PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova?

PD şi PCRM s-au înţeles în privinţa unei alianţe de guvernare, însă, deocamdată, au căzut de acord să nu facă o declaraţie publică în acest sens.

Surse din cadrul PD au declarat pentru ZdG  că, în prezent, cele două formaţiuni simulează negocierile, pentru a nu fi suspectaţi că decizia a fost luată sub influenţa Moscovei. «Întâlnirea de astăzi cu PL-ul face parte din acest scenariu de simulare», explică sursele noastre din PD.

PD şi PCRM au căzut de acord ca Vladimir Voronin să nu ocupe niciuna din cele 3 funcţii importante în stat. «Aceasta constituie oferta generoasă despre care au anunţat Lupu şi Diacov», afirmă sursele ZdG.

Cele două formaţiuni au decis să se alieze pentru a exclude PLDM de la guvernare. «Sunt interese economice, dar şi politice, or, la următorul scrutin PLDM risca să devanseze detaşat atât PCRM-ul cât şi PD-ul», spun membri ai PD.

Surse PD: PCRM şi PD s-au înţeles, dar simulează negocierile

Am republicat aceasta stire de pe site-ul Ziarului de Garda, deoarece mi s-a parut deosebit de importanta.

Relatiile mele din anturajul conducerii PD si PCRM mi-au comunicat ca la sediile celor doua partide s-a declarat ca Lupu si cu Voronin  in prezenta lui Nariskin au decis formarea – Aliantei pentru Moldova . S-a decis sa nu se anunte oficial constituirea acesteia, deoarece liderii PD si PCRM se tem de manifestatii de masa. Se zice ca la originea acestei decizii a PD sta rationamentul conform caruia Voronin nu mai este atit de periculos, mai are maxim 4 ani de activitate politica si ca Filat si PLDM este pericolul comun pentru cele doua partide. S-a declarat ca Voronin nu pretinde la nicio functie publica si ca functiile intre cele doua partide se vor imparti in mod egal iar Marian Lupu va fi propus la functia de Presedinte al Parlamentului  apoi se va incerca alegerea acestuia in functia de sef al statului. Se discuta si despre participarea comuna a celor doua partide la alegerile locale care se apropie, unul din scopuri fiind debarcarea in comun a lui Dorin Chirtoaca de la Primaria mun.Chisinau si neadmiterea cistigarii acesteia de catre un reprezentant al PLDM. In dependenta de rezultatele guvernarii se va examina si oportunitatea participarii in comun sau chiar a fuzionarii PD cu PCRM in vederea participarii la viitoarele alegeri parlamentare.

P.S.

Sunt convins ca Filat si Ghimpu cunosc despre decizia PD si PCRM de a forma Alianta pentru Moldova.
Despre acesta se vorbeste deja deschis in Chisinau  peste tot inclusiv in strada. De ce se fac ca nimic nu s-a intimplat? Mai aveti de gind sa simulati negocieri, de dragul cui? E de ajuns sa elaborati o Declaratie de continuare a AIE sa o semnati si sa o propuneri spre semnare si PD si daca vor refuza  atunci va fi totul absolut clar. Nu pierdeti timpul pretios domnilor Filat si Ghimpu.

P.P.S.

Trecind peste toate divergentele, in Chisinau exista o minima comunicare intre analistii politici si expertii in politologie, care lupta in prima linie politica pe la televiziuni, prin internet si prin ziare,unii trimisi fiind de politicieni, dar care stiu sa pastreze portita deschisa pentru dialog. Asa ca domnilor politicieni de la stinga la dreapta, tot ce credeti voi ca e secret, a fost cindva secret. Si voi stiti de ce, pentru ca nimeni dintre voi nu-si scrie textele si mai ales documentele serioase politice, inclusiv cele de formare a aliantelor, acest lucru il fac specialistii care mai comunica intre ei. Asa ca „Alianta pentru Moldova” este „secretul” doar a lui Lupu si Voronin, care il cunoaste toata Moldova, in afara de Filat si Ghimpu probabil.

126 răspunsuri to “PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova?”

  1. Iulius Cezar Says:

    Aceasta alianta PD+PCRM s-a creat din cauza pe nume VOVA FILAT care in loc sa lupte cu PD si PCRM lupta contra lui Ghimpu! E bine ca vor fi alegeri anticipate deoarece doar asa Pl va acumula 20% plus formarea a 2 poli radicali dreapata PL+PLDM si stinga PCRM+PD este in favoarea RM deoarece odata ce dreapta va invinge nu va mai putea Moscova sa faca nimic…problema e daca vor frauda sau nu PCRM si PD la urmatoarele alegeri anticipate si daca nu se vor gasi 4 golani sal voteze pe LUPU…cat despre primaria chisinaului…..Daca Chirtoaca nu castiga alegerile, atunci Moldavenii isi merita statutul de boi…o alianta PL+PLDM care sa vina cu candidatul unic Chirtoaca e unica speranta….vor trebui sa se uneasca…altfel comunistii vor castiga orasul

    PS: PD intelege ca nu mai are cale de intoarce dupa alianta cu PCRM deci vor fi foarte duri la locale

  2. Iulius Cezar Says:

    Uitasem: alianta PD+PCRM= bucuria lui Gumenita:)))))))))))))))))))))))))))

  3. Sergiu Cazacu Says:

    eu salut crearea Aliantei pentru Moldova insa nu in formula PD + PCRM care nu poate fi rezultatul unei democratii si este periculos pentru directia vectorului nostru politic conturat cu atita osinda de catre AIE.
    Noi avem de nevoie de Alianta pentru Moldova in formula tuturor partidelor prezente in parlament cu unele conditii drastice impuse comunistilor

  4. Spicuşor Says:

    Domnule Mihăieş, pune, dle, docomentul ăla să-l vedem, or, fiştecare poate veni cu speculaţii de tot felul.

  5. Sergiu Cazacu Says:

    este o parere care merita respectata la fel cum si d-voastra aveti dreptul la libera exprimare

  6. tabarnak Says:

    Cine si cand ii va pedepsi pe calaii din 7-8 aprilie 2009?

  7. Kant Says:

    Se pare ca alegerile au fost castigate de PD? Nu credeam ca un partid care a luat ceva mai mult de 10% poate fi mai periculos chiar decat PCRM.

  8. Kant Says:

    De ce Mihai Ghimpu l-a invitat pe Narishkin la Chisinau in vizita oficiala?

    A fost o gresala sau o prostie? Avem de a face cu un idiot?

  9. sibireacul Says:

    Dl Mihăeş are deplină dreptate.
    E totul logic ce avem. Doar chiar înaintea alegerilor se vorbea că nu-i exclus să facă alianţă cu comuniştii două partide din AIE.
    Nu poţi avea încredere în acei care au lucrat, votat cu neocomuniştii şi comuniştii pentru a accede la putere şi aţi face avere.
    Cetăţenii de ar fi ştiut mai mult despre crimile comunizmului, despre 7 aprilie, despre rezultatul comisiei Nagacevchii; de s-ar fi restructurat Procuratura, Judecătoria şi Poliţia, de era să fie votată noua Constituţie şi petrecut Referendumul era să fie cu totul alt rezultat.
    Ne trbuiesc 40 ani a lui Moise?

  10. sibireacul Says:

    De ce scriţi minciuni împotriva lui M.Ghimpu ca şi comuniştii?
    Fanilor lui Putin, Vă mai trebuie mult pentru a avea verticalitatea Dlui Ghimpu! Dupa cum întrebi nu te deosebeşti cu nimica de Voronin.
    Întreabă Ministerul de Externe şi vei primi răspunsul cine l-a invitat pe Narishkin la Chisinau in vizita oficiala.

  11. Valenta Says:

    Dle Mihaes, de ce scrieti titluri nefondate factologic?
    Dstra stiti cat este de mare PUTEREA CREDINTEI>?

    Esre scris in Scriptura: Dupa credinta voastra vi se va da!

    De ce credeti mai mult in puterea raului?

    Sau: cu ce va deosebiti de presa rusa?

  12. Valenta Says:

    Dle Marian LUPU,

    sunt sigura ca deschideti Unimedia si cititi comentariile. Sper sa cititi ce va scriu.

    Dle LUPU, dvs vedeti in ce AGONIE este tara. Chiar nu va pasa de NOI? Chiar vreti cu tot inadinsul sa ne sfidati, sa ne desconsiderati, SA NE TRADATI doar pentru a va satisface orgoliul si de a arata CE MARE SI PUTERNUC SUNTETI?

    Dle Lupu, acest POPOR MULTPATIMIT inca mai spera in dvs, inca mai are o rezerva de incredere. Nu aruncati orice sansa de a mai spera in ADEVAR si DREPTATE.

    Pe Voronin numai mormantul il poate schimba, dar dvs aveti inca perspective.

    De ce acum VRETI acum SA VA TAIATI CREANGA DE SUB PICIOARE?

    Dle Lupu, ma adresez dvs, sperand ca mai sunteti capabil sa auziti vocea noastra!

    Nu stiu care pot fi urmarile, dar stiu ca in istorie tradatorii nu au dus-o mult. Eu nu va doresc raul. Banii lui …-iuk, BOLISOI Zmei nu o sa va apere de furia maselor, n-o sa va dea o siguranta cat de cat.

    Noi suntem cei care putem sa va dam aceasta siguranta.
    NU VA TAIATI acum CREANGA DE SUB PICIOARE.

  13. Valenta Says:

  14. Valenta Says:

  15. Valenta Says:

  16. Igor Says:

    La alegeri anticipate, peste un an, poate si jumate…

  17. S-a pecetluit deja alianţa PCRM-PDM? | George Damian Says:

    […] Roman Mihăieş avertizează că ar exista deja un protocol secret de colaborare între Voronin şi Lupu pentru guvernarea Republicii Moldova. Ideea principală este scoaterea din cărţi a actualului premier Vlad Filat. Deocamdată se păstrează tăcerea asupra protocolului de frica manifestaţiilor de stradă.  Iar pentru a evita o revoltă generală, Voronin urmează să nu primească nici un fel de funcţie publică. Cert este că Moldova Suverană publică azi un articol semnat de redactorul şef Ion Berlinski (artileria grea!) în care este ridicată în slăvi alianţa PCRM-PDM. Şi mai apare o notă în care Roman Mihăieş este umplut de zoaie, în stilul specific al Moldovei Suverane. Deci este ceva adevăr în ceea ce se zvoneşte pe la Chişinău… […]

  18. XXL Says:

    Eu nu cred ca Lupu va merge in aceasta „Alianta” propusa de rusi!!! Doar daca acolo este Plahotniuc care da ordine…., in rest, Lupu intelege bine ca intr-un an vin alegerile anticipate, cu toate consecintele….!
    Cat despre Filat, eu cred ca el cu aroganta lui de mare sef, pierde mult!

  19. ION Says:

    Sunt sigur ca PD vrea mai degraba sa faca alianta cu PCRM decit sa ramina in AIE. Poate si au facut-o. Intr-adevar comunistii vor face concesii foarte mari PD-ului in natura de functii numai pentru a veni inca putin la guvernare chiar si pentru un an daca nu se alege presedintele. Credeti-ma intr-un an va inghiti PD-ul va dobori presa libera, va instaora iarasi teroarea si santajul. E o prostie sa crezi ca daca voronin nu va ocupa nici o functie acesta nu va conduce cu mina de fier si in continuare. Toti membrii si ministrii PCRM sunt niste cocute in mina lui voronin. Se inchina la acesta ca la un stapin. Oi va arde PD-ul din cauza lacumiei sala si cu el toata moldova! va arde!

  20. Valenta Says:

    Dle Lupu si dle Diakov,

    de ce va targuiti ca prostituatele care se duc cei care mai mult le ofera? De ce nu puteti sa fiti oameni de verticalitate, de siguranta nationala, de INCREDERE?

    De ce mereu sunteti gata sa TRADATI?

    De ce NU INSFLATI incredere? Ce-i cu mintea voastra???

    De ce ne tineti in suspans? – Eu cred ca voi sunteti mai rai decat tradatorii, caci aceea macar deja stii ca sunt tradatori si nu le mai dai mana.

    Dar voi? La ce se gandeste mintea voastra? Chiar si un caine este mai devotat… iar voi, iar va pupati co komishii?

    E haos total in mintea voastra! Ati degradat si ati decazut mai grav decat curvele, caci multe din ele, poate, din saracie ajung pe calea prostitutiei.

    Voi nu aveti principii,.. aaaaaaah, m-ati dezamagit totalmente.

  21. Valenta Says:

    Cum putem sa avem incre4dere in asa fel de oameni la conducerea tarii, care mereu sunt gata sa se vanda pentru un os aruncat de komishi.

    VA SPUN: Tara asta are memorie. Orice faceti voi acum, luati seama sa nu se intoarca impotriva voastra chiar din aceesi zi!

  22. In God we Trust Says:

    Oameni buni, fiti pe pace!
    Nu face Lupu alianta cu comii, nu e intr-atat de prost! El intelege f/bine cu ce se poatetermina si ca Rosca deja sterge tronul de praf. 🙂

    Lupu acum isi ridica valoarea, pentru a putea capata cat mai mult functii si pentru a dicta regulile de joc in viitoarea alianta (AIE).

    Dar daca se duce, totusi, la comunisti, apoi noi, societatea civila vom cumpara coroane si le vom depune la sediul PD, in semn de doliu! 😀

  23. Valenta Says:

  24. Valenta Says:

    Oameni BUNI, opritii pe Lupu si Diakov de la TRADARE!

  25. Moldovean31 Says:

    De ce sa-l opriti pe Lupu de la tradare? Lasati-l sa tradeze o sa-si merite soarta. Roata se invarte..acum poate e pe cai mari..

  26. COSTIN Says:

    … o alianta pcrm-pd este imposibil sa fie etichetata ca morala . e ca si cum in germania de astazi p.social-democrat ar face alianta cu partidul fostilor comunisti din rdg-ddr . ii apuca risul pe respectivii sociali-democrati germani daca ii intrebi de asa ceva …sau cum tot in germania uniunea crestin democrata a cancelarului merkel ar face alianta cu un partid de extrema dreapta …national-democrat daca nu ma insel . ma intreb ce va spune internationala socialista care este net anti-comunista si pe unde ar vrea pd sa se afle …

  27. Valenta Says:

    Inima Basarabiei plange… cati ani la rand nu putem scapa de balaurul rosu, si acum si acestia mai vor sa ne tradeze… Pana cand, Doamne?

  28. Valenta Says:

  29. COSTIN Says:

    ramine de vazut reactia membrilor pd , a electoratului pd la o eventuala alianta cu pcrm . eu estimez undeva la 35% din votantii pd care se vor reorienta politic destul de repede … asta ar insemna 4,5% din cei 12,72% obtinuti in alegeri de pd . probabil ca va ajunge pe la 8% … pld ar fi principalul avantajat . l-ar apropia de 35% .

  30. COSTIN Says:

    pd a mimat tot timpul lupta pentru aderarea la ue … a mintit , a mintit si iarasi a mintit . cum au facut si comunistii care bateau toba cu pro-europenismul lor dar faceau exact pe dos . cum deja moldova a facut pasi importanti spre europa pd a fost obligat sa se autodesconspire cine e cu adevarat … agentul de spionaj si-a facut datoria si se poate intoarce in bratele maicii rusii . poate raporta cu satisfactie la kremlin : ” misiune indeplinita tovarasi” !

  31. Valenta Says:

    Pentru mangaierea sufleteasca, pentru intarirea credintei in BIRUINTA TOTALA a BINELUI, Adevarului, Dreptatii… ascultati:

  32. Valenta Says:

    Marshul ELIBERARII de sub puterea celor rai, care mai vor sa ne tina in situatie de sclavaj, incertitudine si saracie…

  33. Valenta Says:

    LUMINA va birui intunericul…
    si atunci perioada de obscuritate se va termina definitiv…

  34. Nornegru Says:

    Cartile sunt facute intre PCRM si PDM, domnilor!! Cum de asa usor va puteti autoinsela,Doamne dumezeule!? Ei castiga timp , temporizeaza totul ca sa …indulceasca totul!!Sa faca posibila cat mai usor ingurgitarea „medicamentului prescris’!! Iar cei care intr-adevar au ce spune prin numarul de voturi adjudecate, bat apa in piua si exaspereaza asteptarile! Ce dumnezeu au atatea de impartit si de discutat PLDM si PL? Nu tot spre UE vor sa indrepte corabia? Acum si-au gasit discutii interminabile despre „strategii si tactici” de contacarat comunistii si PD-ul cand se stia de la inceput ce pericol mare reprezinta PDM?
    Iar trebuie sa revin legat de marea cursa in care ati cazut din lipsa de hotarare si energie!! Segmentul proromanesc al elecoratului trebuia sa fie intarit cu orice pret!! Toti i-ati dat inainte cu speritoarea si bau-baul romanesc!! Acuma pe cine m-ai speriati? Pe dracu? Care iar se instaleaza la carma? De ce v-a fost frica? De o noua ocupatie sovietica armata?? Nu va dati sema ca este imposibila? Sare in aer toata Europa daca s-ar intampla asa ceva!! Basarabia nu este pozitionata ca Georgia, mai orbilor!!
    Nici nu are aceeasi pondere in jocul geopolitic nici regional , nici global!! Nu va e limpede?
    Sau poate sunteti toti patrunsi pana la os de „statalismul moldovenesc”? Si nu stiti voi insiva ce sa faceti si cum sa o luai pe scutatura asta mai abitir?
    Va asigur, asa in toata prostia mea de repudiabil postac pe bloguri, ca e cea ma proasta fundatura in care ati putea intra!!
    Vorbesc pe sleau si fara menajamente!! Voua vi se pare probabil cinic, dar nu e defel!! Cand va hotarati odata sa ganditi si sa procedati romaneste? Sau daca nu doreste nimeni, spuneti-o fratilor , tare, clar si raspicat si la modul cel mai realist cuputinta. Iar daca asa ati hatarat , sa fiti pregatiti si pentru toate consecintele!! Care, categoric, nu vor fi nici putine nici fara importanta!! Are romanul o vorba – si circula si la voi pe aceeasi limba- Boala Lunga Moarte Sigura!! va ganditi la ea, v-ati gandit vreodata!! Tot acuzati politicieani ba de una ba de alta!! Politicienii sunteti VOI!! Ei fac ce spuneti si doriti voi!! Nebulosi sunteti voi? Nebulosi vor fi si politicieni si aceleasi nebulozitati le vor scoate pe gura ca si VOI!! Nicio deosebire,fratilor!!

  35. COSTIN Says:

    CUM ISI INCHIPUIE CINEVA CU MINTEA INTREAGA CA UE , SUA , ORGANIZATIILE FINANCIARE INTERNATIONALE VOR MAI DA BANI – RAMBURSABILI SAU NERAMBURSABILI – MOLDOVEI , CU PCRM LA GUVERNARE ? SE INCHIDE ROBINETUL IN 24 DE ORE SI SE AJUNGE LA SITUATIA DE PRAG DE FALIMENT IN CARE AU LASAT COMUNISTII TARA … UNII SPUN CA PCRM SI PD VOR ALCATUI ALIANTA PENTRU MOLDOVA … EU AS SPUNE ALTFEL …ALIANTA PENTRU FALIMENTAREA MOLDOVEI .

  36. COSTIN Says:

    Marian Lupu înclină balanţa spre comunişti …

    Fostul comunist Marian Lupu, liderul Partidului Democrat, spune că în negocierile purtate cu reprezentanţii PCRM, a găsit o consonanţă deplină şi că nu a constatat divergenţe de opinii. Totuşi, Lupu a precizat că este deschis la negocieri şi cu celelalte partide care au acces în Parlament.

    Referindu-se la oferta PLDM, făcută publică astăzi, Lupu susţine că liberal-democraţii nu au venit cu ceva nou, dar este o continuare a ceea ce a fost în 2009.

    „Ceea ce a fost anunţat astăzi nu este nimic nou. Este o continuitate ce a fost anul trecut. Acum noi avem o viziune foarte complexă. Negocierile cu comuniştii pot să le calific drept constructive, o discuţie importantă şi bună care s-a axat pe principii de politică internă şi externă a Moldovei. Am găsit o consonanţă aproape deplină şi nu am constatat divergenţe de opinii”, a spus Lupu.

    Întrebat ce ofertă generoasă a primit din partea comuniştilor desper care a anunţat ieri liderul democrat, Lupu a evitat să dea un răspuns clar.

    „Această ofertă tocmai şi se referă la acele principii ce vizează politica internă şi externă a ţării. Principii de parteneriat real şi nu declarativ, principii ca toţi partenerii să-şi realizeze acele promisiuni cu care a venit în faţa cetăţenilor”, a remarcat liderul democraţilor.

    Presa de la Chişinău a scris că PD ar fi semnat deja un parteneriat cu PCRM, iar acum mimează doar nişte negocieri. Presa a speculat că oferta generoasă a comuniştilor pentru democraţi prevede funcţia de preşedinte a ţării, de premier, iar cea de spicher – comuniştilor… LUPU NU ESTE TRADATOR CUM SPUN ALTII … EL NU A FOST DECIT UN SIMPLU AGENT SUB ACOPERIRE AL RUSIEI SI COMUNISTILOR IN CADRUL AIE . VA SI DATI SEAMA CE PROGRESE VOR MAI FI PE DRUMUL SPRE UE CU VORONIN SI RUSIA DE BRAT …

  37. COSTIN Says:

    „Această ofertă tocmai şi se referă la acele principii ce vizează politica internă şi externă a ţării. Principii de parteneriat real şi nu declarativ, principii ca toţi partenerii să-şi realizeze acele promisiuni cu care a venit în faţa cetăţenilor”, a remarcat liderul democraţilor… CARE PRINCIPII , CARE POLITICA INTERNA SI EXTERNA …? NOI STIAM CA PRINCIPALA PROMISIUNE A PD ERA ACCELERAREA ACTIUNILOR PENTRU ADERAREA LA UE … CUM ALATURI DE PCRM ASA CEVA E IMPOSIBIL SA NE SPUNA LUPU CIND A MINTIT ? ATUNCI SAU ACUM ? CRED CA E CLAR PENTRU TOATA LUMEA CA UN AN SI CEVA PINA LA NOI ALEGERI PIERDUTI PRIN GUVERNARE PCRM-PD , POT INSEMNA SI 5-6 ANI DE INTIRZIERE LA CEI CARE SUNT DEJA … 30 DE ANI PINA LA ADERAREA LA UE ? 40 ? 50 ?

  38. COSTIN Says:

    Lupu: Nu am constatat divergenţe de opinie între PD şi PCRM … FOARTE GRAV ATUNCI . CE A MAI CAUTAT ATUNCI LUPU IN AIE DACA SPUNE ACUM CA PCRM E LA FEL CA PD ? ASTEPTAM SI GLASUL INTERNATIONALEI SOCIALISTE PE UNDE SE TOT PLIMBA LUPU … SA NU FIE SCOS IN SUTURI DIN ACEASTA ORGANIZATIE A PARTIDELOR SOCIAL-DEMOCRATE . NU-I VA MAI RAMINE DECIT COLCAIALA IN STINGA UNITA [ PARTIDE DE EXTREMA STINGA DIN EUROPA ] ALATURI SI DE VORONIN DEJA MEMBRU .

  39. Andrei R Says:

    Eu n-as fi asa sigur ca PD-ul va avea soarta PPCD-ului daca face alianta cu comunistii. PPCD-ul avea un electorat pro-romanesc, pe cand PD-ul are un electorat rusofil si anti-romanesc (doar ceva mai putin agresiv si violent decat electoratul PCRM). E suficient sa te uiti pe site-ul oficial PD si sa vezi obiectivele lor ca sa-ti dai seama ca e perfect compatibil cu PCRM. Si-ar putea pierde o parte din electorat, dar probabil nu o parte insemnata.

    Lucrurile nu arata bine deloc. E adevarat ca PL si PLDM pot bloca alegerea presedintelui (asta daca nu tradeaza nimeni), dar la alegerile urmatoare iar vor vota mortii, nu vor mai putea vota basarabenii din strainatate etc. Iar pana atunci ar putea sa schimbe constitutia, sa desfiinteze presa independenta, si sa accepte planul Kozak.

    Vina e in primul rand a celor din PLDM, PL si AMN care nu au stiut sa profite de anul asta in care au avut controlul puterii. Nu au interzis simbolistica comunista, nu au decapitat mafia comunista, nu au oficializat limba romana, nu au iesit din CSI. Se pare ca nu vor mai avea ocazia. Au ratat o mare oportunitate istorica.

  40. Turuta Says:

    chiar sunteți atât de proști sau vă plătește Lupu pentru așa întrebări???

    Narâșkin A FOST INVITAT DE VECHIUL SĂU PRIETEN *BLEAHOTNIUK*! E informație precisă! Măi ce debil treb să fii ca să crezi că Ghimpu ar invita vre-un emisar de la Kremlin!

  41. Turuta Says:

    APM ESTE DEJA FORMATĂ – O DECLARAȚIE OFICIALĂ VA FI FĂCUTĂ ÎN TIMPUL APROPIAT, ÎNAINTE DE SOSIREA PREȘEDINTELUI PARLAMENTULUI EUROPEAN, PE !) DECEMBRIE.

    INFORMAȚIA ESTE VERIDICĂ; DRAGII MEI:

  42. Turuta Says:

    PARDON, PE 10 DECEMBRIE****

    POSIBIL VORONIN ȘI LUPU CHIAR MIERCURI VOR FACE DECLARAȚIA COMUNĂ:

  43. Moldoveanul Says:

    De acord, dar dl Mihaies detine informatii concrete despre asta, sau isi da cu parerea, adica are informatii de gen „inside”? este sigur? Suta la suta?

    Dar, atunci, cum vede Lupu si Voronin atragerea celor 4 mandate pentru votare din partea PLDM?

  44. eu Says:

    Mihaes da de unde te-ai luat tu marele analist politic, ai facut progrese mari ca jurist si deam esti politician

  45. Doru Says:

    „S-a decis sa nu se anunte oficial constituirea acesteia, deoarece liderii PD si PCRM se tem de manifestatii de masa”.

    DAR DE CE LE ESTE ATATA FRICA????!!!!!!!!!

    Este clar ca Rusia si-a pierdut din influenta si o va pierde mai departe in aceasta tara……………..si pcrm + pd la viitoarele alegerii nu vor mai cumula mai mult de 50% din voturi pentru ca si MOLDOVENII VOR MERGE LA VOTARE MASIV.

    Rusia sa nu uite ca Romania in anul 2011 sau 2012 va intra in spatiul SCENGHEN si cum moldovenii sunt foarte invidiosi vor dorii si ei (dar nu in UNIUNEA RUSIA – BELARUS – KAZAHSTAN).

  46. Razvan Says:

    Stai linistit ca la alegerile din anul 2011 pd nu va castiga mai mult de 10% din PRIMARIILE DIN TARA.

  47. Razvan Says:

    ESTE TIMPUL CA „WIKILEAKS” sa faca niste dezvaluiri despre vizita rusului in tara noastra, caci de la ei vom afla adevarul.

  48. Razvan Says:

    Lasa asa sa laude ca la viitoarele alegerii nu vor mai lua nici macar 50% din voturi.

  49. Razvan Says:

    Lasa ca va da banii Rusia………….

    Si Rusia mai si ameninta SUA ca va incepe sa se reinarmeze daca nu se va semna tratatul start, dar guvernul Rusiei ar fii in stare sa tina rusii de la mancare si sa se inarmeze mai departe.

  50. rusu Says:

    Cum se pedepsesc tradatorii de tara si neam ca Lupu? Cum se pedepsesc dusmanii poporului ca Lupu?

  51. Trubadur Says:

    da, buna intrebare. CUM? Este vreo lege? Macar MORALA?

  52. Trubadur Says:

  53. Trubadur Says:

  54. trecătorul Says:

    Să nu se uite, că timp de un an (NUMAI un an DOAR în cazul nealegerii Preşedintelui RM) MONSTRUOASA ALIANŢĂ va „produce” f. multă „cacao” în ţara aceasta: instaurarea unui regim cum numai Voronin ştie s-o facă, închiderea mijloacelor mass-media incomode (sau varianta „ranga”, dacă şi-o mai aminteşte cineva), restabilirea Papucului la MAI şi a lui Gurbulea la Procuratura Generală etc., etc. Dar nu-i exclusă absolut nici varianta, în care comuniştii vor găsi cele 4 voturi… Dacă îşi mai aminteşte cineva, în campanie Voronin a declarat că va face alianţă „cu cine se va vinde mai ieftin”. Iată că l-a găsit pe cel care S-A VÂNDUT… De ce nu ar găsi şi cele 4 voturi??? Aşa-i firea moldoveanului…

  55. Trubadur Says:

  56. COSTIN Says:

    AIE ? O MARE INSELATORIE FACUTA CU ACORDUL MOSCOVEI CARE A AVUT ROLUL DE A SCOATE MOLDOVA DIN FALIMENTUL CARE SE PREFIGURA SPRE SFIRSITUL FOSTEI GUVERNARI COMUNISTE … OCCIDENTUL A DAT BANII , TARA A FOST SALVATA DE UN FALIMENT RASUNATOR , MUGURII IESIRII DIN CRIZA DEJA SE VAD , ASA CA E TIMPUL INTOARCERII MOLDOVEI IN BRATELE MAICII-RUSII … „NEGRUL” [ AIE ] SI-A FACUT DATORIA . ACUM POATE SA MOARA … TRAIASCA „ALIANTA PENTRU MOLDOVA [ RUSIA ] PCRM-PD” !

  57. sibireacul Says:

    COSTIN, poate că ai dreptate. Pentru aceasta şi a fost folosit Lupu, fără ca să ştie el despre rolul lui. Dar noi naivii…
    Nu-i exclus că şi de data aceasta Lupu este folosit, dar el aşa şi n-a înţeles

  58. Alexandru Says:

    Exisă câteva argumente cât se poate de solide pentru a crede în această alianță: 1. PCRM-ul, spre deosebire de celelalte partide parlamentare, poate oferi cele mai multe din pretențiile PD-ului, aceasta fiind cea mai accesibilă cale pentru revenirea la guvernare a PCRM-ului; 2. Această alianță reprezintă valul pe care Marian Lupu poate reveni în fruntea politicii moldovenești, după ce pretențiile sale la funcția de președinte al statului nu au fost îmbrățișate în sânul Partidului Comuniștilor; 3. Este cea mai ușoară cale pentru PD să ajungă la cârma statului la cel mai înalt nivel. Alte partide, de ex. PL sau PLDM, partide tinere, au muncit mult pentru imaginea bună pe care și-au făcut-o, reușind să capete încrederea electoratului și nu au dezamăgit, în timp ce PD a reușit să revină în prim-planul vieții politice prin aducerea în fruntea formațiunii a celui mai popular membru al PCRM-ului – Marian Lupu. Bună mișcare, nu? E mult mai ușor să ajungi în vârful ierarhiei politice pe această cale, decât să încerci să convingi masele luptând în opoziție mai mulți ani la rând; 4. Declarațiile liderilor PD din campania electorală, cele care se refereau la discuțiile post-electorale, par să își găsească tot mai mult sensul în constituirea acestei alianțe.
    Îmi este greu să cred că PD simulează această apropiere de comuniști pentru a putea dicta relațiile în AIE, deoarece PLDM-ul nu va lăsa atât de mult spațiu de manevră lui Lupu & Comp.
    Sper din tot sufletul să mă înșel, iar această țară să-și găsească cât mai repede meritata conducere.

  59. Spiridon Says:

    Eu inclin spre aceea ca acest Lupu a fost implimentat asa cum scrie Costin si pentru a salva PCRM. Deoarece denumirea PCRM sperie lumea eu cred ca PCRM si PD vor fuziona asa cum scrie Dl Mihaies si partidul va lua denumirea de PD iar lui Lupu, probabil, i s-a promis functia de presedinte a acestui partid unit. Daca Lupu a fost atras cu nestiinta in aceasta valtoare atunci vai de el. Nu trebuie de scos din joc nici declaratiile lui Lupu ambasadorului SUA si nici batjocurile aduse lui de catre Voronin care sunt deasemenea componente in stratejiile celor care le-au planificat si care au adus voturi PD.

  60. Trubadur Says:

  61. Trubadur Says:

    LUPU, ACUM, INCOTRO!

  62. Manole Says:

    Nariskin si toata banda FSB-ului din Kremlin, care conduc Rusia, le recomand mai bine sa aiba grija de pericolele iminente ce planeaza asupra lor si ce ii asteapta:

  63. Trubadur Says:

    Dle LUPU, cand, de fapt, sunteti sincer?
    Cine o sa va creada in viitor???

  64. Roman Mihaies: Nariskin a nasit Alianta pentru Moldova cu PCRM si PD | Ziarişti Online Says:

    […] Continuarea cu un PPS la Roman Mihaes – Analist online […]

  65. Ion Says:

    CE FEL DE OAMENI SUNT MOLDOVENII?

    Li se monteaza o piesa cu KGB-isti si tradatori, cu comisari sovietici si cozi de topor.LI SE ALEGE GUVERNUL DE LA MOSCOVA SI EI SE SCARPINA IN CEAFA!
    EI VOTEAZA SI MOSCOVA NUMARA VOTURILE. Majoritatea vrea una si PUTIN VREA ALTA. Si ramane cum a stabilit PUTIN. Moldova e o tara libera sau GUBERNIE RUSEASCA?

  66. Ziaristi Online: Alianta pentru Moldova a fost nasita de Nariskin, omul lui Putin de la Kremlin. Analistul de la Chisinau Roman Mihaes a anuntat in premiera formarea “Aliantei”i | Victor Roncea Blog Says:

    […] la postarea in care anunta nasterea Aliantei pentru Moldova, analistul politic de la Chisinau Roman Mihaes […]

  67. lili Says:

    valenta chiar esti atit de naivä sau te prefaci?! care domn lupu, care domn diacov?! ce dracu e cu voi, cum de nu ati väzut de la bun inceput ce rahat e lupu?! poate mai periculos ca voronin! da….ce sä mai zic….mai frumos ca Eminescu nu pot zice „Cum nu vii tu Tepesi, Doamne, cä punind mina pe ei, Sä-i imparti in douä cete;in smintiti si in misei, Si in douä temniti large cu de-asila sä-i aduni, Sä dai foc la puscärie si la casa de nebuni!”

  68. Victor Says:

    Da, un mare pacat pentru Moldova o sa fie daca totusi se adevereste unirea PD si PCRM. Multe sperante se sparg, iar cu dinsele tot ce tine de libertate. Lupu, altfel zis – bovina mare cornuta. Nu ii inteleg pe oamenii care lau votat, sincer..bine nu va place PL, poate e prea exagerat uneori, dar cu ce nu va place PLDM la urma urmei .. e mai putin exagerat in privinta valorilor nationale, dara in rest..e un partid ideal pentru ca fiecare moldovean sa l voteze. Ce au gasit moldovenii in PD ? ei ce nu stiu ca Diakov e de cind Moldova tot ii deputat, si niciodata nimic nu a facut folositor, in afara ca a stricat aerul din parlament, si se vinde in dreapta si in stinga… Ei ce nu inteleg ca, odata ce Lupu, adika vita mare cornuta, avea sa fie om normal,avea sa adere la PL sau PLDM si nu la prostituatele de la PD….
    Foarte corect s-a exprimat Chirtoaca…”ce e in mintile la cei care au votat cu comunistii ?” adika cei 40 % … Acelasi lucru il putem spune despre cei care au votat cu PD … Poate ii simpatizeaza chestia cu „neutru” al Pd-ului … bine, dar cine din partidele, in afara de PNL… plezeaza pentru ceva ultra -drept ? da, toti vor in europa,toti vor liberate, nimeni nu vrea sa impuste pe cineva care nu vorbeste in romana…de ce unii moldoveni asa de tare se tem de liberalii nostri ? Sau altfel spus.. cum poti vota comunistii, in nproportie de 40 % atunci cind in 8 ani de zile…ai ajuns ca pe o pensie iti ajunge fix sa ti cumperi cit mai mult sapun, si fringhie…si in cele din urma numai sa te spinzuri…cu inima impacata, deoarece la viitoarele alegeri comunistii o sa voteze pentru tine…
    Deasemenea nu i inteleg pe unii romana, care comenteaza destul de dur pe moldovenii de aici. Fiti mai buni si intelegi odata si odata ca atunci cind ti se ia un sac cu aur e una, cum o faceau turcii .. insa cind ti se ia limba, istoria, ti se trimit mii de rusi, in general oameni ai nimanui, si te obliga la o ideolpogie comunista, tu intradevar poti sa uiti cum te-au numit parintii, si ai cui esti.

    Va rog mult, chiar fiti mai milostivi, doar nu au votat 100 % cu PD sau PCRM.

    40 % au votat clar pentru ce vor, pentru limba ro, pentru ue, si pentru liberate. Din acest procent trebuie sa faceti concluzii , cel putin, si nu din acele voturi care nici eu , nici ceilalti nu stiu de unde sau luat. Noi stim cu totii cum actioneaza comunistii, cu sufletele moarte, sau cu oamenii care nu au televizoare…

    Moldova are potential, si o sa l aiba pe viitor. Sute de mii sint in Moldova, care bine gindesc, si inca sute de mii sunt peste hotare, care sunt tineri, si care nu se dezic asa de usor de la tara sa. Chiar daca ii impune situatia sa paraseasca Moldova pe o haba de vreme, eu sunt sigur ca nimeni nu uita de unde a pornit..

  69. BASARABEAN Says:

    Dar mai lasati-l in pace pe TOVARICI NARISKIN. TOATE oalele sunt sparte in capul acestui brav functionar . El are o misiune din partea TOVARICILOR MEDVEDEV si PUTIN si cauta sa o duca la indeplinire fara sa schimbe o virgula sau un cuvant la ORDINUL pe care l-a primit.ATAT.

    ATACATI raul la radacina, protestati acolo sus, la Moscova da&ca ceva nu va convine.Tovarici NARISKIN nu poate decat sa ridice din umeri la lamentatiile voastre.

  70. Nicolae Crăciun Says:

    Altă soluţie decât refacerea alianţei nu există, orice alte alianţe provoacă o disperare profundă în rândurile votanţilor partidelor democratice, care reprezintă partea activă, raţională a societăţii. Criza politică legată de imposibilitatea de a alege preşedintele poate fi depăşită prin propunerea unei somităţi, nevotarea căreia ar descalifica orice ales al poporului. Această calitate o are doar compatriotul nostru, un „gastarbeiter” plecat la Moscova din prostia şi incultura noastră, Eugen Doga.
    Nodul gordian poate fi astfel tăiat. Că va rămâne lupul flămând nu contează. Avem nevoie de baci, nu de lupi.

  71. Trubadur Says:

  72. Manole Says:

    Lupu, Diakov, Boronin… – tradatori, lasi, nemernici!

  73. Manole Says:

    Adresare catre TOTI ROMANII BASARABENII de pretutindeni
    Unire! Tara e in pericol! Protestati si cereti LIBERTATE

  74. Manole Says:

    Mesaj CATRE MAFIOTII CARE AU FURAT TSARA si ati devenit milionari in mod fraudulos… voi, cei din Justitia care faceti nedraptatea
    CATRE toti parlamentari tradatori – Lupu, Diakov, Varonen si
    jegurile de oameni care isi bat jok de tzara asta …
    priviti la oameni care au VOTAT cum se bat pentru mancare

  75. Manole Says:

    iN VIDEO DE MAI SUS ESTE UN MITIMG AL BASARABENILOR DIN ITALIA.
    DIASPORA NE SUSTINE. JOS LUPU SI VORONIN!
    UNIRE FRATI ROMANI.

  76. Manole Says:

    Jos Mafia! Jos Lupu! Jos Boronin!

  77. Sergiu Says:

    trebuie sa le spunem un NU ferm!!!! cit o sa decida russia pt noi ce e mai bine??? Iarasi ne-au tradat!! iarasi se joaca cu noi! Iarasi incearca sa ne fure viitorul! NU trebuie sa cedam… noi sintem tineri noi vrem sa traim la noi acasa!!! noi nu vrem sa plecam peste hotare!

  78. spectator Says:

    Domnule Mihaes, aveam o parere mai buna despre dumeanvostra pina a va vedea aseara la un post tv. Nu puteti comenta obiectiv faptele! Sunt votant PD si aprob comportamentul postelectoral al PD. De ce Dvs va permiteti sa vorbiti in numele votantilor PD, daca nu ati votat cu PD. Va propun sa faceti un joc pe roluri, sa improvizati o dezbatere in care sa fiti cel ce apara pozitia PD si, sunt sigur ca o sa intelegeti mai multe, fiindca inevitabil o sa trebuiasca sa va informati mai larg referitor la acest partid (platforma, relatii de parteneriat, optiuni politice interne si externe si, nu in ultimul rind electorat). In primul rind faceti o analuiza de unde au venit voturile PD (din aprilie 2009 incoace), de unde au venit voturile PLDM. Asta cu conditia ca nu aveti careva beneficii de la vre-un partid, fapt care va orbeste.
    Imi pare rau si ma irita propaganda ieftina si chemarile la revolutie, atunci cind situatia este clara si este rezultatul alegerii democratice a poporului tarii noastre.

  79. COSTIN Says:

    spune cineva la o postare de mai sus de a mea ca daca nu mai da bani occidentul ii va da rusia … fals ! de ce nu a dat atunci acesti bani regimului voronin ? de la un miliard de dolari cu care se lauda voronin dupa un pelerinaj la …mecca-moscova s-a ajuns la jumate de miliard …apoi la o suta de milioane . auzeam recent dupa cistigarea dreptului de organizare a campionatului mondial de fotbal ca rusia va fi nevoita sa cheltuiasca nu mai putin de …50 de miliarde de dolari ! mai mult pentru a gidila orgoliul kremlinului pentru ca suma este imensa pentru o tara ramasa mult in urma occidentului . rusia are deja pe cap transnistria, osetia de sud si abhazia care fara sprijin masiv de la moscova – economic,financiar si militar – s-ar prabusi in 3-4 luni de zile …

  80. Trubadur Says:

    LUPU e un TRADATOR!!!

  81. Trubadur Says:

    Da-i lui Lupu putere si o sa vedeti …

  82. Trubadur Says:

    Din greseala am repetat postarea de mai sus…

  83. Trubadur Says:

  84. Trubadur Says:

  85. Trubadur Says:

  86. Shiva Says:

  87. Shiva Says:

  88. Valenta Says:

    Bunicul lui Voronin…

  89. Valenta Says:

  90. Shiva Says:

    CU ALTE CUVINTE poti intelege asa:
    Lupu si presedentia… Ea mereu fuge de el!

  91. Shiva Says:

    DANS IN DOI: … PLAHOI SI BALISOI

  92. Dan Says:

    Nu se hotărăște chiar peste noapte așa probleme precum alianța. Indiferent de scopul lui Narîșkin se va analiza și ceea le oferă europenii și abia apoi vom afla care va fi direcția Republicii Moldova

  93. METEOR. Says:

    Pentru TOVARICI DARIE,

    TOT lasitatea trebue sa invinga ?????????? UN OM, UNUL singur, a indraznit sa se opuna tiraniei, sa spuna ADEVARUL pe care nimeni nu a indraznit sa-l spuna pana acum ::: ::::::::::::: DOMNUL GHIMPU.

    Acum trebue daramat, inlocuit, PEDEPSIT, dupa cele spuse de TOVARICI DARIE.

    ALIANTA trebue sa ramana EXACT in aceeasi formatie ca inainte de alegeri, in numele STABILITATII care pare asa de scumpa unor anumiti politicieni veniti de departe dar si pentru faptul ca aceasta configuratie este provizorie si alegerile viitoare vor stabili formula definitiva.

    Schimband lucrurile inseamna sa adaugam inca un provizorat la cel existent ceeace este un semn de INSTABILITATE care nu place occidentului.

  94. Valenta Says:

    Dle Darie,
    iar loviti in Ghimpu, unicul cu verticalitate, onestitate, curaj civic, necompromis, cu OBRAZ CURAT, cu intelepciune si brav patriot!?

    Inca un an in urma va mustram pentru acest fapt… ca daca voi nu ati fi lovit in ai nostri – consider ca din cauza ca inca nu sunteti bine maturi la minte – iata ca iar am ajuns in situatie de pericol in fata balaurului rosu.

    Pana cand n-o sa deosebiti DREAPTA de Stanga?
    Pana cand o sa fiti „kopkii” la minte?

  95. ETERN Says:

    Moldovenii trebue sa stie sa faca diferenta intre EXTREMA STANGA, adica cei cei care au exterminat parintii lor , care au sange pe mainele lor, este vorba de KOKO-i.

    SI STANGA , adica cei care isi zic DEMOCRATI si nu au sange pe mainele lor, si ii conduc spre UE si spre UNIREA cu ROMANIA.

    CEI care refuza UNIREA cu ROMANIA conduc tara spre rusia, spre partidul KOKO-ilor, spre EXTREMA STANGA.

  96. BARITON Says:

    Moldovenii trebue sa stie sa faca diferenta intre EXTREMA STANGA, adica cei cei care au exterminat parintii lor , care au sange pe mainele lor, este vorba de KOKO-i.

    SI STANGA , adica cei care isi zic DEMOCRATI si nu au sange pe mainele lor, si ar trebui sa-i conduca pe moldoveni spre UE si spre UNIREA cu ROMANIA.

    CEI care refuza UNIREA cu ROMANIA conduc tara spre rusia, spre partidul KOKO-ilor, spre EXTREMA STANGA.

  97. Andrei R Says:

    Da, ar fi bine sa existe un partid democratic de stanga in RM, dar deocamdata din cate stiu eu nu exista. Toate asa-zisele partide „de stanga” din RM sunt de fapt partide ultra-nationaliste rusesti.

  98. GALAXIE, Says:

    Cineva spunea ca ALIANTA intre ei, KOKO-ii intre ei, si apoi KOKO-ii cu ALIANTA, se bat intre ei ca CHIORII cum spune poporul, se bat ca vanzatorii de boarfe si de fer vechi, adica cu ce au la indemana si cu ce le vine la gura.

    DECE ????????? Pentruca nu simplifica problemele, cum se face in occident ::::::

    Mai intai de toate trebue CLAR si RASPICAT eliminat KOKO-munismul din JOC.
    NIMENI din occident nu ne va da o centima pentru dezvoltare daca vii la guvernare cu un partid de EXTREMA STANGA cum este cel al KOKO-ilor.

    APOI, NU faceti politica de SMEKERIE ::::adica suntem in CSI dar le luam banii si la cei din UE si din ROMANIA. Facem orientare strategica cu rusia dar juram devotament su UNIUNII europeene.

    TREBUE RUPT cu CSI-ul si sa luam orientare NETA spre occident cu speranta UNIRII cu ROMANIA cand politicienii vor fi mai COPTI la minte,caci de ei depinde in primul rand marele ACT al UNIRII. POPORUL va urma politicienii in ACTUL UNIRII daca acestia ii vor convinge ca vor fi dusi spre mai BINE.

    IN ce priveste functiile, exista solutia cunoscuta peste tot , al ROTATIEI. Toti oncurentii care se cred indreptatiti vor fi prin rotatie, si ministri, si PRIM-ministri, si presedinti ai tari cu ocazia Alegerilor. In occident nu exista sa se intarzie formarea unui guvern din motive de alegere a functiilor.

    UN occidental ramane perplexe sa auda ca DUpA alegeri se vorbeste despre ORIENTARE poltica, despre functii. TOATE aceste se fac inainte de ALEGERI si nu dupa, ceeace da loc la SANTAJ, jocuri murdare, ingerinte straine.

    Lasati Formula EXISTENTA din ALIANTA sa functioneze, nu facem CIRC in fata poporului pentru comoditati politice.

  99. Terminator Says:

    Plohotnik va cumpara 4 voturi. El si-a rezervat deja, vre-o 20 mln de euro pentru scopul asta!

  100. 18.000 de salariati ai MAI vor fi disponibilizati in 2011 | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  101. De 3 ori mai multi ani de puscarie pentru baronul de la SIF Oltenia | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  102. Predoiu critica CSM | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  103. Dinel Staicu a fost condamnat la 12 ani de inchisoare in dosarul BIR | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  104. Zeci de accidente şi tamponări în Bucureşti din cauza ninsorii | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  105. Cântăreaţa Anahi adoră sarmalele româneşti. | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  106. 2012, anul limită pentru Van Gaal! Vezi cele trei variante pe care le are olandezul! | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  107. Boc discuta astazi cu prefectii despre pregatirea pentru iarna si programe guvernamentale | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  108. Cîrţu e sigur: "Dacă nu era geamul de la Basel, aş fi fost în continuare antrenorul CFR-ului" | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  109. Basescu: Niciun sistem de justitie din UE nu a facut atat rau vreunei tari precum cel romanesc. Se cred Dumnezei! | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  110. Consilier prezidential recrutat de Securitate in septembrie 1989 | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  111. Basescu: Romania nu este pregatita sa accepte amanarea aderarii la spatiul Schengen | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  112. De un an,statul nu le mai da bursa sociala unor copii sarmani din Hunedoara | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  113. Cum negocia spaga judecatoarea Georgeta Buliga | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  114. Este oficial: Vanzarea etnobotanicelor, interzisa in Bucuresti | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  115. SOV invoca recomandarea unui ginecolog pentru a parasi Romania | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  116. Bulgaria vine cu oferte tentante pentru turiştii români şi pentru sezonul rece | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  117. Bugetele Ministerului Public, CSM, AEP, CES, aprobate de comisiile de buget-finanţe | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  118. Bucureştenii plătesc în 2011 aceleaşi taxe şi impozite ca în 2010 | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  119. Afla care sunt preferintele vedetelor de sarbatori in materie de look! | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  120. Principalele artere de circulaţie, cu excepţia unor străzi din Sectorul 5,au fost curăţate … | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  121. Bayern a vîndut biletele pentru meciul cu Inter în 6 ore! | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  122. Putin: Rusia nu o duce mai rău decât România şi Letonia | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  123. Oprescu: "Interesele meschine" au dus la respingerea unor proiecte. Nu renunţ la organizarea Jocurilor Olimpice | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  124. Băsescu l-a decorat pe directorul STS, Marcel Opriş, acuzat după alegerile din 2009 că a ajutat PDL la numărarea voturilor | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  125. Sindicalişti, despre disponibilizările din MAI: Sunt prea mulţi jandarmi şi pompieri. Trebuie angajaţi poliţişti | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

  126. Revine Lampard! Va fi titular contra lui Manchester United! | Ultimele Stiri din Romania Says:

    […] PCRM şi PD s-au inteles, dar simuleaza negocierile. A fost creata Alianta pentru Moldova? « R… […]

Lasă un comentariu