Incotro Ucraina? Am pierdut cu Timosenko dar am cistigat cu Basescu.

Chiar daca a pierdut la limita alegerile prezidentiale, declar tot respectul meu pentru Iulia Timosenco, aceasta doamna de onoare a estului european. Timosenco a pierdut si din cauza tradarii fostului aliat oranj Iuscenko pe care l-a ajutat in 2004 sa ajunga Presedinte si care a cerut sustinatorilor sai sa nu iasa la vot, iar Iuliei nu i-au ajuns tocmai acele 3% ca sa cistige. Ucraina  fara indoiala va avea o cale grea de parcurs cu Ianukovici favoritul Moskovei presedinte. Ianukovici va incerca sa lege Ucraina de Rusia prin toate caile posibile, nu este exclus ca se va incerca integrarea Ucrainei in Uniunea Rusia-Belarusi si in uniunea vamala formata de Rusia, Kazahstan si Belarus. Va avea de suferit si tandemul privind integrarea europeana format din Ucraina si R.Moldova, este evident ca RM va trebui sa fie ajutata sa prinda trenul balcanilor de vest.  E clar ca nu trebuie sa-i spunem la revedere Ucrainei, alegerile au aratat ca Ianukovici va avea o opozitie foarte puternica democratica si proeuropeana. Contabilizam astazi la capitolul vecini ca in Romania a obtinut victoria Traian Basescu care este implicat ferm in agenda euroatlantica a Romaniei si s-a angajat sa ajute si R.Moldova. Cu tristete tebuie sa constatam ca alt vecin strategic Ucraina va  incetini sau abandona mersul euroatlantic. A treia mare batalie se da pentru R.Moldova, crearea AIE este doar un pas spre normalizare, sa nu uitam insa ca nu avem un Presedinte ales. Iar pina nu se termina criza politica si constitutionala nu putem sa fim linistiti pentru ca batalia pentru R.Moldova intre est si vest continua.

Anunțuri

38 răspunsuri to “Incotro Ucraina? Am pierdut cu Timosenko dar am cistigat cu Basescu.”

 1. nina gonta Says:

  da, greu se misca lucrurile .. spre bine. CU PARERE DE RAU.

 2. romanmihaes Says:

  Este evident ca pentru Ucrana vin vremuri grele astfel creste valoarea parteneriatului moldoroman.

 3. brodeaga Says:

  vremurile grele sunt foarte simplu de rezolvat o dam in doua,pacat ca in cea de a doua va ramane o amazoana

 4. Tancelin Says:

  Domnilor;

  Este momentul oportun de a realiza UNIREA Basarabiei cu Romania caci America este mai aproape ca niciodata si de Basarabia si de Romania si favorabila. Alegeti-l pe Dl Basescu Presedinte. Nu uitati Familia Regala din Romania car are un cuvant foarte greu de spus in lume fiind sprijinita de familiile regale din Anglia, Spania, etc. si nu in ultimul rand de Familia Imperiala Japoneza.Franta are o importanta particulara in lume si ajutorul va fi capital.
  In mod cordial, Tancelin.

 5. Nornegru Says:

  Batalia voastra pentru UE, domnilor, e grea de tot. Cu toate cele cinci luni de guvernare Filat, nu va vad deloc … in roz!! Urmaresc din iunie 2009 tot ce se petrece la voi. Pe bloguri, in presa, in prasa culturala si literara . Cum de s-a putut ajunge la a fi atat de comunistizata Basarabie , pentru mine ramane o mare enigma!! Sunteti mai de parte de prima imagine, cea din anii 90-95 cu mult!! Antiromanismul e in floare, ura fata de romani activa pana la ridicol, nu aveti informatii despre ce este UE, cum e aceea democaratie, pretentii absurde de la romani, un complex infernal de inferioriatate fata de noi care va rigidizeaza fapta, actiunea, gandul… Comunistii si acum sunt simpatizati in masa, ”poporul” ii urmeaza crezandu-i trimisii domnului pe pamant mai nou, umbla cu popii antiromani de brat si se lasa dusi cu sudalmi veninoase la adresa a tot ce e romanesc. Multi , foarte multi tineri cu vederi extrem de limitate ,dar care se cred atoatestiutori, multi se vad zburdand in Europa dupa cum cred ei ca e libertatea… Dezbinare fioroasa de-a dreptul intre oamen si multe altele.
  In felul asta, mai fratilor, daca ies iar comunistii la alegeri nici nu e de mirare. Tot ce a facut Filat, Ghimpu, Chirtoaca nu va convine, iar ei nici nu au apucat sa faca cate ceva !! Regret foarte mult, dar cred ca lucrurile nu au sanse reale. Cu tot sprijinul Ro cu toata dragostea si intelegerea ei,cu toti banii nostri din bugetul tarii, cu toate panurile de ajutorare, cetatenie atc. ceva nu merge deloc spre bine. Pai chiar daca iese Lupu presedintele vostru si v-ati rupt craca de sub picioare!! Ala revine la Rusia cat zici peste!! Mare ar fi minunea lui Dumnezeu sa se intample ceea ce unii dintre voi va doriti sincer. Sunteti prea putini care sa schimbati din temelii totul. Prea multa vreme ati crezut ca salvatorii vostri sunt comunistii si comunismul, prea multa vreme.

 6. SpreVest » Incotro Ucraina? Am pierdut cu Timosenko dar am cistigat cu Basescu. Says:

  […] Blogul lui Roman Mihăieş […]

 7. nina gonta Says:

  NORNEGRU, cata dreptate ai !!!!!

 8. Valenta Says:

  Nornegru,

  Sa fim INTELEPTI, DESTEPTI si OPTIMISTI!
  Nicidecum sa nu cadem in panica si nici pe altii sa nu-i influientam negativ, caci asa chiar noi insine, NE PUNEM CAPACUL!

  Descurajarea NU AJUTA!

  Situatia este asa cum ESTE! Dar Cel INTELEPT vede si STIE CUM
  SA IASA BIRUITOR in mod CALM, ARMONIOS si chiar CU VESELIE!

  Ginditi-va CUM – sunt sigura ca veti gasi solutii.

  Accentul trebuie pus anume pe PROIECTELE ECONOMICE si atunci
  toti vor privi SPRE LUCRURI CONCTRUCTIVE, spre business etc.

  Adevarat este ca aici, in toate domeniile, sunt CADRE comuniste in functiior de conducere, or la posturi importante pentru a influienta colectivele. Exista o structura MAFIOTICA COMUNISTA.

  Dar, pentru a o dizolva incet cu incetul,
  1) acesti oamnei trebuie antrenati in proiecte constructive
  caci se vor lasa atrasi si chiar ar vrea sa vada O PUNTE de trecere.

  Deci, OFERITI-LE o PUNTE DE TRECERE!

  Apoi, cu restructurarea sistemului de JUSTITIE,
  sa CONSTRUIM UN STAT DE DREPT,
  unde LEGEA sa fie LEGE dura pentru toti.

  PENTRU jurnalisti ar trebui sa se organizeze TRAININGURI,
  unde sa li se vorbeasca ca LIBERTATEA CUVINTULUI nu inseamna sa publici doar informatii negative sau de scandal.

  Nimeni nu le limiteaza libertatea,
  dar LIBERTATEA TREBUIE FOLOSITA CU INTELEPCIUNE,
  sa te gindesti la consecinte si efecte.

  GINDITI CONSTRUCTIV, cu DRAGOSTE si cu DORINTA
  de a scoate tara din impas. Si astfel mai USOR vom reusi!
  Doamne ajuta!

 9. VladS Says:

  Stimabile,

  oare de ce credeti ca „vin vremuri grele” pentru Ucraina ? per general tin sa apreciez „bunatatea” vremurilor din perspectiva nivelului de trai al cetatenilor.
  Daca Russia ar face o infuzie de capital pe termen mediu si / sau lung (investitor strategic) in economia Ucrainei, cred ca ar insemna o apropiere economico-social-politica „by default”. Ceea ce s-ar regasi si in buzunarul cetateanului (servicii, angajari etc.). Pe de alta parte tin sa subliniez ca Ucraina este un stat SLAV.

 10. VladS Says:

  Domnule, pasoptistismul (din pacate) a murit… „subit”.
  Iar America sau statele lor unite sunt exact acolo unde erau si acum 100 de ani. Si Dvs. daca nu vreti sa fiti canonizat ca mucenic a transformarilor politicii Moldave, nu mai postati comentariile geopolitic aberante.

 11. yo4scy Says:

  Domnule,
  Un stat SLAV nu inseamna un stat RUS ! Rusia nu poate aloca fonduri in Ucraina dintr-un singur motiv: nu le are. Dar totusi; Ucraina nu este o tara istorica. Poate ar fi bine ca teritoriile sa se intoarca acolo unde trebuie: o parte la EU si o parte la Moscova.
  Respecte,

 12. vasile Says:

  1. Ucraina este un stat creat artificial.In rezultatul prabusirii LAGARULUI sovietic Ucraina se-a marit teritoriul de 8 ori ,din contul Rusiei,Poloniei,Romaniei si Ungariei.Sunt sigur ca acesta tara artificial creata nu are nicun viitor,mai ales dupa ultimile alegeri presedintiale.
  2.De obicei materialile tale imi plac si le citesc cu interes,dar de data aceasta probabil ca ai dat cu oistea in gard.Timosenco se poate de numit cum vrei dar numai DOAMNA DE ONOARE nu.Este o tradatoare nu numai a lui Iuscenco dar si a intregului popor ucrainean si a civilizatiei batrinei Europe.Daca Ucraina se va prabusi se stii ca ea va fi acea care a contribuit la asta.
  3.Cu Ucraina noi ca si Romania,dar si Europa intodeuna vom avea probleme greu de solutionat,mai ales fara Iuscenco,omul care este un occidental si un convins democrat.

 13. mareaneagra Says:

  Imi pare rau sa o spun dar unele popoare isi merita soarta pe care o au!Cine i-a ales pe comunisti sa conduca 8 ani in R Moldova?Cine l-a ales acum pe acest comunist in Ucraina?Oamenii din aceste tari sunt vinovati pentru ce li se intampla sau li s-a intamplat pana acum.Oricate scuze ati incerca sa gasiti,sunteti singurii vinovati pentru ce votati!Si noi in Romania am avut vremuri cumplite,scumpiri peste scumpiri,nici acum viata nu este asa cum ne dorim dar am strans din dinti si am trecut peste toate astea numai cu un singur scop:am vrut sa scapam definitiv de influenta rusilor comunsti si sa mergem spre lumea civilizata,ne-am dorit sa fim in NATO si in UE,a fost foarte greu dar a meritat!Romania este o tara al carei viitor democratic si prosper nu mai poate fi pus la indoiala pentru totdeauna!

 14. Valenta Says:

  Timosenco merita un picior in fund, sa-i zboare ghita cea artificiala…
  pentru ca l-a TRADAT pe IUSCENCO si pe Ucraineni.

  Timashenco e o SPURCACIUNE, care joaca in toate horele…

  Dar Ianucovici eu un rusofonoid,
  n-o sa faca NIMIC BUN, caci Ucraina e pe cale de destramare…

  Asa ca INTARITI granita cu Ucraina si sa mergem ferm spre EUROPA!

 15. SULTAN Says:

  Valenta, bravos !
  Mai dat gata. Ai absoluta dreptate !
  Si cu Ianukovici !

 16. Andrusha Says:

  Revin la ipoteza postata de mine mai demult. oricine ar fi castigat ne-ar fi adus atat foloase cat si pierderi.
  ce avem la momentul de fata: un presedinte prorus care din start taie toate poftele occidentului. Va dati seama? o sumedenie de ONGuri, programe, parteneriate euroatlantice, interese financiare etc., care erau doar la inceput de cale, acum vor fi nevoite sa scada din turatii sau kiar sa se retraga. Astfel pentru ei, in Est, ramane doar o ultima alternativa- Moldova, care la capitolul imagine si viziune europena are un avans vadit de puncte fat de ucraina.

 17. dan Says:

  +10000

 18. iudinlex Says:

  ilar sa auzi de o „doamna de onoare” in politica.
  nu vreau sa repet cliseul cu „politica e murdara” dar cred ca in acest domeniu oamenii de onoare isi rup gitul foarte repede.

  pt Nornegru.
  proromanismul nu echivaleaza cu democratia, libertatea etc. si invers.
  in ceea ce priveste complexul de inferioritate cred ca orice popor (comunitate) care au trecut prin ce au trecut basarabenii va ajunge in aceiasi situatie.
  insasi romanii din romania nu sunt departe de noi desi au avut de indurat mai putine si nu au trecut „terapia” la care au fost supusi basarabenii

 19. iudinlex Says:

  cine putea spune in anii 30 ca romania nu are un viitor?
  geopolitica e imprevizibila.
  facind putina istorie ne dam seama ca sunem condamnati sa fim la rascrucea intereselor unor state straine si suntem „jertfiti” cu usurinta. acum e moldova (transnistria) miine poate fi si romania.
  o spun cu parere de rau.

 20. dan Says:

  La alegerile din 2005 Voronin a fost sustinut de Basescu si de occident in general, de ce?

 21. Ştefan Says:

  dacă e doamnă de onoare. Ianukovici măcar a avut onoarea de a promite drepturi minorităţilor …

 22. laur Says:

  DIN FERICIRE PENTRU ROMANIA, ROMANII NU TIN LEGATURI DECAT SLABE CU UCRAINA………..pe cei din ROMANIA NU -I PREA INTERESEAZA CEEA CE FACE UCRAINA SAU CHIAR RUSIA.
  CEI DIN ROMANIA SUNT INDREPTATI CATRE VESTUL EUROPEI, AMERICA SI ASIA.
  VA FI RAU PENTRU TRANSNISTRIA.

 23. Victor Says:

  Merge spre împăcarea slavilor. Şi slavă lor. Peurmă vai de moţocul vecinilor de pe ambele maluri a Prutului…

 24. Valenta Says:

  E jale in UCRAINA.
  Aseara la RTVi era invitat Jirinovski care zicea ca vrea refacerea URSS;
  ca el l-a ajutat pe Ianukovici sa cistige voturi in Ucraina de sud-est,
  mergind cu propaganda in companiile lui electorale…
  ca tot el (Jirinovski) impreuna cu Ianukovici l-au ajutat si pe Lukasenko
  sa cistige alegerile in Bielorusia…

  tot el spunea ca serviciile secrete „lucreaza” cu oamenii din teritorii
  si oamenii simpli, adica tot felul de nostalgici dupa URSS,
  in mare parte / zombati sau cu mintea atrrofiata…
  Unul ca JIRINOVSKI…. pe care insasi RUSII nu il accepta…

  cind vorbea Jirinivski facea spuna la gura ca un cal dupa alergatura…

  Asa ca treziti-va, din somn, voi ce dormiti
  si dati-va seama pe ce lume traiti!

  Nu irositi timpu prielnic sa rezolvati PROBLEMELE CARDINALE!

  Folositit-va ACUM de conditiile favorabile
  si conjuctura internationala prielnica!

 25. Valenta Says:

  Apropo,
  tot Jirinovski (numele provine de la radacina cuvintului „Jir” ru. = grasime) deci, Jirinovski aseara la RTVi
  debita ca vrea destramarea UE , asa cum s-a destramat URS si
  ca „asa-i trebui Iuliei Timosenko daca l-a tradat pe Iuscenco,
  caci acum toate voturile lui Iuscenco nu au mers la ea.

  Deci, rusofonoidul de JIRinovski recunoaste ca dupa ce au folosit-o pe IULISCA impotriva lui Iuscenco, ACUM i-au dat un brinci cu piciorul lui Ianukovici -sahterul = minerul…

  Mineriada in stil rusesc!

 26. VladS Says:

  Respectabile,

  1. Ar fi bine, pentru cunostinta si constiinta Dvs. sa cititi revista FORBES.
  2. Poate retrocedam Moldova in intregime DACILOR ca deh asa citim in manualul de istorie.
  3. EU – ? UE este o comunitate logica a unor state europene, nicidecum fizica (adica nu exista tara EU care ar avea pretentii teritoriale fata de Ucraina).

  „Succesuri” (Pritenii stiu de ce)

 27. VladS Says:

  Vasile,

  Daca imperiul Roman acum o vreme ocupa aproximativ toata Europa si ceva colonii Egipt, Siria, India etc. Oare ar fi cazul ca Silvio B. sa fie considerat „Prime minister” al batrinului continent ?

  in rest permiteti-mi expresia plastica „apa chioara”…

 28. VladS Says:

  + 10

  Tin sa te felicit, vezi in „profunzime”…

 29. Lancaster Says:

  Dacă lăsăm un pic deoparte pasiunea politică, există totuşi câteva realităţi:
  1. Opţiunile electoratului alternează, iar prezenţa la guvernare eodează încrederea. PCRM a ajuns la putere în 2001 pe baza unei anumite nostalgii, dar şi a unei insatisfacţii din partea electoratului şi a pierdut în 2009 alegerile exact din acelaşi motive. La fel e şi în Ucraina, dar cu 8 ani întârziere.

  2. Statele Unite practică de 50 de ani un joc de sumă zero cu Rusia şi China. Orice îmbunătăţire a relaţiilor cu una din părţi deteriorează relaţiile cu cealaltă şi invers.

  3. După ofensiva extinderiii NATO şi UE, era firesc să urmeze o relaxare, iar în timpul acestei relaxări, Ucraina şi R.Moldova au ajuns în zona gri, în „no man’s land”. Pe măsură ce Rusia a preluat iniţiativa, după războiul din Georgia, Occidentul bate în retragere şi era firesc ca zona gri să fie împărţită mai decis: Ucraina merge spre răsărit, Moldova spre apus.

  4. Actuala situaţie mulţumeşte ambele tabere, Rusia are nevoie de Ucraina ca tampon spre vest, iar Occidentul nu are nevoie de vecinătate directă cu Rusia. Aşa că Ucraina ar putea rămâne 30 de ani în starea actuală, dezmembrarea ei nefiind în interesul nici uneia dintre părţi. Dar vreo 8 ani de guvernare pro-rusească ar putea face Kiev-ul să basculeze din nou spre vest, cum s-a întâmplat în 2009 cu R.Moldova

  5. Chiar şi în actuala situaţie, R.Moldova nu devine cu nimic mai viabilă ca stat. Dar încrederea Rusiei că poate conta de-acum pe Ucraina o poate face să cedeze Moldova Occidentului, acceptând unirea acesteia cu România. Altfel, pe cont propriu, Moldova are toate şansele să ajungă un stat eşuat.

 30. Lancaster Says:

  P.S. Scutul anti-rachetă se încadrează la punctul 3. de mai sus, la împărţirea mai decisă a teritoriilor şi zonelor de influenţă între Rusia şi Occident.

 31. Valenta Says:

  Romania ar trebui acum sa inceapa a da cetatenie
  la un numar cit mai mare de romani basarabeni…

  Folositi timpul de AUR ce il avem!

  caci daca vom fi peste 50% cu pasapoarte romanesti…
  gata, s-a terminat cu maldavenismul lui Lupu

 32. moldovlah Says:

  Cert este ca Ucraina merge spre dezintegrare, in functie de diversi lideri, mai repede sau mai incet. Este vremea ca Basarabia (s-ar parea ca, din nefericire, fara malul sting al Nistrului) sa se smulga din imbratisarea de moarte a „fratilor” din Rasarit. Fiecare trebuie sa puna umarul, atit cit ii sta in putere, ca Romanii sa fie din nou impreuna!

 33. vladik Says:

  Vad ca credeti ca Europa o sa va scoata din cacat.
  Chiar bine ca o pierdut Timosenko , si Basescu trebuia sa piarda

 34. ,,Ieseanul Says:

  ,,Doamnelor si Domnilor””nu va faceti griji,cu unirea Basarabiei cu Rominia, foarte multi romini considera , Basarabia un Pietroi mare pe care, incearca presedintele Basescu, sa-l lege de gitul Rominiei; sau cum ( Transnistria) este un pietroi la gitul Basarabiei. La care mai adaug un partid comunistoid care,cuprinde pe aproximativ 60..70% din optiunile de vot exceptie face citiva intelectuali si tineretul studios (studentii)care sunt un pic, vinturati prin lume;nu mai vorbesc de populatia de proviienenta rusa, care saboteaza orisice incercare de modernizare sau restructurare,a statului; intr-un cuvint ,, ca la noi la nimeni „.acesteafind spuse cum va imaginati ca : veti accede In (europa)??? vorbindu-i de rau pe romini, pe ucrainieni.sau tragindu-i pe rusi de curea….Nu mai merge asa ; daca nu lasati patimile, politice la o parte,lenea,incultura, ingimfarea,cu care Ii priviti pe Romini,a-ti terminato cu totul si cu toate.M-am uitat pe toate forumurile, pina si la problemele de la( cinema patria)cu subtitrarea,daca nu va place limba romina, si faptul ca trebuie sa cititi ca sa puteti intelege un film stati acasa nu deranjati pe altii cu ineptiile,voastre;despre cei cu pensii grase si care sint, si mai recunosc ca au fost EROI aiURSS sa se duca sa-si ia pensiile de la V. Putin sa plece de pe capul basarabenilor sa nu le manince banii lor.Nu se vrea sa se inteleaga,ca nimeni nu moare de dragul vostru si ca daca ratati aceste oportunitati ,numai dumnezeu stie cind ve-ti mai avea asa ceva.Mai multi isi inchipuie ca citez:vom accede ca independenti(fara Rominiaeste cea mai mare idiotenie cu ce veti convinge voi pe cei din UE. Cite combinate are R.M. cite fabrici are, sau poate nu se stie ca :(Nici mama nu i-a dat degeaba tatei)Iar pe rusi nu cred ca daca Ii veti deranja daca ve-ti lua decizii corecte,care se impun fara atine cont de nimic care sa nu va faca sa renunta la ceea ce v-ti propus.In rest ,numai bine…….

 35. dan Says:

  Aproape acleasi lucruri se pot spune si despre Romania.

 36. sorel seged hungary Says:

  ieseanul sau maldavanul/ din cate stiu cei din Romania scriu romani cu i din a si Romania la fel

 37. Valenta Says:

  Cind vad ca topul de stiri la UNIMEDIA adesea incepe cui Voronin; sau ce a zis cutare sau cutare comunistoid timpit, ma dezgusta total infantilitatea sau iresponsabilitatea acestor jurnalisti..
  Ca o replica,i am sa va spun ca azi am ascultat un interviu la RTVi cu Valeria Novodvorski, care este unul din cei mai buni politologi din Rusia, vorbind cu durere despre ce se intimpla in Ucraina si criticind aprig amestecul Rusiei si militarismul imperialist rus…

  Tot ea, imediat dupa 7 aprilie 2009 din RM, a luat aparararea liberalilor din RM la RTVi, la aceeasi emisiune “Osoboie mnenie” si a facut o analiza foarte clara despre evolutia evenimentelor, afirmind cu tarie, ca Moldova INEVITABIL se va uni cu Romania si chiar ne incuraja etc..,
  Deci, mai sunt OAMENI cu verticalitate si in RUSIA. O spun asta facind comparatie cu unii jurnalisti de la noi, care joara krakoveakul dupa cum cinta kamunistii.

  Valeria Novodvorski are emisiuni si la postul de radio Eho Moscvi; a fost inca in timpul sovietic si este si azi o luptatoare apriga contra comunismului, o aparatoare a drepturilor omului… Inca in anul 1969, fiind studenta, “gustase” din ciorba inchisorilor sovietice…
  Va propun sa cititi o poezie scrisa de Valeria Novodvorski in una din inchisorile sovietice.

  ТЮРЬМА

  Как настоящий и пламенный борец за свободу и справедливость, Валерии Ильиничне не понаслышке известны такие понятия, как арест и тюрьма. Чтобы наши читатели поняли, чем было вызвано пристальное внимание компетентных органов к 19-летней студентке института иностранных языков им. Мориса Тереза (французское отделение), мне придется полностью процитировать стихотворение:

  СПАСИБО, ПАРТИЯ, ТЕБЕ

  Спасибо, партия, тебе
  За все, что сделала и делаешь,
  За нашу нынешнюю ненависть
  Спасибо, партия, тебе!

  Спасибо, партия, тебе
  За все, что предано и продано,
  За опозоренную Родину
  Спасибо, партия, тебе!

  Спасибо, партия, тебе
  За рабский полдень двоедушия,
  За ложь, измену и удушие
  Спасибо, партия, тебе!

  Спасибо, партия, тебе
  За все доносы на доносчиков,
  За факелы на пражской площади
  Спасибо, партия, тебе!

  За рай заводов и квартир,
  На преступлениях построенных,
  В застенках старых и сегодняшних
  Изломанный и черный мир…

  Спасибо, партия, тебе
  За ночи, полные отчаянья,
  За наше подлое молчание
  Спасибо, партия, тебе!

  Спасибо, партия, тебе
  За наше горькое неверие
  В обломки истины потерянной
  В грядущей предрассветной мгле…

  Спасибо, партия, тебе
  За тяжесть обретенной истины
  И за боев грядущих выстрелы
  Спасибо, партия, тебе!

  1969 г.

  Sper ca jurnalistii de la UNIMEDIA sa inteleaga ca NU SE POATE de jucat cu aceste structuri criminale…
  V-o spun cu durere… caci NU VA INTELEG!

 38. ,,Ieseanul Says:

  Cu stupoare am constatat, ca au fost citiva care m-au si luat in tabarca in ceea ce priveste scrisul, cu (I dina) etc….Aflati ca aceasta nu este mare lucru in comparatie cu faptul ca : citez(Maimuta cu cit este mai proasta,cu atit se urca mai sus in copac.Iar cum scriu romanii are mai putina importantanta…Iar despre cine sunt, si unde locuiesc ma puteti gasi pe Mesenger la ID Vasile_tudose2001@yahoo.com.Orasul Iasi,Jud.iasi. god Bay…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: