Felicitari de 8 martie – ziua internationala a femeii!

In aceasta zi frumoasa,  felicit si eu doamnele si domnisoarele cu 8 martie – zua internationala a femeii.
Va doresc multa santate, fericire si iubire!
Am mai zis si sustin ca avem cele mai frumoase femei din lume.

P.S.
Sa recunoastem ca, femeile Moldovei , depind de calitatea deciziilor luate in ultimii 20 de ani de barbatii Moldovei.
Cu tristete trebuie sa constatam ca, cu unele exceptii, aceste decizii au fost dezastruoase si tara a fost adusa in prag de faliment politic si economic de catre unii barbati politici – mizerii umane, tradatori corupti si vinzatori de oameni si de tara la care nu le este rusine sa mai iasa in public.
Doamnele si domnisoarele nu poarta nicio vina, noi barbatii, cei puternici, toleram toate porcariile unor tradatori de tara si de oameni.
Femeile parasesc in masa aceasta tara, divorteaza si se casatoresc cu strani, multe din ele se prostituieaza peste hotare pentru o bucata de piine.
Basarabia e pe drumuri, ca dupa razboi, 3 milioane de oameni n-au loc in tara lor, unii sunt plecati iar altii viseaza sa plece din acest infern, creat de citiva barbati politici corupti care au condus aceasta tara in ultimii 20 de ani.

Nu va este rusine canaliilor?

Anunțuri

19 răspunsuri to “Felicitari de 8 martie – ziua internationala a femeii!”

 1. Giordino Says:

  Traiasca prostii side 8 martie.

  8 martie – “Sarbatoarea” unui macel deturnata in mod fals de catre bolsevici in “ziua mamei”, un ritual pagan

  03/07/2011 de admin

 2. romanmihaes Says:

  o rugaminte, nu postati aici texte de pe alte site-uri. dati titlul si un link e destul

 3. valeria Italia Says:

  WA URMARESC CU DEOSEBITA PLACERE , SI CINSTE DUMITALE ,PENTRU REALITATEA CARE O REDAI,CHIAR DACA ATI FOST COLEGÌ SI SINTETÌ ACEIASÌ GENERATIE, DAR AWETÌ IDEALURÌ SI CERINTE DIWERSE. VA ADMIR ! AWETÌ DREPTATE DE FEMEILE NOASTRE NU SINTEM DE VINA ,CA AM PARASIT TARA , DOAR PENTRU A SUPRAWIETUI NOI,SI FAMILIA ,
  AM PLECAT NEPOTELUL AVEA 7 ANI ,NEPOTICA 2, ACUM NEPOTELUL ARE 20 ,NEPOTICA15, NU I-AM VAZUT CRESCIND ,NU AU PRIMIT RECIPROC CALDURA SI DRAGOSTEA PUTERNICA CE E INTRE BUNICI NEPOTI
  CINE E DE VINA? BLESTEMATÌ SA FIE CEJ CE AU ADUS NATIUNEA LA PIEZANIE ,AU DISTRUS FAMILII!…. S-AU INBOGATIT SI SE IMBOGATESC SI AZI ,PE SUDOAREA SI LACRIMILE CELOR PLECATÌ IN LUME

 4. Valenta Says:

  Dle Mihaes,
  Va multumesc foarte mult de felicitari si de cuvinte de incurajare si de BINE! Multumesc, de asemenea, ca observati problemele cu care se confrunta femeile din Republica Moldova.

  Chiar si daca 8 martie e o sarbatoare, sa zicem asa – necrestina, totusi, un cuvant de bine TREBUIE primit cu recunostinta, pentru ca altfel se inmulteste raul pe pamant.

  Avem nevoie de PATRIOTI ca DUMNEAVOASTRA!
  Cu tot RESPECTUL si consideratia.

 5. Valenta Says:

  Pentru toate Doamnele si Domnisoarele din Republica Moldova
  oriunde s-ar afla, cu dragoste… scumpele noastre, cele de departe, Va asteptam cu drag acasa.

 6. Siberiacul Says:

  Am citit ce a-ţi scris. Cîtă durere în suflet.
  Cu părere de rău, dar o bună parte de cetăţeni aşa şi n-au înţeles cauza sărăciei noastre. 90% au votat tot pe acei care au şi condus şi şi-au făcut milioane şi miliarde de Euro. Cu ce se deosebeşte Plohotniuc de Voronin, Lucinschii, Filat, Roşca? Acuma ei se bat între dînţii cine v-a „prihvatiza” ceia ce a mai rămas.
  Tot ei aruncă cîte un os cuiva ca să al ponegrească pe Ghimpu şi Chirtoacă. Mass-media şi chiar mulţi jurnaliştii care se numesc „îndependenţi” slujesc banului, fără a gîndi la viitorul copiilor lor

 7. Romanul Says:

  Erata: este vorba de 25-30 milioane de vorbitori nativi.

 8. mircea.ro Says:

  Lui Tralala îi place cuvântul etc. corepondentul scris al lălăitului tra,la,la ,când nu mai ai ce spune şi te încăpăţânezi să fi ridicol.

 9. Timofei Says:

  Stimati concetateni! Acum multa lume corect apreciaza cauzele si persoanele care au adus Moldova in prag de faliment. Este cazul sa incepem un proces pentru a trage la raspundere criminalii care au jefuit tara. Avem vre-o cateva zeci de mii de juristi cu diplome, avem o multime de organizatii neguvernamentale, care ar trebui sa inceapa investigatii pe aceasta tema. Deoarece criminalii vad ca nu li se intampla nimic ei prelungesc in continuare jaful. Uitati-va la ministrul economiei care are obligatia sa organizeze corect activitatea economiei cum sa impotriveste indicatiilor premierului de a inlatura niste abuzuri.

 10. tralala Says:

  macar ai inteles ce ai scris?

 11. Valentin Says:

  La originea sărbătorii de 8 martie (ziua femeii sau ziua mamei) sunt sărbătorile păgâne la greci si romani, consemnând trecerea de la iarna la vara, adică intrarea intr-o perioadă de prosperitate și renaștere a naturii.
  La Romani sărbătoarea i-a naștere in strânsă legătură cu riturile de celebrare a divinităților ce reprezentau fertilitatea, mai ales cele dedicate zilei ”Mama cea Mare”, mama înțeleasă ca divinitate feminină venerată pentru că este considerată purtătoare de viață și fertilitate.
  Grecii antici celebrau o sărbătoare în onoarea zeiței Rea, mama tuturor zeilor, dedicată din această cauză tuturor mamelor.
  De-a lungul secolelor această sărbătoare a pierdut conotația religioasă pentru a asuma o conotație civilă și a fost asociată cu diverse forme de celebrare, inclusiv solemnă și anuală.
  A fost propusa de Clara Zetkin la conferința Internaționalei socialiste de la Copenhaga in 1911, ca zi a luptei femeii contra autorității bărbatului ca formă a emancipării proletare, însă n-a fost aprobată. Mai apoi în 1921 a fost sărbătorită prima dată în URSS, ca ziua femeii muncitoare.
  A fost proclamată ca zi internațională a femeii în 1977 de ONU, după ce în anii precedenți au fost organizate manifestări de mișcările feministe la care au participat prostituate, lesbiene, curve și alte genuri de femei degradate care sub masca revendicării drepturilor pentru femei scandau lozinci tip: ”Legalizarea prostituției”, ”Legalizarea avortului”, ”Libertate homosexuală”, ”Căsătoria=prostituție legalizată” etc. Unii propun a numi această zi – ziua internațională a prostituatelor și curvelor.
  În concluzie se sărbătorește o zi de sorginte comunista, cu mai multe amestecuri de obiceiuri, păgânism, socialism, comunism, substraturi de evenimente cu caracter socialist, legate de emanciparea femeii, lupta acesteia pentru egalitatea ei cu bărbatul, având drept consecință în lumea modernă ridicarea femeii de asupra bărbatului si disprețuirea autorității lui data de către Dumnezeu.
  În cazul dat este un regres evident al relațiilor dintre bărbat și femeie si poziția dată acesteia de către Dumnezeu, adică rebeliunea femeii împotriva voii Domnului.
  Ceea ce reprezintă aceasta zi este de fapt una din consecințele lucrării de sute de ani legată de răzvrătirea femeii , de a ocupa locul care nu i-a fost atribuit, dreptul la salariu etc. a fost de fapt un paravan, in realitate aceste femei emancipate au dorit locul de frunte in societate, alături de bărbați, mai ales în politică , să devina factori de decizie. Cu alte cuvinte o lucrare „neroditoare a întunericului” la care nu trebuie ” să ei parte” ba mai degrabă ”s-o osândești”. ”Si nu luați deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiți-le. (Efes.5:11)
  Tendințele emancipării au avut, în fașă , un început aparent inofensiv, însă orice început are și o evoluție și nu tot timpul evoluția este un progres. În cazul dat este un regres evident. Ce avem astăzi cu privire la poziția femeii, este roada acestui început „inofensiv”, care a degradat în a transforma femeia din una casnică, într-un mutant pervertit, fără nici un principiu moral, fără rușine instinctivă și total deplasată de partea care îi aparține ei într-o relație bărbat-femeie.
  Mai în scurt, o ființă răzvrătită care nici nu-și dă seama cât de departe a deviat de la ADEVĂR și ORIGINAL. Consecința? rata impunătoare a divorțurilor, infidelității, infracțiunea juvenilă, alcoolism, avorturi, depresii, sinucideri….. etc., dar cel mai grav, idolatrizarea femeii, în sens că toți umblă în jurul imaginii ei, ei să-i fie bine, să-i compună cântece, inclusiv să i se închine, cum ar fi cultul Mariei.
  Imaginea veacului de azi este cel al femeii, nu vezi o reclama fără să bage femeia semidezbrăcată, e cel mai întrebat brand, imaginea ce reprezintă generația de azi, să fie atenți politicienii care e procentajul femeilor în partidul lor, câte funcții ocupa, din ce în ce mai frecvent tot femei vezi în funcții cheie.
  Făcând abstracție de origini, pare o sărbătoare cam tristă, pentru că pare a insufla un mesaj precum că femeia este de categorie inferioară sau cel puțin diversă și deci are nevoie de o sărbătoare dedicată ei, ca un mod de a o face să se simtă aparent importantă, dar în același timp este declarată inferioritatea/diversitatea femeii. De ce bărbatul să nu acorde dragoste, felicitări etc. femeii în fiecare zi? De ce doar o singură zi pe an?
  La ce se asistă in restul zilelor din an? Bărbații își schimbă soțiile, având relații cu alte femei(sau bărbați), sunt în stare de ebrietate aproape tot timpul, bat copii, soțiile, vine însă ziua felicitărilor de 8 martie, ca mai apoi să se reia totul din nou.
  Problema e că cei ce sărbătoresc se bat cu pumnul în piept că sunt creștini (adevărați), dar sărbătoresc o sărbătoare cu mai multe amestecuri de obiceiuri, păgânism, socialism, comunism etc. Un motiv pentru a consuma alcool, a acorda un cadou sau niște felicitări formale șotiei(femeii), ca mai apoi să se înșele unul pe altul etc., săvârșind și multe alte fapte care nu au nimic comun cu numele de creștin.

 12. tabarnak Says:

  Ma asociez totalmente acestui strigat al unui barbat care cu adevarat isi iubeste mama si femeile.
  Vreau sa adaug ca femeile noastre in strainatate, care ingrijesc de pensionari si care se prostiueaza se afla intr-o ROBIE adevarata.
  1. Cele care ingrijesc de batrani si iau un salariu mediu de 800 euro s-ar parea ca e un salariu decent, dar in realitate aceste sarmane femei, mame, sotii se afla la slujba batranilor 24 de ore din 24 si in final le iese 1.11 euro pe ora.
  2. Fetele care se prostitueaza sunt pe mana mafiei locale or a celei de „export” albaneze, sovietice-moldovenesti, rusesti etc. cu riscul chiar de a pierde viata. Cate sint dat disparute? „Barbatii” din MAI oare au aceasta statistica?
  Mai ticalosi „barbati” la putere ca intre Nistru si Prut nu exista pe acest pamant.

 13. tabarnak Says:

  P.S. Intr-o luna se fac 2 ani de cand in comisariatele politiei au fost violate, batute si umilite fetele noastre.

 14. Stalinus Says:

  Ha Ha Ha Ha zii si lui Tanase …n-auzi ca a zis sa-ti pui pofta-n cui cu 7 Aprilie ?! ce dracu tot ii bateti la cap? PLDMistii au treburi mai importante adca cum sa puna mana pe RM DEFINITIV, iar pe voi sa va fca iobagi pe plantatiiile de tutun ale lui Filat.

 15. BARITON Says:

  Mesajul meu de mai sus mi-a fost SMULS pur si simplu de catre NET , inainte de a fi terminat si verificat. Imi permit sa o iau dela capat.

  Politrucii MALDAVANI trebue sa puna aceste chestiuni Domnului BIDEN ::::::: Ne-ati vandut rusilor la un pret bun ???????????? Sau ne propuneti, cum o speram de multa vreme, UNIREA cu ROMANIA ??????????

  Numai naivii mai cred ca americanii nu stiu si nu au stiut totdeauna ce s’a intamplat si ce se intampla in republica fantoma MALDAVANIA.

  Toata suflarea romaneasca din Basarabia si din ROMANIA spera ca partidele pro romanesti ::::::::: PNL, PL , vor fi invitate de Domnul Biden la o discutie si nu numai KOKO-ii renegatului VORONOFF.

  In ce priveste confuzia pe care americanii o fac intre budapesta si Bucuresti acesta este voita si ironica. Ei stiu antagonismul ireductibil intre aceste doua tari si fac confuzia pentru a se amuza.

  De altfel circulati prin europa si peste tot veti auzi aceeasi gluma de prost gust.

 16. palade Says:

  Te-ai ratacit baritoane. Asta e blogul D-lui Mihaies. Textul tau a aterizat de pe blogul lui D-lui Stavila.

 17. AZUR Says:

  Cat timp o sa-si mai bata joc de noi Basarabenii acesti occidentali si mai ales jurnalistuu american Gordon F. dela Wall street jurnal ???????????

  Vrea sa ne faca sa credem ca vizita Domnului Biden este o provocare lansata Moscovei !!!!!!!!!! cand in acelasi timp linisteste Kremlinul afirmand ca republica fantoma MALDAVANIA FACE PARTE din SFERA de INFLUENTA RUSEASCA.

  ATENTIE !!!!!!!!!!! NU din sfera de influenta ROMANEASCA !!!!!!!!!!!!!

  Pe de o parte ne ia de PROSTI spunand ca DOMNUL BIDEN provoaca Moscova iar pe de alta parte jurnalistul se adreseaza VOALAT rusilor :::::::: Stati linistit pentruca acesti MALDAVANI, asa cum am decis impreuna cu voi, vor ramane in sfera de influenta a KREMLINULUI.

  Raspunsul jurnalistului Gordon la mesajul meu ???????

  ESTE acesta ::::::CE-am avut si ce-am pierdut. Sa faca bors rusii cu acesti MALDAVANI de o rasa NON IDENTIFIE si care vorbesc o limba care nici EI nustiu de unde vine.

  Asteptam cu nerabdare intalnirea DOMNULUI BIDEN cu Societatea Civila printre care PNL-ul si PL-ul penntru a ne spune opinia DOMNIEI SALE cu privire la UNIREA BASARABIEI cu ROMANIA.

 18. ORION Says:

  BIG BIDEN.

  Ne surprinde tacerea ziaristilor asa zisi DOMOCRATI dela noi cu privire la vizita DOMNULUI JOE BIDEN.

  Insa urletele furibunde ale fituicilor KOKO-muniste impotriva Vicepresedintelui american este un foarte bun semn pentru Maldavanii nostri.
  Aceasta vrea sa spuna ca Extrema stanga TOTALITARA , incet-incet ,trebue sa dispara din Republica fantoma MALDAVANIA, un foarte bun semn transmis de JOE BIDEN DOMOCRATILOR din ALIANTA.

  Un alt semn fara echivoc este ca Politicienii nostri trebue sa inteleaga ca drumul spre Europa NU se poate FACE fara ADERAREA la NATO.
  Implicit MALDAVANII trebue sa termine cu jumatatile de masura, cu suptul la TREI OI , adica CSI, UE si SUA caci veti nprimi COPITE in burta dela fiecare.

  Rezulta ca rusia trebue sa pun un bemol la amestecul ei in treburile MALDAVANIEI caci drumul trasat de AMERICA este EUROPA si nu rusia iar regimul separatist din TRANSNISTRIA trebue inlaturat chiar cu forta daca va fi necesar, pentru a asigura SECURITATEA REGIUNII si a EUROPEI.

  Dar Romania in toata aceasta AFACERE ???????????
  EU cred ca ALIANTA a inteles ca alta cale nu exista pentru prosperitatea Cetatenilor decat UNIREA GRABNICA cu ROMANIA iar AMERICA va SALUTA aceasta decizie INTELEAPTA.

  TOTI cetatenii ROMANIE, FARA EXCEPTIE, doresc UNIREA IMEDIATA cu MALDAVANIA . SACRIFICIILE nu conteaza pentru o cauza atat de MAREATA.

  Recunostinta ETERNA DOMNULE BIDEN, viitor PRESEDINTE al STATELOR UNITE.

 19. moldoveanca Says:

  Citesc si rid. Cind se va intelege, ca nu poate veni cineva sa schimbe situatia RM. Atit timp, cit poporul va fi fara demnitate, fara intelegere ce se petrece, fara tendinte idealiste, fara simtul comunitatii si fara frica de Dumnezeu, nu se va schimba nimic in tarisoara noastra. Schimbarile cantitative in masa v-or duce la chimbari calitative in societate. De ce am tacut 20 ani? Si v-om mai tacea inca 20, daca nu va fi fiecare vigilent cu sine insusi. Sa nu-si permita sa fie ticalos, las sau hapsin. Pina se va pune pe roate democratia. Tarile dezvoltate, cu o istorie in democratie merg deja pe carari batute, au popor, care stie sa se expuna, cind contravine intereselor sale, sunt vigilenti si intleg, ca fievare e important. Cit de banal nu ar fi, fiecare trebuie sa inceapa de la el si sa ajute pe cei din jurul sau. Inteligenta si perseverenta. Asta ne lipseste. La asta ar trebui sa lucram.
  P. S. Femeile pleaca, ca barbatii de alaturi nu se descurca. Doar se pling. Si femeile macar incearca. Ele si sunt viitorul Moldovei. Mai jucati-Va, un pic, barbatilor. Ne-am c-am saturat. Aratati-ne, ca sunteti demni. Daca nu, dati-Va la oparte.
  Cintecul e superb.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: