Johnattan Jerusalayem Netanyahu ramine in arest

Astazi la Curtea de Apel Chisinau a fost examinat recursul avocatului impotriva mandatului de arest pe termen de 30 de zile in privinta lui Johnattan Jerusalayem Netanyahu.Apararea a cerut anularea arestarii preventive si eliberarea invinuitului Netanyahu de sub arest.

Curtea de Apel Chisinau a admis partial recursul apararii si a decis ca mandatul de arest sa fie scurtat de la 30 pina la 15 zile, care expira pe data de 24 aprilie.

Procuratura a prezentat o caseta video in care Johnattan Jerusalayem Netanyahu arunca cu un obiect/piatra in directia politistilor care pazeau Parlamentul, dar care nu ajunge pina la politisti. In replica el a declarat ca el era afectat de gazul paralizant aplicat de politie mai devreme si nu tine minte. De asemenea Procuratura a decis sa efectueze expertiza dactiloscopica si a substantelor din sticlele ridicate, care invinuitul banuieste ca le-a plasat politia. Invinuitul a declarat ca a fost batut de politie in timpul arestului si instanta l-a obligat pe procurorul Rosu sa efectueze de urgenta expertiza medico-legala. Chiar daca Presedintele Voronin a declarat amnistierea tuturor participantilor aceasta solicitare a sa nu a fost aplicata si in cazul lui Netanyahu, Mocanu si Gabriel Stati. Avocatii presupun ca puterea doreste un proces public speculativ in care sa figureze citiva invinuiti, care vor fi declarati organizatorii protestului.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: