Dosarul penal privind invinuirea lui Johnatan Jerusalayem Netanyahu este trimis in judecata

netanyahu1Procuratura Generala a decis sa disjunga intr-o procedura separata cauza penala in privinta d-lui Netanyahu si sa-l trimita in instanta judiciara. In acest mod Procuratura a refuzat sa-l mai invinuiasca in organizarea dezordinilor in masa, fiind trimis in judecata in baza art.285 al.2 CP, participarea activa la dezordini in masa. Am facut deja cunostinta cu materialele dosarului penal si singura proba este caseta video care a fost prezentata deja la ProTv in care invinuitul arunca o pietricica care nu loveste pe nimeni si cade la citiva metri de el. Dosarul va fi examinat de catre Judecatoria Buiucani, probabil prima sedinta va fi in doua, trei saptamini.

Reclame

2 răspunsuri to “Dosarul penal privind invinuirea lui Johnatan Jerusalayem Netanyahu este trimis in judecata”

  1. Max Says:

    Domnule Mihaes, care poate di pedeapsa, sau incadrarea penala pentru actiunile/inactiunile Domnului Netanyahu, avand ca proba acea inregistrare video in care inculpatul arunca o piatra difuz, in directia parlamentului (fara a incerca sa inteleg motivul/cauza acestei actiuni)?
    Nu stiu prea bine legislatia moldoveneasca in materie penala si contraventionala, chiar daca sunt cetatean moldovean, dar fac o anologie cu legea romana pe care am studiato in facultate. Nu poate fi calificat gestul ca un simplu huliganism, care se pedepseste contraventional?

  2. MocanuE Says:

    de ce oare un strain poate sasi permita sa arunce cu tot cei trece prin mina in institutile statului avind in vedere faptul ca daca aceasta sar intimpla in America acesta ar fi judecat ca terorist.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: