26 decembrie, ora 12, PMAN

CĂTRE CETĂŢENII REPUBLICII MOLDOVA

Concetăţeni,

Trăim momente cu adevărat criuciale pentru destinul poporului nostru.

Cu Uniunea Europeană sau în afara ei?

Republica Moldova e o ţară cu viitor sau numai cu trecut?

Alianţa pentru Integrare Europeană sau Alianţa pentre integrare cu structurile vechiului imperiu?!

Susţinem Apelul din 7 decembrie 2010 a unor personalităţi culturale şi ştiinţifice şi vă aşteptăm duminică, 26 decembrie 2010, ora 12.00, la Adunarea Generală a Alegătorilor „Pro-Europa” în Piata Marii Adunari Nationale din Chişinău ca să găsim la aceste şi la alte întrebări răspunsuri împreună.

Forumul Civic Pro Europa

http://forumulcivic.wordpress.com/

P.S.

O precizare importanta, Adunarea Generala a alegatorilor va avea loc in PMAN, la 26 decembrie, ora 12.

Anunțuri

33 răspunsuri to “26 decembrie, ora 12, PMAN”

 1. ciprianb Says:

  Bravo pentru organizarea inca unui miting… Dar numele de „adunare generala a alegatorilor „Pro-Europa”” nu mi se pare foarte inspirat – e ca si cum ai zice ca adunarea se adreseaza alegatorilor organizatiei „Pro-Europa” (desi Pro-Europa nu-i partid politic si n-are cum sa aiba alegatori) si nu neaparat alegatorilor care pur si simplu doresc integrarea europeana.

 2. Valenta Says:

  Vom veni.

 3. Igor Says:

  La sigur vom veni. Iar „adevarul asta” de care ne doare in fund, duca-se cu colejka sau vorona la spitalul de ustensile pentru pescari, adica am dorit sa spun ceva legat de pluta, caci este dus rau sireacu. Ei, dar Domnu cu dansu, doftoru pi bolnaji nu si supiri…

 4. EX-URSS Says:

  Basarabenii din Occident va sustin si sunt foarte bine informati cu totul ce se face acasa.

 5. Gandesc Says:

  Sireacu cu „Adevarul” E DUS CU PLUTA RAU
  Vom veni

 6. Trubadur Says:

  Jos mafia! Jos curvele politice! Jos mancurtii!
  Jos tradatorii! Jos cei care umbla si la STANGA si la DREAPTA… CA NISTE CURVE. Rusine miseilor!

 7. Manole Says:

  Oameni buni,
  azi sa iesim toti in PIATA MARII ADUNARI NATIONALE!
  Sa demonstram unire si solidaritate! Jos mafia!
  Traiasca ROMANIA MARE!

 8. Trubadur Says:

  Dragi compatrioti, veniti toti in PNAM, sa ne unim impreuna in protestele noastre contra mafiei care vrea sa vanda Republica Moldova komunistilor imperialisti!

  Unire, moldoveni!

 9. Valenta Says:

  A D R S A R E
  CATRE TOTI BASARABENII DE PRETUTINDENI.

  ORIUNDE VA AFLATI, SUSTINETI-NE PRIN PICHETARI SI MANIFESTATII DE PROTEST IMPOTRIVA MAFIOTILOR CARE NE PUN IN PERICOL LIBERTATEA MOLDOVEI.

  FILMATI PROTESTELE VOASTRE SI
  PUBLICATI-LE CA SA STIE INTREAGA LUME.

  JOS TRADATORII!
  UNIRE, FRATI MOLDOVENI!!

 10. Trubadur Says:

 11. Trubadur Says:

 12. Valenta Says:

 13. Manole Says:

 14. Manole Says:

 15. Valenta Says:

 16. Valenta Says:

 17. Europa Says:

  plasati informatia pe mai multe retele de socializare. sa speram ca va conta Adunarea pentru runda de negocieri de astazi si vor avea curajul cei trei sa vina imediat in PMAN si sa anunte cetatenii despre constituirea AIE, va fi intr-adevar cum spunea Ghimpu un cadou de Anul Nou. Sa ne ajute Dumnezeu

 18. szaszsebespaul Says:

  Felicitari! http://szaszsebespaul.wordpress.com/2010/12/26/minunat/

 19. ETERN Says:

  KOKO-munismul pentru a se mentine are nevoie de SARACI si de DUSMANI.

  Saracii si-i fabrica fara nici o problema luandu-le tot, deportand-ui sau prin elimlinare fizica.
  Dusmanul preferat al KOKO-munismului a fost pana mai ieri , CAPITALISMUL. Acum cand toti TOVARICII au devenit capitalisti milionari a trebuit gasit alt dusman, considerat de ei inca mai periculos ::::::::: UN VECIN sau un FRATE.
  MALDAVANII striga cu disperare contra ROMANILOR de acelasi sange cu ei, KOKO-ii vor o cruciada nimicitoare cu seceri si ciocane contra ROMANIEI.

  COreenii din NORD , KOKO-munisti de profesie, cer razboi sfant contra fratilor lor , Inamicul din SUD.

  KINEZII, nu sunt mai prejos, mobilizeaza flote uriase pentru a nimici pe fratii lor din TAIWAN.
  Mai este nevoie sa amintim de KUBA lui KASTRON care cere distrugerea Americii.

  Ma inreb :::::: Cine permite acestor regimuri CONTRA NATURII sa persiste pe glob ?????????

 20. ORION Says:

  TOVARICI DODON este un mare humorist. A devenit peste noapte mare crestin , ca si VORONOFF renegatul de EXTREMA STANGA.

  Pentru a atrage mai multi PROSTI propun ca stema partidului KOKO-ilor sa contina pe langa ciocan si secera, o CRUCE ROSIE.

 21. EX-URSS Says:

  Am impresia ca fosta lucratoare a agentiei de stiri comuniste ATEM, din anii 80, face teatrul ca are un partid proroman. Ea a fost trimisa posibil de KGB sa spioneze in Romania. Ultimul timp are un comportament foarte bizar. Critica AIE fara nicio limita, ca un membru de al PCRM. Ma refer la doamna care a introdus cenzura pe blogul sau. Nici mai mult nici mai putin este Vitalia Pavlicenco. Cine stie de ce origine este ea? Numele nu-i roman. Poate ea special face teatrul proroman?

 22. Nornegru Says:

  Domnule Mihaes,
  Ai fost sufletul tuturor adunarilor pentru sustinerea AIE2. Ai reusit datorita abnegatiei romanesti autentice si a unei tenacitati extraordinar de inspirate sa mobilizezi intelectuali, oameni simpli,tineri ,varstnici, femei si batrani sa rastorni o situatie negativa pe care o credeam aproape pierduta definitiv.Cu aceasta adunare pe care am urmarit-o de la inceput pana la sfarsit de la Timisoara,mi-ai redat speranta victoriei. Am fost martor chiar aici pe blogul dumitale la nasterea ideii,la mobilizarea oamenilor, la insuflarea spiritului de incredere in ei insisi!! Doua „state” si un singur popor au pentru ce sa-ti multumeasca.Sunt convins ca ceea ce ai planuit a reusit sa risipeasca norii negrii care urmau sa se abata asupra Basarabiei si a Romaniei. Stii foarte bine ca e asa , stiu foarte bine ca intelegi destinul comun pe care-l suportam in vremuri ne obliga la o suferinta comuna si la o victorie la fel. Prin ideea care ai avut-o si ai staruit sa o pui in practica ,ai facut tot atat cat toate partidele AIE la un loc. Nici un elogiu nu iti mai aduc altul. Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si vointa si pe mai departe, pentru ca nu va fi usor. Dar ceea ce trebuia sa se implineasca , S-A IMPLINIT! Am aceasta convingere de pe acum. La multi ani cu sanatate dumitale , familiei , tuturor care te-u sustinut si ti-au fost alaturi pe acest blog!!! S-auzim de bine.

 23. Valenta Says:

  Bravo Forumul CIVIC Pro-Europa.

  Ati orgagnizat o adunare la inaltimea asteptarilor. Am vazut in piata oameni din sate, inclusiv cunoscuti din satul meu natal.

  Totusi, unii nu puteau sa stea mult timp caci fiind deja la o anumita etate si timpul de iarna i-a silit sa plece mai devreme.

  Insa este apreciabil faptul ca oamenii din sate au venit la chemarea Forumului Civic Pro-Europa, ca sa sustina intelectualitatea care cere formarea AIE-2.
  Asta inseamna ca poporul este cu noi. Ma refer la cei care au constiinta treaza si nu s-au vandut.

 24. Trubadur Says:

  Rusine tinerilor care pentru bani platiti cu ora – s-au dus la mitingul organizat de PD.
  Dragi tineri,
  Oare nu va pasa ce se intampla in RM si ca este in pericol viitorul vostru? Oare acei lei ce i-ati primit de la PD va sunt mai importanti?
  De ce nu ati venit la Adunarea din PNAM unde era adunata floare intelctualitatii din Republica Moldova?

  Ce se intampla cu unii tineri? De unde atata apatie si lehamite? Treziti-va!

 25. Manole Says:

  Trubadur,
  tinerii studenti au fost platiti nu numai ca sa se duca la mitingul PD ci CA SA NU MEARGA la adunarea din PNAM!

  Ati mai vazut asa ceva? Iata cate provocari…
  Deci, iata concluzia:
  PD si mafiotul sfideaza intelectualitatea… oare ce va urma?

 26. Valenta Says:

  Totusi,
  am vrea ca Forumul civic sa aiba un Site unde sa posteze toate cuvantarile filmate la mitinguri, caci in presa noastra pana gasesti ceva…
  Este necesar in Site pentru a informa mai bine tineterul. Este de dorit sa fie transmisiune directa ca sa fie informata toata lumea.

  Vrem sa avem la dispozitie toate cuvantarile intelectualilor nostru video.

 27. Valenta Says:

  Presa in mare parte este cumparata de mafiot si, deci, reflecta si nu reflecta …

 28. COSTIN Says:

  PD schimbă macazul: Ambele oferte sunt la fel de generoase…

  Schimbare de poziții în Partidul Democrat. Dacă până acum democrații susțineau că oferta PCRM este una generoasă, în timp ce se arătau nemulțumiți de cea a PLDM, acum, după atâtea runde de negocieri, PD pare să-și fi schimbat părerea… INCEPE SA DEA INAPOI PD …SE PARE CA PRESIUNEA IMPOTRIVA UNEI GUVERNARI CU PCRM CRESTE CHIAR IN CADRUL PROPRIULUI PARTID CA SA NU MAI VORBIM DE PRESIUNEA SOCIETATII CIVILE , A DIASPOREI SI A STATELOR EUROPENE/S.U.A.. CEL MAI MULT LE E FRICA LIDERILOR PD DE O EXPLOZIE POPULARA IN PRIMUL RIND A TINERETULUI CARE IN PROPORTIE DE 80% SE PRONUNTA CLAR PRO-UE …

  sa nu uitam de presiunile “internationalei socialiste” si a partidului socialistilor europeni asupra pd … intrarea intr-un guvern cu pcrm inseamna ruperea legaturilor si izolarea pe plan european a pd .nu-si va risca internationala socialista renumele ca forta democratica de centru-stinga in luptele politice cu popularii si liberalii europeni , pentru un partidulet oarecare de la marginile u.e. .

 29. COSTIN Says:

  cred ca domnul Mihaies trebuie felicitat si laudat pentru tot ce face cu acest forum civic … nu erau destui care ii spuneau ca de ce nu face ceva si numai vorbeste ? iata ca a facut … omul isi rapeste din timpul lui pretios in timp ce altii dorm la caldurica .

 30. Valenta Says:

  Georgia lui Saakashvili progreseaza pe calea reformelor si va deveni un Rai al Europei. Georgia lui Saakshvili este un exemplu pentru Republica Moldova.

 31. Valenta Says:

  Un articol la rubrica Societatea civila vis-a-vis de guvernare despre dezvoltarea economiei si binele comun, vezi pe site-ul

  http://cerulalbastru.com/dreptatea-sociala-dezvoltarea-si-binele-comun/

 32. Valenta Says:

  Un articol la rubrica Societatea civila vis-a-vis de guvernare – Dezvoltarea si binele comun, vezi pe site-ul:

  http://cerulalbastru.com/dreptatea-sociala-2/

  FUNCTIONEAZA!!!!

 33. A.C. Says:

  E timpul ca politicienii sa mai si lucreze, ca de vorbit au tot vorbit…
  http://blogulluicazacu.wordpress.com/2010/12/17/despre-vladimir-al-nostru-regele-pr-ului/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: