Alianta AntiBasescu: Ceausescu, Iliescu si Antonescu. Antena3 si Realitatea agitpromuri comunistoide

 S-a inceput aplicarea tehnologiilor murdare la alegerile prezidentiale din Romania.  Duhul lui Ceausescu a reinviat prin alianta nefireasca PSD-PNL cu Iliescu, Hrebenciuc,  Anton(ov)escu si Patriciu dezlantuiti impotriva lui Basescu . De fapt prin uciderea lui Ceausescu, PCR, care astazi se numeste PSD a fost preluat de gasca lui Iliescu, care au speculat ura impotriva dictaturii lui Ceausescu, dar au pastrat caracterul neocomunist al partidului. Mogulii Voiculescu, Patriciu si Vintu au iesit si ei la lupta. Epizodul cu Basescu care chipurile  loveste un copil arata cit de hidoasa poate fi o alianta intre baronii de presa din Romania. Televiziunile de stiri Antena 3 si Realitatea prin abordarea primitiva si unilaterala a subiectului au incercat sa isterizeze electoratul si sa diabolizeze imaginea lui Basescu. Mircea Badea spune deschis la Antena 3 ca il uraste si il detesta pe Basescu in direct. Iar o activista antibasescu declara la Realitatea ca daca cistiga inca odata Traian Basescu emigreaza din Romania. Vino draga in R.Moldova sa te vad cum fugi ingrozita in doua ore inapoi. Copilul care a fost implicat a ajuns sa declare ca totul este un fals iar agitpromurile continua intoxicarea. Nimic sfint in lupta pentru ciolan! De citeva zile romanii nu mai discuta teme precum criza economica, fiscalitatea etc. ci faptul daca a lovit sau nu Basescu acel copil cu toate amanuntele. Consecintele politicoelectorale a scandalului iar putea fi insa favorabile lui Basescu.
Bineinteles ca Basescu nu este ideal si a comis o serie de greseli fiind in functia de Presedinte al Romaniei. Pentru romanii basarabeni este dureros epizodul cu sustinerea de catre Basescu a realegerii romanofobului Voronin pentru al doilea mandat in 2005. Insa Basescu a fost iertat de basarabeni si votat masiv pentru faptul ca a recunoscut greseala si a incercat sa o repare prin sustinerea fostei opozitii, actualei coalitii de guvernare. Semnarea acordului privind traficul la frontiera , deschiderea consulatelor Romaniei la Cahul si Balti precum si facilitarea obtinerii cetateniei pentru basarabeni vorbesc in favoarea lui Basescu. Pentru un roman basarabean Romania este un bun comun , ne bucuram ca tara este membra UE si NATO, cu avem deputati in Parlamentul european, comisar european etc. “Sunt fericit să-l desemnez pe domnul Ciolos comisar pentru agricultură şi dezvoltare regională. Este de departe cel mai competent dintre toate numele pe care le-am primit pentru acest post. ” a declarat preşedintele CE, Jose Manuel Barroso.
Tocmai de aceia retraim, pentru ca locuind aici la Chisinau noi vedem mai bine diferenta intre RM si Romania si nu dorim ca tara sa fie retrogradata la nivelul Moldovei falite,  conduse subtil de Rusia.

Daca la noi e rau, ne bucuram ca la Bucuresti e mai bine si speram ca intr-o zi vom scapa si noi de robie.

P.S.

Va recomand sa cititi articolul „De ce mergem astăzi la vot?” de Vladimir Tismaneanu.
Redau mai jos un fragment.

Ce este „sistemul ticăloşit” ? Este monstruoasa coaliţie dintre statul funcţionăresc hipertrofiat şi hipercentralizat de tip comunistoid şi un fals „stat de drept”, un stat de drept formal, evident, în care legile ordonatoare sau reglatoare-ocrotitoare ale sistemului libertăţii economice şi democratice fie nu există, fie sunt făcute doar în interesul unor clanuri, fie nu sunt aplicate decât discreţionar de funcţionarii, poliţaii, procurorii sau judecătorii proveniţi în cea mai mare parte din comuniştii cu mentalitate quasimafiotă, situaţie în care clanurilefrăţiile sau lojile constituite din impostorii decembrişti şi / sau din clientela lor au putut face ravagiile binecunoscute: indivizi care au devenit milionari sau miliardari (în valută forte) peste noapte, furând de la stat, spoliind bănci, înşelând sute de mii de cetăţeni şi corupând enorma funcţionărime şi justiţia pretins imparţială şi care indivizi practic tind să se substituie statului de drept şi ordinii publice, în interes strict privat sau de clan. Din cauza acestei pegre amorale / imorale, cinice, lacome, corupte, hedonist-consumiste şi egoiste, milioane de români oneşti au fost siliţi să părăsească ţara spre a-şi găsi de lucru printre străini ori s-au resemnat să subziste – hic et nunc – la limita civilizaţiei, într-un stat fals asistenţial, căci în fapt quasifeudal, în care relaţia dintre stat şi cetăţeanul asistat este aceea dintre stăpân şi vasal.

http://tismaneanu.wordpress.com/2009/11/22/de-ce-mergem-astazi-la-vot/

Reclame

47 răspunsuri to “Alianta AntiBasescu: Ceausescu, Iliescu si Antonescu. Antena3 si Realitatea agitpromuri comunistoide”

 1. Romeo0971 Says:

  Sunt de acord 100% cu D-tră…Ar fi bine să înțeleagă adevărul și D-na Pavlicenco & camarazii săi…Și mulți,mulți alți rătăciți…P.S.( Faceți un lucru nobil)…

 2. NoiiGolani.ro Says:

  Dar de flota vanduta de Bas(escu), de parcarile lui Udrea, bordurile lui Videanu, delapidarile lui Iacob-Ridzi si Berceanu de ce nu scrieti????Sa nu uitam ca Basescu, ca si Iliescu a facut parte din nomenclatura PCR… In ce hal a ajuns Romania timp de 5 ani de dictatura basesciana? Va zic eu: fonduri europene blocate din cauza inflatiei care a depasit 4%, grevele din transporturi, invatamant, politie si medicina… In schimb EBA face naveta la Bruxelles, si Base face combinatii cu Popoviciu in Baneasa…

 3. kosti Says:

  Tu n-ai sa acapi niciodata de robie pentru,ca esti robul imaginatiei tale de neiscusit .Uita-te la televiziunile tale de la Chisinau Ceva mai primitiv si mai rudimentar nustiu daca mai exista undeva.

 4. Gelu Says:

  antonov + iliescu=geoana

 5. romanmihaes Says:

  ia priviti antena3 sa vedeti ce rusinica ruleaza acolo. de parca ar fi aceiasi regizori ca si la moldova1

 6. ro-votant Says:

  Dragi basarabeni,
  Cu siguranta sunteti mai legati de Basescu pt ca e singurul care a pus problema Basarabiei mai apasat. Insa omul e un troglodit, un troglodit periculos, singura lui obsesie fiind sa se perpetueze la putere. Nu a facut mare lucru in 5 ani, doar demagogie. Va spune unul care l-a votat in 2004 si si-a pus increderea in el. Nimeni, dpdv politic, nu m-a inselat in halul asta. Intotdeauna i-am votat pe liberali si, bineinteles ca nu-mi convine alaturarea lor cu psd. De aceea nici nu voi merge la vot in dec. Nu pot vota pesedeaua. Sper insa ca vor fi altii in situatia mea care se vor tine de nas si vor vota pe Geoana pt. ca Basescu trebuie sa dispara din peisajul politic.

 7. romanmihaes Says:

  Pacat de Crin Antonescu care s-a sinucis politic, indiferent cine cistiga Geoana sau Basescu. Banuiala mea este ca sunt implicati foarte tare rusii cu consultanta si finantarile pentru alianta PSD PNL. zic asta avind si niste date mai concrete de la anumite surse pe care nu vreau sa le dau publicitatii

 8. Kla Says:

  ceea ce ai spus u este doar o mica parte din tabloul complet… s-ar putea scrie romane dspre kt d mizerabil este acest individ kre chipurile se erijeaza in aparatorul romanilor in lupta contra mogulilor rai…

 9. Kla Says:

  am privit antena3 si de fiecare data knd oamenii aia se iau de basescu vin cu argumente logice si rationale… e simplu sa zici rau d o persoana sau sa zici numai d bine… tre sa vii si cu lucruri solide k sa sustii afirmatiile… si credeti-ma , oameni precum mircea badea , valentin stan, bogdan teodorescu, mugur ciuvica sau radu tudor vin cu argumente solide, nu doar asa cu parerile lor k unu e bun sau e rau… si ink cva… si dak antonescu e lipovean si il kema defapt antonov , c? tre sa il uram pt asta???

 10. Kla Says:

  FALS!!!… dak castiga geoana inseamna k voturile lui antonescu s-au dus ktre geoana, ceea c inseamna k alegatorii lui antonescu nu sunt dezamagiti de compromisul facut… nu credeti??? … hai sa asteptam 6 dec. sa vedem dak antonescu s-a sinucis politic sau dak a facut un gest corect… ok?

  PS: fimu nu e un trucaj din f multe motive… momentan va dau unu’ cel mai plauzibil… filmu’ prezentat d expertu pdl-ului e diferit de cel original… am vazut puse la tv in paralel cele doua clipuri… cel d la sediul pd-l si cel original si ghiciti c… cel prezentat d pd-l intr-adevar era un trucaj… io stiu dl mihaes k il iubiti p basescu orice ar face insa din pkte pt dvs. p acest site plin d pupincuristi basescieni mai exista si oameni corecti k mine kre prezinta toate informatiile astfel inkt basarabenii sa poata sa isi dea seama cine intoxica si cine prezinta lucrurile asa cum sunt…

 11. Hadibadi Says:

  Ah, ce bravo eşti, măi Mihăieş!

 12. fedea Says:

  „alianta nefireasca PSD-PNL cu Iliescu, Hrebenciuc, Anton(ov)escu….”
  Oare alianta dintre Diacov si Chimpu este mai fireasca. Pai dupa logica unora acestea sint doua picaturi gemene, iar distanta dintre PSD si PNL este ca dintre cer si pamint. Ambele partide romanesti macar vad Romania ca tara pe cind la moldoveni un partid nici nu acorda dreptul la existenta Moldovei.

 13. Lancaster Says:

  României i se spune de multă vreme „ţara tuturor posibilităţilor”, iar comparaţia cu Statele Unite a început să fie valabilă şi în campania electorală.

  Subiectul pe care îl ocoleşte toată lumea este altul: ce influenţă are, pentru deciziile pe care ar putea să le ia ca preşedinte, disponibilitatea lui Traian Băsescu de a plesni un copil? Este aceeaşi problemă ca şi în cazul Bill Clinton – Monica Lewinsky, deciziile cu-adevărat importante ale preşedintelui american nu au nici o legătură cu incapacitatea de a se abţine să facă sex în biroul oval. E plină lumea de moralişti de doi bani, care visează noaptea la ce n-au curaj să facă ziua.

  Dincolo de asta, dacă filmarea originală de la Ploieşti ar fi fost complet lipsit de echivoc, nu s-ar fi străduit nimeni să altereze cadrele respective. Dar cineva a recunoscut, în mod evident, că nu e destul de clar dacă Traian Băsescu a plesnit sau nu un copil, aşa că a decis să “îmbunătăţească” realitatea. Ocazie cu care credibilitatea filmuleţului difuzat s-a pierdut.

 14. Kla Says:

  poate pt tine s-a pierdut credibilitatea… pt altii „din pkte” filmul este 100% credibil

 15. Lancaster Says:

  @ Kla – bine, hai să presupunem că filmuleţul este 100 % credibil. Putem admite că Băsescu are păcatele lui, este destul de needucat şi necivilizat, ba chiar perfect dispus să plesnească un copil, dacă acesta devine obraznic. Cu ce-l face asta pe Mircea Geoană mai competent să conducă România?

 16. patriot Says:

  Casa arde dar matusa se cheaptana!Cu aceasta se ocupa cei de la antena 3.Voi cei destepti din romania lasatii impace pe BASARABENI,ca ei din1812 pina in 1990 tot a fost dusi in SIBIRIA si stiu bine ce inseamna seserea si ceocanul,dar voi in ultimul timp vati alintat.SUNTETI IN UE,IN NATO,AVETI DREPTUL SA MUNCITI IN TOATA EUROPA,VI SAU RECUNOSCUT DIPLOMILE DE STUDII si multe altele.CE MAI DORITI SA VA FACA ACEST OM,DORITI SA VA VINDA LUI GEOANA -ANTONESCU ILIESCU? NU VA ESTE CLAR CA EI APAR LA ANTENA3 SI FAC SPUMA LA GURA!DE CE ?CA VREAU PUTERA.ILIESCU-GEOANA-ANTONESCU SI PREMIERUL UNGUR ESTE UN COMPLOT A SECURITATII RUSE.NU UITATI CU CE SA OCUPAT REPREZENTANTUL EU IN MOLDOVA DE NATIONALITATE UNGARA!?

  PENTRU NOI BASESCU CHEAR CU COARNE SA FIE CA TOT O SA-L VOTAM NUMAI SA NU NE INTOARCEM LA ANII1812-1990,DAR VOI CUM VA DUCE SOVESTEA ,PATRIOTIZMUL SI BUNUL SIMT,

  CEI CE URLA LA ANTENA 3 SUNT LIPSITI DE SIT OMENES SI RESPECT

  FIINDCA INCA POARTA CRAVATA ROSIE CU SECEREA SI CEOCANUL.

 17. Kla Says:

  aceste fapte puse in comparatie cu geoana ma lasa rece… io nu-i suport p amandoi sa stii… sg motivu pt kre m-as duce la vot in turu 2 este pt k imi place antonescu si imi place johannis… +k nu mai vrea un guvern condus d basescu pt k ar fi dezastru…

 18. Kla Says:

  mie ln acum sa stau sa scriu din nou tot c am scris in postarile mele la celalalt subiect al lui mihaes si tot c am scris in postarile d p unimedia la stirea cu basescu kre loveste un copil, dar t invit sa le citesti si o sa t lamuresti… 🙂

  PS: asta cu comunismu psd-ului face parte din filmu’ sa-i prostim p prosti… psd-ul nu e un partid comunist ci un partid f f f f f f f corupt la fel k si pdl… crezi k dak o sa iasa psd o sa reinvie statuia lu lenin in RO sau c??? hai sa fim seriosi… pdl psd si pnl se ghideaza dupa mirosu cascavalului si asa e si normal… asta k unii sunt d dreapta unii d stanga e frectie sa stii…

 19. Lancaster Says:

  N-o să reînvie statuia lui Lenin în RO., dar economia privată o să fie din nou sufocată, la fel ca pe vremea lui Adrian Năstase. Poate „comunism” nu e bine spus, dar „etatism” e la fel de rău. Mai ţii minte Statul (cu S mare) pe care-l invoca mereu Adrian Năstase? La asta se va reveni, dacă Geoană ajunge preşedinte.

  Apropo de Adrian Năstase: a reuşit să obţină o amânare până după alegeri în procesul de corupţie despre „mătuşa Tamara”, sub pretextul ridicol că n-are avocat. Dacă iese Geoană preşedinte, Năstase va avea propriul lui ministru al Justiţiei (probabil Victor Ponta). Nici n-o să-i mai trebuiască avocat.

 20. viq Says:

  Roman Mihaies,

  Am ajuns la articolul de faţă căutând nişte păreri ale moldovenilor autentici despre înlocuirea limbii „moldoeneşti” cu limba română. Un pas necesar şi decisiv spre normalitate.
  Am găsit altceva, dar nu mai puţin ineresant.
  Am citit cu interes perspectiva din care priveşti ceea ce se petrece în România şi cu plăcere sentimetele care pâlpâie în interiorul cuvintelor.

  Cu scârbă comentariile unor nemernici care nu se mulţumesc cu arealul tradiţional şi umplu cu mizeriile lor şi cele mai oneste incercări.
  Cu siguranţă ştii că nu ei reprezintă România. Ba, mai mult, ştii şi pe cine reprezintă şi că josnicia nu are limită inferioară în ceea ce-i priveşte.
  Chiar dacă ştii însă, asta nu poate elimina gustul amar pe care probabi ţi-l provoacă.
  Şi pentru asta cer scuze în numele acelor români care încă nu au înnebunit şi nu şi-au vândut sufletul.
  Am să reproduc textul de mai sus pe
  http://copaculdinpadure.wordpress.com/

  Sper să nu te deranjeze asta.
  Mulţam anticipat.

 21. romanmihaes Says:

  merci ok va doresc mult succes

 22. civiq Says:

  Doamne-ajută !
  O să intre mâine după amiază pe la 16:00.

 23. Kla Says:

  @Lancaster: iti zic sincer guvernul Nastase dsi a fost parintele coruptiei si al infractorilor a fost un guvern mai competent dkt comedia BOC… nici cu alde berceanu, pogea, udrea, videanu sau ridzi nu mi-e rusine dloc… fiecare japita ordinara din psd are un corespondent la fel d valabil in pdl… d-aia prefer un guv cu pnl, pt. k e un partid putin, dar f f f putin mai breaz k celelalte doua…

 24. Lancaster Says:

  O fi fost competent guvernul Năstase, dar decât competenţă de rea-credinţă, mai bine amatorism de bună-credinţă. Când a ajuns Năstase premier, România era deja pe lista ţărilor candidate la aderare, iar Mugur Isărescu asigurase deja primul an de creştere economică.

  Năstase nu a făcut decât să-şi vadă de şmenurile lui, să prostească pensionarii cu măsuri populiste (economate şi rebranşări) şi să-şi subordoneze aproape total presa şi justiţia. Ca şi administraţia locală şi funcţionarii publici. Atunci s-au inventat stimulentele de 3 ori mai mari decât salariul, acordate de şeful direct în fiecare lună, în funcţie de obedienţa funcţionarului. Decât asemenea competenţă, mai bine lipsă.

  Dacă n-ar fi fost actualele alegeri prezidenţiale, Boc trebuia să dea 3-400.000 de bugetari afară şi mai multă competenţă de-atât n-avea nevoie. Dar Boc n-are nici o mătuşă Tamara şi nici 7 case, nici asocieri cu Sechelariu etc. etc.

 25. Gelu Says:

  da alianta pdl-psd care s-a destramat acum 2 luni era fireasca?

 26. oldhashu Says:

  dragii mei frati de peste Prut, cum vă recunosc!
  si la voi, dincolo, și la noi, dincoace, oameni de treaba si jigodii vândute.
  sau poate n-or fi vândute, ci procurate de la acelasi producator: „sdelano b sssr”.

 27. marin Says:

  Pentru susţinătorii lu Geoană:
  Cît n-ţi căuta d-ră argumente împotrva lui Băsescu,totuna Geoană nu e mai bun ca el.Sfatul meu e să vă ogoiţi,căci cu cît căutaţi argumente contra lui Băse,cu atît mai mult îi ridicaţi reytingul.

 28. Lancaster Says:

  Cea mai comunistă măsură nu e statuia lui Lenin, ci impozitarea progresivă, pe care Geoană a promis deja că o va reintroduce. S-a mai aplicat în România şi începând cu 1948, tocmai pentru a descuraja orice iniţiativă privată.

 29. filadel Says:

  comentariul acesta este al unui individ spălat pe creier, nu-l băgați în seamă.
  Pașol na turbinka!

 30. filadel Says:

  postak, pașol na turbinka!

 31. Mihai1918 Says:

  Domnule Mihaies,
  Din nou faci asocieri . Ceausescu alaturi de Antonescu? Ce naiba, domnule!
  Si chiar nu crezi ca Traian Basescu loveste acel copil? Nu cred ca ai vazut reactia lui la vederea filmuletului. A fost penibil. Se bilbiia. Ca nu isi aminteste, ca o sa vada, ca poate copilul l-a injurat. In felul asta s-a descalificat si implicit a recunoscut fapta. Un om care stie ca nu face asemenea gesturi (sa loveasca) ar fi negat pe loc, vehement. Degeaba a negat peste trei ore. Cum ca nu a dat in viata lui intr-un copil, nici in fetele lui, nici in nevasta. Imediat dupa difuzarea filmuletului, Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, s-a incurcat si ea explicatii si mai i-a facut rau lui Basescu dupa ce a spus ca acesta a vrut doar sa-l indeparteze pe copil. Da, cu o lovitura peste fata. Si acum ce crezi? Ca acel copil poate nega pentru ca nu e adevarat. Poate i s-a promis ceva lui si familiei lui. Sau mai rau, poate au fost amenintati.
  P.S. Daca basarabenii au uitat asa repede ca Basescu i-a aruncat in bratele lui Voronin e extrem de grav. Pentru a stii incotro se indreapta si pentru a nu repeta greselile din trecut o natiune are nevoie de memorie. Cred ca nu e cazul aici.

 32. filadel Says:

  Un articol excelent! Felicitări!

 33. filadel Says:

  N-am găsit în film nimic din cele descrise de tine mai sus. Presupun că le-ai văzut în imaginația ta așa cum ai dorit să le vezi sau minți doar cu nerușinare. Asta-i tot!

 34. Kla Says:

  cauta mai bine si o sa gasesti reactiile lu basel kre a spus si citez „Nu, nu pot spune k e trucat filmul” si „Poate a injurat, o fi zis cva urat”… kt dspre anastase aceasta a spus km acelasi lucru pana knd a primit sms si a inceput sa urle k e trucaj… si asa cum am mai spus filmu prezentat d pdl e altul dkt cel original tomai k sa para k e un trucaj…

  PS: bine, in final… l-a lovit, nu l-a lovit, sa stiti k prea mare importanta nu mai are… mai importanta este penibila lui reactie de la realitatea tv si kiar mai important dkt atat este faptu’ k tot aceeasi impresie o sa am eu dspre mandatul sau d presedinte… adik PROASTA impresie…

 35. Lancaster Says:

  @ Mihai1918 – tu ilustrezi cum nu se poate mai bine gîndirea schizofrenică a unei părţi dintre români. Pentru tine nu e importantă poziţia lui Traian Băsescu din aprilie 2009 în privinţa evenimentelor din R.Moldova, pentru tine e important sprijinul acordat în urmă cu câţiva ani lui Voronin. La vremea aceea, România nu era membră a Uniunii şi nu putea face orice, pentru că ar fi riscat să-i fie amânată aderarea. Pe când în 2009, în ciuda unor critici strict verbale, Uniunea nu a avut altă soluţie decât să sprijine România, în privinţa acordării cetăţeniei pentru basarabeni. Ceea ce 90,7 % dintre ei au înţeles.

  La fel şi în privinţa incidentului de la Ploieşti. 90,7 % dintre moldoveni vor fi de-acord că se poate întâmpla să plesneşti un copil care devine obraznic. Fără patimă, fără pedeapsa corporală ridicată la rang de principiu educativ, ci doar ca un mod de a încheia incidentul: „- Mai du-te, mă, de-aici!”. Dar moraliştii de doi bani ca tine sunt dispuşi să lase din nou România pe mâna corupţiei instituţionalizate, promovate de către PSD, doar pentru un incident izolat, fără nici o legătură cu politica internă şi externă promovată de Traian Băsescu.

  Şi în jurul lui Traian Băsescu sunt oameni de afaceri corupţi, pentru că nu poţi să faci omletă fără să spargi ouă. Campaniile electorale costă şi cineva trebuie să le plătească. Dar acei oameni de afaceri corupţi vor doar bani, însă nu conduc România şi destinele ei, cum se întâmplă cu cei din jurul PSD-ului. Ei nu promovează Statul atotputernic şi nici nu încearcă să limiteze dezvoltarea economiei private prin introducerea impozitării progresive, cum încearcă PSD-ul.

  În aceeaşi logică schizofrenică, i se impută acum lui Băsescu impozitul forfetar, introdus de Constantin Niţă, ministrul PSD al IMM-urilor. La fel cum la suspendarea din 2007 i s-a imputat numirea lui Tăriceanu ca premier, sub pretextul că PSD avea majoritatea în Parlament la vremea aceea.

  De 70 de ani încoace, de la dictatura din 1938, România e condusă de aceeaşi logică schizofrenică, de aceea societatea românească e astăzi atât de kafkiană. Băsescu nu e un sfânt, dar obligă România să se confrunte cu propriile nevroze, de aceea provoacă atât de multă adversitate. Pentru că nevroticii vor să-şi trăiască minciunile lor frumoase, nu să li se spună adevărul în faţă.

 36. yo ! Says:

  ce sa mai…, aducetzi-va aminte de comportamentul lui Geoana in timpul cind l-au suspendat pe Base, ce mascarade shi ce atitudine porceasca avea, daca vretzi asha presedinte n-avetzi decit !
  p. s. : fiecare turma ishi merita ciobanu…, da cit pe ce sa uit, cred ca va e dor de perioada cind va jucatzi de-a securishtii, imi inchipui cita adrenalina provoca asta, sa-tzi torni fratzii shi cunoscutzii…

 37. novac Says:

  Cum credeti, care ar fi soarta referendumului daca cistiga Geoana?
  Va indeplini el oare vointa poporului?
  Ca mi se pare ca reforma asta ii loveste anume pe ei.

 38. Kla Says:

  @Lancaster: „mai bine amatorism de bună-credinţă” … referitor la kestia asta iti pot da 3 replici:

  1. esti prost
  sau
  2. esti prost informat
  sau
  3. vrei sa dezinformezi

  pt binele tau sper k e valabila sit. 2 🙂

  niciun guvern al RO pana acum nu a fost de buna-credinta… poate k a furat asa mai putin si mai p sestache dar d buna-credinta nu poate fi vorba…

 39. dr_filip32 Says:

  Traian Băsescu este prietenul lui Voronin. S-a întâlnit cu el in Ianuarie, Februarie 2005, l-a ajutat pe Voronin să devină preşedinte, l-a convins pe Roşca să îl sprijine. Drept mulţumire, Voronin i-a adus la Bucureşti 40.000 de sticle de vin. Băsescu este responsabil pentru drama trăită în ultimii patru ani de societatea moldovenească.

 40. dr_filip32 Says:

  Băsescu nu a făcut nimic concret pentru basarabeni. Se ţine doar de gargară. Cine susţine contrariul să demonstreze, să arate un ceva concret făcut de Traian Băsescu. Doar declaraţii seci despre vize şi obţinerea cetăţeniei române.

 41. dr_filip32 Says:

  Băsescu a condus România timp de 5 ani de zile, iar partidul lui a fost 3 ani în guvern în ultimii 5 ani. Ce i-a împiedicat să rezolve vizele şi cetăţenia?

 42. praetorianul Says:

  In ultimii 5 ani Traian Basescu a dat mai multe cetatenii arabilor apropiati lui Omar Hayssam decat basarabenilor din Republica Moldova.

 43. petrus732 Says:

  Mircea Geoană este un diplomat de carieră. A fost ambasadorul României în SUA. A fost ministru de externe român care a băgat România în NATO şi a încheiat negocierile cu UE în 2004.

 44. petrus732 Says:

  Mircea Geoană are relaţii cu şefi de stat si de guvern din Europa şi SUA, ştie şi poate să grăbească aderarea RM la UE, cetăţenia şi vizele.

 45. petrus732 Says:

  nu mai credeti tot ce vedeti la televizor,pentru ca multe stiri sunt comandate de Base’..el reurge la santaj si amenintari directe catre jurnalistii care il contesta si care dau in vileag afacerile necurate ale sale si ale familiei lui..ne-am saturat de acest marinar,cu obiceiurile lui stupide si limbajul de balta..ne-am saturat sa aflam zi dupa zi de aparatamentele si masinile fficelor lui, de afacerile cu armament ale lui frate-su, de gentile si perdelele exagerat de scumpe ale amantei lui,madam Udrea, de scene de zeci de mii de euro, de autostrazi neterminate sau facute in bataie de joc ale ministrilor lui, care nu au nicio pregatire sa ocupe acele posturi..singurul lor atu e faptul ca asculta de Baselu’.altfel nu ar mai ocupa nicio functie in aparatul de stat…

 46. petrus732 Says:

  avem nevoie de un om capabil,cu o excelenta pregatire si exeperienta pentru a conduce Romania si a o scoate din mizeria in care a bagat-o Traian Basescu…iar pentru cei care il fac comunist pe Mircea Geoana,sa ia o carte de istorie si sa vada ce e ala comunismul si comunistul si sa constate,cu stupoare,sunt convins, ca aceele caracteristici i se potrivesc de minune actualului presedinte si partidului sau de lipitori si incompetenti…

 47. petrus732 Says:

  drept dovada..singurele solutii pe care le-a gasit acest presedinte de 2 bani pentru scoaterea Romaniei din criza au fost concedierea a sute de mii de oameni,carora statul nu le poate asigura alte locuri de munca pentru a se putea intretine..cei care au mai ramas,ca vor,ca nu vor,trebuie sa-si ia zile fara plata,astfel micsorandu-le un salariu care oricum era prea mic pentru a le asigura un trai decent si,desigur,cea mai grava eroare,imprumutul colosal de la FMI,pentru care vor plati si urmasii urmasilor nostri..si Baselu’ are tupeul sa-si arate fata pe la emisiuni la Tv si sa spuna ca romanii o duc mai bine acum?ca a marit el pensiile?propunere de proiect care apartinea PSD-ului,dar Base’,in stilu-i caracteristic,isi asuma meritele altora!chiar nu v-ati saturat de atatea minciuni?chiar nu vedeti ca realitatea contrazice absolut orice iese din gura lui Basescu?mai aveti nevoie de inca 5 ani pentru a va convinge ca isi doreste cu atata disperare acea functie doar pentru a mai umfla conturile lui si ale familiei sale?in caz ca nu stiati,toate aceste magarii si manevre se fac pe banii nostri…atatia bani din buzunarul nostru intra la bugetul se stat si ce primim noi la schimb?bataie de joc..un Pinocchio care isi bate joc de noi,de vietile noastre,de viitorul nostru si al copiilor nostri..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: