PD a ales AIE! Voronin si Tcaciuk au pierdut totul

La acest moment cind scriu aceste rinduri privesc in direct citeva televiziuni si prima stire este ca PD la Consiliul National a ales AIE! Totusi trebuie sa recunoastem ca PD este un partid democratic si are membri si votanti care doresc reforme democratice si integrare europeana. Am declarat de citeva ori de la 28 noiembrie incoace ca marea majoritate a membrilor PD opteaza pentru o continuare a AIE. Voronin prin faptul ca a incercat sa izoleze PLDM de la guvernare si a optat pentru o alianta ingusta cu PD a pierdut. Astfel Filat l-a invins pe Voronin si a devenit incontestabil liderul AIE. Expertii PCRM trebuie sa-si dea demisia, deoarece victoria lor a fost aproape dar nu au stiut cum sa o obtina. Era evident ca imediat dupa alegeri Voronin trebuia sa dea demisia din functia de Presedinte al PCRM si sa deschida drumul catre o alianta cu PD si PCRM, posibil si cu PLDM. Iar la 28 decembrie Voronin a mai avut o sansa sa-l propuna pe Marian Lupu din partea fractiunii PCRM la functia de Presedinte al Parlamentului si astfel sa forteze o alianta PD cu PCRM, dar de unde minte nu-i nici nu ai ce sa astepti. Astfel avem un nou AIE! Mitingurile Forumului Civic Pro Europa nu au fost inzadar. La munca si felicitari tuturor celor care au luptat pentru continuarea AIE!

Reclame

37 răspunsuri to “PD a ales AIE! Voronin si Tcaciuk au pierdut totul”

 1. Eu Says:

  Naivule, chiar crezi ca Voronin si Tkaciuk au pierdut totul? Adica ca in Kyrgyzstan, au sa fie expropriati de miliarde???

  Tu cum crezi de ce PD a tot negociat cu PCRM?? Pt ca ii mai trebuie 2 voturi pt a alege presedinte. Si aica asta au si negociat. Ca PD sa fie sigur ca o sa fie ales presedinte, ei au negociat imunitatea celor din PCRM. Imunitatea care valoreaza foarte mult, la averile si pozitiile lor.

 2. adrian Says:

  Ati avut mare dreptate atunci cand ati spus ca 90% din oamenii doresc alianta cu PD + PLDM + PL.

 3. laur Says:

  Media si-a facut treaba.

  Este necesar ca internetul si media sa ocupe cat mai mult in casele oamenilor si doar asa vom avea o democratie veritabila.

 4. Anda Says:

  La Multi Ani! Pentru toti cei care au crezut in formarea AIE 2! n-o sa fie usor dar e un pas important pentru Moldova! Pina vom avea noi o democratie veritabila mai este …dar e un pas important ceea ce s-a intimplat azi…Uitati-va ce se face in Belorusia…nu e de invidiat…Doamne ajuta la toti si cred ca mai frumoase vesti inainte de revelion nici nu am fi putut sa ne dorim!

 5. Moldoveanul Says:

  Voronin NU putea sa il propuna pe Lupu la presedentia Parlamentului, deoarece pentru a-l propune, mai intii de toate trebuia sa puna spre dezbatere chestiunea alegerii Presedintelui Parlamentului, si, astfel, trebuia sa acumuleze 51 de voturi pentru ca aceasta chestiunesa fie introdusa pe ordinea de zi.
  Abia apoi, dupa ce era sa fie introdusa pe ordinea de zi aceasta chestiune, erau sa fie inaintate candidaturi: sunt anumite regulamente si proceduri, peste care nu se poate de sarit.
  DAR! PCRM are doar 42 de mandate, respectiv, chestiunea cu alegerea presedintelui Parlamentului nu era sa fie pusa in dezbatere si, respectiv, nici nu era sa se ajunga la alegrea presedintelui Parlamentului, deoarece ceilalti ar fi votata impotriva.
  Totodata, nu suntem la circ ca sa facem „surprize”, deoarece mai intii se fac anumite intelegeri si, se pare ca, nu se ajunsese la o intelegere dintre PCRM si PD, astfel ca nu puteau cum sa il ia pe Lupu cu japca si nici nu aveau cum, pentru ca nu au majoritate.

 6. Stalinus Says:

  Mai Mihaes esti dezgustator cat de lservil esti fata de Filat. Nu Filat a invins mai baiatule ci OCCIDENTUL care i-a spus lui Lupu ca daca face alianta cu Voronin si rusii va taie TOATA finantarea.
  Eu v-am spusa clar ca Lupu nu are decat o singura alternativa pentru simplu motiv ca existenta Maldavaniei depinde de finantarea externa asigurata de Vest iar Vestu a zis PCRM NIET! asa ca lasa-ne cu filatul tau ca ne-ai ametit..

 7. Igor Says:

  Stalinus, jos palaria! Trubadurii nacialnicilor raman acei care sunt. Si eu am fost la adunare in PMAN. Sa va zic pe sleau, cele mai bune discursuri din suflet pentru aceasta tara le-au tinut Dnii Ion Ungureanu si Valeriu Matei, poate inca cativa oameni simpli. In rest, Dnu Mihaes nu s-a prezentat in nici un fel in calitate de promotor al acestei Adunari. Deci, nu este in nici un fel aceasta miscare efortul sau meritul Dlui Filat, ci al POPORULUI, draga Mihaies, al POPORULUI! Cel care s-a saturat de o mana puternica si orgolioasa, cel, care doreste acolo, adica in Europa, unde valorile si principiile sunt argumentate prin fapte reale si de buna credinta. Acolo, unde guvernarea se gandeste mai putin la buzunarul sau, si mai mult la electorat, pentru a supravietui in politica si in viitor…

 8. tabarnak Says:

  Domnule, Mihaies,
  or sunteti naiv si nu intelegeti or constient manipulati opinia publica.
  Aceasta nu este o alianta poEuropa?
  Este o alianta proRusa.
  Moscova nu mai miza pe batranul Voronin. A lucrat cu perspectiva. Sa aiba la conducere lideri prrusi. Lupu si Filat. Ieri l-am avut pe Voronin azi avem Voronin-2.
  Raspundeti-va doar la o singura intrebare:
  Aceasta alianta va iesi din CSI si va adera la NATO? Primul pas spre UE

 9. Valenta Says:

  Pace tuturor!
  Vad ca v-ati infierbantat prea tare. Oricum este o mare bucurie formarea AIE-2 caci este un pas inainte spre Europa, chiar daca nu este perfecta aceasta formatiune. Dar nici nu poate fi perfecta in conditiile de azi.

  Felicitari tuturor oamenilor de bine de pretutindeni, caci fiecare a avut un aport, fie cat de mic dar care a fost DECISIV: prin votarea corecta, prin protestele la mitinguri si in presa etc.

  Multumim dlui Ghimpu si Filat si dlui Mihaies etc., care a organizat forumul civic si a avut efect! Nu fiti nerecunoscatori! Sa ne pretuim unul pe altul, caci numai impreuna vedem ca suntem o FORTA!

  Pana aici este BINE! Doamne ajuta-ne mai departe!
  Deja pcrm se va duce cu viteza in jos… Gata!
  Va amintiti cum am trecut ca prin urechile acului de atatea ori… adica avand sanse atat de putine si firave, si TOTUSI, credinta noastra, unirea si incurajarea reciproca a DAT ROADE BUNE! Deci, sa fim UNITI si in continuare!

  Bravo tuturor si felicitari!

 10. Super Blog Moldovenesc - PD a ales AIE! Voronin si Tcaciuk au pierdut totul « Roman Mihăeş Says:

  […] PD a ales AIE! Voronin si Tcaciuk au pierdut totul « Roman Mihăeş. Share and Enjoy: […]

 11. tabarnak Says:

  Sint sigur ca multi oameni de buna credinta spera la un viitor mai bun legat cu AIE. Dar cu mare regret ii astepata inca o dezamgire.
  Este imposibil ca zaLupu cu Edinaya Rossia sa mearga spre Romania si Europa.

 12. Trubadur Says:

  Mocanu a avut dreptate. Ne-am trezit cu mafia in capul mesei.

 13. Stalinus Says:

  Stai linstit.Existenta RM este legata de perfuzia de 2,5 miliarde asigurate de Occident nu de Edinaya Rossia…Lupu stie prea bine lucrul asta…
  Mancurtii din PD si PLDM n-au incotro vor juca asa cum va hotara Occidentul sau vor muri (politic)

 14. Valenta Says:

  Lupta va continua si vom BIRUI definitiv! AMIN!

  Va propun sa vizionati un film documentar foarte emotionant, lansat alaltaieri de Radio Polonia despre tragedia de la Smolensk. Filmul reda starea sufleteasca a polonezilor, rugaciunea unui popor inocent catre Dumnezeu Atotputernic care stie tot adevarul…

 15. Valenta Says:

  Adresare catre Putin
  din partea Asambleei Generale a Organizatiilor Nationale regionale din Ucraina. Adresarea este scrisa in stilul unei scrisori din secolele trecute a kazacilor catre sultanul turc.
  Nu pot sa o traduc caci este plina cu epitete usturatoare si expresii necenzurate. Mesajul exprima un protesc si o acuzare, o amenintare si o preintimpinare. Ukrainenii declara ca aceasta Adresare este “un cadou” pentru Putin de Anul nou.

  29 января состоялось продолжение акции Украинской Громады Сумщины против Путина. В ходе акции представители Украинской Громады Сумщины — областные организации Украинской Национальной Ассамблеи (УНА-УНСО), Конгресса Украинских Националистов и ВО «Свобода» официально прислали «Укрпочтой» обращение к Путину с требованием официальных извинений перед украинским народом.

  Обращение было составлено в форме письма-ответа запорожских казаков на письмо турецкому султану. Для повышения образовательного уровня майора КГБ Путина также отправлено новогодний подарок в виде литературы на историческую тему, в частности «ОУН-УПА на Сумщине».

  Письмо-ответ Украинской Громады Сумщины на заявление царя московского Путина

  Ты — шайтан московский, проклятого черта брат и товарищ, и самого Люцифера секретарь. Какой ты к черту рыцарь? Черт выбрасывает, а твое войско пожирает. Не будешь ты годен сыновей украинских под собой иметь, твоих слов блудливых мы не боимся, землей и водой будем биться с тобой.

  Дедов и прадедов наших святых ложью гадкой оклеветали, а сам даже икры лизать их не годен. Сидишь на троне, русской кровью политым, в солнце святое отвратительным языком своим плюешься. Память имеешь короткую, потому что забыл, кто твое царство московское из праха поставил и от напасти немецкой грудью закрывал.

  Премьером рассейським тебя величают, а для нас ты — лягушка с Гнилого Болота, глазом лукавым на Русь-Украина созерцаешь и величие ее хочешь иметь. Наверное, ты, карлик недорослый, каши молочной мало еще ел, пива немецкого напился и сардельками из сои там подавился, что кашляешь на весь мир, как собака бродячая брехнею поганой.

  Взять бы с герба нашего святого Тризуба золотого князя Владимира и гнать им, как вилами, тебя под задницу мордвинскую от Хутора Михайловского до Кольца Садового, как козла, аспид проклятый. Может, тогда научишься сыновей украинских уважать.

  А пока пусть бы взял тебя черт! Так тебе запорожцы отвечают, плюгавый! Невгоден еси матери верных христиан! Числа не знаем, ибо календаря не имеем, месяц на небе, год в книге, а день такой у нас, как у вас, поцелуй за то вот куда нас!..

  От имени Украинской Громады Сумщины
  Сумская областная организация Украинской Национальной Ассамблеи (УНА-УНСО)
  Сумская областная организация ВО «Свобода»

  Сумская областная организация Конгресса Украинских Националистов
  http://maidan.org.ua/static/news/2010/1293650863.html

 16. xyz Says:

  Eu nu cred ca toata lumea este acum multumita. Nu vedeti cat de discret a fost eliminat dela orice structuri active de conducere PL, singurul partid pro romanesc. Va asigur ca lucrul acesta a fost observat in Romania. Poate sa vrea Comisia Europeana sa faca nu stiu cate concesii RM, fara votul Romaniei, care in genul acesta de subiecte are drept de veto, nu se va misca un deget. Si Romania ( de fapt conducerea ei ) nu va sprijini neconditionat RM. Daca cineva il considera prost pe Basescu se inseala. Odata cu ajungerea lui Lupu in functia de presedinte al RM, fie el si interimar, relatiile cu Romania se vor raci imediat. Veti vedea!
  Stiu sigur ca Basescu nu-l poate suporta pe Lupu. A afirmat-o si direct. Iar in chestiuni de genul acesta Basescu nu uita si mai ales nu iarta. Interesati-va ce s-a intamplat, in final, cu adversarii sai politici in Romania. La fel ca si in cazul lui Putin toti au ajuns pe mana parchetului ( procuratura ). De aici au si pornit, de alt fel, tensiunile in alianta AIE. Eu nu spun ca este normal sa se intample asa, dar asa se va intampla. Certamente!

 17. Trubadur Says:

  Eu chiar am observat ca in timpul sedintei Ghimpu a lacrimat… nu e vorba de orgoliul propriu, ci ca aspiratiile noastre sunt iar in declin. Insa speram sa fie alegeri anticipate iar caci, evident, nu ne bucura sa vedem mafiotii in capul mesei…

  Poporul este constient… dar deocamdata aceasta-i situatia!

 18. COSTIN Says:

  intr-adevar e o mare greseala politica raminerea lui voronin in fruntea pcrm… la fel nerenuntarea la numele compromis de partid al comunistilor si nici macar la vechea sigla cu secera si ciocanul …cu asa ceva nu mai poti iesi astazi in europa si in lumea civilizata . cum putea oare sa-si inchipuie cineva ca cele trei mari familii politice democratice europene – popularii,sociali-democratii si liberalii – ar fi negociat „aderarea” la ue a moldovei cu adevarat si nu din vorbe cu un guvern din care sa faca parte asemenea elemente extremiste, reactionare si puternic filo-ruse ? va si dati seama cu ce mare rapiditate ar fi „impins” ajutoare occidentul catre cei care depun si astazi flori la mormintul lui lenin … sa fim seriosi . daca nici in 2010 nu s-a reformat din temelii acest colos cu picioarele de lut -pcrm- atunci cind ? si sa nu uitam ca multi din cei care au votat pcrm au facut-o mai mult din considerente etnice decit ca ar crede ceva din gugumaniile populisto-demagogice pe care le „varsa” din belsug liderii comunisti peste electorat …sa nu uitam ca grosul alegatorilor pcrm este de peste 50 de ani . de la alegeri la alegeri acest segment se va micsora … tocmai aceasta nereformare a pcrm a pus cu spatele la zid si pd . nu puteau iesi in lumea larga democratica si civilizata cu aceste vechituri politice retrograde . toate usile li s-ar fi inchis in nas si liderilor pd . europa ar fi intors spatele moldovei pentru decenii …si asa are destule probleme ca sa-si mai bata capul cu un regim care flutura secera si ciocanul la portile sale .

 19. COSTIN Says:

  Preşedintele Parlamentului European: „Salut acordul forţelor politice din R. Moldova”

 20. tabarnak Says:

  Sa nu ne facem iluzii.
  1.Banii din Europa veneau si pe timpul lui Voronin
  2. Sa nu diminuati tratatul de cooperare intre PD(Plahotniuc) si Edinaya Rossia(putin). Un grup mafiot constituit de oligarhi si „oameni de afaceri”. Cei care in anii 90 se ocupau cu racket si banditism. Azi „partidul” lui Putin este o structura foarte bine organizata si mentine puterea lui Putin. Plahotniuc si tot businessul lui este strans legat cu aceasta organizatie criminala.

 21. COSTIN Says:

  povestea cu AIE-2 = alianta de centru-dreapta e o mare gugumanie si minciuna fara indoiala … cum PLD s-a deplasat puternic spre centru iar PD este de centru-stinga si cum ambele partide vor avea in mina aproape toate pirghiile politice , PL pierzind si presedentia Parlamentului si pe cea interimara de presedinte al statului detinute de Ghimpu – ambele functii preluate de Lupu – PD – , putem vorbi cel mult de o alianta de centru sau “centrista” … daca vorbeam de o alianta de guvernare PLD-PL , puteam vorbi de alianta de centru-dreapta … se vede clar din luarile de pozitii ale lui Voronin si Dodon ca ori mint ori incearca sa confuzioneze publicul larg

 22. Lancaster Says:

  Poate Radoslaw Sikorski şi Carl Bildt şi-au făcut treaba, nu media! 😛
  Dacă nu descălecau ei Chişinău, mare lucru să nu fi fost Voronin preşedintele Parlamentului astăzi!

 23. Lancaster Says:

  Să nu ne îmbătăm cu apă rece: influenţa Moscovei la Chişinău nu a scăzut, ci a crescut, comparativ cu perioada interimatului lui Ghimpu. Moscova a câştigat chiar şi un oarecare capital de imagine: a avea oameni ca Voronin sau Smirnov devenise jenant, în timp ce Lupu şi Filat arată bine în ochii Occidentului.

  Totuşi, opţiunea pro-românească din societatea civilă va avea de câştigat, nici Filat şi nici Lupu nu o vor reprima ca în aprilie 2009. Cam asta e tot ce se putea obţine acum, ăsta e nivelul societăţii moldoveneşti şi al electoratului care a votat. În rândul publicului larg, opţiunea pro-românească întruneşte exact voturile pe care le-a primit Ghimpu, nimic mai mult. Continuarea? Peste alţi 20 de ani.

 24. Lancaster Says:

  Nu e nici un pas spre Europa, e similar cu venirea la putere a lui Iliescu în locul lui Ceauşescu. La Chişinău va fi acum tot o orientare pro-rusească, dar una cu faţă umană, nu una visceral anti-românească de genul celei practicate de Voronin. Există şi o latură pozitivă, actuala conducere de la Chişinău, fiind în suficientă măsură pe placul Moscovei, ar putea dezgheţa situaţia Transnistriei, ceea ce lui Ghimpu nu i-ar fi reuşit în veci.

 25. Stalinus Says:

  În rândul publicului larg, opţiunea pro-românească întruneşte exact voturile pe care le-a primit Ghimpu, nimic mai mult.

  Mie teamaca nici maar atat…

  Oricu , moldovenii se amagesc amarnic daca-si inchipuie ca vor scapa de ”nota de plata”..Anii acestia de insute si dusmanie fata de Romani si Romania vor lasa ure foarte adanci.Vreau sa fiu bine inteles ,nu-mi face nicio placere sa constat aceste lucruri dar e REALITATEA.

  O sa vina timpul cand moldovenii or sa vrea alaturi de Romania , iar romanii vor fi extrem de greu de convins daca nu imposibil..

 26. Stalinus Says:

  banii din Europa NU veneau su pe vremea lui Voronin nici macar pe aproape si nu uita ca tara trebuie guvernata platite pensii salarii asistenta medicala, scoli etc.
  Astea nu se finanteaza din afacerile lui Plahotniuc si nici din banii lu Edynaia Rossia

 27. tabarnak Says:

  1. Banii in perioada 2001-2009 veneau nu doar de la UE. Si din SUA
  2. E o conceptie totalmente gresita ca banii promisi de UE 2.5 miliarde dolari sunt pentru a plati pensiile si salariile. Pensiile si salariile se platesc din impozitele cetatenilor care produc. Or in SRL Est-Moldova nu produc nici 10% din populatie. E un stat falimentar care se mentine din banii trimisi de peste hotare de concetatenii sai, proaspat autodeportati. Bani destinati exclusiv pentru consum care merg direct in buzunarele monopolistilor pe aceste produse de consum. Adica in sacul mafiotilor.

 28. tabarnak Says:

  Daca era PCRM la putere, ipocritii de la PE ii salutau si pe bolsevici.

 29. EX-URSS Says:

  PCRM este naiv cand crede ca in politica totul este ok. Cand totul este OK ceva nu-i in regula. Ei tottimpul spuneau ca totul este OK. Comunismul este OK.

 30. COSTIN Says:

  Liderul separatist Smirnov cere controlul pătrunderii cetățenilor străini pe teritoriul RMN, cât și a investiilor străine, pentru a preveni ”europenizarea tineretului” … MARE FRICA RUSOFILILOR SI RUSOFONILOR DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI DE DESTEPTAREA POPORULUI , A TINERETULUI IN SPECIAL … SE PARE CA DEVIZA LOR ESTE : ” SARACI SI PROSTI ” !

 31. Valenta Says:

  Totusi, iubiti compatrioti, este o VICTORIE foarte mare. Putea fi mai rau, indiscutabil. Acum AIE-2 este o lovitura TOTALA si directa in fata lui VOR-on-in si pcrm-ului. Ei practic sunt demoralizati.

  Mai departe depinde de noi. Consider, ca nu trebuie de ales presedintele RM si de mers la anticipate. Pentru ca electoratul creste in favoarea noastra!

  pcrm e scadere SIGURA. PD e compromis, fara princii si valori – a umblat si la stanga si la dreapta. Electoratul va tine minte asta.

  acum: PL trebuie sa-si intareasca echipa, sa atraga tineri energici, sa-i antreneze sa vorbeasca in public etc.

  Eu am fost intotdeauna OPTIMISTA. Inca din iarna 2009 am stiut ca komunismul PICA incet, dar sigur! Asa m-am rugat lui Dumnezeu si am avut certitudinea…
  Asa ca sa ne inveselim, Deci, ROATA, mai flacai! Hai, hai, hai!

 32. Lancaster Says:

  Degeaba eşti optimistă, comunismul a mai rezistat încă 20 de ani în Moldova, comparativ cu Europa Centrală de Est. Voronin şi comuniştii lui deveniseră anacronici, dar Lupu şi Filat vor patrona un regim de tipul celui actual din Rusia.

  R.Moldova ar trebui să aibă ca model Slovenia, dacă vrea să ajungă undeva. Dar Lupu şi Filat nu sunt oamenii potriviţi pentru aşa ceva. Actuala situaţie e indiscutabil mai bună decât dacă PCRM ar fi format guvernul, dar diferenţa se va dovedi destul de redusă, în anii următori. Şi Voronin părea un om rezonabil în 2001 sau 2005, la fel e şi Lupu astăzi.

 33. Valenta Says:

  Nu degeaba sunt optimista si am sa va spun de ce:
  1. sunt optimista pentru ca am intuitie si presimtire foarte dezvoltata si verificata. Iar intuitia mea care vine din subconstient imi spune ca TOTUL va fi bine. Comparativ, bineinteles, va fi bine. Caci ideal – nu va fi, pana nu va veni Isus. Comparativ cu situatia regionala si chiar globala in ansamblu.

  Eu privesc totul ca pe o furtuna intr-un pahar de apa, chiar si daca este la nivel global. Caci mai multa importanta nu are, daca tinem cont de existenta Gaurilor negre masive in Univers care inghit ireversibil materia.

  Ce importanta vor mai avea atunci partidele? Lupu, Diakov etc.? Aduna milioane? Sa adune! Caci nu cu bani se castiga Imparatia Cerului! si mai degraba va intra camila prin urechile acului decat cel bogat in Imparatia Cerului. Pe ce se bizuie ei? Haha! da, am sa rad de ei ca de prosti.

  Sunt optimista pentru ca stiu ca Dumnezeu deja a creat un Cer nou si un Pamant nou si chiar pe Agam cel Nou, Aceasta nopua creatie exista si cine vor merge ACOLO? Sa nu se mire oligarhii – dar mai degraba saracii, flamanzii, inchisii pe nedrept vor fi primiti acolo…

  Nebunilor, pentru ce furati painea saracului? Prin asta chiar voi va puneti verdictul vesnic. Mai aveti timp, pocaiti-va! Daca nu – DREPTATEA LUI DUMNEZEU sa vina asupra voastra! AMIN!

 34. Valenta Says:

  corect:
  Adam cel nou, noua creatie.
  mai departe:
  Mai stiu ca totul este in puterea si voia lui Dumnezeu. Toate aceste incercari sunt o testare! Daca nu ar fi existat rusii sau nemtii, comunismul sai fascismul – ar fi existat alte plagi… pentru ca la fel cum aurul curat TREBUIE sa treaca prin foc, tot asa si sufletele trebuie sa treaca prin multe suferinte.
  Cel care nu le trece, nu se purifica!

  Oare sfintii nu stiau ce fac cand lasau averile si plecau desculti in pustie?
  Nu exista alta cale de purificare pentru aur, decat focul! Nu exista alta cale de mantuire a sufletului decat detasarea de cele lumesti si aspirarea celor spirituale; decat urmarea lui Cristos, adica Calea crucii, umilintei, suferintei si rastignirii firii pamantesti pacatoase si decazute. – Cine are urechi sa auda…

  Asa ca eu am sa rad de Plahotniuc si de structura lui mafiotica. Da, pentru ca anume aceasta structura de incalcare grava a dreptatii… o sa-l traga in fundul iadului.

  Iar eu de cine sa ma tem? Si ce pot pierde? Viata? – dar pentru cei mantuiti – moartea este un salt in nemurire! Cine ma poate desparti de dragostea lui Cristos?

  Asa ca eu deja nu mai mai tem de nimic iar optimismul meu este intemeiat.

 35. ionescu tudor Says:

  La Multi Ani, stimate domn,singurul analist politic,cu adevarat,pe care l-am vazut in RM. Cu respect,Tudor. ( Hunedoara).

 36. Valenta Says:

  LA MULTI ANI, ROMANIME DE PRETUTINDENI!
  Traiasca oamenii de buna credinta si de BINE!
  Uraaa! Avem AIE-2… Mai departe scrie in carte…

  Roata, mai! Hai, hai, hai!

 37. Vasile Says:

  Bai PULA de Mihaies lupta inca continuie si vom birui iar rasurile de romani liberali printre care si tu va veti cara peste Prut!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: