pe Bodiu drept candidat la Primaria Chisinau, in pofida faptului ca a fost informat ca sansele acestuia sunt minime de a trece in turul doi. Din aceasta cauza Filat l-a pierdut si pe Tanase, dar si pe Godea, principalii sai colaboratori, cu care impreuna au ajuns la guvernare. Iar retragerea lui Bodiul din campanie, chiar daca este in interesul AIE, este de-a dreptul rusinoasa si va avea consecinte negative pentru partid si pe termen scurt, si pe termen lung.  Prin aceasta retragere a lui Bodiu, se intareste PL, inclusiv va creste si votul pentru lista PL la CMC, impotriva caruia a luptat Filat, care are toate sansele sa-l vada pe Chirtoaca Primar de Chisinau pentru inca un mandat. Se stie ca Filat nu face gesturi gratuite, dar in acest caz de retragere a lui Bodiu a fost o masura impusa de degringolada din partid, si de riscul de a pierde si mai mult.

In concluzie:

PLDM a fost gestionat gresit, mai ales dupa alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010 . Filat s-a imbatat cu gustul victoriilor obtinute, devenind a doua oara premier, si-a neglijat colegii, si a condus partidul in stil autoritar, ca pe un SRL. Dupa loviturile grele incasate, Filat are nevoie de ceva timp pentru a redresa situatia in partid si pentru a cirpi gaura imensa creata de plecarile lui Tanase si Godea. La rindul sau Godea a prins un moment favorabil pentru a se lansa intr-un proiect politic independent, a reusit sa atraga atentia si chiar simpatia opiniei publice si are sanse sa construiasca pe viitor un PLDM-2 care sa fie o forta importanta , cu proprie fractiune parlamentara etc. AIE are nevoie de grupul de deputati reuniti in jurul lui Godea, pentru a face presiuni asupra celorlalte componente, in vedera implementarii reformelor democratice care le-au promis alegatorilor.

Cert este ca PLDM-ul de astazi, deja este alt partid, nomenclaturist si conformist, este deosebit de modelul din 2008/2010 si are nevoie de o redefinire a rostului sau si a strategiilor sale.
Va putea oare Filat si cei care decid in partid sa opreasca caderea PLDM-lui?

Reclame

30 răspunsuri to “Inceputul caderii PLDM. Godea si fenomenul „Oprescu””

 1. XXL Says:

  Roman, eu cred ca prea mare importanta le atribui tu pentru Godea si Tanase. Ei sint baieti destepti, nimeni nu neaga acest lucru, dar Filat este luptator! Nu-l cunosc pe Filat si nici nu ma intereseaza tare, dar ce-i a lui, este a lui!
  Si din PCRM au plecat Lupu, Stepaniuk & comapny, dar de la asta PCRM-ul nu a pierdut nimic important!
  Si tu si eu, doar intuim de ce au plecat baietii astea, dar nu este momentul sa-i duvulgam… Este prea mare interesul pentru libera circulatie si integrare europeana ca sa demascam chiar totul… Godea a dat-o in bara, iar Tanase a fost nitel mai smecher! Doar atit…..

 2. ela Says:

  Te cam grabesti sa canti prohodul PLDM-ului. Ori esti ranchiunos, ori esti naiv, dle.

 3. Dmxmd Says:

  Se zvoneste ca Godea va prelua PNL-ul, d.Mihaes stiti ceva???

  http://www.tvlivemd.blogspot.com

 4. mircea.ro Says:

  domnule Mihăeş,n-are nici o legătură Oprescu cu Godea prin prisma luptei politice care se dă.La Chişinău,caracterul etnic este important,Pcrm fiind singurul partid ce a înţeles pe deplin acest lucru,şansele să câştige primăria fiind considerabile.

 5. roni Says:

  Filat e produs politic depasit si este aruncat la gunoi de catre cei care lau folosit. Tanase sa retras la timp. IIar Godea va rupe o bucata mare din pldm. Repet filat e uzat , coruti si filorus

 6. Vlad Says:

  Filat a demonstrat inca o data ca e un politician adevarat! Chiar daca si mai da in bara, se repliaza bine si stie sa lupte!

 7. Stalinus Says:

  In primul rand PLDM NU este un partid , poate a demarat ca un partid dar a devenit o gasca mancurta de stransura, bagand cu hurta tot felul de mancurti bolsevici probabil e criteriu arede unde fura parale sa le bage la partid? Bun e a lnostru.In felul asta PLDM a crescut ca dimensiuni si influenta dar nu a crescut ca o piine dospita ci ca un morman de balegar care fermentand a inceput a emane un miros neplacut dupa principiul arhicunoscut ”rahat bagi rahat iese”
  Asa se intampla cand n-ai doctrina, n-ai principii solide iar singurul tel e ciolanul de dragul ciolanului..
  Eu am afirmat demult ca PLDM dispare ca si cand n-a fost in foarte scurt timp..

 8. Vitalie Says:

  PLDM a incurcat interesele de partid cu ineresele cetatenilor

 9. thracus Says:

  cum spunea insusi tatal lui alexandru tanase analisti ca gurau, tardea si o groaza de blogeri mai lasa de dorit.niste analisti .apropo ,ai tipat la tv-uri ca filat e cu komunistii si ai dat cu oistea.iar sa te bucuri ca pldm va cadea = aceiasi cu revenirea pcrm.asta se vede anume la tine si tov. tau godea care mai degraba se vor baliga ca toti cei care au iesit din pcrm si si-au vrut partid– taran ,stepaniuc ,pasat etc.sint convins ca nu vom mai auzi asa spectaculos vorbele lui godea,doar ca alde tine ,chemat sa comenteze la tv de ce dodon a devenit presedintele rm peste cativa ani.

 10. romanmihaes Says:

  Precizare. Godea a anuntat ca va face alt partid nou. Are toate sansele sa fure vreo 10% din membrii PLDM. Apreciez la Godea curajul si dirzenia de care da dovada, ca sa faci politica tre sa fii barbat puternic in Moldova.

 11. VEZINA Says:

  PALAVRE SI VORBAR-.A.I.E. GOALA !
  PIERDERE DE TIMP !
  UNICA NOASTRA CALE – ESTE RE-FACEREA MARII DACII,
  CAT MAI REPEDE.
  RE-UNIREA CU ROMANIA MARE !

 12. Alexandra Can Says:

  pu:dmxmd
  PNL-ul nu poate fi preluat de cineva. PNL este un partid, in care deciziile se adopta prin vot si nu de una sau careva pesoane.
  PNL nu se vinde si nu se cumpara. PNL nu este un SRL. In PNL fiecare membru are drepturi egale si un vot egal.
  Organele de conducere se aleg numai conform statutului.

 13. Pian-vechi Says:

  Imi cer scuze, dar din toate „analizele” politice facut in Md, nici una nu se adevereste in timp. Deci, totul eimprevizibl si duplit de neponeatka. Daca e sa afli ceva de Godea, o poti gasi numia pe Wikipedia si ceva din stiri pe net. Nu are un site/blog, cont pe facebook, twetter. Deci el , ori nu stie sa lucre cu un PC, ori nu ii place sa se lege cu hanigele, adic anoi, poporul, ai carui sustinere el o vra. Godea, intodeauna a slujit celor ce au bani. Si a tras dupa el pe altii, mai slabi, dar care il sustin. Aceasta gasca a mers dupa G de la PD la PLDM. Acum toti, tacut asteapta ca G sa puna pe roate acel partid, care are el de gind. si cum se va porni treaba, imediat vor veni si turmulita. Puteti sa va dati seama cine-s foarte simplu. De felul sau G e un tacut si se imparte cu ce are in cap, doar cu 1-2 persoane si foarte superficial. Mai mult tine totul in sine. Este un om prea inchis ca sa fie om politic de succes. Filat e fata mare pe linga tiranul de G. , care, a ajuns unde a ajuns doar slujind si cu un mic dar ce are – a vorbi, mai bine ca restu 99% de pseudopoliticieni (adica tarani) din MD. G, nu pleaca din PLDM, pina nu avea ferm o promisiune din alta parte. Zic din alta parte, fiindca e clar ca nui mina lui Filat. Filat sa arata prea ingrijorat si abatut in public dupa plecarea lui G, deci el nu a aranjat nimic. De ce lau chidanit? Nu ca e tiran, ci ca F are nevoie de musculite prin preajma, din acele musti, care sal slujeasca bine. Dar uite ca acele musculite, mai vor si ceva mai mult, mai ales ca cineva le da 500 000 $ pentru inceput, pentru proiectul promis. Lui G, i sa taiat de ideologie, cind a auzit de suma data. Nagacev…de citeva ori ia zis ca o sa fie vorba de bani mari, dar G, nu se dadea batut, pina nu lo razghit. Papusarul ia mai convins si pe altii, ca O, T, N, P, D, care vor fi membri ai echipei. Urit si murdar se face tot. Nici pe departe vorba de idealuri si valori. E pur si simplu o goana dupa bani si putere. Mii sila si scirba.
  Noapte buna in continuare.

 14. costin Says:

  …ce vrea godea ? cine este godea ? cine il impinge in acest proiect fantasmagoric si de la bun inceput falimentar ? cu ce ar veni nou godea ? ce diferente extraordinare doctrinare ar fi intre godea si p.liberal sa nu mearga la acest partid de pilda ? toata povestea asta seamana cu indemnul ” hai sa-i dam o jucarioara micului godea sa nu mai plinga ” … de fapt cine se bucura de o noua fragmentare in tabara democratilor – mai mult sau putin – ? stim prea bine cine ! p.comunistilor fara indoiala … in concluzie … proiectul godea nu vine cu nimic nou , epocal , cutremurator , ca sa-i faca pe nemultumitii din pld sa-si riste voturile pentru un partidulet obscur – pld godea – decit sa mearga cu p.liberal .

 15. costin Says:

  cei 10% pe care ii tot trimbiteaza roman mihaes ca fiind deja in buzunarul lui godea si a partiduletului sau care se naste in curind reprezinta simple vorbe goale fara nicio acoperire in realitate … godea sa faca bine si sa lase proiectele falimentare si sa mearga la p.liberal …iar de acolo alaturi de echipa intarita cu cei de la mae sa preseze spre realizarea reformelor cerute de aderarea la ue . poate vor fi 2-3% de votanti pld care il vor urma dar 10% niciodata … iar cu cei 2-3% nu poti face nimic , ba mai mult faci jocurile comunistilor care se bucura de orice fragmentare in tabara democratilor .

 16. costin Says:

  dupa parerea mea toate aceste bulversari din pld vor avea doua efecte politice clare … o crestere rapida a p.liberal care va recistiga electoratul pierdut la un moment dat spre pld si asezarea clara a pld la centru dinspre centru-dreapta , mai mult tanase si godea dind imaginea de partid de centru-dreapta . victoria lui chirtoaca la chisinau va da un suflu nou pl , tragind partidul la 15-17 % …

 17. costin Says:

  …un lucru la care nu s-a gindit nimeni pina acum … daca plecarile lui tanase,godea si a altora care il vor urma pe ultimul – sa zicem „aripa de dreapta a pld ” ,chiar il satisfac pe filat in planurile lui de atragere de electorat de centru si centru-stinga ? poate totul face parte dintr-un plan … „pierd atit dar cistig mai mult ” .

 18. Stalinus Says:

  Dar Filat cine e ?

 19. ela Says:

  Dl Mihaies, exagerezi si gresesti amarnic. Tocmai m-am intors de la lansarea PLDM in campania electorala. PLDM si dl Filat sunt STEJARI adevarati, nu niste arbusti oarecare. Peste putin timp iti va parea rau de aberatiile pe care le scrii.

 20. xyz Says:

  De ce ziua de 9 mai, Ziua Schuman, Ziua Europei, se sarbatoreste la Chisinau pe 7 mai? Asta imi aduce aminte de o istorioara comica ce circula, in Romania, in perioada comunismului. Pe usa de intrare a unei case de cultura a tineretului trona un afis: “In fiecare sambata organizam “Joia Tineretului”.
  Si totusi de ce asa? Tineti, cu orice pret, sa nu-i suparati pe cei cu “Gheoghievskaia lenta”? Pentru ca pe 9 mai este si ziua victoriei impotriva nazismului? Si ce daca? Peste tot, in Europa, cele doua zile coincid. Nicaieri insa nu i-a trecut nimanui prin cap sa le separe. In plus in Romania este si ziua independentei de stat. Asta nu inseamna ca cele trei evenimente sunt sarbatorite in zile diferite. De unde vine aceasta falsa pudoare? Ce ascunde, de fapt, ea? Are asta legatura cu previziunea lui Marian Lupu, care este in realitate o dorinta intima a sa, ca Moldova va adera la Uniunea Europeana peste 10-20 ( !!! ) de ani? Peste 20 de ani nici nu se stie daca Uniunea Europeana va mai exista. Cel putin nu in forma actuala. Nu cumva prezenta lui Marian Lupu in AIE demonstreaza ca democratia nu a invins inca in RM?

 21. romanmihaes Says:

  beneficiez si eu de dreptul la opinie. se poate?

 22. marian Says:

  manifestarile comunistilor de astazi de la chisinau au avut un pronuntat caracter anti-national, imperialist , colonialist si revansard … in realitate manifestarile nu au nicio legatura cu asa-zisa zi a victoriei ci se doresc mai mult a fi o amenintare de tip gangsteresc la adresa populatiei bastinase doritoare de aderare la UNIUNEA EUROPEANA … ” aveti grija ce faceti mai maldavanilor ca imperiul este inca aici prin noi si vorba filmului sf … imperiul contraataca ” . acesti zombi sau fantome ale trecutului sa nu uite ca pe linga postura de victime au avut-o si pe cea de calau al popoarelor … incepind cu … 8 mai – adevarata zi de sarbatorire a victoriei anti-fasciste si anti-naziste – armata sovietica a revenit la postura de agresor pe care a avut-o inainte de 22 iunie 1941 prin atacarea poloniei , finlandei si presiunile salbatice asupra romaniei si tarilor baltice incepind cu data de 17 septembrie 1939 [ atacul miselesc pe la spate contra poloniei insingerate deja de atacul barbar din vest al germaniei naziste ] . lucrurile sunt prea complicate iar festivismul de tip comunist sovietic aduce mai mult a sfidare a suferintelor milioanelor de victime ale uniunii sovietice si regimurilor impuse prin forta de moscova imperiala .

 23. xyz Says:

  In loc de orice comentariu;

  http://politicom.moldova.org/news/9-mai-2011chiinau-caiva-rui-au-ars-i-au-calcat-in-picioare-tricolorul-video-220504-rom.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+moldova%2Fpoliticom%2From+%28Politicom+Moldova.org+%28Rom%C3%A2n%C4%83%29%29

 24. rodion Says:

  D-le Mihaes,ai invatat inpreuna cu Filat si Tanase la Iasi,mie imi pare ca-ci te maninca invidia si scrii prostii,ca sa te afli si tu in rind cu lumia.Nu se face primavara cu o pasarica ca Godia,el trebue sa-si depuna mandatul,si sa inciapa singur de la inceput,daca vria s-o faca pe eroul,caci pentru el au lucrat in teritoriu sute su mii de membrii de partid cu numele lui Filat,cine stie la tera de Godia??Va ajunge unde a ajuns Stepaniuc si Turcan.Trebue sa fii foarte LAS si EGOIST ca sa tradezi formatiunia in plina companie electorala,ce nu a esit la Congres sa o faca-pentru caci are curajul epurelui.

 25. MONTREAL Says:

  FILICA, FILICA, Minte mititica Te- ai facut roscat- Nu ti-i rusinica? Tu cu Urecheanu Si
  nomenclatura Pâna la urma – ve-ti beli si su*a! P.S. Acum – toti roscatii!- plecati la
  moscova la parada … cotropirii Basarabiei de catre rusi! Luati-l si pe smirnov! Hai:
  Un-doi, un-doi – la Parada sunt si boi! Un-doi, un-doi… Dupa parada, intrati pe la lenin
  – puneti câte o floare – pentru primele Lagare de concentrare: Un- doi, un-doi – la parada
  merg si boi

 26. MONTREAL Says:

  ??????–––––––––––––––5 IUNIE 2011 LA
  CHISINAU SE VA DECIDE SOARTA TARII–––––––––––––––––?????
  daca D.CHIRTOACA SI PL IN CONSILIU SUNT ALESI––ATUNCI RM MERGE SPRE EUROPA––????????
  ?–––––––––DACA dodon cu gloata lui (pcrm+pd+pldm+satelitii lor) –––-
  ––
  –––––––––––––––ATUNCI MERGEM SPRE ruSSia – GUBERNIE RUSEASCA
  (TERITORIU TAMPON P-U A PROTEJA POPULATIA PUR-RUSA, – in caz de razboi , luptele sa mearga
  pe
  teritoriile TAMPON (gen rep. Moldova) ,ca sa nu aiba loc DESTRUGERI DE INFRASTRUCTURA SI

  POPULATIE PUR-RUSA pe teritoriul FEDERATIEI ruSSe========================================
  VIITORUL MD SE VA PUNE
  LA CHISINAU, CUM VOM DECIDE NOI(VOI), INTRACOLO REPUBLICA MOLDOVA VA MERGE…

 27. MONTREAL Says:

  SI IN CA CITE CEVA DE PE NET CARE LE-AM STRINS, CONSIDER CA SUNT ADEVARATE PERLE:

  *FILAT P-U NOI ESTE ROSCA II
  *POLITICIENII IS CA PORUMBEII CIND IS JOS – ITI MANINCA DIN MANA, CIND IS SUS – SE CACA PE TINE
  * ********************************************************************************************************************************* ROSCA este unul din finantatorii partidului PLDM si a lui VLADIMIR FILAT************************************************************************************************************************************************************************************* Si in GENERE lume , voi nu mai AVETI DREPTUL sa spuneti VLAD filat (acest PRENUME nu a existat niciodata, e facut special de serviciile secrete ruseFSB, ca sa atraga mai multa lume ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ASA CA NUMELE LUI ADEVARAT ESTE VLADIMIR FILAT (filorus)

 28. Mercenarul Says:

  Ăstea nu sunt opinii, Mihaieş, ci aiureli. Care Oprescu, care cădere PLDM? Godea e un schizofrenic care l-a instigat pe Filat împotriva lui Sandu Tănase, ca apoi să trădeze partidul în toiul campaniei electorale ca un ticălos. Vlad Filat nu e înger cu aripioare, bineînţeles, dar a făcut din PLDM o forţă, şi „sfânta rusie” care nu tolerează nici un partid sau jucător politic puternic în Moldova s-a apucat să-l distrugă. Prăbuşirea PLDM va însemna moartea democraţiei, pentru că nimic în loc nu se va constitui in scurt timp, iar asa-zisul proiect Godea e ridicol. Îi înţeleg pe cei care îl critică pe Filat, dar cei care, ca tine, caută să prăbuşească partidul sunt ori proşti, ori provocatori.

 29. MONTREAL Says:

  CE INDRUGI MAI , CICA „sfinta ruSSie” vrea sa distruga pldm. Anume ca aceasta ruSSie si l-a inscaunat pe filat la putere, ei rusii s-au saturat de comunisti care sunt necontrolabili si prea independenti si au nevoie de un partid DOCIL si usor controlabil, asa a aparut in coridoarele kremlinului ideia unui partid cica „national” pldm. Si iata dovezile:
  1) pe timpul comunistilor rusii nu faceau asa bazoconii la 9 mai ca acum pe timpul pldm la guvern si sa nu-mi spui tu, ca nu pldm si pd cuverneaza tara, ca atunci cind voua ceva nu va covine , AIE e devina cind ceva merge struna ,PLDM ESTE UNICA CARE STRINGE ROADE…
  2) IN 2009 SAU 2010 (nu tin minte exact), filat asa mindru era cind a dat stampila de vama a RM la PMR (separatisti), stii poate eu ceva nu inteleg care este scopul acestei manevre sau dedesubturile ei , dar EU VAD INCA O INCERCARE DE A MENTINE SI A DA VIATA SISTEMULUI SEPARATIST , DINDU-I POSIBILITATE SA EXPORTE, cum bre, cu totul de IDIOTI ne tineti, mai filat si moskva, crede-ti ca aici sunt numai dobitoci si boi, or ce mama dreacului––––––––––––––––––––––––––– cum poti sa sustii ca esti impotriva separatismului si in acelasi timp sa-i torni apa la radacini prin aceata acordare de stampila, cum a spus cineva ––––––––––––––––––– o masturbare undelunga si …
  3) de cite ori acest abasador kuzmin si-a batut jos de statalitatea si independenta RM, ultima cind a fost la onorarea a 300 de ani de cind sudul moldovei a fost alipit la imperiul tarist, acest kgb-ist LEANCA n-a facut nimic, parca e normal ca un bleg de ambasador sa-si bata jos de noi. Imi spui ce putea face, cel putin o noata de protest ,daca denumirea de persoana non-grata e imposibila p-u PUPINKURISTII PLDM-isti ai moskva
  3) nu mai zic de 7 aprilie 2009- sa nu-mi spui ca filat nu putea face nimic (stiu ca procuratura apartine PD, ASTA-I ALTA ISTORIE ), iti dau un singur ex, :daca nu era CHIRTOACA si GHIMPU noi NICIODATA NU AM FI VAZUT FILMARILE DIN NOAPTEA 7-8 APRILIE 2009, si cum, mai vrei sa spui ca FILAT nu putea sa faca la fel, ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-nu el a procedat ca un adevarat KGB-ist, el a spus cu ATITA DISPRET :”EU LA CHINOURI NU MA UIT” …
  4) Da promovarea in functii a celor politisti care se fac vinovati de masacrul 7 aprilie09,––––––––––––––––––––––––––––––- cum crezi de ce se face acest lucru si de ce nu se dau in judecata acei POLITISTI–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––- P-U CA ASTA-I UN SEMNAL P-U EI (POLITISTII) – V-ATI FACUT FOARTE BINE TREABA BAIETI, NOI NU O SA VA ATINGEM, VA VOM RIDICA IN GRAD , VETI AVEA SI PENSII, SI LA URMATOAREA REVOLUTIE SA FACETI ACELASI LUCRU , PE CARE L-ATI FACUT CU SUCCES LA 7 APRILIE 2009… M adica, mina pe mina se ajuta
  5) Inseamna ca lui Ghimpu si Chirtoaca , filat putea si dorea sa-i puna bete in roate , dar iaca la comunisti nu avea pirghii si o alta scuza „NU A VENIT TIMPUL…”
  6..7…8..9…10… MAI OMULE POT SA-TI SCRIU LA NESFIRSIT D/E IDOLUL TAU , DAR NOI TOTI STIM CINE E EL, –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––- SINCER NU STIU CUM SE VA COMPORTA LUMEA CARE LA VOTAT PE EL, DAR EU STIU UNA––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– VOI FACE TOT POSIBILUL CA NIMENI DIN NEAMURILE MELE, PRIETENI, CUNOSCUTI SA MAI VOTEZE CU ACEST PUPINKURIST CARE SE NUMESTE ––––––––––––––––––––VLADIMIR FILAT (si eu cunosc 7 oameni care l-au votat, cum crezi eu nu ma vor crede pe MINE, care le sunt alaturi din copilarie…)

 30. Inceputul caderii PLDM. Godea si fenomenul “Oprescu” | Observator MD Says:

  […] Inceputul caderii PLDM. Godea si fenomenul “Oprescu” « Roman Mihăeş […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: