Tanase si Godea au plecat din PLDM-1, vom avea si PLDM -2?

Petru Bogatu: AIE se destrama dupa 5 iunie?

Mihai Godea: „Apropierea PLDM-PCRM e un pericol real”

„Există un pericol real de apropiere dintre PLDM și PCRM. Aceasta a fost ultima picătură care m-a determinat să plec din partid”, a declarat Mihai Godea în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi.

Mihai Godea prim-vice presedinte PLDM a parasit partidul, lansindu-se in alegerile locale, si socind astfel  prin gestul sau neobisnuit opinia publica.
Nu e prima parasire a unui partid de catre un vice-presedinte, au mai fost plecari rasunatoare, de exemplu Filat din PD, Lupu din PCRM, Untila din AMN, Stepaniuc din PCRM  etc. De fapt, asta si este logica vietii partinice, concurenta intre proiectele politice, intre personalitati, migrarea dintr-un partid in altul etc. Plecarile intotdeuna sunt dureroase, caci se rupe ceva de altceva, si fiecare interpreteaza in felul sau.

La prima vedere gestul lui Godea pare unul disperat, al unui om care nu si-a gindit pina la urma actiunea. Insa, daca analizam in complex ceea ce s-a intimplat in PLDM in ultimul timp, vedem ca „ceva e putred in Danemarca”, au plecat asemenea personalitati ca, Traian Vasilcau, Calin Vieru, Nagacevschi, dar si alt prim- vice, A.Tanase.

Putem concluziona ca in PLDM s-a declansat o criza grava, provocata din cele relatate de Tanase si Godea, de lipsa democratiei interne in partid, vinzarea de functii si apropierea de comunisti. PLDM-ul anului 2011, centrist si pragmatic, se aseamana tot mai mult cu AMN-ul si nu mai este cel din 2008/2009 al tinerilor tehnocrati proeuropeni si anticomunisti. Exista si riscul real, declarat de Godea, ca PLDM sa se alieze cu PCRM la guvernare dupa 5 iunie, si atunci vom avea timpuri foarte grele.
In presa apar tot fellul de informatii, conform carora ar exista un plan rusesc de reglementare a conflictului transnistrean, care presupune mai multe etape, printre care: alegerea Presedintelui R.Moldova de catre PLDM+PCRM, apoi distrugerea AIE-2, plus alegerea altui presedinte in regiunea transnistreana in locul lui Smirnov, astfel ca sa fie posibila semnarea vre-unui nou memorandum de reglementare a conflictului.

In acest context si Tanase si Godea au procedat corect, detasindu-se de PLDM-ul conformist de azi, si incearca sa-si salveze cariera politica.
Chiar daca A.Tanase s-a retras la Curtea Constitutionala, si nu a riscat sa se implice astazi in batalia politica, la fel ca Godea, este evident ca A. Tanase se va intoarce in politica mare.

Posibil ca vom asista in viitorul apropiat la crearea unui  PLDM-2, de data asta cu Godea si Tanase in frunte, care au experienta de creare si administrare a unor partide noi, si care vor incerca sa reediteze adevaratul PLDM ca idee si spirit. Si atunci la viitoarele alegeri parlamentare vom asista la o lupta crincena intre PLDM-1 si PLDM-2.

Iar in prezent Mihai Godea , fara frica, s-a detasat de propria creatie , in care nu mai poate schimba aproape nimic PLDM-1, si se arunca in batalia pentru capitala. Este evident ca Godea nu va cistiga Primaria Capitalei, important pentru el este sa se impuna in fata opiniei publice, drept candidat independent de Filat, sustinut de o parte importanta din PLDM, astfel ca sa-si creeze legenda si propriul proiect politic.

Vlad Filat nu are de ce sa se supere pe Godea si Tanase , deoarece sunt diferiti si privesc diferit realitatea politica de azi. Dimpotriva, Filat ar trebui sa le spuna merci lui Tanase si Godea pentru ca au fost linga el si l-au ajutat sa construiasca un partid al puterii, de care va beneficia fara ei de acum inainte. Filat este pragmatic si centrist,  si a prins citeva guvernari, fiind si unul din cei care a votat pentru Voronin in 2005. Fara indoiala ca PLDM-1 va ramine pe timp scurt partid mare, dar exista riscul sa repete isprava PDAM si AMN, daca nu se reformeaza de urgenta.
A. Tanase si Godea sunt mai romantici, anticomunisti si despartirea lor de Filat era chestie evidenta, apele trebuiau sa se separe.
O poveste politica  interesanta se intimpla sub ochii nostri, Godea si Tanase s-au detasat de fostul lor patron politic Filat. Ce va urma? Vom vedea

Reclame

31 răspunsuri to “Tanase si Godea au plecat din PLDM-1, vom avea si PLDM -2?”

 1. Bradu Says:

  Eu sper la un PLDM 0 adica ZERO!

 2. marian Says:

  filat nu poate fi decit bucuros cu plecarile acestea a unor lideri importanti ai pld … nu va mai avea concurenta la virful pld . va pune saua si mai bine pe partid .

 3. marian Says:

  greu de crezut asa gugumanie cu aparitia unui pld-2 … fantasmagorii … au sucombat ele amn si mae …sa fim seriosi .

 4. ion Says:

  dle Roman, ma gindeam ca ati fi putut aborda aceasta situatie intr-o maniera mai profesionista daca tot pretindeti ca preferati sa ramaneti analist politic. Dupa parerea mea Godea si Tanase, dar si Nagacevschi au fost politicieni incepatori si ei inca nu stiau cu ce se maninca politica in RM, de aceea si s-au dezamagit, de asta au plecat. Iata ce trebuie scos in evidenta.

 5. mircea.ro Says:

  dar avem de a face acum domnule Mihăeş cu PLDM – 2 (minus doi)!.Numărătoarea pe minus a început,Filat va avea grijă să-i pună în modul,ca la matematică,pentru o eventuală reacţie pozitivă a lor.

 6. Vitalie Says:

  Si totusi de ce pleaca ? nici un raspuns concret….

 7. marian Says:

  intr-un fel ii dau dreptate lui godea … pld trebuia sa vina ori cu un candidat important , un lider important al partidului in alegerile din capitala ori sa nu participe … bodiu e in plus in aceste alegeri … e de umplutura . probabil godea se astepta ca el sa fie numit . probabil lui filat ii era teama mare ca un candidat puternic din pld sa cistige alegerile din chisinau … ii ameninta scaunul de el lider maximo . asa l-a scos in fata pe un neica nimeni , un perdant de la bun inceput … asta e explicatia .

 8. marian Says:

  Un partid care în doi ani ajunge al doilea ca pondere pe arena politică este o anomalie!

  Intenţia lui Mihai Godea de a candida la Primăria Chişinău este o surpriză doar pentru cei ce mai cred încă în “principii” şi “valori”. Cei ce cunosc “bucătăria politică” din Moldova au aşteptat acest pas sau cel puţin nu s-au mirat. Retragerea lui Godea din “jocul” făcut de PLDM a demonstrat încă o dată că, partidele din RM sunt doar nişte BALOANE DE SĂPUN.

  Teoria politică şi instituţională spune că un partid politic este emanaţia, structura şi forma oficială a unor grupuri de oameni care susţin, promovează şi luptă (în cadrul normelor legale) pentru realizarea anumitor obiective şi scopuri ce reies din anumite convingeri, idei, principii, valori împărtăşite de aceştia.

  Pare simplu: vrei libertate, Europă, drepturi prosperitate şi fericire, găseşti incă citeva mii de oameni care vor acelaşi lucru, formezi şi înregistrezi un partid politic şi mergi în alegeri. Exacta aşa am fost învăţaţi să înţelegem noi acest fenomen de către oamenii care azi îşi spun “lideri de partid”.

  Din fericire, nu e totul atît de simplu. Nu e atît de uşor şi de superficial procesul apariţiei, creşterii şi consolidării unui partid politic, cum le pare moldovenilor.

  La noi schema e simplă:

  1. Ambiţia: Un om “şmecher” şi “de stofă” se vrea la cîrma unui stat.

  2. Fondurile: Pentru a organiza şi întreţine un partid sunt necesare trei lucruri: bani, bani şi iară bani. Dacă nu îi are acest “şmecher”, le găseşte la alţi “şmecheri” în domeniul economiei sălbatice. Îi convinge să “îl susţină” financiar iar în schimb, le promite că va reprezenta într-un fel sau altul interesele acestora în cazul obţinerii puterii.

  3. Echipa: Pentru a obţine pondere electorală, vizibilitate, formă şi conţinut şi, respectiv, încrederea cetăţenilor acest “şmecher” adună în jurul său oameni valoroşi, cu imagine, cu reputaţie, de succes, etc. În timpul campaniei electorale are loc transferul de imagine de la aceste personaje la partid, astfel obţinîndu-se încrederea şi votul alegătorilor.

  Acest punct este “veriga slabă” a oricărei formaţiuni. Oamenii sunt oameni, îşi mai schimă viziunile, se mai supără, mai mor. În rezultat partidul este mereu expus pericolului de a se “sparge”. Pentru că nu are bază, nu are fundament, nu are rădăcini şi nu are comunicare cu propriul electorat şi propriii membri.

  În rezultat “se naşte” un partid politic “Made in Moldova”. Partid-balon de săpun, care arată mare şi frumos dar care zboară cum bate vîntul, şi care se sparge la prima “atingere”.

  Problema e că această schemă lucrează doar pe termen scurt 1-2-3 cicluri electorale maxim. Aşa au trăit şi au murit PDAM, PSD, BMD, PPCD, AMN, MAE şi multe alte partide şi partiduţe de care cu greu ne mai amintim. Aceeaşi soartă le aşteapă şi pe alte partide care sunt sau care vor fi create după schema descrisă.

  Naşterea, creşterea, educarea, maturizarea, îmbătrînirea sau reformarea partidelor politice bune şi sănătoase este un proces îndelungat, complicat şi foarte, foarte lent. Un partid care în doi ani de la formare, ajunge al doilea ca pondere pe arena politică este o anomalie! şi punct. Tot ce creşte ”pe drojdie” foarte repede fermentează şi se strică.

  Joacă Godea jocul său sau dansează sub muzica cuiva o să arate timpul. Cert este că la 20 de ani de independenţă, Republica Moldova aşa şi nu are măcar un partid politic în adevăratul sens al cuvîntului. Iar despre importanţa existenţei acestora o să vă spună evenimentele ce vor urma.
  Autor: Victor Chironda
  Sursa: victorchironda.din.md

 9. admin Says:

  Cu certitudine Filat va beneficia de aceste pierderii enorme pentru partid. Acum are și o argumentare plină de logică arogantă, când ”va aborda procesul pragmatic de reevaluare a principiilor și valorilor”, în vederea ”salvării națiunii” prin fuziunea pldm-pkrm.

  Trist tablou, gen Malevici – vedem doar o pată neagră, imensă și de lungă durată. Coautor: Vladimir Vasilievici.

 10. marian Says:

  cu adevarat ca asemenea crestere spectaculoasa a ponderii sale electorale si intr-un timp asa de scurt cum e cazul pld sunt vazute foarte rar in democratiile autentice din occident . majoritatea nu are cea mai vaga gindire politica ci se arunca cu capul inainte dupa fel de fel de liderasi umflati cu aer de catre media aservita lor … nu filat e atit de sus ca om politic cit de jos sunt ceilalti politicieni la care ne raportam . intr-o cocina de porci , un porc mai obraznic si mai curatel pare soarele de pe cer pentru restul masei porcine . sa nu uit … sau mai bine sa nu uite filat ca se apropie 9 mai … cum de ce ? sa trimeata ostasii la defilare la moscova . sa nu piarda momentul de ploconeala si slugarnicie fata de imperialistii de la kremlin .

 11. Soliman Says:

  Romania a procedat ieri la conturarea si mai pregnanata a intaririi rolului ei in Balcani si in UE (si chiar mult mai mult) prin acordul romano-american de amplasare a scutului antiracheta la Deveselu. Despre toata aceasta conturare ireversibila a politicii romanesti existau semnale clare diplomatice si nu numai. E de mirare pt mine(noi) cum de clasa politica „moldoveneasca” uita /se face ca nu observa aceste miscari (ultra)previzibile pentru tara noastra. Filat si partidul sau , prin pragmatismul tot mai vizibil afisat,”imbatat” de marile sale „succese” in fata UE este evident tributar expectativei punerii sub frana a politicii romanesti din prezent si din perspectiva

 12. opinie Says:

  RM-Republica Mafiei

 13. VEniamin Says:

  Doi din cei trei fondatori al PLDMuilui au plecat din partid,acest lucru trebue sa-i ingrijoreze pe cei ramasi in PLDM,dar nu stiu din ce cauza acest lucru nu se simte.
  Presupun ca partidele de buzunar asa si trebue sa activeze,cum activeaza toate partidele din republica Moldova.Principalul sa ramina pahanul,in rest toate problemele se vor rezolva asa cum sau rezolvat in toti cei 20 de ani de independenta.
  Pacat ca promovarea a unei alte politici,care siau propus-o cei trei fondatori al PLDMului sa prabusit.Vladimir Filat a intales ca e mai bine sa mergi pe vechi,e mai usor sa-ti faci mendrele,iar votantii,nu alegatorii ,pina la urma vor accepta momeala.
  Succese Domnule Filat!

 14. Soliman Says:

  Romania a procedat ieri la conturarea si mai pregnanata a intaririi rolului ei in Balcani si in UE (si chiar mult mai mult) prin acordul romano-american de amplasare a scutului antiracheta la Deveselu. Despre toata aceasta conturare ireversibila a politicii romanesti existau semnale clare diplomatice si nu numai. E de mirare pt mine(noi) cum de clasa politica „moldoveneasca” uita /se face ca nu observa aceste miscari (ultra)previzibile pentru tara noastra. Filat si partidul sau , prin pragmatismul tot mai vizibil afisat,”imbatat” de marile sale „succese” in fata UE este, evident, tributar expectativei punerii sub frana a politicii romanesti din prezent si din perspectiva. Punerea acestei „frane” este asteptata sa vina dintr-o anume parte, care exclude Romania din calcul sau o indeparteaza cat mai mult de „afacerile politice” ale „R. Moldova”.
  Astfel , s-a conturat tot mai vizibil „moldo -europenismul” statalist moldovenesc foarte tentant pentru politrucii din PDLM . Nu e deloc intamplator ca a fost detectata,de aceea, o posibila alianta post electorala 5 iuniea.c. intre PLDM si PCM.Nu e limpede ca lumina zilei antiromanismul in toata aceasta posibila constructie politica „moldoveneasca” ? La capatul ei nu se intrevede intrarea pe orbita politicii „aliantei tacite” Rusia- UE(partea ei hgemonica)?Eu zic ca se vede cat se poate de clar.
  PLDM +Filat+ toata clica politicianista aferenta este exact acea parte a politicii antiromanesti care se practica de peste doua decenii in Basarabia. Nu ii este totuna, acestei clici politice, fie varstnice , fie mai tinere sa fie ( eventual)”prefect de judet” in Basarabia, provincie a Romaniei sau sa fie ditamai ministru la Chisinau, cu parlament separat, avantaje de mare demnitar la purtator, basca celelalte privilegii de imagine” internationala”, mai ales la Moscova!!! Asta e ,domnilor , adevarata fata a politicianul „maldavan” cu patalama conferita de … onor electoratul „maldav”! Prea putini sunt aceia care fac exceptie de la …regula de aur a parvenitismului si oportunismului de mucava!! Iar acei puitini sunt adevarati patrioti romani pentru care am cel mai mare respect si pretuire!! Va tot invartiti in jurul cozilor si „topoarelor” cu coada invelita-n staniol a partidelor, in loc sa va raliati sustinerii pe toate caile si mijlocaele,( macar!), „ACTIUNII 2012”!! Acea actiune nobila si demna de spititul romanimii autentice este initiata tocmai de tineri. Ea face trimitere la chintesenta politicii basarabene necesara astazi ca paine si aerul pentru cel putin 3 milioane de suflete cate au ajuns sa fie numarate de la 1812 incoace!! Societatea civila moldoveneasca in loc sa i se alature , ramane tot imbatranita in false asteptari , incremenita in proiect cum se spune indeobste,chiar daca mai exista batrani cu sufletul tanar ca la 20 de ani in interiorul ei!! Asa ca domnule Mihaes, ceilalti domni care s-au constituit in Federatia democratica a romanilor din Basarabia(Mai exista?), cetateni romani cu patalama de catateni romani in buzunar si cu juramnt fata de Patria Romana, ce faceti? Ce mai asteptati? Ce asteptati de fapt? Intelectualitatea, elita si puterea mintii basarabene contribuitoare stralucita la cladirea Romaniei a ajuns sa stea cu bratele in san? Sa contemple specatacolul neputincios al politicii maldave? Vocea lui Vladimir Besleaga , de pilda, nu le spune nimic? Cati dintre ei mai sunt capabili sa recite macar un verset din nemuritoarea „Cantare Romaniei” a invesnicitului intru nemurire ALECU RUSSO? Nu in soapta, nu acasa in familie , ci la microfon in PMAN, cum spuneti voi?
  Vorbesc patetic si fara adevar? Ridicati atunci piatra si aruncati !! Nu ma va atinge niciuna !!

 15. XXL Says:

  Parerea mea este ca Godea a facut tam-tam-ul asta pentru cineva….! Nu are el atita singe in vina ca sa faca pe cont propriu asa ceva…, fara sa aiba de undeva o garantie! Godea este prea inteligent ca sa faca prostii…. Dovada este ca el iese cu alai din PLDM, vrea spectacol…. Daca era sincer, iesea incetisor, fara galagie si se indeparta, fara a face mare alai din asta…. I-mi mai pun o intrebare: Cine era Godea daca nu era Filat??? Cat despre Tanase si Nagacevschii tac, fiindca astea erau cunoscuti deja pina la formarea PLDM, drept juristi foarte buni, iar Tanase era si Consilier municipal….

 16. romanmihaes Says:

  AM DECLARAT AZI LA JURNALTV CA UN PLDM-2 FORMAT EVENTUAL DE GODEA VA FI UN PROIECT REUSIT, CARE VA ACUMULA CIRCA 10% LA VIITOARELE ALEGERI PARLAMENTARE

 17. XXL Says:

  Gresit ai declarat!!! Niciodata Godea nu va lua 10% pe tara! El nu are harisma, el nu are singe in vina! Este prea slab, nu este luptator! Tandemul Tanase si Nagacevschii, aici poate sa ai dreptate, numai nu Godea!

 18. ion Says:

  Da, Bodiu are harisma :))))))

 19. mircea.ro Says:

  domnule Soliman,de la un român de peste Prut,tot respectul.

 20. marian Says:

  … mai incet cu incurajarea pe fata a farimitarii partidelor ne-comuniste . proiect reusit ? ce gugumanie colosala … votul destul de recent al electoratului ne-a aratat fara tagada ca se doreste o concentrare politica . toate partiduletele de toate orientarile au fost spulberate fara drept de apel . amn si mae au disparut chiar de tot . cine sa se ralieze in spatele lui godea intr-un nou partid ? extraterestrii ? da de ce nu intra maria-sa godea in pl si ar trebui sa – repet – farimiteze din nou electoratul ne-comunist ? crede cineva ca sunt mari si extraordinare diferentele doctrinare a lui godea fata de pl ? sa fim seriosi … exista deja o constructie politica serioasa cu filiale locale in toata republica – p.liberal ! cine are interesul sa zapaceasca si mai mult electoratul ? pentru ce ar trece electoratul nemultumit dinspre pld spre pld-godea si nu ar trece direct la dreapta la p.liberal ? vine cu o idee stralucita godea ? epocala ? ceva care sa te cutremure si sa spui tu alegator ca vei vota neaparat pld -2 godea ? si sa nu uitam ceva … si tanase si godea au tacut multa vreme in pld , acceptind puternica sa alunecare spre centru-centru-stinga … ca astazi nu mai sti de fapt care-i pld si care-i pd in probleme de substanta … de unde sa stim noi ca „genialul” politician godea nu e decit nemultumit ca n-a fost el „unsul” lui filat pentru primaria chisinaului ci mediocrul politician bodiu ? si pentru asta trebuie incurajat intr-un proiect de la bun inceput falimentar ?

 21. marian Says:

  FILAT ? GODEA ? TANASE ? CITAM …A devenit deja un lucru normal să văd prin oraș tot felul de anunțuri publicitare, afișe şi diverse texte scrise cu greșeli lingvistice sau ortografice. Ai impresia că în Moldova toată publicitatea este gândită în rusă şi tradusă prin intermediul google translate în „română”…. o astfel de operă am văzut lipită pe unul din troleibuzele de pe ruta nr.18 din capitală.

  Plasării publicității ar însemna размещение рекламы …mdaaaa :(. Mă îndoiesc că specialiștii de la Centrul de terminologie au văzut acea publicitate! … FILAT – GODEA – TANASE – …” PLASAREA PUBLICITATII” = BATJOCORIREA LIMBII DE STAT … SI DOMNUL MIHAIES CERE UN PARTIDULET ACUM PENTRU „STRALUCITUL” GODEA ?

 22. ORION Says:

  A devenit un obicei PROST, in MALDAVANIA , de a se DISPRETUI, de a se minimaliza, de a se desconsidera.

  CUM, dela politrucii KOKO-i si pana la GHINDELE din ALIANTA FANTOMA, toti nu sant capabili sa se desfaca de jugul ELIBERATORILOR si sa mearga spre ROMANIA, multi oameni de buna credinta gasesc ca este foarte inteligent sa apelezi la „” geniile „” altor tari.

  De dimineata pana seara nu aud decat de TAKASVILI, Bronsek, ARTAVAERI, MArkovski, etc, etc, etc,.

  Va lipseste MANDRIA ELEMENTARA de ROMANI MOLDOVENI ??????????
  Nu aveti modele destule de oameni inteligenti in MOLDOVA, in Romania ???????????? Nu ati auzit de HAJDEU, de RUSSO, de atatia eroi basarabeni care au cazut pe front in lupta cotra Komunismului???????

  De GHIMPU, DE VITALIA PAVLICENCU si atatia membti ai PNL-ului moldovean ????????????

  DEce spun asta ????????

  Pentru ca nicaieri in lume nu se face elogiul strainului, ci se pun in evidente capacitatile proprii, ca&ci ele exista.

  RENUNTATI la sindromul paduchelui lui KAFKA. FRuntea sus, Mandrie si SACRIFICIU pentru FIINTA NATIONALA romaneasca.

 23. Vrinceanul Says:

  Daca au luciditate si viziune ar trebui sa mearga la PL. Ma refer la luciditate si viziune la toti, si la Tanase si Godea si la Ghimpu si Chirtoaca sa le faca loc cum se cuvine.

 24. John Connor Says:

  CUGETUL CURAT AL GINDIRII SI SPIRITUL ACESTEI LIBERTATI
  NE FACE SA CREDEM CA ACESTI BARBATI ; VASILCAU-VIERU-
  NAGACEVSCHI-TANASE-GODEA SI ALTII AR FI EFECTIV SA
  FOLOSEASCA PUTERILE ALATURI DE BRAVII PATRIOTI DIN
  PARTIDUL LIBERAL, VA FI UN ADEVARAT SCUT NATIONAL IN
  LUPTA CONTRA BANDITILOR BOLSEVICO-COMUNISTI DIN
  MOLDOVA. SA NE UNIM PUERILE SI CUGETUL NATIONAL!!!

 25. BADRI Says:

  SI TOTUSI, NUMAI IUBIREA DE…

  ROMANIA MARE,

  NE VA SCAPA DE LA PIERZANIE !

 26. VIDEO Ramona Gabor: "Monica are dreptul să muncească în America! Viza îi permite". | StirileMedia.ro Says:

  […] Tanase si Godea au plecat din PLDM-1, vom avea si PLDM -2? « Roman … […]

 27. Daniela Gyorfi despre Moni: "Ea a fost luată de la Bacău, n-a obținut nimic prin muncă. … | StirileMedia.ro Says:

  […] Tanase si Godea au plecat din PLDM-1, vom avea si PLDM -2? « Roman … […]

 28. Eva Longoria a plecat într-o croazieră cu iubitul!. | StirileMedia.ro Says:

  […] Tanase si Godea au plecat din PLDM-1, vom avea si PLDM -2? « Roman … […]

 29. VIDEO Eugenia Manole șochează: "Îmi pare rău că sunt tâmpită și n-am văzut ce … | StirileMedia.ro Says:

  […] Tanase si Godea au plecat din PLDM-1, vom avea si PLDM -2? « Roman … […]

 30. Două femei, lovite de fulger pe munte!. | StirileMedia.ro Says:

  […] Tanase si Godea au plecat din PLDM-1, vom avea si PLDM -2? « Roman … […]

 31. Haos la olteni » Dorel Stoica acuză de trădare | StirileMedia.ro Says:

  […] Tanase si Godea au plecat din PLDM-1, vom avea si PLDM -2? « Roman … […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: