Pe lista UCM vor candida Ravnopravie, PPR , Edinaia Gagauzia, Partidul Umanist si Partidul legii si dreptatii condus de generalul Alexei

In acest mod se prefigureaza un super bloc de stinga si centru care va incerca sa cistige alegerile parlamentare sau cel putin sa ocupe pozitia a doua dupa comunisti. Se afirma ca Klimenco si Andronic nu se vor regasi pe liste. De asemenea Partidul Umanist s-a autodizolvat iar conducerea in frunte cu Mereuta care a devenit vice-presedinte a aderat la UCM. Se pare ca Tarlev este foarte atractiv si a gasit argumente sa convinga acesti lideri si partide sa mearga pe lista UCM. Astfel UCM cel putin si-a garantat accederea in Parlament.

Anunțuri

3 răspunsuri to “Pe lista UCM vor candida Ravnopravie, PPR , Edinaia Gagauzia, Partidul Umanist si Partidul legii si dreptatii condus de generalul Alexei”

 1. pavelmunteanu Says:

  atâta timp cit rupe din voturile comuniștilor.. e bine

 2. renume Says:

  Cred ca Tarlev s-a pozitionat corect pe eschierul politic actual in RM. Electoratul partidelor de dreapta e max 35%, si aici sint competitor foarte multi si puternici.
  Consider ca a facut un pas corect UCM deoarece conteaza cum va fi promovat partidul in afara capitalei, si organizatiile teritoriale a PPR, PUM, ravnopravie, Partidul Ledii si Dreptatii, Edinaia Gagauzia ar trebui sa acorde sprijin acestui partid.
  E foarte bine pozitionata acum aceasta echipa si daca lucrul va merge bine in echipele teritoriale consider ca pot fura o particica de la voturile comuniste.
  Parerea mea e ca UCM in asa componenta poate lua 10-15%, poate e exagerat… dar asa prognozez.

 3. romanmihaes Says:

  Intr-adevar marea enigma a acestor alegeri va fi UCM, singurul capabil sa-i puna probleme mari PCRM-lui. Unii declara ca este partid de 3% altii ca este de 30%. Obiectiv UCM are un lider Tarlev cu reiting in primi 5 pe tara, are structuri raionale destul de bine consolidate, are sustinere in Gagauzia la Formuzal, plus citeva partide mici care au si ele cite ceva. Astea toate permit sa concluzionam ca partidul va trece cu siguranta in Parlament. Dar viata bate filmul uneori, sa vedem rezultatele, nu a ramas mult.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: