Basescu trebuie sa faca o oferta de guvernare pentru cinci ani PNL-lui ca sa poata cistiga in turul doi

 Pronosticurile marelor agentii de sondaje s-au confirmat. Vom avea o finala Basescu versus Geoana. Cele doua partide mari PDL si PSD au baza si structuri solide si au reusit sa-si impuna candidatii. Trebuie  mentionat rezultatul exceptional al lui Crin Antonescu care a depasit rezultatul partidului. Insa capitalul moral acumulat de Antonescu ar putea sa fie usor irosit daca va opta pentru o alianta cu PSD si isi va indemna votantii sa voteze pentru Geoana in turul doi. Prezenta la vot s-a dovedit una impresionanta depasind 50%.  Aceasta a facut posibil ca sa fie validat referendumul la care cetatenii in proportie covirsitoare au decis pentru un Parlament unicameral care sa nu depaseasca 300 deputati. Adevarata revolutie electorala in Romania. Pe buna dreptate Basescu a declarat ca dreapta a cistigat alegerile din Romania , daca insumam rezultatele lui Basescu, Antonescu dar si Vadim si Becali. Ce trebuie sa faca Basescu si PDL ca sa cistige alegerile? Opinia mea este ca exista o singura solutie si anume, Traian Basescu si PDL trebuie sa vina cu o oferta serioasa si consistenta PNL-lui pentru o guvernare de centru-dreapta in comun in viitorii cinci ani, cu premier de la PNL, posibil chiar Crin Antonescu.

Anunțuri

38 răspunsuri to “Basescu trebuie sa faca o oferta de guvernare pentru cinci ani PNL-lui ca sa poata cistiga in turul doi”

 1. Lancaster Says:

  Îmi permit să vă reamintesc că România va avea oricum alegeri parlamentare la termen, în 2012, deci „oferta de guvernare” poate fi pentru maximum 3 ani. În altă ordine de idei, Băsescu are o ofertă mult mai bună pentru 20 decembrie, ziua în care îşi va începe noul mandat: aceea de a nu dizolva Parlamentul 😛 .

  Lăsând gluma la o parte, PNL-ul (fără Tăriceanu şi Patriciu) ar trebui să demonstreze măcar acum, după ce Antonescu a ieşit din cursă. că înţelege ce înseamnă „dreapta” şi să renunţe la alianţele contra naturii cu PSD. Rezultatele turului 2 vor arăta că alegătorii PNL nu votează cu candidatul PSD, ci îl preferă pe Traian Băsescu, spre deosebire de conducerea partidului.

 2. Mihai Says:

  Cred ca Basescu va risca si nu-i va propune PNL-ului nici o oferta.
  1-prea mari sunt divirgentele dintre PNL si PDL la momentul actual in plus inca nu sunt uitate urmarile aliantei anterioare PDL-PNL
  2-teama de a nu-si dezamagi propriul electorat, care poate boicota, pur si simplu, urmatorul tur.

 3. unu Says:

  de acord

 4. socolenco Says:

  Crin nu poate fi prim-ministru de asta seful guvernului va fi din partea PDL. In turul II Geoana mai mult de 40% oricum nu ridica. Doua treimi din electoratul lui Crin va pleca la Basescu. Parerea mea.

 5. unu Says:

  antonescu prim ministru

 6. Kla Says:

  Dl. Mihaes este exact invers… dak Antonescu ar face alianta cu PD-L ar dezamagii cea mai mare parte a electoratului inclusiv p mine… in turul 2 io oricum nu ma duc la vot k nu am d c , dar sper k Antonescu sa il sustina incontinuare p Geoana in turul 2, pt k altfel o sa piarda mult capital electoral…

 7. Radu Says:

  Pana acum Crin a fost in alianta cu PSD si UDMR, sustinandu-l pe Johanis contrar vointei lui Basescu, care vroia sa-si impinga un tzinc de-al lui. Tot ce trebuie sa faca Geoana este sa accepte ca Johanis sa fie primministru. In acest caz, va obtine sustinerea electoratului PNL si va face un bine tarii. Daca Geoana face acest lucru, castiga la sigur.

 8. Radu Says:

  Inca o remarca. PDL-ul nu este un partid de dreapta. PDL-ul nu are doctrina. Este un fel de Edinnaia Rossia, pardidul om si omul partid.

 9. Mihai Says:

  Radu, ce folos de doctrine si la ce vor folosi ele daca PNL face alianta cu PSD. Din contra doctrinele ar trebui sa nu le permita aceasta alianta.
  Cine mai citeste aceste doctrine???

 10. ionel Says:

  Antonescu este mai destept ca voi si in campanie a avut un mesaj mai apropiat de cel a lui Basescu. Antonescu i-a atacat pe moguliii de presa Voiculescu si Vintu si pe Ion Iliescu si Hrebenciuc, la fel ca Basescu, deci a a vut o atitudine diferita de cea a lui Tariceanu si a celorlati lideri PNL din Romania, dar si din R.Moldova. Nu ma asteptam ca doamna PAvlicenco sa il atace atit de dur pe Basescu in favoarea PSd-lui. Vreti ca Antonescu sa meraga in alianta cu Vanghelie si Iliescu cu tot cu Hrebenciuc? Asta ar insemna moartea lui politica. Dar Antonescu nu este atit de prost sau naiv cum il considerati voi, cel putin asa sper sa fie si va merge spre alianta cu PDL.

 11. Victor Says:

  Тоже мне эксперт из кустов.

 12. vasiloi Says:

  Antonescu este de fapt lipovean adica rus de nationalitate. Adevarat lui familie este Antonov, si-a schimbat-o in Antonescu ca sa poata sa fie votat in Romania. Asa ca e bine ca Antonov nu a esit in turul doi Dumnezeu e mare! si tine cu Romania.Imaginati-va un rus Antonov -Presedintele Romaniei !!! Adica Putin sa conduca Romania! Poate o scoteau si din NATO si din UE!

 13. Greg Says:

  Se pare ca jocurile au si fost facute:

  Crin Antonescu: Exclud orice colaborare cu Traian Basescu. O eventuala sustinere pentru Geoana are in vedere proiectul Johannis.

  Geoană: Am vorbit cu Iohannis dimineaţă, e perfect pregătit pentru prim-ministru.

 14. romanmihaes Says:

  Ar fi fost biuna refacerea Aliantei DA. Daca Antonescu nu se intelege cu Basescu electoratul pnl se poate imparti intre Basescu si Geoana iar cea mai mare parte ar putea sa voteze cu Basescu.

 15. Greg Says:

  Se pare ca Basescu este un cadavru.

 16. Solovastru Says:

  Basescu a obtinut rezultate bune in regiuni unde turismul si mita electorala nu prea pot fi folosite Transilvania si Banatul. In timp ce electoratul de baza al PSD este cel rural mai ales din judetele din Muntenia si Oltenia , Teleormanul , Doljul unde alde Hrebenciuc si nea Nelu detin controlul . Referitor la Antonescu declaratiile lui de dupa anuntarea rezultatelor arata destul de clar ca el regreta faptul ca si-a schimbat strategia de campanie si a inceput sa-l atace pe Geoana ( principalul sau candidat pentru turul 2) cam prea tirziu. Mai mult declaratia lui acuzatoare de aseara , referitor la faptul ca Geoana si PSD-ul cu concursul “domnilor Vintu si Voiculescu” au manipulat si descurajat electoratul sau. Si eu zic ca avea dreptate aseara. Pentru ca atunci cind a intrat in cursa prezidentiala Crin avea un procentaj destul de bun undeva in jur de 15% si a avut o campanie foarte buna si o prestatie excelenta care a impresionat multa lume chiar eu recunosc ca mi-a placut Crin in campanie , atit in discursuri cat si in confruntari directe. Ori el in atita timp a crescut doar 5% procente? Este exclus. Aceeasi discutie si la Oprescu care la debutul campaniei avea 15% dar dupa manipularea prin sondaje si prin televiziuni facuta de PSD a terminat cu 4%. Din electoratul lui Crin si Oprescu s-a infruptat Geoana nu Basescu. Acest lucru practic i-a scos din cursa pe cei doi acest lucru producind declaratia de aseara a lui Crin .Si iata ca azi deja au venit replicile unor “liberali” de exemplu a lui Tariceanu care l-a acuzat pe Crin de vadimism. Si hop ca sub presiunea mogulilor din partid care au alergie la Basescu Crin a si retractat azi si a zis ca nu-l va sprijini pe Basescu. Cum sa faci o asemenea declaratie ca liberal? E absurd ca electoratul liberal sa se arunce in bratele lui Geoana. E un lucru care il poate compromite total pe Crin si poate avea efecte dezastruoase pentru PNL pe termen mediu si lung . In 2012 sau mai ales 2014 PNL s-ar putea gasi intr-o situatie dezastruoasa cam ca in 2000 cind a obtinut un scor incredibil de mic. Practic o sustinere de catre liberali a lui Geoana si o intrare la guvernare alaturi de PSD chiar daca cu Klaus Johannis premier inseamna ca pentru cel putin 4 ani vom avea o Românie controlata de grupurile de interese din jurul lui Vintu , Voiculescu , Patriciu , Hrebe , Nea Nelu etc

 17. fedea Says:

  se pricep unii in politica la fel ca pisica mea in geometrie.
  Mai bine taceti ca daca deschideti gura apoi nimeriti cu degetul undeva.
  sau poate ati uitat cum la precedentele alegeri prezidentiale il sustineati pe Nastase, dar cind colo cistica Basea. Ati fost nevoiti sa va turnati cenusa pe cap si sa incepeti de la zero.

 18. Lancaster Says:

  Majoritatea comentariilor ignoră complet atât voinţa electoratului, cât şi modul cum gândeşte omul de pe stradă. La categoria „wishful thinking”, premiul special a juriului se acordă lui Greg 😛

  O explicaţie de bun-simţ: dacă alegătorii lui Crin Antonescu l-ar fi îndrăgit atât de mult pe Geoană, ar fi votat cu el from the very beginning. Până şi Realitatea TV. a înţeles că alegătorii lui Antonescu au votat ei pentru schimbare, dar nu vor vota pentru schimbarea lui Băsescu cu Geoană 😆 . Restul e aritmetică de clasa a III-a.

 19. Lancaster Says:

  Pentru cine nu a înţeles deja: dacă Băsescu câştigă prezidenţialele şi liderii PNL continuă cu dragostea lor pentru PSD, vom avea alegeri parlamentare anticipate. Actualmente, scorul PD-L este egal cu scorul din 2004 al întregii Alianţe D.A. Dacă se ajunge la alegeri parlamentare anticipate, scorul PD-L va fi suma actuală dintre PD-L şi PNL. Să nu uităm că jumătate dintre parlamentarii PNL au ajuns de pe locurile 2 şi 3 din colegiile lor (Antonescu de pe 2, Tăriceanu de pe 3) datorită „originalităţii” legii electorale din 2008. Asta nu se va mai repeta, aşa că jumătate dintre parlamentarii PNL vor pleca acasă, dacă le e atât de drag Geoană.

 20. unu Says:

  fine

 21. Jay Says:

  Lancaster, da-mi si mie te rog un mail la adresa dvony_99@yahoo.com

  Ma regasesc in multe din comentariile tale 🙂

 22. Lancaster Says:

  Îmi cer scuze pentru off-topic, am un comentariu pe blogul despre deontologia Unimedia. Acel comentariu „necesită aprobare” cam de multă vreme, deşi alte comentarii ulterioare au apărut. Cu permisiunea dvs., îl voi reproduce aici:

  <>

 23. Lancaster Says:

  Îmi cer scuze pentru off-topic, am un comentariu pe blogul despre deontologia Unimedia. Acel comentariu „necesită aprobare” cam de multă vreme, deşi alte comentarii ulterioare au apărut. Cu permisiunea dvs., îl voi reproduce aici:

  ” E o chestie şi cu presa asta liberă 😛 , fie ea şi online. Deşi, după standardele din RO. (dar nu şi după cele din Vest) Unimedia a fost rezonabil de echidistantă, deontologia se aplică, nu se invocă. Şi Realitatea TV. era prin 2005 cam la fel de obiectivă, până când a descoperit, prin 2007, că e profitabil (la propriu!) să-l facă albie de porci pe Băsescu în fiecare zi.

  Genul de “deontologie” pe care o invocaţi voi acum e din categoria “şi cu slănina în pod … şi cu sufletul în rai” 😆 . Dixit. „

 24. ROMAN 100% Says:

  -NU TOTI DIN PNL IMPARTASESC, PAREREA LUI ANTONESCU .
  -VOM VEDEA CE DECLARA DUPA CE SE INTRUNESC.

  DAR A FACUT O MISCARE PROASTA , PREA SA ARUNCAT DEODATA IN BRATELE PSD, SI PANA IERI CRITICA BARONII SI MOGULII.

  CU MISCAREA ASTA RISCA SA DISTRUGA PARTIDUL, ORI MAJORITATEA DIN PARTID NU-I IMPARTASESC IDEEA , SI ATUNCI .. VOM VEDEA CE VA FI.
  -DAR SA PRIPIT ASTAZI!

  VOTURILE CARE LE-A LUAT ACUM, LA ALEGERILE ACESTEA SA LE PUNA-N RAMA , CA ALTELE NU MAI PUPA DACA VA MAI CANDIDA VREODATA.

  AU MAI DISPARUT SI ALTE PARTIDE POLITICE DIN ROMANIA, URMEAZA SA DISPARA SI PNL-UL , LA URMATOARELE ALEGERI PARLAMENTARE.
  [DE EX: PNTCD] a disparut.

  …………………………………………………………………………………………
  ANTONESCU ASTA, DEJA SE VEDE MARE CU 20% ,DAR UITA CA VOTUL ESTE LA OAMENI , SI EI VOR DECIDE UNDE VOR DA ACEST VOT.
  -SI ELECTORATUL PNL , VA VOTA BASESCU , CA DOAR NU PE GEOANA.

 25. Greg Says:

  Johannis în turul doi
  de Rodica CIOBANU | 24 NOIEMBRIE 2009

  Ce nu face PNL este limpede. Crin Antonescu a repetat ieri, la prânz, de patru ori: “Este exclusă orice colaborare politică între mine şi Traian Băsescu. Este exclusă susţinerea mea pentru Traian Băsescu în turul doi. Nu contaţi pe faptul că mă răzgândesc! Voi recomanda susţinerea lui Mircea Geoană, numai dacă ne vom înţelege pe un proiect comun”.

  Ce face PSD a anunţat Mircea Geoană, la trei minute după liderul liberal: “Preferinţa mea este pentru o majoritate social-liberală, cu Klaus Johannis premier”. Ce zice PD-L sau Traian Băsescu nu mai contează. Sunt la fel de izolaţi după primul tur al alegerilor, cum erau în urmă cu două luni. Deşi campaniile electorale dislocă, de obicei, blocurile politice, aceasta pare să fi sudat alianţa PSD-PNL, zilele acestea cele două partide urmând să încheie un acord politic pe “proiectul Johannis”, care, în viziunea lui Antonescu, înseamnă “un alt fel de guvern”.

  S-ar putea spune că viitorul preşedinte al României s-a decis în noaptea de 22 spre 23 noiembrie, fără participarea directă a electoratului. Pedeliştii nu sunt de acord. Ei încă mai cred că, peste două săptămâni, alegătorii lui Antonescu, scârbiţi de tovărăşia acestuia cu Vanghelie, Hrebenciuc, Voiculescu şi alţii, vor da fuga să-l voteze pe Traian Băsescu, onoraţi de alăturarea cu Udrea, Ridzi sau Boc. Se-ndoapă cu iluzii! O parte a simpatizanţilor liberali va sta în casă, o alta mai mică va opta pentru Băsescu, dar, după declaraţiile de ieri, cei mai mulţi îl vor alege pe Geoană.

  Nu-l plac pe liderul PSD, nu-i reprezintă, dar sunt dispuşi să-l accepte, fiindcă votând pentru el, ştiu că vor avea un guvern liberalo-pesedist condus de un independent, pe care îl apreciază, cu o personalitate suficient de puternică pentru a nu fi manevrat de preşedinte sau de partidul său. Ei, de fapt, nu-l votează pe Geoană în turul doi, ci pe Klaus Johannis, o garanţie pentru ei că, împreună cu liberalii, nu va lăsa PSD să-şi facă de cap ca pe vremea lui Adrian Năstase. Tot ce le rămâne lui Antonescu şi Geoană de făcut este ca, în zilele următoare, să se pună de acord asupra detaliilor acordului, să prezinte public principiile guvernării şi liniile programului anticriză, să “scape” numele a două-trei persoane competente din viitorul cabinet şi să se fotografieze cât mai des cu premierul. Imaginea acestui trio stabil, în ciuda atacurilor din campanie, se va impregna pe retina alegătorilor, care, în fine, vor şti cine va guverna, dacă-l aleg pe liderul PSD.

  Un cabinet puternic, sprijinit de o majoritate solidă, care va include, în continuare, UDMR şi parlamentarii celorlalte minorităţi naţionale, este singurul atu al lui Geoană, în confruntarea cu Traian Băsescu, care vine în faţa electoratului cu fantoma guvernului Negoiţă şi refuzul categoric al principalelor forţe politice de a i se alătura. În turul final, accentul se mută de la demolarea unei Camere a Parlamentului, pe ieşirea din criza politică şi economică sau rămânerea în interiorul ei, iar o astfel de prezentare a lucrurilor îi face pe puţini alegători ezitanţi. Graba cu care Mircea Geoană a acceptat premierul liberalilor, arătându-se deschis, totodată, la alte condiţii puse de aceştia este aşadar de înţeles. A înhăţat cu amândouă mâinile o carte câştigătoare, poate singura. Perechea de roşu Geoană şi un prim-ministru pesedist ar fi băgat, cu certitudine, în sperieţi alegătorii de alte culori.

 26. Greg Says:

  Ba eu cred ca domnul Lancaster este campion la wishful thinking.

  PDL-ul, ca si Edinnaia Rossia si ca si PCRM-ul sunt partide clientelare, care se tin pe imaginea si autoritatea liderilor sai. Odata dus Basescu, PDL-ul moare. De fapt, asta este unul din marele interese cu bataie lunga pe care il urmareste PNL-ul in aceasta miscare. PNL-ul are numai de castigat din alianta cu PSD. Ei nu sunt concurenti cu PSD ci impart segmentul de dreapta impreuna cu PDL-ul. Daca reusesc sa marginalizeze sau chiar sa distruga PDL-ul, ei devin principala forta pe segment, precum si erau inainte ca Basescu sa-i fi tras pe sfoara. Ar fi o mare greseala sa se imbulzeasca la guvernare cu PDL-ul care il are pe Basescu la Cotroceni. Experienta le-a aratat deja, ca o astfel de miscare nu poate aduce decat daune.

 27. Lancaster Says:

  @ Greg – cred că avem păreri diferite despre ce înseamnă „partid clientelar”. Este adevărat că fără Băsescu. PD-L ar obţine doar jumătate din voturile pe care le are azi. Dar asta demonstrează calităţile de lider pe care le are Băsescu. Faptul că Antonescu a obţinut un scor peste scorul partidului este acelaşi lucru, cu diferenţa că publicul tânăr (electoratul lui Antonescu) avea 3 sau 5 ani pe vremea când liberalii cooperau cu Iliescu în 1992, deci sunt uşor de dus de nas. La scară istorică, ei chiar s-au născut „ieri”, de aceea sunt naivi, inocenţi în ale politicii „liberale” duse de PNL.

  Ei nu-şi aduc aminte nici măcar corupţia „de partid şi de stat” creată de Năstase în 2000-2004, cu aceeaşi Hrebenciuc şi Voiculescu, atunci când Banca Mondială ne-a explicat pentru prima dată sintagma „corupţie instituţionalizată”.

  A fi liberal ţine de concepţii, nu de apartenenţa la un partid. Eu sunt mult mai liberal în concepţii şi filozofie de viaţă decât orice lider PNL de azi. Liberal autentic e Valeriu Stoica, nu Crin Antonescu.

  Nici electoratul lui Crin Antonescu nu e liberal în concepţii. Ei nu înţeleg cât rău face societăţii etatismul lui Geoană, ei nu înţeleg că de asta ajung tineri să emigreze, pentru că statul suprataxează totul, în România, întreţinând un aparat birocratic inutil, preocupat doar de propria perpetuare, inventând mereu noi taxe, noi avize, noi aprobări şi noi condiţii pe care un agent economic trebuie să le îndeplinească, până când respectivul agent economic se lasă păgubaş.

 28. Greg Says:

  PDL-istii sunt ridicoli. Fac isterie ca PNL actioneaza contra naturii aliindu-se cu un partid de stanga – PSD, ca isi distrug partidul, ca Antonesc urca in brate la Geoana… Da alianta PDL-ului cu PSD-ul de dupa alegerile din noiembrie 2008 n-a fost contra naturii. PDL-ul atunci nu si-a distrus partidul? Basescu n-a facut alianta cu Iliescu-kgb? Sunt pur si simplu jalnici PDL-istii! La gunoi cu Basescu!

 29. cristian Says:

  Tema articolului este gresita.Cred ca cei care vor merge la vot pe 6 decembrie nu au nevoie sa le spuna sefii de partid (recte domnul Antonescu) cu cine sa voteze.
  Fiecare votant are constiinta lui. Cred ca multi nu vor sa ne intoarcem la comunism ci vor sa continue reforma in Romania ( defapt asta au aratat si la referendum).

 30. Adoreus Says:

  Basarabenii, ca fraierii voteaza intotdeauna cu looserii, in 2004 l-au votat pe Nastase(ala nu era comunist, nu ne vindea la rusi?), si a iesit Base, acu voteaza Dictachiorul, si va iesi Geoana … la 20 – 30% diferenta! Iar basarabenii, ca de obicei, in stilul caracteristic isi taie craca de sub picioare. Noroc ca Geoana e iertator(sau cel putin asa a declarat el, vad ca aici sunt si pareri opuse), dar va fi interesant de urmarit pe urma cum ai nostri bravi basarabeni vor schimba brusc macazul si isi vor redirectiona actiunea limbilor catifelate.

 31. Jay Says:

  Greg, cand PDl s-a aliat cu PSD (e mult spus „aliat”, au format un guvern cu un program boicotat la fiecare pas de Geoana) – a fost pentru ca nu au avut alternativa. Prima optiune a fost, atunci, ca si acum, PNL, care insa s-a „lacomit” si a zis ca nu vine la guvernare decat daca li se pastreaza Tariceanu prim-ministru, sa faca ei guvernul. Si acum PDL a oferit aceasta sansa PNL-ului, dar astia se vor duce la cei cu care au mai fost partasi la furt, ei stiu ca sub Basescu nu vor putea sa isi duca la indeplinirea matrapazlacurile, dar Geoana va inchide ochii, ocupat cu satisfacerea materiala a propriilor baroni. Asta e marea diferenta, d-le Greg, intre PDL si PNL.

 32. Adoreus Says:

  Pai bineinteles ca nu vor putea fura sub Base, ca lui Base nu-i place sa se imparta cu nimeni, nici macar cu poporul roman. Base, de tare ce este democrat, si liberal, si de dreapta ridica impozitele pe timp de criza, falimenteaza mii de IMM-uri, jecmaneste contribuabilul ca sa poata nutsi si cu ritsi sa-i organizeze lu’ aia mica multe „succesuri”.

  Ba, voi nu vedeti cat de penibili ati ajuns cu chiorul vostru nepotist, fustangiu, badaran, scandalagiu, manelist, demagog si populist? Nu vedeti ca cei din Occident intorc capul a greata cand dau cu ochii cu marinerul vostru?

 33. Lancaster Says:

  @ Greg – alianţa PDL-PSD, deşi criticabilă, nu a golit de identitate PDL-ul. Pentru că era o alianţă între egali. Dar alianţa PSD-PNL, care există încă de la suspendarea lui Băsescu în 2007, transformă PNL într-o marionetă.

  De-a lungul timpului, existenţa unei opoziţii de faţadă a fost mereu strategia lui Iliescu şi Hrebenciuc. Mai ţine cineva minte ApR-ul lui Meleşcanu? Păcăleau şi ei destul de multă lume, au adunat ceva voturi, deşi erau tot pesedişti la origine. La fel, apariţia PUR a păcălit destui oameni de bună credinţă, care s-au lăsat duşi de nas. Unde e acum PUR? A devenit PC, iar PSD îşi revendică toate mandatele din Parlament la numărătoare, uitând că nu e chiar aşa.

  România chiar ar avea nevoie de liberalism autentic, dar aşa-zişii noştri liberali sunt mai socialişti decât Băsescu, din păcate. Şi mult mai orientaţi spre „lumina de la răsărit” decât Băsescu.

 34. Jay Says:

  vai de tine, Adoreus..pai cu asa limbaj de mahala speri tu sa ne convingi? Pe langa tine, Basescu e mic copil. Stai linistit, ca nu ne duci de nas. Votati-l pe Geoana care vrea sa scoata cota unica de impozitare, si sa adauge impozite noi, si o sa ai raiul pe pamant. Amin! Cu Vanghelie si Hrebe la brat, Geoana va avea cu cine sa se imparta..

 35. kosti Says:

  antonescu un manipulator si un impostor.Atit!

 36. Adoreus Says:

  Fie cum zici tu dar diferenta e ca eu nu pretind la functia de presedinte al Romaniei spre deosebire de marinerul tau scandalagiu.

  Poate ai auzit deja ca noul guvern Johannis nu va renunta la cota unica, ba chiar ar putea chiar sa o scada si va elimina impozitul forfetar. Hrebe cu Vanghelie, Nastase si Iliescu vor fi trecuti in plan secund. Se pare ca toate argumentele voastre pentru atragerea electoratului liberal raman fara suport. Jos Dictatorul!

 37. drACro Says:

  „..Amice, eşti idiot!” I.L. Caragiale – Căldură Mare.
  Etichetările etnice onomastice: Antonov, Stolojan, etc.., nu au ce căuta în vorbirea ceăţenilor unui stat membru al UE, vino-ţi în fire!

 38. drACro Says:

  Stimabile, ai văzut cum arată vre-o găleată din plastic de culoare portocalie inscripţionată „PDL”? Dacă nu (ceea ce sunt aproape sigur, nu este cazul), ia-n fă matale o plimbare prin satele şi „oraşele” agrare (Tărtăşeşti, de exemplu) din judeţele Giurgiu, Dâmboviţa şi Prahova. Lasă-ţi maşina după colţ şi deghizează-te în ţăran (nu cred că vei fi descoperit), s-ar putea să primeşti şi tu, de la grupul de „voluntari de campanie”, o asemenea găletă însoţită de instrucţiuni asupra votului. Încearcă, mai e timp până la Sf. Nicolae!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: