Johnatan Jerusalayem Netanyahu accepta o intelegere amiabila cu Guvernul R.Moldova in anumite conditii

Urmare a depunerii unei plingeri la CEDO care a fost comunicata Guvernului, de la care Curtea a cerut explicatii, am fost invitat in calitate de avocat impreuna cu clientul meu Johnatan Jerusalayem Netanyahu la Ministerul Justitiei. D-l Ministru Alexandru Tanase si d-l reprezentant Grosu au declarat ca Guvernul acceptă şi recunoaşte că în raport cu persoanele care au formulat plângeri la CEDO au fost comise încălcări si ca sunt gata să procedeze la o reglementare amiabilă a cazului Netanyahu contra R.Moldova.
Am informat ca dosarul penal de invinuire a d-lui Netanyahu a fost transmis spre examinare in instanta judiciara si procesul este stabilit pentru data de 8 octombrie. Dorinta d-lui Netanyahu este ca sa incheie o tranzactie amiabila cu Guvernul prin care sa-i fie stabilite atit daunele morale in rezultatul tratamentelor degradante, batailor, arestului ilegal etc. cit si retragerea invinuirii in cadrul dosarului penal.
D-lui este cetatean romano/american, nu recunoaste vina, doreste sa clarifice cit mai rapid situatia cu justitia RM pentru a putea sa plece la Ierusalim unde a gasit un loc de preot la o biserica ortodoxa.

P.S.
Apropo au inceput sa curga sentinte de condamnare pe dosare fabricate impotriva manifestantilor de la 7 aprilie. Ce masuri intreprinde noua guvernare pentru a opri abuzurile? Aceste dosare ar trebui sa fie retrase de Procuratura la reanchetare si acolo unde se va stabili ca au fost falsificate probe, sau au fost incadrate gresit faptele sa se faca dreptate. Altfel RM va mai pierde o serie de dosare la CEDO. Problema dosarelor din 6 si 7 aprilie trebuie rezolvata in complex.

Reclame

12 răspunsuri to “Johnatan Jerusalayem Netanyahu accepta o intelegere amiabila cu Guvernul R.Moldova in anumite conditii”

 1. Mihai Românul Says:

  Foarte bine procedează acest preot!

  Câte a mai ajut de pătimit sărmanul om din vina de a fi „cetăţan român”… (am scos „e”-ul din cuvântul cetăţean în mod deliberat).

  Sper ca domnul ministru Tănase să se mişte repede, până ca alţi oameni nevinovaţi să fie băgaţi în închisoare pe baza unor probe fabricate la comandă sau sub presiuni (fizice sau/şi psihice).

  Numai în RM se poate întâmpla ca omul nevinovat să ajungă la puşcarie, iar cel ce poartă toată vina la APCE (aluzie la Vladimir Bujeniţă, zis Voronin).

 2. Silvera Says:

  Mai ales, sa fie examinate cu mare atentie dosarele intentate de Chiosa procuror la Procuratura Generala, deoarece dupa protestele din 7 aprilie un fost anchetator de la CPS Rascani, identificat in multimea protestatarilor de fostii sai colegi, a fost invitat la Chiosa, care l-a interogat despre cele petrecute in PMAN si l-a rugat „prieteneste” sa depuna marturii false contra unui retinut, precum ca respectivul a vandalizat edificiile administrative. Auzind refuzul categoric, Chiosa a spus, ca vor gasi ei pe altcineva, care sa-i ajute .

 3. Radu Says:

  m-am speriat! am crezut ca sunteti in conflict cu Israelu’! :))

 4. vasilica Says:

  ausi tu Romane? da el o sa fie tras la raspundere pentru ca a aruncat cu pietre in Parlament? da in polititisti? dar cum crezi, el ce ar fi patit pentru asa mizerie in Romania?

 5. vasilica Says:

  dar tu!? cetatean al Moldovei ce crezi despre mizeria pe care nici nu mai stii cine este el a facut-o in raport cu organele de stat ale Moldovei?

 6. vasilica Says:

  hai! avocat, strajer al legii Moldovei! spune!

 7. Ciprian Says:

  asa e… ar trebui propusa o suspendare a dosarelor impotriva manifestantilor de la 7 aprilie cel putin pana se porneste o ancheta internationala asupra eventimentelor de atunci. AIE a promis formarea unei comisii parlamentare si prim ministrul Filat a cerut expertiza internationala.
  Deci e cazul unei suspendari a judecarii acestor dosare – dar nu stiu care e mecanismul legal pentru a obtine astfel de suspendare.

 8. romanmihaes Says:

  Dosarul penal impotriva lui netanyahu este falsificat de la cap la coada. exista o singura proba impotriva lui, o pietricica aruncata dar care nu loveste pe nimeni si cade la citiva metri de el, ceia ce se vede si pe video. Nu exista prejudiciu material sau sanatatii in cazul netanyahu. este un dosar politic, falsificat 100%.

 9. vasilica Says:

  Romane! inca nici intr-o tara fiul nu s-a lepadat de tata! de tara! nu tii greata sa aperi asa toman? lasal pe nagacevskii sa-l apere! el are si experienta si nu are scrupule!!!!!! nu te murdari.

 10. romanmihaes Says:

  Am o rugaminte catre cei care posteaza comentarii sa nu foloseasca cuvinte obscene, sa nu injure, sa nu injoseasca demnitatea umana etc. Accept diversitatea de opinii, critica etc. Va rog sa va exprimati civilizat. Voi sterge toate comentariile care nu corespund unui dialog civilizat.

 11. romanmihaes Says:

  Doresc sa intelegeti ca Netanyahu de fapt a cistigat dosarul la cedo impotriva RM, a ramas doar ca Curtea sa stabileasca prejudiciile. Iata de ce acceptarea propunerii Guvernului de a incheia o tranzactie amiabila este de fapt facuta in interesul bugetului RM care va suferi mai putin. Atunci cind politia bate si tortureaza iar procuratura fabrica dosare, acel stat trebuie sa plateasca.

 12. Gabi Zamfir Says:

  D-le Mihaes..Daca Netanyahu a castigat dosarul la CEDO atunci are un mare specialist care il reprezinta. Aceste dosare depuse la CEDO iau in mod normal ani si ani pt a se solutiona. Sau mai repede dvstra ne vindeti gogosi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: