26 decembrie, Adunarea Generală a Alegătorilor „Pro-Europa”

CĂTRE CETĂŢENII REPUBLICII MOLDOVA

Concetăţeni,

Trăim momente cu adevărat criuciale pentru destinul poporului nostru.

Cu Uniunea Europeană sau în afara ei?

Republica Moldova e o ţară cu viitor sau numai cu trecut?

Alianţa pentru Integrare Europeană sau Alianţa pentre integrare cu structurile vechiului imperiu?!

Susţinem Apelul din 7 decembrie 2010 a unor peronalităţi culturale şi ştiinţifice şi vă aşteptăm duminică, 26 decembrie 2010, ora 12.00, la Adunarea Generală a Alegătorilor „Pro-Europa” în Scuarul Operei Naţionale din Chişinău ca să găsim la aceste şi la alte întrebări răspunsuri împreună.

Forumul Civic Pro Europa

http://forumulcivic.wordpress.com/

 

Reclame

24 răspunsuri to “26 decembrie, Adunarea Generală a Alegătorilor „Pro-Europa””

 1. Europa Says:

  Sa ajutam macar in acest fel politicienii sa se determine mai repede ce vor, dar si sa poata face trimitere la aceasta vointa populara atunci cind le este frica sa argumenteze „cuiva din afara, milionari din interior, sau la buni posesori de informatii” de ce trebuie de creat AIE ca singura cale de capatare a sperantei pentru un viitor mai bun. Aceasta situatie trebuie sa fie si o lectie pentru politicienii care cad in mrejele agentilor economici nu cu o zi inainte de alegeri ci cu mult timp inainte ca ei sa ocupe vreo functie dar cu potential de lideri. Acum nu e usor este nevoie de multa credinta si intelepciune, sa se sprijine nu sa se critice, desi o merita dar nu acum.

 2. Sergiu Cazacu Says:

  voi trece pe acolo 🙂 duminica

 3. adrian Says:

  Eu sper ca oficialii din Rusia nu au dat banii grei, asa cum se face in Rusia la orice nivel, pentru a face o alianta PD + PCRM.

 4. Costin Says:

  personalitati culturale … e prea important mesajul ca sa apara cu greseli . in alta ordine de idei fiti siguri ca nici rusilor nu le-ar displacea o uniune europeana din insulele canare spaniole la vest pina hat departe in kamciatka… marea problema pentru ei este ca intr-o rusie democratica cu adevarat si europeana toata murdaria ascunsa sub covor ar iesi la lumina . toate popoarele oprimate de secole si supuse unei deznationalizari salbatice ar cere dreptul la autodeterminare , la independenta totala fata de moscova … adica asta ar insemna o noua reducere teritoriala a maicii-rusii . si atunci nu e mai bine sa ramii un antidemocrat si un imperialist decit sa te integrezi in marea familie europeana ? si chiar cred ca in final nu se ajunge tot acolo ? mai trag de timp 10 ani , 20 , 30 … degeaba ! actuala federatie rusa tot se va dezintegra ca si uniunea sovietica … de ce sa le mai trimitem tribut rusilor din bogatiile noastre si sa nu ne oprim noi cistigurile? … vor spune popoarele oprimate . iar proportia etnica in continua schimbare este in avantajul lor !

 5. Costin Says:

  Populaţia din Rusia este de 141.927.297 dupa recensământul din 1 ianuarie 2010.Populaţia din Federaţia Rusă a atins numărul de 148.689.000 în 1991, chiar înainte de destrămarea Uniunii Sovietice… 78% rusi , 22% alte etnii . Populatia Uniunii Europene 497.000.000 . in curind intra si Croatia cu 4,5 milioane de locuitori …

 6. TERA-NOVA. Says:

  APROPO de alegerea ministrilor Moldovei de catre rusi.

  Presedentia rusiei a decorat pe bascanul gagautilor pentru merite deosebite in dezbinarea basarabenilor. Dupa cate am auzit acest bascan ia in bascalie toti politicienii moldovei si vrea cu tot dinadinsul sa se uneasca cu rusia pentru a asigura „” suveranitatea „” moldovenilor.

  Ma intreb daca Presedintele Ghimpu a fost consultat in prealabil de Presedintele Medvedev intrebandu-l daca aceasta decoratie este OPORTUNA si nu cumva jigneste sentimentele moldovenilor.

  ASA cum se face intre presedinti de tari care se respecta reciproc, in ciuda unui trecut sangeros intre romani si rusi.

 7. Valenta Says:

  Mafiotii au impresia ca vor hartui tara asta fara sa fie pedepsiti – Wrong! Si Ceausescu a crezut… si Saddam Hussein… O sa le vina randul si tradatorilor nostri.

  SA STIE: Cei ce sunt gata sa te tradeze, deja ne-au tradat in inima lor, deja sunt ca TRADATORII in care nu poti avea incredere; deja ne-a tradat increderea noastra.

  Haita asta de hrapareti cred ca au dat de o stana fara Pastor, fara de caini de paza, dar se inseala. Armata, Politia si toti oamenii de buna credinta din Justitie vor fi cu NOI!

  Rusine, tradatorilor si lasilor, vandutilor si miseilor. Plang saracii prin sate ca nu gasesc nici o ocrotire sociala, nici un drept nu li se respecta – caci mafia conduce cu Moldova…

  Strigatele saracilor vor ajunge pana la DUMNEZEU cel Atotputernic, Atotprezent si Atotstiutor.
  Nu va inselati! – Cand o sa vina furtuna cea mare, o sa cautati helicoptere sa se salveze de multimea infuriata.

  Ziua ceea se apropie. Numarati-va zilele, caci sunt putine.
  Tradatorii nu au explicatie si nici scuze! Luati aminte1 V-am dadacit pana acum ca pe niste copii rataciti, dar, GATA! Rabdarea este pe sfarsite!

  Profetul Daniel
  a descris ultimul ospat a lui Belsatar, cel care l-a desconsiderat pe Dumnezeu (Daniel cap.5). Si iata, in mijlocul ospatului, o mana nevazuta chiar sub ochii lor a scris pe perete cuvintele de amenintare ale lui Dumnezeu.

  “Atunci imparatul a ingalbenit, si gandurile atit l-au tulburat ca i s-au desfacut incheieturile soldurilor si genunchii i s-au izbit unul de altul”.

  A chemat intelepti sa talmaceasta ce era scris. In traducere era scris asa: “Numarat, numarat, cantarit si impartit”.

  “Si iata tilcuirea acestor cuvinte. Numarat, inseamna ca Dumnezeu ti-a numarat zilele domniei si i-a pus capat. Cantarit, inseamna ca ai fost cantarit in cumpana si ai fost gasit usor. Impartit, inseamna ca imparatia ta va fi impartita…”. (Dan.5,26-28).

  Ce a urmat?! – “Chiar in noaptea aceea Belsatar… a fost omorit.” (Dan. 5,30). Deci, voi mafiotilor si tradatorilor, voua ma adresez si va spun: „Numarat, numarat, cantarit si impartit!”.

  Luati aminte, da, voi cei care acum il sfidati pe Dumnezeu, si nedreptatiti pe cei saraci caci ZILELE va sunt numarate! Chiar insusi Dumnezeu va face JUDECATA! Nu va bizuiti pe Murluiala, caci si acela va cadea sub judecata.
  AMIN!

 8. Constantin Says:

  Dle Mihaes, mi se pare ca vi se pregatesc surpize: http://stireazilei.md/c-2167-6575,-Caut-studenti-20-lei-ora-Lupu-

 9. Constantin Says:

  Apropo. Pentru 26 decembrie este clar scopul acesti flash-mob. Care ar fi scopul pentru 28 decembrie – prima sedinta a Parlamentului. Oare nu pentru a-i acorda un sprijin PD in cazul in care anunta alianta cu PCRM?
  Sunt intrebari de suspans.

 10. blogulluicazacu Says:

  http://blogulluicazacu.wordpress.com/2010/12/22/ultima-oraopozitia-va-avea-502-mandate-in-noul-guvern-sunt-prevazute-diferite-scenarii/

 11. Spiridon Says:

  Partidele inclina spre modificarea art.78 din Constitutie prin alegerea Presedintelui in Parlament cu mai putine voturi decat acum. Char daca referendumul nu a reusit ca intrebarea pusa la el sa devina lege a aratat ca 90 la suta din populatie considera ca Presedintele trebuie ales de intreg popor. Consider ca in adresarea adunarii trebuie de atras atentia deputatilor la aceast doleanta a alegatorilor.

 12. .BIOGRAF Says:

  Pentru Mihai de mai sus, mihai cel SLAB de inger.

  Pentru a invinge, Mihai Ghimpu nu trebue sa lase absolut nimic, ci sa adauge NOI ADEVARURI, ascunse inca de EXTREMA STANGA a lui VORONOFF.

 13. Valenta Says:

  EMOTIA_CRACIUNULUI

  Felicitari tuturor de Craciun! Pace in casa si in tara! Belsug si bunastare, viziuni constructive si succese, reinnoirea sufleteasca in lumina stelei calauzitoare care a condus magii la ieslea cu Pruncul Iisus…!

 14. Valenta Says:

 15. Valenta Says:

 16. Valenta Says:

 17. Valenta Says:

 18. CozaP Says:

  La ce e capabil d-l Dodon?A fi un lider in fruntea miscarii impotriva „INCVIZITIEI liberale „si propriu popor.La ce e capabil d-l Lazar?
  http://enews.md/articles/view/892/

 19. iancu Says:

  D-le Roman Mihăiţă! Respectele mele, sunteţi totuşi de-al nostru şi mă bucur nespus…Nu te supîra că te-am crezut statalist…
  Sărbători de Crăciun fericite familiei domniei tale şi tuturor cititorilor blogului tău.
  Credinţă! Speranţă! Victorie!
  Duminică la MAN poate fi hotărâtă şi soarta art.78 din Constituţie

 20. Valenta Says:

  Felicitari de Craciun!

  Gloria in Excelsis Deo!

  http://gloria.tv/?media=117856

 21. ,STEJAR Says:

  Vedeti lista politicienilor MALDAVANI cum sarbatoresc craciunul. UNII pe stil nou, dar cei mai multi, inca SUPUSI KREMLINULUI, sarbatoresc pe stil vechi.

  Cei care sarbatoresc pe stil nou justifica imediat curajul lor „” EXTRAORDINAR „” prin „” a fi in rand cu tarile europeene „”. N’am nimic de spus pana aici.

  Insa ce ma deranjeaza pe mine ca basarabean este faptul ca NICIUNUL din acesti politicieni nu are curajul ELEMENTAR de a spune ::::::::::: Eu sarbatoresc craciunul si alte sarbatori , pe stil nou, CA IN ROMANIA.

  EU sunt mandru sa spun ca sarbatoresc cu familia mea pe stil nou, ca in ROMANIA NOASTRA, ROMANIA TUTUROR moldovenilor.

  MALDAVANII de jos se vor dumiri la ADEVAR cand politicienii care-i conduc se vor trezi din somnul cel de moarte.

 22. Valenta Says:

  Adresare de Craciun

  http://cerulalbastru.com/

 23. METEOR Says:

  Pentru Misca zis mihai.

  In deruta care te stapaneste aperi cu disperare ceva care nu se poate apara si anume : limba MALDAVANEASCA. Dar o faci vorbind limba romaneasca. Cine mai poate intelege ceva. Cand aperi o limba inteleg sa o aperi vorbind aceasta limba.

  TOVARICI MISCA, se vede dela o posta ca-ti primesti solda dela partidul KOKO-ilor prin intermediul FITUICII moldova asa zisa suverana. O singura directie ai ::::::: Denigrarea Romaniei cu orice pret pentru ca Maldavanul sa uite „” victoriile si viata fericita aduse de partidul KOKO-ilor in satele noastre „”.

  Te tradeaza stilul si IZUL ABERATIILOR pe care le debitezi si care ma fac sa ma gandesc fara sa vreau la celebrul DODONOF imbracat intr’o camasa ruseasca zisa moldoveneasca si nu la mai putin celebrul VORONOFF renegatul de EXTREMA stanga atat de iubit de GALOSARII MALDAVANI.

  Si eu asi putea sa-ti aplic 1000 de epitete injositoare dar nu vreau sa ma cobor la acest nivel.

 24. ORION Says:

  TOVARICI DODON este un mare humorist. A devenit peste noapte mare crestin , ca si VORONOFF renegatul de EXTREMA STANGA.

  Pentru a atrage mai multi PROSTI propun ca stema partidului KOKO-ilor sa contina pe langa ciocan si secera, o CRUCE ROSIE.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: