Nu candidez in campania electorala.

Cineva din „binevoitorii” mei, a lansat o „petarda” in presa, precum ca voi fi candidat la functia de consilier municipal pe lista unui partid politic.
Acest „zvon” a fost preluat de unele institutii media, fara sa-l controleze.

In aceasta situatie declar oficial ca, Roman Mihaes, nu face parte din nici-un partid politic din R.Moldova si nu va participa in aceasta campanie electorala nici in calitate de candidat la consilier, nici la vreo Primarie.

Ramin la dispozitia mass-mediei si opiniei publice in calitate de comentator politic independent.

P.S.

Am o mica rugaminte la producatorii de stiri, inainte de a scrie ceva despre mine, sunati-ma la numarul 069124477 sa aveti si opinia mea. Altfel risc sa aflu intro zi din presa ca sunt candidat la Presedintia Romaniei etc.

In rest ramin la dispozitia opiniei publice si a presei sa comentam campania.

Anunțuri

15 răspunsuri to “Nu candidez in campania electorala.”

 1. toma proeuropeanu Says:

  ce , asa-i de murdara politica ?

 2. Andrei SV Says:

  hmmm, a fost o buna intrebare retorica… 🙂

 3. Sefu' Says:

  Presa noastra mioritica, dle 😀
  Vanatorii de senzational 😀

 4. Soliman Says:

  Pt. Toma cel proeuropean,
  Pai nu stiai matale ca politica e un lucru curat murdar la romani? Ha, ha de cand a spus-o conu Iancu , fie-i binecuvantat condeiul si gandul!! Dar cu tot hazul lui, nenea Iancu , zis si mos Virgula,era si este foarte trist.

  P.S.
  [Domnule Mihaies, o fac fara intentia de a te supara . Corect , titlul d-tale trebuia sa sune asa: Nu candidez in alegerile locale(de la 5 iunie) Nu poti candida in … campanie electorala. Logic?]

 5. SOARE Says:

  Apropo de „”BASARABEANUL cu acte „”,

  Nu ma indoiesc de bunele DVS intentii dar mai exista din pacate in occident, ideea retrograda ca cei catre lucreaza pamantul sunt „”MURDARI „”. Si poate fara voia lor si pe la noi .

  La noi in Basarabia si in Romania , daca ai pamant pe maini sau pe vestminte nu se spune NICIODATA ca esti murdar ci ca „” AI pamant pe maini_ sau AI pamant pe haine, sau „” esti plin de pamant „”. NU vei auzi niciodata cuvantul „” MURDAR „” in aceasta circonstanta.

  DECE ???????

  Pentruca in subconstientul DACIC dar si la alte popoare vechi cum sunt indienii din America, pamantul este SACRU, el ne hraneste, el ne face sa existam.

  AM citit undeva ca indienele si indienii plangeau cand ALBII scrijelau pamantul pentru a face drumuri, santuri, excavatii pe unde trebue si pe unde nu trebue.
  Caci aceste intreprinderi raneau pamantul sfant.

  De aceea TERIANUL cum spun latinii iar noi spunem TARANUL, pentru mine si altii taranul este SACRU, el cultiva si ingrijeste pamantul, el cunoaste mai bine ca oricine NATURA si secretele ei si trebue respectat in cel mai INALT grad.

  Deci niciodata nu luati taranul ca unitate de masura al prostiei ci trebue sa-l cultivam caci noi intelectualii nu suntem decat TARANI cu 8 ani , sau 12 ani de scoala in plus,LA ORAS.

  Iar GREUL tot taranul, TERIANUL il duce.

  Asa era cand eram copil in Basarabia. De atunci s-a schimbat ceva in constiinta moldovenilor mei ?????????

 6. "ACTIUNEA 2012" - Says:

  Cântecul-slagar pt. „Actiunea – 2012” / Re-Unirea cu România /
  – melodia „Aici la mine acasa” cu Margareta Pâslaru /
  festivalul de la Mamaia – 1975 /

  http://www.youtube.com/wa tch?v=qOFjkY0lY2k

 7. blogulluicazacu Says:

  Mda, in Moldova te poti astepta la orice!!
  http://blogulluicazacu.wordpress.com/2011/03/26/elogiu-lui-ion-cazacu-sau-povestea-necunoscuta-a-unui-basarabean/

 8. dadatroll Says:

  Ce chestie ca nici ieu

 9. Soliman Says:

  Considerandu-va „comentator politic independent”, cum comentati dv recentele aparitii ale „Moldovenii.md’ si impartirea „panglicilor” de catre Liga tineretului rus?

 10. xyz Says:

  Anul acesta si la anul, asa cum se intampla din cand in cand, Pastele se sarbatoreste in aceeasi zi si de catre evrei si de catre catolici si de catre protestanti si de catre ortodocsi.

  In anii cand se intampla asta, este o asa o bucurie pentru toti si un spirit de fratietate cum poate a fost doar cand Sfantul Parinte Papa Ioan al II-lea a vizitat Romania, la invitatia Prea Fericitului Parinte Patriarh Teoctist ( doi inalti prelati care, ca doi batranei incercati de vremuri, toata viata au ramas sinceri si buni prieteni ). Cand a murit Papa, Patriarhul Teoctist a spus cu tristete: “A murit fratele meu. Dumnezeu sa-l odihneasca!” Iar actualul Patriarh, Prea Fericitul Daniel, pe atunci Mitropolit al Moldovei si Bucovinei, in frunte unei importante delegatii de ierarhi si de preoti ai Bisericii Ortodoxe Romane, prezent la funeralii, a igenunchiat cu respect si a pastrat un moment de reculegere in fata sicriului cu corpul neisufletit al celui care a denumit Romania “Gradina Maicii Domnului” ( ce frumos! ). Mi-aduc aminte ca atunci cand a venit in Romania iar papamobilul cu cei doi inalti arhierei rula incet pe Soseaua Kiseleff, spre arcul de triumf, mii de credinciosi, ortodocsi ( cei mai multi ), catolici ( multi veniti si din tarile majoritar catolice din jur ), protestanti ( veniti din Transilvania ), au strigat intr-un glas “unitate!”. Cele trei liturghii tinute in aer liber ( in rit ortodox, in rit romano-catolic si in rit greco-catolic ), de un fast nemaiintalnit, au adunat la un loc sute de mii de crestini. Si tot atunci am vazut, pentru prima data, zeci de cardinali catolici facand semnul crucii intrand in Catedrala Patriarhala, pentru a participa la liturghia ortodoxa de intampinare a Papei, iar preotii, si cei ortodocsi si cei catolici sarutand cu respect si cu evlavie si mana Papei si mana Patriarhului. Ce vremuri!

  Si imi mai aduc aminte ca, intr-un an, cu o asemenea ocazie, intr-un an cand pastele era sarbatorit de toti in aceeasi zi, vecinul meu, un batran evreu mi-a spus cu bucurie, cu emotie si cu lacrimi in ochi: “Dumnezeu vrea sa fim iarasi impreuna si ne trimite semne dar noi oamenii suntem prea pacatosi si prea trufasi ca sa-i intelegem mesajul. Ne-am cantonat in ura si intoleranta si acolo am ramas. Pacat!”

  Tuturor le urez un Paste fericit, cu pace si cu bucurie!

 11. xyz Says:

  Si tot ca un mesaj de “pace si de fratietate”, acum in Saptamana Patimilor, a transmis si mitropolitul cu epoleti, Vladimir, aruncand anatema asupra musulmanilor din RM, tara care s-adovedit, inca o data, a fi un sat fara caini, in care fanatismul pravoslavnic si sovinismul sunt la ele acasa si nu pentru prima data. Amintitiva de episodul cu menora de Hanuca din parcul public al Chisinaului. “Cand e dragoste putina lesne a cata pricina.” Cand am scris despre costituirea, in Romania, a Consiliului Ecumenic Consultativ al Cultelor, la care au participat, prima data la Patriarhia Romana, ulterior la fiecare cult in parte, toti conducatorii cultelor religioase recunoscute de lege, inclusiv mozaicii si musulmanii, portalul UNIMEDIA mi-a sters postarea. Minunat!

 12. AZUR Says:

  DECE

  niciodata politicienii MALDAVANI nu includ in crimele komunizmului numarul de basarabeni refugiati in Romania si in alte tari din cauza INVAZIEI rusesti din 1940 ???? si din 1945 ???????? SI a urmasilor lor.

  Este imperativ CA TOTI REFUGIATII BASARABENI SA CEARA tribunalului international REPUNERa IN DREPTURI IN basarabia A BASARABENILOR REFUGIATI IN 1940 SI 1945 precum si a urmasilor lor.

  Politicienii MALDAVANI dela putere sa permita revenirea in tara si repunerea AUTOMATA in drepturi a tuturor basarabenilor refugiati in 1940 si 1945 precum si a urmasilor lor.

 13. GRADINARU Says:

  Domnule Roman Mihaes,
  O sugestie:
  Cât mai aveti timp, incadrati-va ACTIV in „Actiunea 2012” de Re-Unire cu România ! Eventual ati putea obtine ulterior un post important in procentajul moldovenilor destepti de acces la Guvernarea Mare !

  Va mai amintiti de cântecul grupului „Mondial” – ” dupa atâta vânt si ploaie, iar apare Soarele…” ?
  Numai bine in aceste nopti tainice !

 14. PERPLEX Says:

  ABERATIA fascismului continua. Creerele spalate de catre KOKO-i cu VODKA vorbesc numai de victoria asupra fascismului si inca a celui german care nu a existat niciodata.

  MALDAVANII inca nu au auzit de NAZISM ( national socialismul german ).

 15. ORION Says:

  Maldavanii nostri nu numai ca nu stiu ce limba vorbesc si PE ce LUME traiesc
  dar nu mai stiu contra cui au luptat .

  Le spun eu :::::::::: Ati luptat cu glorie contra doua DICTATURI criminale dar at ramas indragostiti de cea mai criminala. MUltumit-i TAVARICIULUI VORONOFF si acolitilor lui.

  NICIUNA din aceste doua dictaturi nu era FASCISTA.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: